7862
-
#3411 Nem szeretem a Sci-fi-t. -
Silence78 #3410 Jaja, szerintem is ritka szar volt a narrátor hangja. A szinkron kurva jó volt az egész játékban (pl. Ammon hangja, mintha láncdohányos lenne), a végére igazán találhattak volna vmi értékelhetőbbet. Pár nap után visszagondolva azért nem volt annyira gázos a szori (mint első felindulásomban gondoltam). Az NWN1-nél jobb, de szerintem a KOTOR-ok sokkal jobbak voltak nála (sztori szempontjából). -
#3409 Kérdés törölve, épp most jöttem rá..... -
#3408 Hogy lehet valakit kirúgni a partiból? -
#3407 Toolset probléma;
Reinstall lett a megoldás. A játékot uninstalláltam, majd újra telepítettem, patcheltem 1.03ra, és megy. Nyilván valami régebbi patch maradvány hülyitette meg. Vagy "meet too domain". -
#3406 Nekem sem. De lehet hogy azért, mert nincs optikai drive a gépemben. -
#3405 Most nézem, hogy ez 1.02 javitás javitása. Bocsi. Szóval offline patchre marad ez a módszer #3387 -
csgj #3404 milyen yasu?? nekem olyan nem kellett eddig :D -
#3403 nem kell crack.
legújabb daemonba poseidon image mount.
legújabb yasu indít(.13-as vagy melyik a legújabb asszem)
játék indít.. gond nélkül meg. -
#3402 nos.. én is kivégeztem :)
nekem nagyon tetszett a story! csakhát maga a főgané elleni harc volt a játék legkönnyebb része.. végig fullhp-n volt a hősöm.. garius ellen viszont harmadjára sikerült felülemelkednem :)
szomorúan tapasztaltam, h egy csomo karakternek tök jó hangja van, erre a legvégén a kommentátor tiszta szar volt.. benyomhattak volna valami jó kis rekettes hangú mesélőt .. tisztára olyan volt, mintha gépen rakták volna össze betűről betűre a szavakat :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom, h hova tüntek a bátor hőseink, a kiegészítőben kiderül mi? :) -
sirkope #3401 Ejj paszmek, amíg nincs no-DVD 1.03-as patchel. addig vagy visszarakom az exe-t, vagy hagyom 1.0-san bugzani. -
virs lee #3400 Nem, én 1.02-ben kezdtem, majd 1.03 béta után megjelent. -
Bihus #3399 Aha, kösz. -
#3398 Akinek esetleg van accontja az rpg.hu-n ott is lehet tájékozodni. Kikönyörögtem egy NWN2 topicot. -
#3397 Az hogy ha van erő modosítód, akkor az +3ig bele adhatod a lövésbe, és bele számit a sebzésbe. -
Bihus #3396 Mi az a "Mighty +3" az íjakon?
Kézikönyvben nem írnak semmit erről. -
Hoz_Hun #3395 Állítólag Neeshkának már van farka (nem olyan...) az 1.03 patchtől. De csak új játék esetén jelenik meg (a mentésnél el van mentve farok nélkül). Ez igaz? -
#3394 1.03-ast nem találtam. -
#3393 Offical offline 1.02 patch -
SovereignX #3392 Kösz!
-
csgj #3391 hmm...megy már. át kellett állítanom a hang emulációt, és már ment is.
Ja, és nagyon király a game! Eddig is jó volt, csak zavart az akadás. Most már überfaxa -
virs lee #3390 Csak a csíter übertáp kasztokból érdemes 1-2 szintet beválasztani csaláshoz. Azért csalás, mert pl. egy sorci-pala-bg kombó valós körülmények közt nem engedélyezett, nameg 1 lvl sd az állandó hide miatt, na az is csalás. Valós, P&P szabályok szerint (vagyis ha már beválasztottad, akkor azt fejleszted is, nem csak 1-2 szintet) viszont nem éri meg, lemaradsz a magas szintű dolgokról, pont ami a lényeget adja. -
#3389 Ott a pont :) -
#3388 Szerintem ne tedd vissza a crackelt 1.00-ás exét nem lesz az úgy jó.
Szerintem... -
virs lee #3387 Ki lehet nyerni az offline patchet is az online módszerrel, ugyanis az is csak annyit csinál hogy letölti és telepíti, namost amíg megy a telepítés, fizikailag is ott a patch a vinyódon (game könyvtár), egyszerűen kimásolod valahova telepítés közben, aztán nyugodtan törölheti a patcher, neked már megvan a későbbiekre. :) -
csgj #3386 pff...megnézem... -
#3385 Szerintem ez nálad valami egyedi probléma. Nézelödj a hang beállitásoknál. -
#3384 Én bocs. Kezdek olyan lenni mint a 10 évvel ez előtti amcsik, hogy nem tudják elképzelni, hogy a világ kevésbé napsütötte oldalán még vannak helyek ahol nincs net. Valamiért az hittem, hogy ha ide tudsz irni akkor van neted, és nem gond netről patchelni a játékot. Távol álljon tölem az Atarisokat védjem, de lehet ök sem gondoltak erre a variációra.
Nos az offline patch ugyan ugy müködik mint az online azzal a különbséggel, hogy le kell szedni a szükséges ZIP filet, és bemásolni a játék telepitési könyvtárába, oda ahol az inditó exék vannak... a több ugyan ugy megy mint az online patchelésnél. -
csgj #3383 na, akkor írom az új problémámat :) : Szóval, feltettem a patchet, megy is a mini image-al a game, és nagyon faxa is így. Már nem akad belső tereken, vagy 20 fps számmal meg is nő a sebesség. Úgyhogy tök durva! Egy baj azonban van: nincs hang lejátszás az elején, amikor a karakterhez választom a hangját...+ játék közben sincs beszédhang (pl Follow me! stb), amikor váltogatok az embereim között. Az alap verziószámúban viszont ez még megvan. Ezt direkt csinálták ilyenre, vagy csak az enyémmel van baj? -
#3382 Hello!
Ezen lenti oldalon egy TNT220 nevű fórumozó közzétett egy általa készített programot, amely teljesen offline módon elvégzi a patch feltelepítését. Ehhez szükséges a .rtp fájl. Többen írták, hogy működik a dolog, a készítő pedig folyamatosan frissíti a programját. Én nem próbáltam ki, mert még nem akarom feltenni a játékot, még várok vele.
Ez az a topic.
Itt az offline telepítő program.
rtp file: nwn2_pc_english_from100788_to103835
-----
Elég szánalmas ez az Atari, hogy nem képes elérhetővé tenni a patch-eket, és engedélyezni az offline telepítést!
Eggyel több ok arra, hogy ne vegyem meg az eredetit! Mert ha már megveszem, akkor a javításokra is igényt tartok, amiket lemezre is kimenthetek! -
M.A.D. #3381 Az offline-hoz értelemszerűen nem. Az 1-hez is jó volt, úgy. Ma én is peccselős kedvembe vagyok. -
SovereignX #3380 Vki tudna nekem mondani egy s mást az Elditch Knight-ról? Neten elolvastam az álltalános infót de egy kis első kézből származó tapasztalat mindig jobb. Filózok, hogy multi classoljak e azért kérdezem. -
#3379 Na én mostmár totál el vagyok veszve... bocsánat az értetlenségemért.
Tehát: amit én leszedtem (az .rtp file-ok) az az online update offline telepíthető változata amit az updater segítségével tudok telepíteni?
Mert én tegnap este hiába böködtem az Update gombra, egyre csak írta, hogy nem tud kapcsolódni. Persze, hogy nem, mert net az nincsen.
Vagy az offline peccshez is kell net? (De akkor miért offline?)
Nem szoktam ám ilyen amatőr lenni, de itt most tényleg nem értem mi van. :) -
#3378 Ejj paszmek ugyes gyerek vagy te is, ez azokat a dolgokat, amit az exe-ben cserel ki, azzal mivan? -
sirkope #3377 Nekem a reload-os változat van meg, tegnap patcheltem 1.03-ra. Patchelés előtt visszaraktam az eredeti .exe fileokat -> patch, majd az 1.0 image-hoz adott crackelt .exe vissza és mükszik. Nem kell mini image-vel bajlódnom, meg lehúzni az optikai meghajtókat. 1.02-nél az inditás elég érdekes volt, úgy tünt kifagy, már majdnem lelőttem a task managerből, mikor megjelent a menü és be tudtam tölteni a mentésemet. 1.03-al pöccre indult (bár eddig egyszer indítottam, a gond mindíg a másnapi indítással van :)) ) Úgy tünt, mintha picit gyorsabb lenne a game, de csak 800x600-ban játszom.
Gépem: Celeron D (2,66MHz), 512RAM, ATI 9500 AGP videó kari.
Belső tereken nem tapasztaltam bugot, igaz az 1.03 patch után jutottam túl a tutorialon, és indult el az act I, ahol vmi épületből indul a móka. -
Hoz_Hun #3376 Nekem sem megy továbbra se. Directx, területi beállítás és még mindig nem. Továbra sem vagyunk egyedül ezzel. Talán az 1.04-ben kijavítják végre. -
Drizzthsz #3375 Revert patch honnan szedhető le úgy, hogy le is jön? Amit eddig találtam, az megszakadt. -
eXequtoR #3374 1.02 alatt semmi gond nem volt ismerösnél, de nekem már nem engedte felrakni csak az 1.3at, toollal scripteltem de semmi nem történt, az 1.3assal meg (nálam) krit errort kapok ha posedennel inditom. Sima krek nincs igy részemröl megáll a tudomány. Ujra nincs kedvem kezdeni. -
#3373 Atisok szenvedtek a belő tereken. -
#3372 Online update. Elindithatod a loaderből, vagy a játékkönyvtárában található exével.