Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre valaki? Clonedvd-s változat.
Erre aproblémára tudjavalaki a választ?
raziel.
sziasztok

leirom másodszorra is a problémámat hátha most sikerrel járok és válaszol valaki...

nwm2 reload install megtörtén, update done, ha jol emléxem 1.02 verziora frissitette, ha van ennél frissebb akkor linkeljétek pls mert nem követem a forumot..tudom én hibám...

ezután inditom gamét majd kidob egy RDX detected directX hiba üzivel ... mi lehet a probléma?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ki az az egy akivel lehet? Mert nekem Shandra-bal meg Elanee-vel is magas influencem van de még egyikkel se lehetett semmit.

Why so serious?

A required security module can not be activated. This program can not be executed. Ezt írja ki. Mi a baj?
Téynleg csak egyvalakivel lehet románcolni? Reméllem nemigaz... Ha meg mégisakkorerméllem pach formályában jön majd a többi románc...
ElfQT
Ha vkinek refresh rate problémája van, mint nekem, akkor azt kell tudni, hogy nem aí játék könyvtárában lévõ nwn.iniben kell buherálni, hanem a "C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\Neverwinter Nights 2\nwn.ini"ben.

Vigyázat, a leopárd harap!

TVelvet
a tolvajt cseréld le mindeképpen a druidra a druidnak van egy flame weapon nevü spellje az rohadt durva. probáld ki
Szívesen.

Why so serious?

Koszonom a gyors valaszokat!
Hali!

Lanba szeretmek nyomulni de sajnos csak egy kodom van. Tudna valaki segiteni? A neten sehol nem talalok.
Koszonom elore is!!
Bucser
pl.: a defensive casting kifejezetten hatásos😄 pláne területre sebzõ varázslatok esetén. Ugyanis ha nem úgy csinálod mindenki rádjön akit megsebeztél... most mondjuk ez egy szobában ahol van 4-5 minion meg egy keményebb boss csúnya hatásokat generál😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmm azokat a bizonyos modokat (parry stb.) eddig sosem használtam 😊 Kipróbálom majd köszi.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bucser
jobb gombot nyomsz a karakteren aztán talk to. És már kezdõdik is a beszélgetés. Pl A törpe questjéhez elengedhetetlen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Tolvajt szinte mindig stealth módba használd. elkezdõdik a csata vidd az enemy mögé és sneak attack. Magasabb szinten egy ütés egy kill. Pláne ha dual fegyverhasználatot is tanítassz neki.

Bucser
Ami az NWN2-t a Gothic meg Oblivion fölé emeli a mögöttük álló iszonyatosan részletes világ a történelem és az AD&D szabályrendszer valamint a jellemek kidolgozottsága. ÉS a világra adott rengeteg utalás.

Oblivion-t Gothicot meguntam. Ezt meg nem tudom letenni. Mi a franc értelme van az FPS nézetû kardlengetõs akció/rpg-nek nem látom be. De ez más téma. A gothic inkább kalandjáték ez meg szerepjáték.

Na jó, hogy egy kis játékról is legyen szó: ti kit vettetek be a csapatba? Én a törpét a tolvajt és a sorcit. A tolvaj leváltásán erõsen gondolkozom, bár jól jön a csapdák hatástalanításánál de a harcban könnyedén behal. Ráadásul fogalmam sincs, hogy mennyire jönne jól a druida egy éles helyzetbe..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MrStokes
Nyah, ma megrendeltem angol honbol a jatekot, remelem hamar megerkezik! <#hehe>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Van egy tools könyvtár is. Abban levõ dolgokat hogyan használjam?
Õõõ, fogalmam sincsen. Tudom ezt kár leírni, de legalább reagáltam 😄
BlackShadow
van egy pár párbeszéd amihez magas influence kell.. meglehet vhol nézni, h kinél hogyan állok?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szerintem amíg nincs bent kishazánkban megvásárolható formában, addig van létjogosultsága a warez dolgoknak. Nyilván ha eredetim lenne rühelleném átugrálni azokat a postokat, de jelenleg engem is foglalkoztat.
ArtanisNerwen
Mind annyian warezolunk. Nyilván van itt olyan aki nem is hallott a játék elsõ részérõl, letöltötte, mert ott volt az FTPn. De sokkan vanna olyanok is, akik rágota vártak rá, mert az elsõ rész vagy a nagy elõdök a Balck Isle játékok megragadták. Õk jeleneleg azért kénylenek warezolni mert levagyunk maradva a fejlett nyugathoz képest, és nálunk nem lehet kapni.
Én biztosan megveszem, ha lehet majd kapni. Nagyon tetszik nekem a játék, és ahogy az elsõ részhez is volt szerverem és PWm, a második részhez is lesz.

Artanis

Ilyen szempontok alapján a Dark Messiah is jobb 😉
Igen, lehet velük beszélgetni. A törpével kimondottan szórakoztató pl 😄D
TVelvet
Igazándiból csak az elejen foglalkoznak sokan warezzal, mert kiprobálják. stb... Szerintem aztan itt is tiltás lesz.😊 csak a kezdeti idõszak ilyen mindig.
ArtanisNerwen
Bladex: Én nem láttam az Gothic 3-at de ha módom (és gépem) lesz rá megnézem. Ellenben az NWNt egy valami a mindenképpen az Gothic 3 és az Oblivion fölé emeli. Ez pedig a multiplay lehetöség. Aki nem játszott annak idején NWN PWn az nem érti mit jelent ez. Mert nem hasonlitható sem az egy személyes szerepjátékozáshoz, sem az MMORPGk diablos hagyományokat folytató, tápolos, karakter buildelõ játékmenetéhez.

Artanis

Lehet, hogy hülye kérdés, de a party memberekkel lehet kezdeményezni beszélgetést?(úgy mint npc-el)

Lourker

ArtanisNerwen
Én is tudok helyet biztositani a FAQ-nak, a leglátogatottabb magyar NWN PW oldalán. http://hammervale.game-server.cc Hammervale
Én nincsenek aggályaim a hack, crack, warez szavakat illetõen. 😊

Artanis

Üssed csak, elmúlik róla.

Why so serious?

Sziasztok!

Az arénában vagyok, Lorne-t kellene legyakni. A HP-jét le is vittem 0-ra, de nem akar meghalni, mert nem tudok neki több sebzést bevinni vmilyen "frenzy" állapot miatt.

Hogyan tudom kinyírni?

Elõre is köszi a helpet! 😊

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

ha csinál valaki faq-ot állandó helyet tudok neki ajánlani az rpgvault nwn2 aloldalán... bár lehet, nem túl szerencsés oda feltenni egy mindenféle crack-ekkel foglalkozó faq-ot <#fejvakaras>

no jó, akkor mégse <#kuss>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

MrStokes
A monk mar igy is eleg szaftos technikat ismer 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BlackShadow
#1811: az igaz, h láttam már szebb játékot is, de szerintem ebben a játékban kb a grafika a legkisebb prioritásu 😊 a játék a lényeg 😄

#1812: vagy egy rogue aki jártas a lockpickben, v te jobbklikk hosszan a ládán és smash 😊 (csak akkor megsérülhet a tartalma)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok!

A lezárt ládákat hogyan (mikor) tudom kinyitni?
Köszi
bladex
Sziasztok!

Kipróbáltam ezt a progit hát nem vagyok elájúlva a grafikájától.
Az elsõ rész túl szögletes volt nekem. Hát ez meg olyan fura. Nem is tudom nem az igazi. Gothic 3 sokkal jobban néz ki és ráadásúl te magad harcolsz nem csak kiválasztod az ellent.Persze ez a saját véleményem senki se vegye magára.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

littleNorbi
Jobb lett mint az 1. része ?

TVelvet
nincs valakinek egy save gameje? kéne egy elõrehaladott akármi jó. csak végre tudjam befejezni a történetet.. megvan a peccses szarság, csak amikor össze kell szedni a statuekbõl a különleges erõket egyis statue bebugzot, csak nekem az a baj nincs más mentésem, és kezdhetném elõrõl az egész gamet... amit nemszeretnék... szal ha valaki elõrehaladott kb az act 2 felénél van vagy ofc, már megvan a kastélya már. annak örülnék...

Remélem nem spoilereztem sokat.😄
BlackShadow
ja amúgy azt még betehették volna a játékba, h ha monk karakterrel van és bemegy Tyr templomba, (mert a törpi monk akar lenni) akkor a monk is megkapja a küldit és õ is tanuljon szaftos technikákat 😊

BEAST
en paladin vagyok , torpe kell hogy min ketten tartsuk az ellent , druid/sorc v. bard kell a buffok miatt , a csapdak nem erdekelnek eleg vastag a pancelom (meg eleg surun lehet pihenni :p ) ... a ladakat meg szetlehet csapni , igaz igy neha eltorik egy par cucc a ladaban de a lenyeg igyis meglesz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BlackShadow
okay köszi 😊 addig barangolok még newerwinterben.

nemrég kaptam meg a sorci csajt a csapatnak.. hát nemtudom.. a jelleme egy szemtelen kis szemét **** 😄
nemigazán tudom, h ki helyett tudnám alkalmazni 😞
én monk-al vagyok, a törpe kell shieldnek, rogue a csapdákhoz, és lockpickhez, druid meg tetszik.. ergó nincs helye neki 😊
kotornál is ez volt a hibám, h megvolt egy jó csapat és egy csomó embert ki sem tudtam próbálni 😄

Nekem minden varázslat megvolt a druidának amikor odamentem szóval vásárolni tuti nem kell majd egyiket se. Ha neked nincs valamelyik akkor lehet nem elég magas a szintje, ez esetben menj vissza késõbb.

Why so serious?

BlackShadow
reload verziónál szintugy.. mount , start .. ennyi 😊 még poseden-nel is müködik

más:
lenne egy kérdésem
Skymirror lake-nél tudom, h a fákat kell aktivizálni a spellekkel, de amiket kér olyannal én nem rendelkezem. várni kell, h szintetlépjen a druid, v ezek vásárolható tekercsek?

[HUN]Crassus
Jaj jaj nagy helpet kérnék a storyban elõrébb haladóktól:A gythanki Fõboss után vagyok innen spoileres😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kinyírtam a Gythanki fõboss csajszit,kiszabadítottam Shandrát akit beakartak áldozni,megvan már 5 shard szóval mindenkit kinyírtam kilootoltam mire odamegyek Shandrához 3 lehetõség van: vissza a sunken flagonba,lootolok még nem megyünk és megvizsgálom az illithid freskókat?
A questem is azt mondja minden fasza menjek vissza a sunkenbe....mikor visszamegyek Duncan elmondja az eddig titkolt igaz storyt rólam és megtudom,hogy bennem is van egy shard...na most ezek után semmilyen új küldit nem kapok....ráadásul Shandra a fogadóban is ugyanazt a 3om lehetõséget kínálja mint a ketrece elõtt....kihagytam valamit a Gythaki bázison? ,mert szerintem most megkéne tudnom Shandrától a nagyapja "heaven"jének a helyét....Help pls! köszi

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TVelvet
😛 nahjo.. utánna nézek..
Bucser
csináld meg a FAQ-ot aztán kérj házigazda jogot😊

Aztán módosítsd a helyét jó sokszor, hogy a modik megunják, hogy nyaggatod õket és adnak majd HG jogot😄

RaveAir
Attól még lehetne FAQ-t csinálni, csak addig nem kerül felül kilinkelésre, amíg ezt a jogot meg nem kapod.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

TVelvet
3 hete kértem házigazda jogot, nem kaptam meg.😊 btw csinálnék
RaveAir
Tényleg nem lenne gáz, ha lenne egy FAQ. Senkiben sincsen hajlandóság, vagy csak nem éri meg a veszõdést? 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Bucser
ahogy le van írva... procyonos clonedvd-vel...