7862
-
#3251 Mikor jön ki? -
Larvin #3250 ez lesz majd 1.03-ban -
#3249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Koraboros-t hogy az Istenben lehet megölni? Leütöm a hp-ját, akkor egy ideig nem sebezhető majd maxra gyógyul közben folyamatosan idézi a többi ördögöt maga mellé. Komolyan mondom a 2 sárkány megölése könnyebb volt mint ez. -
#3248 én visszatöltöttem egy állást és kihagytam inkább azt a próbát.. sajnos az elveszett cuccok közé tartozott az ezüst kard is ami nélkül meg nem akartam nekivágni a végének, mert ha miatta kezdhetném újra akkor pipa lennék :)
de írtam bugreportot.. hátha foglalkoznak vele:) -
sleepwalker77 #3247 Nekem a 2. Light of Heaven csata után tűnt el minden cucc a főkarin kívül az összes csapatban lévő tag hátizsákjából.
Többször is próbáltam, de végül egyedül kellett odamennem. -
Silence78 #3246 Én is végigvittem tegnap, és hasonlóak az érzéseim. A játék első fele nagyon jó volt, utána Act II végén már csökkent a színvonal, az Act III pedig már a dögunalom kategória volt. És ez a sztori számlájára írható, nem emlékszem hogy pl. a BG2-ben 1x is unatkoztam volna. Nekem egyébként nagyon nem tetszett a játék vége sem. Nem tudom hogy innen akarják-e folytatni a kiegészítőket, mindenesetre csodálkoznék ha 20. szinten kezdhetnénk. -
virs lee #3245 Király a lantverseny. Ha nem tudok nyerni, simán felgyújtom az ellenfelet és enyém a fődíj. -
ShaiHulud #3244 ah tenyleg:) -
#3243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Armorshmith az Highcliffben van. Ha még nem léptél szövetségre a Lizardman-ekkel akkor ott találod ha igen akkor nam tudom:(. A Merchant quaterben elméletileg kell lennie 2 db árusnak egyik fegyvert másik páncélt árul és eddig nem találkozhattál velük mert csak akkor jönnek elő hamár megy az evac.Csak tipp hogy kovácsok -
ShaiHulud #3242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fort lockenal van egy kovacs aki beall hozzad mint armorsmith. -
#3241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah megtaláltam Port Llast-ban a fegyverkovácsot aki Fort Locke-ból menekült ide, de a Merchant Quarter-ben nem találok senkit (kivéve egy táncost). Mivel nincsen páncélkovácsom ezért sajnos olyat nem is tudok gyártani az embereimnek. Merchant Quarter-ben merre felé van ha van? -
Tomy Lee #3240 Viszont ami utána jön a Várfal ostrom az már jobb :)
Én most ott tartok. -
#3239 nah részemről is megvolt a romantikázás.. hát h ez miyen szarul van megcsinálva -
#3238 Erre lenne egy tök egyszerű megoldás de még sehol nem láttam sajnos. Ha ellentétes a jellem és nagyon leromlik az influce akkor egyszerűen dezertál az ilettő és ennek kompenzálásaként egy-két főbb küldihez bepakolni egy-két karit aki beáll hozzád ha jó vagy rossz módon csinálod meg. Mivel itt a jók megvannak ezért csak 1-2 rossz fószert kellett volna berakni a fő vonalba -mondjuk amikor be kell jutni blacklake-be és a rosszabb utat választod stb.- és a főquest kritikus karikat meg semlegesnek rakni. -
MrAndree #3237 Ez főleg azért szomorú mert a kotor 2ben is marha jól meg volt oldva hogy ha sötét karaktert irányítottam akkor a csapat egy része szépen jött velem a sötét oldalra, ha meg jót akkor akkor meg arra. Persze ott is voltak bebetonozott jellemek, de nem ennyi. -
#3236 Játszható jól a gonosz kari csak számolj vele hogy jelentősen kevesebb xp-t kapsz és az influence függő dolgok nem nagyon fognak összejönni mivel a csapat nagyrésze nem gonosz. -
#3235 Köszi, megnézem.
Amúgy valaki próbálkozott már gonosz jellemű karakterrel? Mennyire játszható jól ki és mennyire lehet haladni vele a küldetések terén?
Kicsit tartok tőle, hogyha gonoszt indítanék akkor elakadnék vele valahol. -
Larvin #3234 A gamespy-on alternative kategória alatt egy érdekes szervernévvel találkoztam: "niggapussy" :DD
(talán nem túlzottan off, ha mégis bocsi) -
remys44 #3233 ok, kösz -
Tomy Lee #3232 Uhh bocsi az elöbbi kérdésért.Első pár alkalommal nem akartak átfutni a méreggel teli vizen de aztán átmentek rajta -
#3231 Ha minimális rendszered van akkor minimális grafikával fut normálisan. Azt azt jelenti hogy 800x600 és minden effekt kikapcsolva. Igy viszont nem olyan szép, mint a shotokon.
Multiplayer; Minden a neten mulik, a tiéden és szerverén. Elsősorban a pingeken, sávszélt illetően nem kell neki sok. -
Tomy Lee #3230 Hídépítés West Harbor-ban?Elhulott fatörzsek a földön vannak és nemtok mit csinálni velük. -
Bihus #3229 Sziasztok!
Valaki elmerült már mélyebben ebben a craftolás-ügyben? Milyen cuccokat lehet a különböző nyersanyagokból csinálni? Én teljesen rá vagyok gyógyulva erre, összevásároltam az összes adamantine meg shederran wood meg mindenféle cuccokat, csak még nincs egy karakterem se, akinek magas lenne a skillje, most léptem meg a 10. szintet. Melyik kari a legjobb pl. armor craftoláshoz?
Én első körben azt csináltam, hogy Neeshkának eltoltam a craft armor class skill featet, így következő szintre már ki is maxolhatja, plusz ott van neki a 16-os INT, így talán jobban jövök ki, mert valahogy se a törpémben a szintenkénti 2 skilljével és 10-es IQ-jával, se a paladinomban nem látok elég spirituszt ehhez... Pedig elvileg ugye hozzájuk közelebb kéne állnia a dolognak.
Na és ha végre készítek egy adamantine fegyót vagy páncélt, akkor azt utána a sorcival még fel is enchantelhetem a receptek szerint?
Mer' az úgy nem lenne rossz :)
Ja, a másik: aasimar paladinom 7. szinten átképezte magát divine championná, ez mind szép és jó, de hogy viszonyulnak ehhez a paladin varázslatok? Mert ugye azzal kezdte, hogy a heal többé már nem class skill, se a diplomacy, ehelyett csupa hosszú távon haszontalan dolgot fejleszthetnék... Varázslatai is beálltak azon a 2 darab nullás szinten, amíg nem viszem tovább a paladin szinteket? :/
A játék egyébként jobb, mint a NWN1 szerintem, de még mindig messze áll egy rendes szerepjátéktól, akár csak a BG2-től is, hogy a Planescape Tormentet ne is említsem. Technikailag sem valami nagy ász, ilyen AI már talán a Starcraftban is volt '99-ben...
Azér' nem rossz a mai kínálathoz képest. -
#3228 Nah látod ezt nem tudom:( Próbáltátl már más kováccsal dumálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem 2 db van ami számodra elérhető. 1 port Last-ban a második a Merchant quarterben. Én a másodikra tippelnék. -
remys44 #3227 azt szeretném kérdezni, hogyha valakinek csak a minimális rendszerkövetelmény van meg az nagyon szaggat, vagy egyáltalán nem.
Milyen a multyplayerrel játszani? (szagat, könnyű, élvezetes...)
Várom a válaszokat THX -
#3226 Az gáz akkor ha Act III-ban vagyok, nem hívtam meg a kastélyomba és már nem tudok oda elmenni? Tudom mással pótolni? -
#3225 én is benéztám már ilyet 1x :D amonnak benyomtam, h tekercsezzen én addig ütöm.. 5 perc után nézem, h mi a fax van már ammon rég kész és ez a szemét nem akar megmurdálni.. erre észrevettem, h vmi miatt ammon úgygondolta, h nem csinálja végig a névmormolást, szal még1x bekellett neki állítani.. hülye öntudatra ébredt karakterek ^^ -
#3224 Remek, kurva sg forummotor rohadas...
Szoval imagebe nemmegy, akkor link.
Front
Back -
#3223 Front
Back
-
Tomy Lee #3222 Jajj a tekercset nem nyomtam rá!!!Megvan. -
Tomy Lee #3221 Nah Sydney Natale-n túlküzdöttem magam végre de most meg mégnagyobb fába ütöttem fejszémet mégpedig Shadow Reaver-be.Ezt,hogy kell megölni?Van valami különleges módja vagy átlag harccal lehet teljesíteni?Mennyi Damage kell ennek a csontfejűnek,hogy lerakja magát? -
#3220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kovácsot Fort Locke-ban találsz. Az ott lévő kovácsot tudod rábeszélni hogy álljon be hozzád. -
#3219 Hát ezt azért ezt cáfolnám. Először is veszt egy casting szintet, aztán elvesztíti az 5 szintenként kapott bonus featet és a will mentő i kevesebb lesz. -
#3218 Honnan lehet szerezni kovácsot a kastélyba? Most már van egy nagy rakás őröm, képzem is őket, de nincs sem rendes fegyverük, sem rendes páncéljuk.
Már a drow kereskedőt is kiszabadítottam, de kovácsom még mindig nincs :\ -
#3217 az eldritch knightnak NINCS hátránya a wizarddal szemben és én pontosan emiatt maradtam sima wizard... -
M.A.D. #3216 A sok patch pedig ott figyel fennt a gépemen. -
M.A.D. #3215 Na, elolvasom a faq-t, hogy feltelepítsem, mert nálam invalid a sok csillag. :( :) Ezt kell megérnem 10 év warez után. :)
-
#3214 Csunya keresem lenne:
Valaki, akinek van eredetije, nem tudna beszkennelni a dvd boritojat? -
virs lee #3213 Nyilván valamit áldozni is kell az előnyökért, különben ki játszana tiszta kaszttal? -
Tomy Lee #3212 ? #3157 ?
Nem oké valami ezzel a quest-tel:(