Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyeségen nem lehet segíteni ha az ember 2 megás meg 1 m,egás sahod mapeket használ minden karakterre.
Meg hogy ez ronda lenne?? Hol élsz??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Together we'll fly someday...
Nektek mekkora memóriát használ a játék futás közben? Nekem "csak" 500-at. (1GB van) A játék könyvtárában lévõ nwn.ini és nwnplayer.ini fájlokban van egy "Memory Level" és egy "Memory Access" bejegyzés. Vkinek van infója hogy ezekhez milyen értékek kerülhetnek, és azok mit jelentenek?
Lenne egy kérdésem, crossroad keepben amikor a katonákat cuccait akarom fejleszteni mindig azt mondja a kovácsom hogy nem képes rá. Eddig csak 1-es fegyvert tudtam csinálni. Tele van ércekkel az inventorija. Mit kell csinálni hogy klehessen tovább nyomatni? Minden más már rég a maxon van a várban minden felépitve. most 62%nál vagyok, és csak a szavamat várják mikor lesz kész a vár, de igy szinte meztelen katonákkal nemakarom a csatát kezdeni.
A másik meg hogy már nemtudok hova menni, nicns quest, de van még hátra 40%, hogy lehet az idöd mulatni, anélkül hogy járkálni kéne egyik helyröl a másikra a mapon? mert vista alatt elég sokáig tölt sajna.
Attól tartok, hogy az engine nem is fogja lehetõvé tenni azt hogy a fanatikusok pótolják ezt a hiányt.
Sok sok feketepont érte....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
http://www.panoramio.com/user/518310
nélam gyakran eltunnek a vizfeluletek, neha kigyalogolok a texturakbol, egyszer bemasztam a világ "alá" es onnan utottem agyon a felettem "lebegõ" gyikokat 😊
neha kezembenmaradt egy ket noveny amit elfogyasztok, es megszunik a karakter mozgas imitacioja, csak ugy siklok a foldon egy szal viraggal a kezemben 😊 ilyen a regi gothicban is volt
a zene meg hangok szerintem is jok megis unalmasak
a regebbi gothicnak volt egy fura zeneje talan egy fuvola dallam, az se volt valtozatos de valahogy nem valt megse unalmassa, sot egyparszor viszont hallottam a discovery channel egyik reklamjaban 😉
nekem ez hozza fel a konzolt szal mást nemtok ajánlani😄
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
elöre is thx megint.
nemtom sztem nem összehasonlítható kategória .. de ebbõl tiszta, h te inkabb azokat favorizálod én mind2 stílust szeretem
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
ja és mivel szómenésem van leirom bár szerintem mindenki tudja😄 :
ugye 16 felett a tlajdonságok növelés több pontba kerülmint 14-16 ig, de ha a faji bónuszban kapsz +2t arra a tulajdonságra, akkor ha 18 ra tolod azt amire bónuszt kap, csak annyi pontba fog kerülni a nõvelés mint 14-16 közt(ergo 2), igy több pontja marad az embernek/elfnek/orknak😊)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az hogy kell némi inteligencia a küldetéshez az nem egyenlõ a ügyességgel. És ha igaz amit Jonnyka írt hogy még az útról sem lehet lemenni annyira be van szabájozva a helyzet akkor elég csalódott vagyok.
De ha egyszer meg is értem mi van a progiba lehet hogy meg fogom kedvelni a progit.😊
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha meg rejtõzködnek, akkor akár szembõl is használhatják a sneak attackot. De ez igaz akkor is ha éppen nem velük foglalkozik a megtámadott, netán éppen varázsol, le van bénítva.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mert 1 kicsit akadozik..bár lehet hogy csak az elején amikor a falut támadják..
és a karaktereim nem akarják megtámadni õket hiába kattintok rájuk. Állandóan leszúrják a varázslómat, utána már támadhatóak. Meg az normális hogy szemtõl szembe sneak attack-ot tudnak nyomni? D&D módban játszom.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vagy próbáltál 20 feletti karit csinálni és nem voltak epic feat-ek?
vagy a zenek, hangok... jok, hangulatosak, de az 1 ota mar kicsit uncsik ...
emlitettem mar azt a par bugot, amit ugyesen bennehagytak? beszelgetes kozben kameraforgas, etc.
ja es a toolset...<#szomoru2>#szomoru2>
na mind1, ezektol fuggetlenul a hangulat meg mindig nagyonnagyon jo!
ja es sry a sok kommentert :|
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
de... joval jobban is sikerulhetett volna, nemde?
az 1re rapakoltak 1 picit turbosabb grafikai motort, kivettek jopar spellt, amik nagyon jok voltak, eltunt 1-2 alfaj is (gray dwarf, vagy melyik, nemtom most pontosan), stb.
ettol fuggetlenul igen, nagyon jo a jatek
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az lenne a kérdésem, hogy tudom elöhivni a console-t.
Hogy mit kell beirni hozzá mert nekem ha lenyomom a ~ gombot nem jön be.
Elöre is köszi a helpet.
egyébként meg kategóriájában szerintem is jó lett. beszélünk róla vagy nem? akkor. hõbörgünk és nyomjuk... <#hehe>#hehe>
aut viam inveniam aut faciam
12-es dex-el 1 bonusz ac-t kaphattam volna, de azt a 4 pontot inkabb hasznosabbra forditottam (str, con). 😊
Igy egy mezei tank lett a harcosom, az agyara es az ugyessegere semmi szuksege. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
teremtse meg azt az illuziot hogy kozom van a cselekmenyekhez, de ne legyen frusztralo
ilyenekre pelda: kotor 1-2, fable, gta-k
nekem tetszik a game úgy ,ahogy van történetileg ,szavatosságilag stbstb... és igen van még sok rpg ,ami nehezebb esetleg és azis tetszik.. ha neked ennyire nemjön be ,akkor miért játszól vele?
ez a mai iqhuszaroknak lett irva...
hol kene ebben gondolkozni, amikor total linearis, es meg a KURVA UTROL SEM TUDSZ LETERNI?
en erzem magam rosszul, hogy mennyire egyugyu, konnyu lett a jatek, koze nincs az rpg feelinghez
az meg csak hab a tortan, hogy hardcoren is nevetsegesen egyszeru
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Chapter3 elején megyek vissza a "birtokomra" , betõlt , jön az intró valaki elkezd dumálni velem közbe a háttérbe kutvanagy csatazaj, mondom mijazisten van ? betámadtak? aztán látom a háttérbe , h a csapattagjaim azõrök segítségével éppen puhítják Khelgart csórikámra rámentek vagy 20 elenee tõl kezdve az összes õrig mindenki aprította😄😄D aztán behalt szegény a duma végén nézem ,h ott fexik a földön😄 néztem dülledt szemekkel ,h most mivan😄D ... aztán, gondoltam ,h csapatbaveszem a halála után és ,akkor természetesen mintha mise történt volna ott figyelt.DDD mekkora lolmár ez...