Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
az lenne a kérdésem, h a törpikének egyik monkos küldijében amikor az ironfist klán elhagyásáról van szó.. naszal bejártam a barlangot és le is léptek a scoutok, megköszönve a segítségem.. nos.. valamit nem jól csináltam és félbeszakadt a küldi, vagy ez nem olyan rövid, mint gondoltam? 😄 (remélem érthetõ😊)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ahoy,

ha valaki ati 9800proval játszana, annak meg köszönném ha leírnáa hány fps-e van és hogy milyen videó beállításokkal játszik. esteleg gépet is írhatna.
elõre is köszi!
zorrobomber
ott a pont

zorrobomber
shard - cserépdarab, kemény szárny (bogáré)
a shard of glass - üvegszilánk

Az Oblivion gyönyörû, de meg se közelíti hangulatba a nwn2-t. Szóval ennyit a grafikáról. Nincs benne hdr, nincsenek benne kismillió poligonból álló modellek, de meg is jobban leköt, mint az ilyen ingyombingyom szarráeffectezett selejtek, amit csak a screenshotok miatt adnak el. Számomra ez nem csak az év játéka, de az utóbbi pár év játéka is. Nagyon kellett már egy ilyen.

Valaki segítsen, totál idegbeteg vagyok<#duma> Embertõl szeretném elnyerni a furulyáját de a négy dallam közül az utolsóét egyszerûen képtelen vagyok eltalálni. Rengetegszer nekifutottam de nem megy, az elsõ hárommal pedig nem volt gondom.
<#help>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nem jön be a grafikája, ouch, ez fájt, látom te is kiszurtad a elglényegesebb dolgot 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fejes021
Valaki feltud homályosítani arról, hogy ezek a "shardok" tulajdonképpen mik? Mert ezt nem nagyon sikerült kihámoznom a "nagy" angoltudásommal.<#idiota>

http://www.panoramio.com/user/518310

rotator
Mármint IDÉN nem lesz, ha jól olvasom.

rotator
Ezt nem bolt, hanem a hazai forgalmazó (Seven M) írja az oldalán.

zorrobomber
magyar verzió lol

bladex
Ebben lehet hogy igazad van. Nagyon vártam a progit és valahogy nem jön be a grafikája. Ha lenne már magyar verzió lehet hogy lekötne.De így inkább félre teszem inségesebb idõkre.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

j0nNyKa
jobb, alap
sokkal.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MaxPayne
ok köszi a tapasztalatokat és infókat, akkor most le is töltöm

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

a story, storymeseles, parbeszed-rendszer, grafika minosegileg jobb lett szerintem, iranyitassal vannak kicsit gondok, de megszokhato. multiplayer reszehez meg nem volt szerencsem.

hangulata felelmetesen jo, mar mar hasonlatos ahhoz amit baldurs gate kozben ereztem.😊

Bucser
SZVSZ jobb lett. de vannak olyanok akik szerint szarabb lett😊

Igaz himpike?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mi a fajod?

zorrobomber
és mi van ha nem játszottam az 1el??? <#vigyor2>

MaxPayne
Aki játszott már a NWN 2-n azoktól szeretném kérdezni
hogy jobban sikerült mint az elsõrész?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Jáj <#falbav>

Több mint 4000, de hamar abbahagytuk, mert elvileg 1000nél kéne szintet lépnem, megpróbálom azokkal a beállításokkal amikkel ti játszottatok.
Petition Against SecuRom [ 8 Comments ]
Print News | Mail News
Polygon420 has launched a petition on the Atari forums, which is being supported by several NWN2 community sites, against SecuRom, a copy protection system widely used for most video games. They are asking people to support getting Atari to remove it from Neverwinter Nights 2 and have outlined their reasons which include the inability to backup legitimate copies to avoid losing the original, the problems and bugs it introduces and the inconvenience to users.

I believe that games do need copy protection but I'm against the SecuRom approach for all the same reason. It doesn't stop the people who have no intention to pay for the game and only causes problems for people that have paid for it. Even certain developers from BioWare were against it and pushed to get it removed from NWN in a patch several years ago.

Hopefully at some point Atari will remove SecuRom from NWN2 but it might take the community to push for it's removal, with possibly the support of the developers as well, so please make your voice heard if you agree. One other option for those of you who don't like SecuRom is getting the game via direct download from Direct2Drive, which obviously doesn't require a disk in your drive though is only available for North American users.

-- Maximus @ Tuesday, 14 November, 2006
Csak szeretem végignevelni a felvett tagokat.
Ez melyik bolttól érkezett? CDGalaxis, PCDome?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

"a kiadó és köztünk történt kommunikáció hibájából fakadóan. Az általunk rendelt mennyiséget a kiadó nem tudja leszállítani."
Ez a fasza, kommunikációs hiba, magyarul nem foglalkoztak vele.

jah, a másik meg a november 20-i héten érkezik

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bah, nem lesz CE

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

rotator
"Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Neverwinter Nights 2 Collector’s Edition nem kerül forgalomba Magyarországon az idei évben, a kiadó és köztünk történt kommunikáció hibájából fakadóan. Az általunk rendelt mennyiséget a kiadó nem tudja leszállítani. November 20-i héten megjelenik az angol nyelvû alap változat magyar kézikönyvvel."

dzsonesz
igen csak úgy... mivel ,ha a beszélgetést elolvasod ,akkor kiderûl ,h a cél közös de miért gond ez?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Erre, aki megcsinálta már, tud esetleg reflektálni?
McHaals
én is valószínûleg elkezdek egy roguet (chaotic evil😊, vagy talán maradok a rangernél (neutral).
A pala jó, jó, de mégsem az igazi... mivel lawful good, és néha rángatózik a kisujjam, amikor csak a jó válaszokat nyomhatom... mondjuk ez is egy kihívás 😊
Mivel még aránylag az elején járok (old owl), ezért nem lesz talán nagy érvágás 😊

MadWolf#11626

j0nNyKa
nekem assa-torpe-harcos mama-cleric
igazabol cleric csak azer van, hogy ritkabban kelljen pihenni :]

BlackShadow
kellett neked iyen gyorsan válaszolni.. 1kor terveztem az alvást és erre már 3 óra ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BEAST
naja ... en most kezdtem elolrol mert a palaval kezdett unalmas lenni , meg most egy olyan csapatelosztason gondolkozom ami buffok nelkul is halad majd ... most pala/warrior/druid/sorc , es eleg illuziorombolo amikor minden harc elott pihenni es buffolni kell , most kezdtem egy rogue/shadowdancer karaktert (assa nem leszek , evil karater nem nekem valo😊 , eddig nagyon tetszik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
Bucser: A var manageleserol mit tudsz? Nekem 1-2 dolog homaly benne. Tehat hogy mi ertelme adoztatni, embereket beosztani, meg ilyesmik.

BlackShadow
na erre nem gondoltam volna.. azthittem ha azt magammal viszem útközben kinyiffanok 😄

Bucser
Volt még egy pack of unstable blowing ball vagy valami ilyesmi. azt kell felvenni és elvinni.

Az ore-t késõbb fogod tudni használni majd.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BlackShadow
nekem az lenne a kérdésem, h az old owl camptõl továbbmenve van egy kõomlás amin nem tudok átjutni.. találtam a troll barlangban 'robbano' cuccot.. rádobtam párat de nem történt semmi 😞 5let? mit nézhettem el? 😊

szerk: a barlangban volt még ore bánya.. azzal tudok vmit kezdeni?

Miután kijöttem az orc barlangból(Old Owl valami), csak úgy tudok a klánhoz menni, ha felveszem a paladint?
j0nNyKa
hat azer a rouge-assasin-shadow thief of amn-om igencsak gecieros, erdemes volt prestigelni 2 fele is
sneak attack sebzese mar az egeket veri, nem beszelve a death attackrol, meg a rengeteg +bonuszrol, amit kap

Hali!

Milyen szinten érdemes tolni a játékot h kihívás legyen, de ne õszüljek bele? Azt is figyelembe véve hogy eddig d&d-vel még nem volt dolgom.
dzsonesz
amugy ha valami kardozós ,akkor a fighter/weaponmaster prestige el még iszonyat 1 darálógép
meg a warlock/BlackGuard prestige el is durva

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

BlackShadow
akkor jól választottam 😊 gondolkoztam, h áttérek staff-ra, v vmi faszántosabb kardra 😊

Monkhoz nem nagyon van prestige. Pap szvsz pureben a legjobb, változatlanul a játék legerõsebb kasztja, mint az elsõ részben. Monkot talán fegyvermesterbe lehetne tolni de nagyon sok feat.
Multiplayer -> New Game -> Story, Level 1-20, One party. Kb ennyi, egyebkent defaulton hagytam a beallitasokat. Most mennyi xp-d van?
BlackShadow
én nemigazán néztem még át a prestige classokat, monk-hoz van valami használható? 😊 martial arts istenség akarok lenni ^^

😄 na igen a vérprofik 😊

McHaals
köszi a rangeres válaszokat... mindketten archerek vagytok, én meg pont a dual hand változatot választottam 😊
na majd meglátjuk

MadWolf#11626

Zomil
aki kérdezte a rangert annak: ranger/wizard most vettem fel arcane archer és nagyon tud apritani😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mi 3an toljuk, és tudunk.