7862
-
homeless #2968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!menj be a song portal-be -
Aspyrin #2967 Kard nincs kész, de a darabjai megvannak. Tekercs is megvan a csajszinál. Innen nincs tovább :( -
#2966 Jólvanna sry azért mindent nem írtam le. Rámszóltak megértettem, nem kell káromkodni helyből.Végig még én sem vittem :) -
#2965 Faszomert nem hasznalod a spolier tagot... ha mar ennyire bennevagy, miert nem irod le mi a jatek vege, hagy szopjunk mi egy paran akik meg nem jatszottak vegig. -
#2964 Spoiler FTL!
L2Use spoiler tags -_- -
#2963 Olvasom problémád van. Kard kész van? A mágus és a tisztásos cuccot úgy tudod elérni hogy beszélsz egy nyomi Luskan követtel a váradban az építkezős csaávó közelében. Ö elvezet arra a tisztásra ahol majd egy jó kis csatád lesz a mágussal és megkapod a tekercset ami a Shadow reaverek igazi nevét tartalmazza amit csak Jero és a Gith pap csaj tud használni. -
Aspyrin #2962 Attól tartok én is :( -
sleepwalker77 #2961 Ha már nem tudsz a térképen oda menni (jobb szélén a ruins of vmi) ahol a Statue of Purification-okat kellett megkeresni, akkor valószínüleg ez egy újabb bug... -
Aspyrin #2960 Jaja, azaz. Valami ruins of xy. A többi helyszínre nem emlékszem fejből de köztük van port last, crossroad, merchant quarter, mountain akármi, a sárkány helyszíne, a törpék barlangja, a druidák találka helye és a ruins.. -
sleepwalker77 #2959 Vagy nem is Ammont, hanem a githzerai csajt. -
sleepwalker77 #2958 Az egy csapda volt, Luskanból jött egy hírnök, hogy találkozz az egyik mágusukkal aki Ammont és a sorcerer csajt akarta elrabolni, tőle kaptad a reaverek igazi neveit is, vagy nem ugyanarról beszélünk? -
Aspyrin #2957 Persze eszembe jutott, hogy felteszek egy mentést de sajna 60mb lenne :P -
Aspyrin #2956 Igen ezt már többen is mondták de nálam nincs meg a portál helyszíne :( -
MrAndree #2955 A song portalon kétszer kell átmenni. Egyszer a statue of purification miatt, aztán utána még egyszer amikor a kardot akarod összerakni. -
Aspyrin #2954 Csak egy kis tisztás, minden oldalról zárt. Valami mágus csákót kellett lenyomni és a csatlósait egyszer. Állítólag oda kellene mennem, hogy megnyíljon a portál? Én emlékszem egy ilyen helyre de az még act2-ben volt(a hegytetőn a song portal) de azon már rég túl vagyok. -
sleepwalker77 #2953 Azt írtad, hogy vmi mezőre visz ha vissza akarsz menni a ruinsba, pontosan milyen mező ez és hol van? -
Aspyrin #2952 Aha, már lassan az összes magánéleti kudarcukat elmesélték de b@szik frissülni.. -
sleepwalker77 #2951 Próbáltál beszélni Ammonnal és a pap csajjal is azóta?
Elvileg utána frissülne a journalod és akkor kellene menned vissza a portálhoz. -
Tomy Lee #2950 Success!!Köszönöm -
Aspyrin #2949 Pont az a baj, hogy ott már megszereztem a hiányzó darabot(széttörtem a szívet) és megállt a sztori. -
sleepwalker77 #2948 Ja, most nézem én is, hogy a kód nem lett beírva, akkor íme :
Collector küldi kódja:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5,1,3 -
Tomy Lee #2947 Keresés megtörtént már kérdésem előtt!Kulcsokról láttam leírást,hogy miképp kell beszerezni de ez nem okozott gondot viszont a kódot nem tudom sajna megfejteni.Gondolom 1 könyvből kell amit abban a szobában találtam ahol az ajtó van és a könyv utolsó sorai tartalmazzák tán a kódot??Amit ugye nem bírok megfejteni. -
sleepwalker77 #2946 A crystal dragonhoz kellene menned a screenshot alapján, aki északon van a hegyekben.
Ammont pedig nem viheted oda. -
sleepwalker77 #2945 Keress rá a fórumban a "Collector" szóra.
Megtalálod a megoldást... -
Tomy Lee #2944 ?#2935? -
sleepwalker77 #2943 Nem gond, mert már 1 hete befejeztem a játékot és nem fogott meg annyira, hogy a közeljövőben újrakezdjem. :) -
Aspyrin #2942 Tradehack :D -
#2941 Legjobb:Deekin től vettem egy shadowdancers outfit et amit a use magic devise skill miatt tud használni a tolvajom csakhogy zónázásnál eltünik ám nemcsak a karakterről hanem az inventoryból is. nice... -
#2940 Elméletileg minél több és jobb ember/állapot/minőség annál könnyebb legyürni a shadow hadsereget, nálam maxolva van minden csak túl tápos a drow wizard és újtórakezdtem másikkal ezért pontosan nem tudom -
#2939 van vmi módosító értéke annak, ha felturbózom a várat, és a katonákat a játék végére? v ez csak iyen éld bele magad cucc? -
#2938 Hát akkor úgy néz ki az eltűnt ha nincs mentésed akkor a kis drow merchant ugyrott:( de attol még a fegyver vagy a páncélkovácsnál tudsz kereskedni a váradban -
homeless #2937 Jaja a harcosok nagyon kemények. Letöltöttem egy trainng modult, amibe olyan karit lehet csinálni amilyet szeretnél, annyi pénzel amennyi kell. És vannak boltok ahol a játékban található tárgyakat lehet megvenni. Utánna ki lehet próbálni arénába. Eddig két kari volt amivel egyedül meg tudtam ölni akár a fekete, akár a vörös sárkányt. Az egyik egy paladin, ami nagy nehez ki tudta nyírni, a másik meg egy dwarven defender ami 4-5 ütésből nyírta ki mindkettőt. Fél perc se kellett neki. -
sleepwalker77 #2936 Mikor később visszamentem már nem volt senki, pedig bejártam mindent. -
Tomy Lee #2935 A Collector küldinél megszereztem a 2 key-t de a kódot nem tudom sajnos az ajtóhoz.Valaki árulja el légyszives.Thx -
#2934 karakter screen (c billentyű) ott pedig a legutolsó fül. -
#2933 Puppet módot hol tudom állítani? -
#2932 Ahol a nagyfőnök volt akitől az övet kellett visszaszerezni ott van 1 börtöncella abban van a drow csaj. -
sleepwalker77 #2931 Na én ezt a csajt nem találtam meg.
Fire giant tábort már rég kiirtottam mikor jött az info a csajról, visszamentem, bejártam újra mindent, de nem találtam már semmit... -
#2930 A fire gianteknél majd kiszabdíthatsz egy drow csajt aki kereskedő és ha gondolod meghívhatod a váradba. Nála probléma nélkül tudsz adni-venni és még 1-2 jó cucca is van:) -
Silence78 #2929 Csak az Act3 elején vagyok, hétvégéig előreláthatóan nem lesz komoly haladás.
Én meg a #2903-ra vánék választ...