7862
  • hippy
    Szerintem ez a legjobb staff,de még nem értem a végére.

• qvarg

A romoknál ahol a 5 szobort kellet megtalálni, kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni, de nem tudom mire jÓ. Tudja valaki?
    Meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 runát vagy mit, a többi holvan?
  • [HUN]Crassus
    Tokos PW van-e mar??
  • ShaiHulud
    szarkofag ha jol emlekszem csak egyfajta hint volt, hogy megkell keresned a 3 itemet, amit kiloptak onnan hogy a vegen a kapu atengedjen "only the master can enter" vagy mit mond:)
  • Tomy Lee
    Nem tudjátok véletlenül,hogy miképp kell kinyitni a Szarkofáguszt ott ahol Ghellu az Ogre Mage tanyázik(2 őrrel).Én arra gyanakszom,hogy valami felszerelés lesz a nyitja és már be is szereztem 1 Master's kardot 1 Master's Sceptert és 1 M-'s pajzsot de nem tudok mit kezdeni velük.Ezt mind ott azon a helyen szereztem be.Mondjuk már túlléptem a területen questejeit megcsináltam és most Haven Approach-ban vagyok de visszamennék oda mert érdekelne,hogy egyáltalán lehet e valamit kezdeni a szarkóf.-al.
  • Fenrir
    Vedd meg, megéri :)

Én nem sajnáltam rá és azt hiszem, hogy jól is döntöttem.
  • silbor
    köszi. sajana nem megy pedig daemon 4.08 és benne a SPTD 1.37..

mind1.
    de köszi a segítséget
  • silbor
    lol...

jaja gondolod ha eredeti lemezre kiírom és nem a daemon-t használod akkor menni fog?? :o))))

• Aspyrin
    Van valakinek használható tippje a főmufti ellen? Kb. 15-ik alkalom megyek neki..
  • Fenrir
    Én eddig még csak az Old Owl Well-nél láttam bányászt akit az orkoktól szabadítottam ki.
  • homeless
    Szólni kell a crossroad keep előtt álló bányásznak, hogy bányássza ki.
  • ShaiHulud
    jah es a flurry of blows miatt van +2 db tamadasa maxos modositoval, mindenfele hatrany nelkul. (csak nem votl bekapcsolva screenshot keszultekor)
    szoval valojaban igy nezne ki:

Attack Bonus: +29/+29/+29+/+24/+19

:)
  • ShaiHulud
    sajna nekem csak buffolt level 20 as monk-os shotom van es most nem tudok csinalni, mert nincs helyem elinditani a gamet:D

• Fenrir
    Apropó...Kalandozásaim során pár barlangban találtam érclelőhelyet. Ezt hogyan lehet kibányászni? Kell valamilyen képzettség vagy szerszám hozzá?
  • qvarg
    A romoknál ahol a 5 szobort kellet megtalálni, kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni, de nem tudom mire jÓ. Tudja valaki?
    Meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 cucot a többi holvan?
  • [HUN]Crassus
    megnehezítem a döntést:P
    /szarásig vagyok ritka kövekkel,de már lusta vagyok neki normális páncélt csinálni azért szar az AC-je bár holnap szabadnapos leszek szal lehet megemberelem magam és csinálok egy durvát,mert lassan vége úgyis és ne álljon már ott az anyag:)/

• qvarg
    Az illefarm romoknál kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni de nem tudom mire jo. tudja valaki?
    meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 cucot a többi holvan?
  • Fenrir
    Köszi

Jó kis gyógyító varázslatokat memorizáltattam vele úgyhogy megoldódott a gyógyító kérdés. A nagyszájú varázslónőt dobtam ki, Khelgar-t is lecseréltem egy próba erejéig a paplovagra. Neeshka maradt :)
  • ShaiHulud
    meg majd ha lesz atvaltozasa spellbol horned devilkent eleg jol tud aratni, teknos borrel es mas buffokkal:) 53+ os AC vel:)
  • Lantian
    Jah a lagg .....:( pedig annyira nem hiányzott. Mondjuk azért nem annnyira gyakori és nem is vészes
  • Lantian
    A legalsót kapcsoldki "Use special ...valami" a neve és nem változik át a druida.
  • ArtanisNerwen
    Ability usage; OFF
    Igy nem változik át. Szerintem Khelgar után a leghasznosabb társ. Tud gyógyitani is, bár én ezt nem használtam, csak valaki hiányolta. De elég jó közelharcban és ijjal is. És vannak nagyon jó kis varázslatai pl a Call of Lighting 3 szinten, empowerelve 5 szintre, brutális.
  • Fenrir
    Amúgy most hihetetlen módon megjelent egy sisak a karakterem fején (a portrén is), persze a többi karakteren továbbra sem látható holott az inventory-ban rajtuk van.

Btw tapasztalt valaki grafikai lagokat? Hogy mész előre valamelyik karakterrel aztán vagy hátrébb dob vagy előre?
  • Fenrir
    Ez tény, viszont akkor egy max 2 perces harc elhúzódik 10-re mert minden lépést nekem kell megadnom neki és álladóan pausal-nom kell a harcot :\
  • Me0w
    Puppetben ne mvaltozik at.
  • Fenrir
    Milyen behavior-t kell állítani, hogy az átkozott druida nem változzon át állatalakba? Már teljesen kiidegel :)
  • Lantian
    A consolban mintha láttam volna egy parancsot amivel be tudod hozni travel mapot vagy vmi ilyen utazósat de nem 100% és próbálni sem próbáltam.
  • I.C.ram
    Ilyen nekem is volt. Az egyik karakterrel menj ki a teremből, vagy területről, úgy hogy töltsén, és utána elvileg megjavul. Vagy azt is meglehet próbálni, hogy az egyik karakterrel elmész kicsit messzeb és kiadod azt a parancsot, hogy follow me.
  • BlackShadow
    o bázé..
    fekasárkánynál járok.. gondoltam csak megtudom ölni.. de nemigazán tűnt úgy.. felét leverem azt kinyírja a csapatot.. najovan töltöm vissza mentést .. és BUGOS lett basszameg :) főkaraktert a sárkány gyomrába helyezi, nem tud megmozdulni.. a társakat meg a pálya sarkába ahonnan szintugy nemtudnak megmozdulni.. aucs :)
  • virs lee
    Egy eredeti lemez.
  • ShaiHulud
  • ShaiHulud
    daemonod legalabb 4.06-os verzio?
  • silbor
    pici helpet ha lehet.
    visszaolvastam.. lehet keveset.
    Daemon, pr0t st0p 1.0 , game indít és ez kapom:

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

mi kell még? (minden patch fent van 1.2)

köszi
  • ShaiHulud
    #2894 & #2989
  • quad
    hali valakinek nem volt olyan hibája , hogy a map travel cuccos nem müködött? legalábbis az elején az inn-be nem akar elmászni :)
  • virs lee
    Res ellen ott az assay resistance, 10-el nagyobb lesz a spelleid DC-je egy időre.
  • Silence78
    De. Mondjuk fáradt voltam, és vmiért abból indultam ki hogy nem érdemes rá varázsolni a resistance miatt, ezért csak a harcosokkal estem neki. Most már rájöttem, hogy azért pár cone of cold rosszul esett volna neki... Meg néhány greater dispel...
  • Aspyrin
    Köszönöm, az életbe nem jöttem volna rá :)
  • sleepwalker77
    Ha jól sejtem a piroskával találkoztál, nem? :)
  • qvarg
    A githanki papnőnél van egy tekercs azt olvasd rá a reavere s megtudod ölni