7862
  • eXequtoR
    Peccseltem gyorba hátha vmi bugrol van szó de nem segített tehát vmi turpisság lesz a háttérbe, ha vki tudja a választ pls help. :/
  • ArtanisNerwen
    Állítólag nem megy, sem Vistával. Illetve telepíteni lehet csak felesleges.
  • eXequtoR
    Hello szia! Lenne egy hangyafasznyi kis problemam. Ruins of Arvahn-ba vagyok, 3 szobor useolva, 2 maradt hátra ( amiböl csak 1et talaltam meg eddig ) csak h mikor useolnám nem jön az áldás:

Bug lenne v én néztem be vmit?
  • Caine
    Köszi megint :)
  • M.A.D.
    Kicsit off, sorry! Valaki feltudta telepíteni Winxp +64 alá a NWN2-őt?

On:
  • Tomy Lee
    Csak 2× lehet kihasználni.Legalábbis nálam így volt.
  • qvarg
    Ammon Jerro othonában is van kihasználható bug.
    amikor megnyilt a portál a laborba, valamelyik szörnyel akárhányszor beszélsz mindig ad 1000 xp-ét.
  • Lantian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen kb olyanokra gondoltam van egy-két helyen ilyen kihasznáható dolog.Én legigazábol a Temple of Seasonsban használtam ki hogy újraspawnolhatom a szörnyeket körönként úgy 2k xp-ért bár ezt lehet a patch már 1.0 felett orvosolja. A Drow wizard amint írtam sztem túl tápos. Az elején még izgi volt hogy le volt maradva és nehezebb de lvl 8 körül már nem volt gond és most meg akár egyedül is mehetnék. A magic resist 11+ szint tehát ha kimaxolod akkor 31.
  • virs lee
    Na igen, a linearitás, az suxx. BG >> BG2 >> NWN1 >> NWN2, szép sorban visszafejlődés, a következő rész már lehet hogy egy legend of kyrandia "színvonalú" kalandjáték lesz csak. Ebben is a BG volt a legjobb, oda mentél ahova akartál, BG városán kívül az elején is elérhető volt minden.

Kiegek: a TotSC még jó volt, a ToB meg a HotU meg csak sima tápolda. Nem +10000000000000-es fegyverek meg 2000000-es szint kell, van még bőven mit megvalúsítani lvl20 alatt is a D&D szabálykönyvből. Úgy 90%-nyi.
  • Caine
    Köszi.
    Milyen gyengepontkora gondolsz?
    Olyan mint pl. a Tomb of Betrayers-ben, ha piszkálod a zárat egy teremben, mindíg megjelenik két őr és le lehet nyomni őket kis extra xp-ért? Mondjuk ez elég lassú és unlamas módja a szintlépésnek.
    Hogy vált be a drow wizard? Én mondjuk warlockot játszom, de nem nagyon használom a racial spelleket, de mondjuk a magic resistance (kilencedik szinten 20%, kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére) meg a bónusz tulajdonásgok nagyon jól jöttek ...
  • ArtanisNerwen
    A napokban értek vele végig azok akik az amerikai megjelenés másnapján kezdék a játékot, és versenyszerűen nyomták, ki ér elöszőr a végére, és számolhat be elsőnek a záró küzdelemről. Nem hiszem, hogy volt közben idejük naplót vezetni. Ilyet még szvsz ne keres. Bár ha a fórumot végig olvasod akkor össze áll neked a végig játszás :)
  • Lantian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát én ugyan abbahagytam, mert túl tápos a drow wizard de Act 3 eleje-közepe fele járhatok és 19es vagyok úgyhogy sztem meglehet a 20. Hozzáteszem hogy ez az összes subquestel -beleértve a társakét is- és egy-két gyengepont kihasználásával van így.
  • virs lee
    Nem, mert már a pcgurus ismertető alapján se tetszett. A BG meg ugye überrulez, nemcsak a sztori, de minden el volt találva benne. Ja, és előbb volt mint a planescape, tehát már csak ezért is ez az etalon.
  • ArtanisNerwen
    Így jártam! De nekem, 1.02vel még ment. Aztán felraktam az 1.03BETA-t, nem probáltam. Aztán tegnap este vissza 1.02re, hogy felmenjen a 1.03 final. És most nem megy.
  • virs lee
    Minden be van fel van tolva, az is amit automatikusan nem rak maxra a játék.
  • Caine
    Srácok!

Akik végigjátszották már:
    Mennyi Xp-t lehet szerezni a játék végéig?
    Ugyanis egy drow-t indítottam és nem vagyok bizos benne, hogy el tudom vinni 20. szintig (ami ugye nála 22. és úgy 230k xp)

Köszi.
  • Hoz_Hun
    Nekem is tetszett az NWN1, de főleg a HotU. Többször végigjátszottam.

Amúgy nekem nagyon tetszik az NWN2, de ami nem: 1. első helyen említem, meg hogy átverve érzem magam, amit romantikázás néven igértek. 2. Kissé lineáris nekem, nagyon kevés a mellék küldetés. 3. számomra az igencsak kevés interakció a karakterek között hogy a törpe beszól néha valami poénosat. Az influencia is tök fölösleges, mert ugysem lépnek le, nem halnak meg és nem is vesznek össze a csapattársak, csak hogy azt ne is említsem hogy egymást pláne nem támadják meg. 4. A bekényszerített csapattársak nagyon dühítőek. Akarom, nem akarom a nyakamba varják. Mire végre megvan a megfelelő csapatöszellításom valakit ki kell tennem, egy potyázó csapattárs miatt. Sajnos a törpe is lépten nyomon ennek esik áldozatul, már monk se lesz belőle látom. 5. Ami nem a játékmenettel kapcsolatos azaz indokolatlanul nagy gépigénye.
    Kb ennyi jutott eszembe így hirtelen.
  • lerantg
    Szóval nem tudtok végigjátszást?
  • I.C.ram
    Én annó 1024ben nyomta, ott nem votl semmi gond.

Lehet, hogy a képernyő hertz nem jó neki.
  • Me0w
    OFF

Bocs, de ha valakinek elvileg megvan meg a BG2, az elmondhatna, hogyan allitotta be a jatekot, hogy 1280-ban rendesen menjen, nalam villog a kep :( Probalta mindent beallitani, 800x600-ig ok, de barmilyen mas felbontasban villog. Patchelve van. Koszi!

ON
  • ArtanisNerwen
    Ugyebár izlések és pofonok...
    Nekem, a mindeki által lenézett, és meg vetett NWN1 is tetszett.
  • lerantg
    Hy all!
    Tud valaki végigjátszást a eme játéhoz?honnan tudnám letölteni?
  • I.C.ram
    vagy knock. asszem knock néven van.
  • I.C.ram
    másik alternatív varázslóval az open lock varázslat megtanulása.
  • SuperCharger
    Igen, de gondoltam nem lesz mindig tolvaj az oldalamon, valakinek azért kéne tudnia. Szétverni meg nem akartam õket, nem akartam elesni cuccoktól. Mindegy mostmár, épp most szedtem fel a Neeshkát, úgy látszik kénytelen leszek megtartani.
    Köszi a segítséget!
  • Me0w
    Jah, az ertekes vagy questhez fontos dolgok ugysem tornek ossze sosem... ez is olyan hulyeseg :(
  • Hoz_Hun
    De pappal meg harcossal miért akarsz zárat nyitni? Lesz majd tolvajod az mindent kinyit. Addig meg verd szét a ládákat a harcossal aztán kész.
  • SuperCharger
    Tehát legalább akkora kell, hogy legyen a skill, mint a szintem ahhoz, hogy használni tudjam?
    Ez milyen skillekkel van még így?
  • Chipii
    Kell pontot raknod rá szintlépésnél, legalább 1-et, különben nem tudod használni.
  • G_ArchAngel #3302
    én az összessel játszottam, de nálam csak 3. a PT - BG 1-2 világa jobban megfogott...
  • SuperCharger
    Sziasztok. Lenne egy noob kérdésem. Hogyan tudom használni az Open Lock-ot? Ha kijelölöm a skill-t, és ráklikkelek egy bezárt ládára: "Cannot use this skill." Ha kijelölök egy Thieves tools-t, és ráklikkelek, "Cannot use this item." Cleric(4) vagyok, és +2 Open Lock-om van. De próbáltam egy Fighter(4)-el is, ugyanilyen skillekkel, ugyanaz... :(
  • Hoz_Hun
    Feltettem. Remélem kevésbé bugos mint az 1.02. Azt olvastam az nagyon sokaknak elcseszte a játékot.

Amúgy nálam a Toolset nem indul(eredetiben van meg). Van aki még így járt?
  • Hoz_Hun
    Ah, köszi.
  • Silence78
    Ne tölts vissza, simán lehet teljesíteni a románcot úgy is, hogy a druida csak az Act III során van a csapatban. Én előtte 1x se vettem be.
    Egyébként itt senki se játszott a Planescape Torment-tel? Mert mindenki a BG2-t kiáltja ki a legjobb szerepjátéknak...
  • ArtanisNerwen
    Nekem úgy tünik, hogy tovább optimizáták az engine-t. Vagy csak a gépem táltosodott meg.
  • ArtanisNerwen
    Az 1.02 megoldotta. De éppen tegnaptól elérhető az 1.03 is.
  • ArtanisNerwen
    Tedd vissza az eredeti exét, különben nem fut le a patch. Utána jasználd az updatert, mintha eredeti lenne. végül mountold be a Daemon tools 4.08-ba, a poseden_MAXI_NWN2.mds-t. Ez egy miniiso, ami letölthető a warez oldalakról.
    Vagy vedd meg, mert egy jó játékról van szó, amivel évekig ellehet játszani.
  • csgj
    hát itt talán akkor a patch segíthet, csakhogy ezt warez verziót nem tudom, hogy kell patchelni...(ja, és az enyém crackes)
  • ShaiHulud
    elvileg a legutobbi patch segitett ezen a belsoteres probleman.
  • ArtanisNerwen
    Kint van az 1.03as patch, sok újdonsággal, és javitással.