Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[merlinw.org]
Ha elolvasgatod az iromanyaimat tobb metodust probaltam vegig hatha tapasztaltabb jatekostarsaim tudnak segiteni
Fonok.Ki az a corporation?
Reloaded verziom van es Szivtam a parbeszedek utan megallo emberekkel.Leszedtem a patchet tobb fajtat is de nem sikerul patchelnem mert a Windows a vege fele hibauzenettel mindig kidob.Ok.
poseden_MAXI_NWN2.mds file bemountol a 4.06 DT-be PROT.STOP beizzit jatek elindit es az a mocsok BUG meg mindig szivat.Mit kene tennem?
Fonok.Ki az a corporation?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
DnD-bol egy nagy <#lama>#lama> vagyok jelenleg. -_-;
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Why so serious?
engedélyezni kell a böngészõnek a dolgokat amiket feldob.system requirements test
A gef 440 sovi lesz szerintem.
Nekem: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
De itt ( http://www.rpgvault.hu/?menu=262&PHPSESSID=7b65736574a8822c0ee8b5220e4f6ef4 )nem látok ilen nevüt..magyarul nem fut..szentem...
dxdiag
képernyõ fül, ott kiír mindent 😉
Ezt kissé elrejtették.
Dokumentumok\profil\dokumentumok\neverwinter nights 2
itt található egy nwn2.ini file, sima txt, lehet szerkesztgetni. Többek között itt hozzáfértek a képernyõfrissítés frekvenciájához is, ami alapból 60 hercen álldogál.
A GUIról van screenshot a zipben, elfelejtettem írni.
GUI mod
A GUI obsiék ígérete szerint testre szabható:
innen leszedhettek egy kicsinyítettet, amitõl látni is lehet 😉GUImod
★ 汤姆 李