Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írd már le légyszíves, hogy hogyan csináltad.
Köszi
Ha nincsen legalább dx9-es karid, akkor sehogy, úgyhogy erre is figyelj oda!

Bucser
én úgy vettem észre, hogy sokmindentõl függ megadja e a pluszos módosítót. tehát ha 2 cuccom volt ami csak intet adott akkor az erõsebb érvényesült. viszont ha az gyiken volt valéami más tulajdonság is akkor viszont ha jól emlékszem akkor megadta az egyiket a másikból pdig +-et. nem tudom hogyan számolja.

Van Valakinek AD&D 3.5 kiadása?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
MIért mondod, hogy senkinek nem ment másképp mikor 2-en is írjuk, hogy igen?

CloneDVD bemountol 4.06-os DT-be letölt 2 patch az autoupdate-el aztán elindul sem crack sem securom loader nem kellett nekem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

12-õt adott Xermon. Szerintem az azonos tipusúak nem stackolnak, de lehet hogy semmi sem. Mert hát van elég sok fajta módosító. Próbálgatni kéne vagy megnézni a manualt, de egyikre sincs hajlandóságom <#ejnye1>
Konzol : Alt Gr + 7es gomb.
En egy szoval sem irtam cracket. De az 1.02 senkinek nem ment maskeppen eddig mint amit leirtam.
És melyik clonedvd? Slysoft?
Illetve hogyan sikerült?
Azt a parancsot, amit a konzolba írnál írd be a chat ablakba két db # karakter után (##parancs)! 1-ben mûködött, itt még nem próbáltam!
Hol lehet elérni (letölteni)az 1.02-es patch-et? - a játékba épített letöltésen kívül???
Zomil
én is igy vagyok vele😊 clonedvd megoldás egyszerü nem kell bénázni crack-el😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

feltettem a PROCYON változatot és semmin nem kell szenvedni, simán megy az update, nem kell letiltani semmit...

http://gaborszantai.co.uk/

Valaki már dobott egy linket a receptekrõl.
(Kieg: Himpike #1625)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Megy az 1.02-es patch nekem, eddig a fizikai driveokat csak disabledre tettem, de ez nem eleg, most torolni kell vagy uninstallalni a device managerbol! Aztan a gepet ujra inditani, es amikor legkozelebb kiirja, hogy talalt fizikai meghajtot, _nem_ engedni installalni. Nekem igy egybol elindul a megszokott modon a poseden imageval, mindenfele securom loader nelkul, csak siman DT-bol.
igen, asszem megváltoztatták mindet az ac mintájára.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

[HUN]Crassus
Azt nem értem,hogy ha van egy +2 IQ-t adó fejpántom és felveszek mellé egy +1-es IQ-s gyûrût miért csak a +2 érvényesül?
NWN1 ben ha jól emlékszem +8 volt a max amit tulajdonságnövelést adó itemekbõl összelehetett hozni....ennyire nerfelték volna,hogy itt már csak 1 a legmagasabb érvényesül?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Kéne valahogy összegyûjteni a tutkó mágikus tárgykészítõ recepteket!Aztán itt megosztani egymással....nemtudom mennyire random dropok a receptkönyvek a gammában....szóval mindenki ugyanazt találja meg a játék során széps sorban vagy esetleg random lenne? vagy függ a fõkarid klasszától is vajon?
Én most csináltam +3-as fegyókat hozzávalók: 9. szint😛 1db emerald,1db weak air essence és 1db fain power essence ezeket berakod a magic item kraftoló asztalra és nyomsz rá egy light spell-t....+3as-al már minden szörnyet meglehet ütni még démonokat is😛😊

TVelvet
melyik mountolást? mert nekem nemmegy😊 milyen filet kéne mountolni mert amit elszedtem crackelt verzio nemjó leszedtem egyet gamecopyról de az sem jó 😄
[HUN]Crassus
thx Bucser

Methylisocloro
Köszönöm!

TVelvet
van valakinek 5lete hogytudom elöcsalogatni a consolt?😊 nemtom hogykéne.
Kösszzz.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Á felejtsétek el. Nem mertem felvenni a nem stabilokat.
Sziasztok. Van egy kis gondon Az orkos résznél amikor elzárták az utat a kövek megszerzem a bombákat de hiába dobálom rá a kövekre azok nem tûnnek el. Hogyan kell?
Bucser
jézusom....

Na akkor szép sorban:

Ha felraktátok az 1.01 majd 1.02 patchet nem kell crack. símán mountolod az image-t és mûködik.

Aztán küldik:
West Harbor Siege:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha állnak ott tovább akkor valamit kihagytál. 5 embert kell összegyûjteni a a faluból a rétre.

Collector's house:
Le kell menned az alsó szintre ahol a csajt találtad akivel feljutottál a felsõ szintre ott van egy konyha ahol a szolglók is vannak. ha belenézel a waterbench-be akkor találsz egy üres üveget. Tedd bele majd vedd ki újra és viola glass of water lesz a helyén. aztán zúzás fel ha rákattintasz a tûzhelyre feladja a lehetõséget, hogy leöntöd vízzel aztán meg belenyúlhatsz. Ugyanis a szobához 2 kulcs kell. Egyik a tûzhelybõl egyik meg a csávótól

Ork Kampány Old Owl's wellnél:
HA a quest item megszerzéséhez meg kell ölni avalakit akkor az adott quest itemet a halott lootolásával tudod megszerezni. Egyébként az Orkos questnek két része van. Elsõ barlangban csak egy alvezért kell kiszabadítani mikor mész az Emmisary of Waterdeepért. aztan ott lenyomod az alfõnököt aki elmenekül majd meg találsz egy ürgét aki azt mondja, hogy õ az emissary. Majd elmegy. Amint kiteleportálsz valahova 2 harc lesz. elõször a Fake emissary mutatkozik be. ki kell nyírni egy csomó orcal együtt. Majd következõre találsz egy kocsit 8 orkal akiket ha kinyírszmajd jönmég pár és megjelenik a storyban Castavir a paladin akivel mehetsz az ork fõnököt megölni. HA mész jelenteni a törpéhez a zászlónak a fõ karakterednél kell lennie!!!

#1769 igen gyûjtögesd szorgosan késõbb jól jönnek majd😊

Mi is ez a Lograms-os dolog??Érdekelne.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
naja, jól nyomja😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]Crassus
Az érc tárnákkal lehet valamit kezdeni? találtam 3-4et és 50xp-n kívûl másra nemvoltak jók...pedig a bagoly kutas táborban vannak bányászok akik üzletet ajánlanak az ércekkel,de nemtudok se kivenni ércet a tárnákból sem õket leküldeni,hogy bányásszanak....így nem lesz üzlet😞 valaki tudja mi a bibi?

wedge31
Komolyan mondom kisebbségi érzésem van a pyros csaj mellet eszméletlen, hogy kipucol egy egész folyosot két varázslattal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[HUN]Crassus
Huhhh nem konkrét tárgyat kell keresni😛 Visszamentem és elfogadta😊

Én meg de már nem emlékszem hol, egyszerûen csak amikor mentem vissza a törphöz simán elfogadta.

Why so serious?

Legyaptam a banda vezért de nem volt egyszerû.Egyedül a kis törp maradt még lábon minimális hp-val a FõnökGorilla ellen.Nyomtam 1 pillanatállj gombot és elgondolkozdtam,hogy mitévõ legyek mivel még a barlang elején mentettem ki állást😊Na úgy döntöttem megpróbálom,pause ki,Ork csap egyet törpöm elhajol csap mégegyet úgyszintén kitért majd összeszedte magát a kis Törp és sebzett egy 36-osat amitõl lerakta magát a nagy gorilla.Persze a Törp elõtt a csapattagok már sebezték sokat az Ork fõnököt.Annyi felszerelést gyûjtöttem össze,hogy mindegyik karakterem csak vonszolja magát😊
K×××a jó a játék!!

[HUN]Crassus
Andree!b Tomme lee!! ti megtaláltátok az imént említett Lograms WAr banner-t miután kinyírtátok az ork vezért??

[HUN]Crassus

Logram's war banner ezt merre lelem az Ork barlangban?bejártam már 2x,de nem találom😞( nem hiszi el a csúnya törpe,hogy kinyírtam az Ork vezért😛

Hát nem véletlenül az fõhadiszállásuk. 😊

Why so serious?

Te jó isten,ennyi Orkot amennyi itt van Eyegouger Lair barlangjában <#csodalk>
Menni alig lehet tõlük😊

mazsa
De jó. Feltettem az új update-et és most nem hajlandó elindulni a játék, mert "A Neverwinter Nights 2 hibát észlelt".

PLZ! hadd ne kelljen spammelnem 1 exe fileért... 😞
nwn2main_amdxp.exe-rõl lenne szó.

Sziasztok!

Kéne egy kis segitség.

NW-ben a collectoros kirablását csinálnám, de valahogy nemakar sikerülni. Megvan minden, collector kulcsa a széfben, kod beütve, de nem nyilik. Van nállam egy vanilla kulcsa is de azzal nemcsinál semmit. Ja meg a tüzhellyel se tok mit csinálni, csak megsüt..
Vki emlékszik még rá mitkell csinálni?

valaki feldobna vhová nekem egy 1.01es inditót? (mind2t pls)

reload megoldotta... gratulálok az atarinak, azért ilyen broken quest részek nem voltak az elõzõben. :/

TVelvet
Kéne help nemtom megoldani a következõ questet. amikor megkell szerezni a képességeket a kövektõl és ahol van egy orc bázis is.. akinek segítettem, meg ahol 3 helyrõl kell összeszedni a statuteket amik adják a képességet. na ebbõl 3 megvan hol a többi? megszereztem mindenhol. meg van egy db ami ottvan az elejen azt nemtudom mert azt írja combatba vagyok.. valami nemjo... help pls😊

help
a west harbor under siege c. küldihez kérnék segitséget... tényleg nem lehet ezt megcsinálnia tolvaj nélkül? ott állok, hogy minden küldit megcsináltam, de a ürge a nem hajlandó kiadni a támadási parancsot, és minden ellenség, aki a rét végén áll, very a f@szát. :/

[HUN]Crassus
*war banner-t keres rajtam

[HUN]Crassus
Srácok Orkos küldinél kellene kis help:
spoiler] Kinyírtam a fõ Ork vezért visszamentem a bölcsesség kútjához a törpe vezérhez,de az valami féle ork hadi zászlót vagy mit hiányol tõlem pedig az nem volt az ork hullájában....merre fele van az?ott vagyok a fõnök ork lairjában,de nem találom😛 elõre is köszi a helpet[/spoiler]

jah, kössz a helpet😊SSZEM BARBRRAL LESZEK AZ NAGYON SZIMPATIKUS MINDEN RPG-BEN😊 remélem nem csalódom a játékban, sokat olvastam róla, még a gépigényeket is meg mdinen, hát ha nagyon akad majd supermario grafon nyomom, rmeélem élvezni fogom, és ha megbcosájtotok egy hosszú játékba kezdek😊
furcsa, ha a rendes NWN menüben nyomok Play Game-et, akkor van hang...

😄 ja és most jut eszembe hogy rengeteg könyvél a kiadó felteszi a netre vagy az elsõ fejezetet vagy annak egy részét (fantasya.hu-n stb) 😄😄
de ezek szerint akkor nincs demó. kösz 😊

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

ilyen alapon egyetlen játékhoz sem lenne demó. mondjuk egy röv9d akármi másik modullal vagy vmi. más kiadó is megoldja...

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

próbáltam, egyedül vmi alap vacakot enged, hiába nyomok accept/apply-t, a Direct3D hangbeállításokat nem engedi meg, holott más játékok használják...