7862
-
Larvin #3371 Nálam nem is jelentkezett a bug mikor odaértem. Nemtudom miért. A problémás statue tudomásom szerint rögtön a legelső. Én messziről láttam, hogy ott egymást ütik a monsták a szobor mellett. Végignéztem míg egy maradt aztán lkeütöttem azt az egyet. Ezalatt a többieknek egy "stand your ground"-ot nyomtam. Aztán mikor tiszta volt a levegő rányomtam a szoborra és nem volt semmi probléma. Mindez 1.02-es patch alatt volt. -
#3370 Ezekről a linkekről próbálkoztam leszedni, ha valaki mást tud az firkantsa már ide legyen szíves.
http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100_to101.zip
http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100788_to102809.zip
http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from101807_to102809.zip
http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from102808_to102809.zip
-
#3369 Az összes részét értem a leírásodnak, köszönöm is szépen. A bajom az, hogy amit én itt kaptam korábban linket az offline patchekhez, az olyan tömörített állományokra mutatott, amik látszólag valóban a patchek, de miután leszedtem, bennük csak egy *.rtp kiterjesztésű file volt, exe egy szál sem, ezt meg ugye nem tudom futtatni. Próbáltam én átnevezni is, de nem jó. Szal' valószínű csak egy korrekt linkre lenne szükségem, mert úgy tűnik az előző fake volt. -
sleepwalker77 #3368 Az előző gépemen -ami egy 2.2-es P4 celeron volt, 1 giga rammal és egy 6600GT kártyával- is jatszható volt, csak neverwinterben szaggatott be, de én házakon belüli szaggatást sehol se vettem észre.
Pedig ez már elég régi config, legfiatalabb a videókártya volt, 1 éves. :) -
eXequtoR #3367 Nu megcsinaltam pöpecül a scriptet, combat bug eltünt, simán nem csinál semmit ha useolom a statuet. Nah ennyi elég is volt nem szarakodok többet vele, jo játékot. -
sleepwalker77 #3366 Asus i945 P5LD2-es alaplap
P4 D805 2.66 GHz DualCore proci
2 Giga DDR2-es memória
GeForce 7900GS 256MB -
eXequtoR #3365 Közbe vhogy megjavult, ujratettem uccsora hátha és elindult a tool. Már csak azt a csoda scriptet kell összedobnom.
Ati egyebkent. Viszont azt még mindig nemértem miért van az h másnak müxik 1.03 alatt is a poseden.mds nekem viszont krit errort dob ki az exe miatt. Nah sebaj remelem most már tudom tovább tolni, kösz a segitségeket. :) -
Hoz_Hun #3364 Én nem tudtam megváltoztatni a sorrendet az teljessen kaotikus nálam. Csak az fő kerekterem helye fix. -
#3363 A partymban az emberek sorrendjét át lehet állítani valahol?
Elaine-t betolta a Neeshka helyére... marha idegesítõ, mindig Elaine-el akarok ajtókat nyitni meg disarmolni.
Elõre is kösz, ha tudja valaki.
Látta már valaki valahol az 1.03 offline patch-ét? -
#3362 Igen -
Hoz_Hun #3361 DirectX a NWN2 DVD-ről?
Egyébként állítólag a 1.03-ban ki kellet volna javítaniuk ezt a gondot. Ezekek szerint nem sikerült nekik, legalább is nem mindenkinél. Sőt állítólag pár embernél azóta nem megy. -
Hoz_Hun #3360 Nvidia vagy Ati? -
#3359 Nekem is meg van, még sem jó.
Kaptam egy tippet, hogy a regional settingben amcsira kell átállni, de nekem az sem segített. -
#3358 Nyilván valamiyen dual procis, SLI rendszer.
Akinek nincs pénze ilyenre az inkább patcheljen -
eXequtoR #3357 Driver + net2 megvan ugyan ugy krit error a toolnál. A zacsim kezd kilenni. :( -
#3356 Semmilyen .rtp fájlokkal nem kell foglalkozni.
Tedd vissza az eredeti exét, különben nem fut le a patch. Utána használd az updatert, mintha eredeti lenne. végül mountold be a Daemon tools 4.08-ba, a poseden_MAXI_NWN2.mds-t. Ez egy miniiso, ami letölthető a warez oldalakról.
Vagy vedd meg, mert egy jó játékról van szó, amivel évekig ellehet játszani.
Ezt már korábban leírtam, de nyilván nem találtad meg. Ha valamit nem értesz belőle, akkor szólj bártan. -
#3355 Es ez milyen konfig? -
#3354 Kb a játék, 0,0001%nál tartasz! Javaslom probáld meg újra kezdeni előről. -
Hoz_Hun #3353 Ez a tutorial. Talán át is tudod ugrani valahogy, de szerintem töltsd vissza egy bunyó előtti állásodat aztán próbáld újra. -
lerantg #3352 Directe megvettem az eredeti játékot, nehogy a kalózverzió hibája miatt legyen ilyen erre tessék!Nagyon tetszik a ját5ék csak nem tudok vele játszani :( -
Hoz_Hun #3351 Ja ha lenyomtad őket automatikussan ki kell hogy tegyen a karámon kívülre. -
lerantg #3350 Nem :(
Ott állok mint kezdőbuzi a gőzfürdőben és hiába próbálok bárkivel pofázni, nem enged ki!!! -
sleepwalker77 #3349 Úgy emlékszem, hogy amint lenyomod a 3 faszit automatikusan kirak a karámon kívülre. -
lerantg #3348 Ok...rájöttem nem :(
Segítsetek kérlek! -
lerantg #3347 Hoz_Hun -ezt nekem szántad? -
Hoz_Hun #3346 Ejj wazzz. Ha hazamegyek kipróbálom: installáld a nwn2 DVD-jén lévő Dirctx-et. A többségnek ezzel megy is a Toolset. (Nvidia)
Az Atisoknak meg a legújabb driver meg a Net 2.0. -
lerantg #3345 Segítsetek kérlek!
Most ismerkedek a játékkal!
Fadarabokkal szét kellett vernem bábukat és egy "karám"-ban 3 fickót le kellett győznöm, DE NEM TUDOK KIJÖNNI!!!!!HOGY JÖVÖK KI A KARÁMBÓL???Please HELP!!! -
sleepwalker77 #3344 Én nem raktam fel egy patch-et sem, úgy játszottam végig.
Szaggatást csak Neverwinterben tapasztaltam, akkor is csak az utcákon mikor sok npc volt a környéken.
Persze mióta fejlesztettem a gépemet, már 1280x1024-ben, minden maxra tolva is simán ment szaggatás nélkül, bármerre is jártam. -
Hoz_Hun #3343 Nekem sem megy a ToolSet!!! (Pedig eredeti a game.)
Ha megvan a megoldás írd be légyszí, mert szeretném kipróbélni.
(Írtam a supportnak, kérték az analyzis, elküldtem, ők meg feltették a kezüket; itt minden rendben ez nem SecuROM hiba, ők nem tudnak segíteni. Úgy hogy átküldtek az Atarihoz. Azoknál meg nem is találtam supportot...) -
#3342 Igen, de a zip-ekben található .rtp file-okat, hogyan futtassam? -
#3341 Nekem ezzel ellentétes tapasztalataim vannak. Minden patchel jobban, és stabiabban fut a gépemen a játék. Mindig be csúszik valami hiba a patchekkel. Például nekem nem megy a toolset, de kapizsgálom már a megoldást. Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes patchelni. Ati-soknak egyenesen kötelező. Az 1.00-ával játszhatatlanok a belső tereken, úgy szaggatt a nagyobb kártyákon is. Rengetek hibát javítanak, és folyamatosan optimalizálják a játékot, mert erre sem jutott idejük, az Atarinak annyira sürgős volt kiadni. -
Silence78 #3340 Én úgy vettem észre, hogy az SP kampányhoz bőven elég az 1.00-s verzió. Úgy tűnik, hogy aki felrakta akármelyik patch-et, sokkal több problémája származott belőle, mint ha alapon hagyta volna. Nekem összesen annyi problémám volt, hogy néha nem azok a társak kerültek a csapatba, akiket kiválasztottam, meg néha follow me-t kellett mondani nekik, mert leálltak. Ezen kívül kb 3x kilépett a program Windows-ba, szerintem ez még bőven belefér... -
#3339 A kérdésed alatt a válaszom. -
#3338 Jó reggelt!
Srácok, ezzel a patcheléssel megint gondom van. A múltkor egy jótét lélek belinkelte nekem az offline patcheket, de azokban a zip-ekben valami .rtp kiterjesztésű file-ok vannak, amivel nem tudom mi a fenét kell csinálni.
A másik kérdésem: Nekem a Reloaded féle verzió van meg, annak a verziószáma 0.95 (ha jól emlékszem) a patchek meg 1.0 akárhányhoz vannak. Ez nem okoz problémát?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
#3337 Nincs crack, de nem is kell. A megoldás az oldal közepén a #3295 hszemben olvasható. -
Thanatos #3336 nem -
eXequtoR #3335 Tudna adni vki egy linket ahol krekkeket lehet szedni a peccsekhez? -
csgj #3334 nekem full lassan jön a 115 megás patch... basszus, lehet, hogy ma már ki se fogom tudni próbálni, hogy valóban megy e belső tereken is normálisan vele a game. Ja, és Atim van, ahhoz meg úgy olvastam, hogy különösen javallott a patch... de menő, kb 20 perc alatt lejött kemény 12% belőle xD Jó, mondjuk csak 512-es netem van... -
eXequtoR #3333 Minden 1es tool inditásnál crit error. :/ Asszem hagyom francba :) Azért kösz. -
WagnerUr #3332 #2271