7862
-
#3091 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne felejtsd el elvinni az unstable golyókat sem mert amikor kimész a barlangból vissza ahonnan jöttél akkor csak azokkal tudod felrobbantani a kőakadályt, hogy bemehess az orkokhoz. -
#3090 Ezt most Godbadka kedvéért :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvtárban van egy hulla, abből ki tudsz szedni egy szemellenzőt vagy mit. Ha ezt felrakod a karaktered fejére akkor 4 titkos szobát ki tudsz nyitni a fel mentén plusz a 4 szobában a könyveket tudod használni. Minden könyv feltesz 1 kérdést amire a válasz a könyvespolcokból kiszedett kötetekben van. Ha mind a 4 megvan akkor kinyílik a középső szoba. -
#3089 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a környéken pár könyvespolc között hever egy hulla, el kell venned tőle a szemkötőt, felvenni és máris használhatóvá válnak a termek közepén lévő könyvek. TIPP: a használható könyvespolcokról szedd össze az összes könyvet.. sokat segít :) -
saiyanjin #3088 Sziasztok, nemtudom hogy bug-e de arra gyanakszom...Blacklake District Archives ben van 4 szoba 4 oltárral...legyaktam mindenkit de semmi sem történik, nincs mozgatható tárgy...csak könyvespolcok kb 5könyvel de azok sem használhatóak...elakadtam mert ezen a ponton nincs más továbbjutás...Találkozott ezzel a problémával már vki??? -
ShaiHulud #3087 ore-knak kesobb lesz majd jelentosege, most csak uss bele egyet az 50 xp ert:) -
virs lee #3086 A Bonegnasher Lair előtti barlangban, ahol az unstable golyók vannak a ládában, na ott a falon levő ore-t hogy lehet kibányászni (ha lehet egyáltalán)? Amúgy meg csak úgy van ott, leírás helyett kiírja a toolsetes azonosítóját, elég illúzióromboló. :) -
virs lee #3085 Az hogy lehet hogy a Mind Fog Enchantment spell, én meg illúzionistával (elleniskola: Enchantment) simán beválaszthatom? -
#3084 mindenkinem megvan a maga véleménye.
a szabályok... azok a többség véleménye:D
én speciel a szaggatás miatt jöttem a fórumra.(amit amúgy 1.03 patch meg is oldott.
más:
nem mondom meg, hogy hol, de routeres netem van.(NWN2 nem teljesen legális serial-lal)
belső lanon szeretnék játszani, (a modemet nem kapcsolhatom ki, így a multiplayer módban jöne az ellenőrzés.)
akit érdekel, a master server IP-je: 204.50.199.12
ezt kell kitiltani a tűzfalban...(windows tűzfal ilyet nem tud, normálisabb kell, én Outpost Firewall Pro-val próbálkoztam)
ha idővle változna az IP, és nem enged fel, a tűzfalban úgyis meg tudod nézni hova akar felmászni) -
Thanatos #3083 izé, akkor most sajnáljunk? -
GodBadka #3082 hihihi
Miután a fél fórum fejbe rúgott, szerintem felesleges volt meg a mogyoróimra is lépni. De ahogy gondolod. Rosszabb már nem lesz a napom tőle sajnos. -
Tomy Lee #3081 Miket ki nem találnak egyesek?Nem kell Spoiler?
Na fejezd be a hülyeségeidet godbadka légyszives
-
GodBadka #3080 :o most én lettem a csúnya, gonosz manó.
Hát elnézést, ha valakinek a lelki világába gázoltam volna. Nem állt szándékomban.
Amúgy különösebb gondot nem találok a stílusban, amit írtam, bár fogalmazhattam volna másképp is az tény.
Nem is tudom minek írtam egyáltalán. Úgy is tudtam, hogy kb. ez lesz a reakció. Nem is szoktam, mert végülis ilyesmiből csak felesleges feszültség van, akármelyik oldalon áll az ember (most úgy látszik én lettem a rossz fiú).
Eh. Egész napom egy nagy szívás. Ez van.
Bocsánat attól aki sértőnek érezte magára nézve a hozzászólásaim. -
Thanatos #3079 akkor akár vissza is mehetsz oda ezzel a stilussal szerintem..., neked is jobb lenne meg nekünk is... -
GodBadka #3078 Aham. Értem tehát aza kép szamodra olyan sok plussz infót adott a főellenről.
És igen oda. De legalább ott megtanították, hogy ne sértegessek másokat ilyen otromba módon. -
sleepwalker77 #3077 "Fórumra azért jön az ember mert infót akar, ha nem akar infót nem jön ide."
Már megbocsáss de ez úgy baromság ahogy van.
Én szeretek csak úgy beszélgetni a játékról, nem akarom előre elvenni a felfedezés örömét, ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék a fórumozók között.
Amire te gondolsz az a végigjátszás, azt tényleg csak az olvassa el aki infót akar. -
Hoz_Hun #3076 Nem kell hogy szeresd a Spoilert, elég ha betartod!
A többi magánügy (nem fogunk minden emberkénél leállni elmagyarázni, ha már nem tünik neki fel, hogy ez nem egy egyedi SG trük hanem nemzetközileg bevett forum szokás, aminek lényege a másik ember tisztelete). -
Silence78 #3075 Nem feltétlenül. Szerintem a varázslatok hatóideje mindig játékidőben (tehát nem valós időben) van megadva. Tehát a 24 óra, az óra/szint nyilván nem valós időre vonatkozik. A 6 másodperc/szint pedig valójában kör/szint, mivel 10 kör=1 perc a PnP DnD3.5 szerint. -
#3074 Ugyes vagy, valaki elakad mondjuk Act I-ben, idejon kerdezni valamit, az szerinted a jatek legvegen levo gonoszrol akar infot. Hulyegyerek- kepzobe jatral? -
GodBadka #3073 Kicsit nevetségesnek érzem ezt a spoiler dolgot. Fórumra azért jön az ember mert infót akar, ha nem akar infót nem jön ide. Amúgy is mindeki elolvassa a spoilereket szerintem. Persze erre majd írnak, hogyén nem is meg. Dehogynem. Meg az a hülye kód is le lett már írva spoilerbe, spoiler nélkül is vagy 10-szer. Nem tudom miért kell szólni érte. Meg mi van, ha berakott képet a főgonoszról? Ott van a bevezető moziban is. Gondolom azt is elnyomtátok, mert szerepel benne a végső ellen. Eh.
Ami idegesítő inkább az a varázslatok leírásában a hatóidő. Kedves fejlesztő bácsi/néni valószínűleg két időzónában élt, mert időnként játékidőben vannak megadva az értékek, néha meg valós időben. Tök baromság. Nem tudom miért nem lehetett megmaradni a round/turn/játékbeli óra felállásnál. -
#3072 De legalabb rajta latszik a sisak-modell :D -
Aspyrin #3071 Üzentem a modiknak, hogy töröljék :/ -
#3070 A kep is sok, de mindegy. -
Aspyrin #3069 Sry :/ -
qvarg #3066 A romoknál ahol az 5 szobor van kap 3 könyvet a karakter egy szellemtől. Azok mire jók? -
Aspyrin #3065 Nem igazán :) -
#3064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Használod a Statues of Purifications küldinél szerzett speckó képességeket? Mert az egyik imunissá tesz mindenkit a partyban a főmanus ellen egy rővid ideig.És a többi is hasznos ellene. -
Silence78 #3062 Szerintem tökmindegy milyen páncélja van, úgyis eltalálja. Köpés ellen meg energy immunity a jó. Egyébként meg Assay Resistance - Missile Storm - Greater Dispel kombó a tuti. Nekem egyébként csak az óriások "segítségével" sikerült megfektetni a hölgyet... -
#3061 tudtok ajánlani vmi príma vértet khelgarnak? sok kristályom van meg minden még 1et sem kraftoltam.. de nagyon kéne neki, mert a sárkány néni leköpi és kifexik ^^ -
sleepwalker77 #3060 Én annak is örülnék ha jönne a BG3. :) -
virs lee #3059 Nem, de nem is az 5 perces gyakorló próbálkozásokat igénylik az emberek. -
sleepwalker77 #3058 Hát az nem kis munka lenne.
EOB vmelyik részét megcsinálták azt tudom. -
virs lee #3057 Megcsinálhatná vki a BG 1-2-t modulban, az NWN1-hez is tervezték, de senki nem mozdult rá. -
sleepwalker77 #3056 A kód akár mehetett volna spoiler-be is, hátha valaki magától akar rájönni a megoldásra...
A kérdésedre a választ megtalálod, ha rákeresel a "collector" szóra az előző hozzászólásokban. -
bladesoft #3055 Hi.
Hello mindenki a collector házában van 1 kandalló azzal mit kell csinálnni....? Sejtésem szerint van bene 1 kulcs de ha belenyúlok sebez.Ha meglenne akkor ki tudom nyitni a mellete lévő ajtót. Valaki megirhatná Privátba vagy [email protected] -ra.(Ja az ajtó kódja 5, 1, 3, ha érdekel valakit).THX Jó játékot. -
#3054 izé BG2:P -
#3053 hehe 20 perce találtam meg én is:P btw csalódtam benne,mert az NWN1-es tényleg pöpecebb volt....,de jól néz ki legalább:) -
Hoz_Hun #3052 Álllat a főkaraktered!! :D -
OculusDei #3051 hogy lehet ennyi ember a partiban? nemcsak négyen tudtok nyomulni? később megnő a lehetsége csapatlétszám? vagymi? -
#3050 A mained egy vaddiszno?! -
virs lee #3049 A BG2-es eredeti változat sztem jobb volt. Spell Trap + folyamatos Invisibility + Dispel Magic minden ütésre. Azért az NWN1-es csirke verziónál ez is jobb.