Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.panoramio.com/user/518310
1. Open your toolset.
(This is NWN2ToolsetLauncher.exe inside your NWN2 game directory.)
2. Choose File->New->Script
3. Click the "Script" tab. Should be somewhere near the tabs for "conversations" and "areas."
4. Right-click "Script 1" in that tab. Choose "Rename"
5. Rename the script to "24_p_talk_statue"
6. Copy-paste the following text into the script:
#include "ginc_debug"
int GetIsPartyInCombat()
{
object oPC = GetFirstPC();
object oFM = GetFirstFactionMember(oPC, FALSE);
while(GetIsObjectValid(oFM))
{
if(GetIsInCombat(oFM))
{
return TRUE;
}
oFM = GetNextFactionMember(oPC, FALSE);
}
return FALSE;
}
int GetIsEnemyWithin( object oTarget, float fDist)
{
object CREATURE_TYPE_REPUTATION, REPUTATION_TYPE_ENEMY, oTarget);
if( GetIsObjectValid(oNearest) && GetDistanceBetween( oTarget, oNearest) < fDist)
{
return TRUE;
}
return FALSE;
}
void main()
{
object oUser = GetLastUsedBy();
if( GetIsPartyInCombat() || GetIsEnemyWithin(oUser, 15.f))
{
SendMessageToPCByStrRef( oUser, 83352); //"you cannot use that item while in combat."
return;
}
ActionStartConversation( oUser);
}
7. Hit F7 to compile the script.
8. In your game directory, go to the "modules" subdirectory, and open a folder called "temp0." Your toolset needs to remain open while you do this.
9. Select the file "24_p_talk_statue.ncs" and copy it.
10. Paste that file into your My Documents\\\\NWN2\\\\Override directory.
Ennyi lenne, nálam mûködött így. Lefordítani most nincs kedvem de igény esetén megteszem. 😊
Why so serious?
Segítséget kérnék töletek mert megakadtam. A 2. fejezetben amikor Statue of Purificationokat kell megtalálni. 3 megvan, a templomban lévõ , a gem mineban lévõ és a fortban lévõ. A 4. is megvan,ami szemben van amikor megérkezem a romokhoz, csak épp kapok egy olyan üzit amikor rámegyek hogy "Failure :Cannot activate in combat" pedig már régesrég nem harcolok nincs is ellenség a közelben. Az 5. ha jól gondolom a song portal-al függ össze de azt nem tudom aktiválni amig a 4 szobor áldását meg nem kaptam. Enélkül le vagyok ragadva mert subquest sincs több amit tudnák csináni mert készen vannak vagy a fõ questhez kapcsolódnak. Kivéve talán a Mozaah's bagpack de azt meg nem tudom per-pill hova tenni senkit nem találtam aki reagált volna rá pedig a quest item állandóan nálam van. Elõre is köszi a help-et.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Together we'll fly someday...
Azért kérdezem mert nem vagyok azzal tisztában h varázslatokat hogy válogathatok ha paleban lépek szintet.
Egyáltalán a pale masternek vannak unique speljei azokon kívül amiket felsorol a manualban special ability alatt? Ír valami 2 spellt szintenként ez hogy van pontosan?
duskwoodban dumáltam a dryad-al.. nem akarom megölni (lawful good) igyhát segítenem kéne neki.. a gond az, h nem találom a barlangot ahova bekéne menni.. van 1 fennt ahol a kis gnome vérfarkasok voltak ott semmi.. van még 1 lejjebb.. az elött volt egy nagy szikla azt berobbantottam gránáttal de nem enged be.. odamegyek és nem csinál semmit 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
majd eccer nekem is...
aut viam inveniam aut faciam
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
azért thx a helpet
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"/Nine are we when taken all three.
The digits total to 9.
/Last one slain, then six remain.
Minus the last digit the sum is 6, so the last digit is 3.
/None survive our first less five."
The first digit minus 5 is equal to zero, sot the first digit is 5.
Take the two known digits (5 and 3) from the total of 9, leaves the middle digit as 1.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem iratom ki az fpst folyamatosan, csak kivancsi voltam ra, hogy amit en szaggatasnak latok az valoban az-e.
(HoC)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A driver egyebkent itt talalhato.
Amúgy meg nem értem, hogy miért kell több 20 fps-nél? Múltkor a vista topicba is sírt a kölyök, hogy 400 fps-rõl vista alatt lement 120-ra. Micsoda tragédia. Szerintem fel kéne kötnie magát mert csak 120 fps-el megy neki a game. omg. A filmek is csak 25 fps-el mennek. Azt se értem, hogy egyáltalán minek iratod ki az fps-t? Szerintem kúrvanagy faszság.
Az oblivionról meg annyit hogy lehet hogy szép meg minden, de annyira el lett baszva az amerikai hülyegyerekek javára, hogy hihetetlen. A morrowind régen az egyik kedvencem volt, de ahoz képest az oblivion... Ég és föld. Manapság az az érzésem hogy szinte csak techdemókat adnak ki 0 tartalommal+kúrva nagy gépigénnyel, hogy a milliomos pistike otthon verhesse a faszát, hogy megy neki game 50 fps-el full grafikán, az 500.000-es gépén.
ON:
Szerencsére a nwn2 kivétel.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De mindenki úgy játszik ahogy szeret, én speciel így szoktam meg az elmúlt 15 év során. 😊
Itt a dex -az ac növelésen kívül- csak reflex mentõdobást módosít, illetve weapon finesse-nél számít, ha onnan akarod kapni az attack bónuszt.
De mivel én erõbõl kapom az attack bónuszt, ezért ezen kívül már csak con-ra volt szükségem.
A mentõdobásokat pedig megpróbálom megúszni védõ varázslatokkal.
Nem mondom, hogy ez a legjobb taktika, de eddig az összes játékban bejött single playerben. <#eljen>#eljen>
a Direct3D nem megy. Ilyenkor elég ha az ATI Catalystet lecserélem?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
szerintem meg nagyonszep a grafika, de kezdetben furcsanak tunhet. kesobb nagyon szep tajak es modellek lesznek.😊
Kilencen vagyunk mind a hárman
Az utolsót lecsapva hatan
Senki sem éli túl ha az elsõ kisseb ötnél.
Szerintem 3-as szám az utolsó, és az elsõ kettõ összege 6. Tehát 5 lehetõséget kell kipróbálnod.
De szerintem 513-lesz a jó az utolsó sor alapján.
/Nine are we when taken all three
Last one slain, then six remain
None survive our first less five/
nos ebbõl nemigazán tudtam kihámozni a dolgokat 😊 próbáltam: 965 , 365
kösz