7862
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne felejtsd el elvinni az unstable golyókat sem mert amikor kimész a barlangból vissza ahonnan jöttél akkor csak azokkal tudod felrobbantani a kőakadályt, hogy bemehess az orkokhoz.
  • Fenrir
    Ezt most Godbadka kedvéért :)

A könyvtárban van egy hulla, abből ki tudsz szedni egy szemellenzőt vagy mit. Ha ezt felrakod a karaktered fejére akkor 4 titkos szobát ki tudsz nyitni a fel mentén plusz a 4 szobában a könyveket tudod használni. Minden könyv feltesz 1 kérdést amire a válasz a könyvespolcokból kiszedett kötetekben van. Ha mind a 4 megvan akkor kinyílik a középső szoba.
  • BlackShadow
    a környéken pár könyvespolc között hever egy hulla, el kell venned tőle a szemkötőt, felvenni és máris használhatóvá válnak a termek közepén lévő könyvek. TIPP: a használható könyvespolcokról szedd össze az összes könyvet.. sokat segít :)
  • saiyanjin
    Sziasztok, nemtudom hogy bug-e de arra gyanakszom...Blacklake District Archives ben van 4 szoba 4 oltárral...legyaktam mindenkit de semmi sem történik, nincs mozgatható tárgy...csak könyvespolcok kb 5könyvel de azok sem használhatóak...elakadtam mert ezen a ponton nincs más továbbjutás...Találkozott ezzel a problémával már vki???
  • ShaiHulud
    ore-knak kesobb lesz majd jelentosege, most csak uss bele egyet az 50 xp ert:)
  • virs lee
    A Bonegnasher Lair előtti barlangban, ahol az unstable golyók vannak a ládában, na ott a falon levő ore-t hogy lehet kibányászni (ha lehet egyáltalán)? Amúgy meg csak úgy van ott, leírás helyett kiírja a toolsetes azonosítóját, elég illúzióromboló. :)
  • virs lee
    Az hogy lehet hogy a Mind Fog Enchantment spell, én meg illúzionistával (elleniskola: Enchantment) simán beválaszthatom?
  • takysoft
    mindenkinem megvan a maga véleménye.
    a szabályok... azok a többség véleménye:D
    én speciel a szaggatás miatt jöttem a fórumra.(amit amúgy 1.03 patch meg is oldott.

más:
    nem mondom meg, hogy hol, de routeres netem van.(NWN2 nem teljesen legális serial-lal)
    belső lanon szeretnék játszani, (a modemet nem kapcsolhatom ki, így a multiplayer módban jöne az ellenőrzés.)

akit érdekel, a master server IP-je: 204.50.199.12
    ezt kell kitiltani a tűzfalban...(windows tűzfal ilyet nem tud, normálisabb kell, én Outpost Firewall Pro-val próbálkoztam)
    ha idővle változna az IP, és nem enged fel, a tűzfalban úgyis meg tudod nézni hova akar felmászni)
  • Thanatos
    izé, akkor most sajnáljunk?
  • GodBadka
    hihihi

Miután a fél fórum fejbe rúgott, szerintem felesleges volt meg a mogyoróimra is lépni. De ahogy gondolod. Rosszabb már nem lesz a napom tőle sajnos.
  • Tomy Lee
    Miket ki nem találnak egyesek?Nem kell Spoiler?
    Na fejezd be a hülyeségeidet godbadka légyszives
  • GodBadka
    :o most én lettem a csúnya, gonosz manó.

Hát elnézést, ha valakinek a lelki világába gázoltam volna. Nem állt szándékomban.

Amúgy különösebb gondot nem találok a stílusban, amit írtam, bár fogalmazhattam volna másképp is az tény.
    Nem is tudom minek írtam egyáltalán. Úgy is tudtam, hogy kb. ez lesz a reakció. Nem is szoktam, mert végülis ilyesmiből csak felesleges feszültség van, akármelyik oldalon áll az ember (most úgy látszik én lettem a rossz fiú).

Eh. Egész napom egy nagy szívás. Ez van.

Bocsánat attól aki sértőnek érezte magára nézve a hozzászólásaim.
  • Thanatos
    akkor akár vissza is mehetsz oda ezzel a stilussal szerintem..., neked is jobb lenne meg nekünk is...
  • GodBadka
    Aham. Értem tehát aza kép szamodra olyan sok plussz infót adott a főellenről.

És igen oda. De legalább ott megtanították, hogy ne sértegessek másokat ilyen otromba módon.
  • sleepwalker77
    "Fórumra azért jön az ember mert infót akar, ha nem akar infót nem jön ide."
    Már megbocsáss de ez úgy baromság ahogy van.
    Én szeretek csak úgy beszélgetni a játékról, nem akarom előre elvenni a felfedezés örömét, ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék a fórumozók között.
    Amire te gondolsz az a végigjátszás, azt tényleg csak az olvassa el aki infót akar.
  • Hoz_Hun
    Nem kell hogy szeresd a Spoilert, elég ha betartod!
    A többi magánügy (nem fogunk minden emberkénél leállni elmagyarázni, ha már nem tünik neki fel, hogy ez nem egy egyedi SG trük hanem nemzetközileg bevett forum szokás, aminek lényege a másik ember tisztelete).
  • Silence78
    Nem feltétlenül. Szerintem a varázslatok hatóideje mindig játékidőben (tehát nem valós időben) van megadva. Tehát a 24 óra, az óra/szint nyilván nem valós időre vonatkozik. A 6 másodperc/szint pedig valójában kör/szint, mivel 10 kör=1 perc a PnP DnD3.5 szerint.
  • Me0w
    Ugyes vagy, valaki elakad mondjuk Act I-ben, idejon kerdezni valamit, az szerinted a jatek legvegen levo gonoszrol akar infot. Hulyegyerek- kepzobe jatral?
  • GodBadka
    Kicsit nevetségesnek érzem ezt a spoiler dolgot. Fórumra azért jön az ember mert infót akar, ha nem akar infót nem jön ide. Amúgy is mindeki elolvassa a spoilereket szerintem. Persze erre majd írnak, hogyén nem is meg. Dehogynem. Meg az a hülye kód is le lett már írva spoilerbe, spoiler nélkül is vagy 10-szer. Nem tudom miért kell szólni érte. Meg mi van, ha berakott képet a főgonoszról? Ott van a bevezető moziban is. Gondolom azt is elnyomtátok, mert szerepel benne a végső ellen. Eh.

Ami idegesítő inkább az a varázslatok leírásában a hatóidő. Kedves fejlesztő bácsi/néni valószínűleg két időzónában élt, mert időnként játékidőben vannak megadva az értékek, néha meg valós időben. Tök baromság. Nem tudom miért nem lehetett megmaradni a round/turn/játékbeli óra felállásnál.
  • Me0w
    De legalabb rajta latszik a sisak-modell :D
  • Aspyrin
    Üzentem a modiknak, hogy töröljék :/
  • Me0w
    A kep is sok, de mindegy.
  • Aspyrin
    Sry :/
  • qvarg
    A romoknál ahol az 5 szobor van kap 3 könyvet a karakter egy szellemtől. Azok mire jók?
  • Aspyrin
    Nem igazán :)
  • Lantian
    Használod a Statues of Purifications küldinél szerzett speckó képességeket? Mert az egyik imunissá tesz mindenkit a partyban a főmanus ellen egy rővid ideig.És a többi is hasznos ellene.
  • Silence78
    Szerintem tökmindegy milyen páncélja van, úgyis eltalálja. Köpés ellen meg energy immunity a jó. Egyébként meg Assay Resistance - Missile Storm - Greater Dispel kombó a tuti. Nekem egyébként csak az óriások "segítségével" sikerült megfektetni a hölgyet...
  • BlackShadow
    tudtok ajánlani vmi príma vértet khelgarnak? sok kristályom van meg minden még 1et sem kraftoltam.. de nagyon kéne neki, mert a sárkány néni leköpi és kifexik ^^
  • sleepwalker77
    Én annak is örülnék ha jönne a BG3. :)
  • virs lee
    Nem, de nem is az 5 perces gyakorló próbálkozásokat igénylik az emberek.
  • sleepwalker77
    Hát az nem kis munka lenne.
    EOB vmelyik részét megcsinálták azt tudom.
  • virs lee
    Megcsinálhatná vki a BG 1-2-t modulban, az NWN1-hez is tervezték, de senki nem mozdult rá.
  • sleepwalker77
    A kód akár mehetett volna spoiler-be is, hátha valaki magától akar rájönni a megoldásra...
    A kérdésedre a választ megtalálod, ha rákeresel a "collector" szóra az előző hozzászólásokban.
  • bladesoft
    Hi.

Hello mindenki a collector házában van 1 kandalló azzal mit kell csinálnni....? Sejtésem szerint van bene 1 kulcs de ha belenyúlok sebez.Ha meglenne akkor ki tudom nyitni a mellete lévő ajtót. Valaki megirhatná Privátba vagy [email protected] -ra.(Ja az ajtó kódja 5, 1, 3, ha érdekel valakit).THX Jó játékot.
  • [HUN]Crassus
    izé BG2:P
  • [HUN]Crassus
    hehe 20 perce találtam meg én is:P btw csalódtam benne,mert az NWN1-es tényleg pöpecebb volt....,de jól néz ki legalább:)
  • Hoz_Hun
    Álllat a főkaraktered!! :D
  • OculusDei
    hogy lehet ennyi ember a partiban? nemcsak négyen tudtok nyomulni? később megnő a lehetsége csapatlétszám? vagymi?
  • Me0w
    A mained egy vaddiszno?!
  • virs lee
    A BG2-es eredeti változat sztem jobb volt. Spell Trap + folyamatos Invisibility + Dispel Magic minden ütésre. Azért az NWN1-es csirke verziónál ez is jobb.