Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Üres mindkét rácsos részleg.. no mindegy majd újrakezdem ezt a részt..

[merlinw.org]

Amióta beszállt a paladin, sokkal jobb vagyok. A boszorkány meg talán a legjobb az összes tag közül.

Nyílván így van szerencse más buggal eddig nem találkoztam mondjuk még Neverwinterben járok...
énis 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Érdekes én mindenféle bug nélkül könnyedén visszajutattam Tann-t Fort Lock-ba. Biztos szerencsém volt.

Why so serious?

Ahogy rémlik ahogy mennél kifele a kriptából ahogy a vasrács felemelkedett egyenesen ott balkézre lesz egy ajtó.
Sajnos nagyvalséggel hiába találod meg Tann marad a sarokban és esze ágában se lesz Fort Lock-ba visszatérni. Amúgy azon a részen van mind ahol a 2 vasrács felemelkedett. 2 él 1 meg holtan hever az egyik szobában. Forgasd a kamerát!
csodás logika...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

MerlinW
Hol a csudában van Tann 3. (halott) embere?😊 Vak lehetek, 4x végigjártam a kriptákat😊

[merlinw.org]

rezes
Pedig biztam ebben

Fonok.Ki az a corporation?

Elvileg minden fajnak van egy favored classa, abba minusz nélkül multizhatsz. Ha másba multizol és asszem 2 szinttel nagyobb valamelyik level akkor kapsz 20% xp penalityt. A limit a prestige classokra nem vonatkozik. Embernek minden class favored, meg a fél-elfnek.
felvettem a csapatba a druida csajt. akkora állatság volt, amikor fogta magát, és harc közben átváltozott egy kis borzzá, és úgy támadott (hatásos módszer lehet xD)<#idiota>
de ettõl mgé azzal hogy kétóránként beirod nem fognak tudni jobban segiteni...

rezes
Amig nem lesz valami megoldas, es nem csak magam (bar elsosorban azert) hanem mas okulasara.
Ha elolvasgatod az iromanyaimat tobb metodust probaltam vegig hatha tapasztaltabb jatekostarsaim tudnak segiteni

ezt hányszor fogod még becopyzni???

szvsz csak azért mert tul táp lenne amugy többiekhez képest..., de ezt asszem irják is valahol...

Greatswordok megfelelnek? Lesz belõleük annyi, mint a nyû. Nekem valami Lathander izéje van, ami a legdrágább cuccom eddig.

Kafa kis kétkezes pallosokat lehet majd találni? A paladinomat még jobban komolyan vennék egy olyannal a kezében. 😊
rezes
Kene egy kis help!!
Reloaded verziom van es Szivtam a parbeszedek utan megallo emberekkel.Leszedtem a patchet tobb fajtat is de nem sikerul patchelnem mert a Windows a vege fele hibauzenettel mindig kidob.Ok.
poseden_MAXI_NWN2.mds file bemountol a 4.06 DT-be PROT.STOP beizzit jatek elindit es az a mocsok BUG meg mindig szivat.Mit kene tennem?

MrStokes
Tenyleg DnD-ben multiclassing-gal kapcsolatban milyen megkotesek vannak ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Vki korabban irta, hogy a drow wizz/sorc lep a leglassaban szintet es a human 2 szinttel mindig elotte jar majd. Ez miert van igy?

DnD-bol egy nagy <#lama> vagyok jelenleg. -_-;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aragorn10
Bocsi elsötétítés..

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Ja meg az is jó egy drow-ban, hogy használhatja az elsötétíséds varázslatot és az sokszor nagyon jól jön..<#vigyor1><#vigyor1>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Azért ez nem egészen igaz, methogy amikor valakivel beszélgetsz akkor szinte mindíg megjegyzik, hogy mit keres itt egy sötételf, mélysötétbõl?

Most van egy Desert wind +1 scimitarom, meg egy biting swosd hortswordöm, s nagyon faszául néznek ki harc közben. :-)

A drow nyilvn nem a kampányhoz készült, de ezt már leírtam. A pwken elég nehéz volt anno alfajokat csinálni, ezt megkönnyítették a beépítettekkel. Ennyi.
Cuccokról, ilyesmikrõl valahol van már valami összegzés, mint pl.: planetnwn volt, meg gamebanshee?

wedge31
Ígaz,csakhát a kedvenc fajom és sajnálom hogy pont azok a dolgok amiért kedvelem itt mintha nem is leléteznének, na mindegy inditok egy barbárt azt mehet a hentelés.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

De ha nem teszik bele akkor meg lehet sokan sírtak volna, hogy õk drow-k akarnak lenni de nem zavarja õket az "eltérés" az FR világtól. Mellesleg szerintem is hülyeség a léte, ezért nem indítottam sötételfet. Így nem zavar. 😊

Why so serious?

BEAST
bye

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
Hát én a drow karimat törlöm totál elcseszték.Az még rendben,hogy kint a vadonban nem tünik fel senkinek,hogy a FR világ legaljasabb,leggonoszab lénye vagyok de hogy még a városban is nyugodtan sétálhatok az már teljesen gagyi.Én azt vártam,hogy ugy oldják meg mint mondjuk a bloodlines-ben a nosferatut,tehát egy a többiektöl eltérö játékmenetel lehetne haladni.A játék ezt leszámitva elég zsír,de a drowokat ilyen formában kár volt beletenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MrStokes
Nekem az elso resz single player jatekmenete egy mero unalom volt a nagyfoku linearitas miatt. Persze lehet, hogy az is kozrejatszott, hogy a nagy elod BG sorozathoz probaltam anno hasonlitani es hat ugye, ize... ^_^

És hol lehet ezt letörölni? Ott kell legyen a prog hozzáadása/törlésénél?

Jah, Thundraxnak 1.5ös shaderrel se ment.
áá,megvan...ja a video kártyám szar a többi pipa de itt piros kereszt lett (Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0)
Bucser
Egy reloaded cracket szedj le a www.gamecopyworld.com-Ról.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Szerintem is jobb. Egyrészt mert visszatértek a Baldur's Gate-es történetvezetéshez Vannak használható NPC-k mindemellett pedig megõriztékaz NWN-ben nagyon jól eltalált modulozhatóságot és a csodaszép 3D grafikát. Valamint hát a Zene eddig az összes bioware RPG-ben hátborzongatóan jó volt😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát ne lepõdj meg mert ez a kártya már 3-4 éve se számított valami jónak. Sajna ez van.

Why so serious?

A stressel is megnézheted explorerrel.

engedélyezni kell a böngészõnek a dolgokat amiket feldob.system requirements test

A gef 440 sovi lesz szerintem.
rendszer követelménx megvan...bár a video kártyánál megakadtam...
Nekem: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X

De itt ( http://www.rpgvault.hu/?menu=262&PHPSESSID=7b65736574a8822c0ee8b5220e4f6ef4 )nem látok ilen nevüt..magyarul nem fut..szentem...
Király megvan!hmm..érdekes olgokat ir...ezt megjegyzem hogy értem el..
Start, futtat, bepötyögöd hogy :

dxdiag

képernyõ fül, ott kiír mindent 😉
Turn off Normal Mapped Terrain & Point Light Shadows. (I found this to really increase my fps)

Ezt kissé elrejtették.

Dokumentumok\profil\dokumentumok\neverwinter nights 2
itt található egy nwn2.ini file, sima txt, lehet szerkesztgetni. Többek között itt hozzáfértek a képernyõfrissítés frekvenciájához is, ami alapból 60 hercen álldogál.
sajna nem nagyon találom a dobozát...pedig rémlik itt kell lennie..valahol...multkor láttam.
Hm, látom szoknom kell még ezt a fórumot 😛
Ja ok,megnézem...
de azt hogy miylen a video kártyád hol lehet megnézni?Mert én már nem emlékszem arra...
Illene tudnod mekkora videokari van a gépben. Nézd emg a számláját/dobozát/driverinfoját.

A GUIról van screenshot a zipben, elfelejtettem írni.

GUI mod
AKINEK GONDJA LENNE A CHATBOX-al:

A GUI obsiék ígérete szerint testre szabható:

innen leszedhettek egy kicsinyítettet, amitõl látni is lehet 😉GUImod
Ati legújabb driver-el(6.10)nálam kisebb gondok jelentkeztek ezért visszaraktam 6.9-re.Persze ez nálam fordult elö.Ha felrakod és néha fehér vibrációk jelentkeznek akkor ez lehet a gond.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;