Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre gondoltam
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aput, anyut megölték/elrabolták/sosem ismertem én meg majd jól bosszút állok a gyilkosukon/azon aki kiskoromban bántott/a Petin mert nem adott krumplicukort stb...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Together we'll fly someday...
Anyád fiatal drow papnõ volt, aki soha nem találta igazán a helyét a társai között. Ennek ellenére eszébe sem jutott volna elhagyni mélysötétet, ha véletlenül tudomást nem szerez arról, hogy egy nagyszabású rítushoz éppen az õ még meg sem született gyermekét kell feláldozni. Ez megpendített egy szálat sötét lelkében, és elmenekült a városból ahol addig élt. Eleinte mélysötét veszedelmes alagútjaiban kóborolt, de üldözõi szorosan a nyomában voltak. Nem volt más választása mint szembenézni a rettegett felszíni világgal, ahol aztán megszülte gyermekét is...
Ez persze csak egy vázlat, tetszés szerint variálható, bõvíthetõ. Hasonlót bármely fajhoz percek alatt össze lehet ütni...
Mellesleg a drow vitathatalanul nem a chambaginre van tervezve, de nyilván lesznek majd jó kis single modulok ráépítve mert nagy a rajongótábora. Ha addig nagyon drowskodni akarsz akkor vedd elõ az NWN elsõ részét, és töltsd le az "A Hunt through the Dark" nevû modult, ami nagyjából egy kiegészítõlemez hosszúságú nagyszerûen megkomponált élvezetes és ingyenes single modul...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Nekem a Baldur's Gate 2 TOB -ba volt oylen amikor a Drow baalspawnal kûzdöttünk és az láthatalanná váét a game úgy vette hogy vége a harcnak és jött a párbeszéd, a,miben Aerie bejelntette hogy gyermeket vár. Nagy boldog örömködõ párbeszéd, majd amikor újraindul a játék Aerie kap rögtön egy olyan hátbeszúrást hogy belehal. 😊 Tisztára, mint valami drámai filmben. 😊
Persze itt volt felélesztõ varázs. 😊
Sötét viharos estén valaki kopogtat a wood-elf házának ajtaján. Hõsünk kinyitja az ajtót és egy kis feketebõrû babaát talál a küszöbön. Rajta egy cetli...
- A tiéd!
Wood elf barátunk pedig hirtelen visszemlékszik arra a az idõre amikor egy csapat papnõ rabságában szenvedett...
És ez végigjátszható akármelyik fajjal. 😊
az igaz hogy ezt a storyt igazabol egy good, meginkabb egy lovagias jellemu karakterrel lehet igazan atelni (paladin), egy chaotic evil jellemevel nem tudom osszeeegyeztetni ezt igazan, persze ha nagyon akarja az ember talalhat ra magyarazatot, hogy egy ilyen kari miert is bonyolodna ebbe bele, de az mar ilyen mesterkeltnek tunik.
az elf-apad az nem a valodi apad, csak nevelo apa(foster-father), tehat tok mindegy milyen a te fajod😛
Akik itt jártak árulják el nekem, hogy van-e jelentõsége az újjáépítésnek? Én lelkesen szórom a pénzt..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bar meg gondolom viszonylag az elejen jarok (Old Owl Well utan), de eddig csapnivalo a tortenet, kaotikus jo jellem vagyok, es elegge megkerdojelezheto a karakterem motivacioja(azert hogy bejussak egy lezart districtbe 500 questet meg kell csinalni), en speciel mar lehet az elejen elzavartam volna apamat a busba a shardjaival egyutt
itt egyebkent megtalalhatoak a receptek, amelyik bugos ahhoz oda van irva:
Crafting guide
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ezekre válaszoltál, akkor megnyílik a középsõ ajtó.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
na megyek kraftolni egy kicsit.
aut viam inveniam aut faciam