7862
  • Lantian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Épp ellenkezőleg, azt kell megakadályoznod hogy élőholtként ujraéledjenek. Azt ecseteli neked hogy az erőszakos és brutális módon leöét emberekkel ez történik. Kapsz tőle egy zacsit. Használd a városban lévő hullákon. A fogollyal meg nem kell aggódni nemhiszem hogy lehet vele beszélni legalábbis a legtöbb amit elértem ott hogy megtudtam a nevét.
  • dzsonesz
    az árús csajtól kaptál 1 aktív itemet, a nevét most meg nem mondom de azt használva összeszeded az összes hullát a faluban és kész a quest....
    a rab csajjal meg ne foglalkozzál nincs nagy jelentősége nélküle is meg lehet nyerni a trialt de ha port lost kapitányával folytatott beszélgetés alatt nemküldték eléd ,h dumálhass vele , ha nagyon akarsz ,akkor csak 1szerűen kinyitod a hátsó ajtót és ott fog figyelni a rácsok melett és tudsz vele dumálni.. ennyi
  • SovereignX
    Valaki tudna egy kicsit segíteni. Elakadtam némileg. Konkrétan a THE TRIAL és a NYA'S DUTY küldetések.
    Utóbbi csajszi ugye a port llasti varászcuccos árús. Akar valami olyasmit, hogy segítsek feltámasztani az Ember-i halottakat vagy mi a franc. Elmegyek a falube le a kútba végzekmindekivel és semmi.
    THE TRIAL.

Nyomozzak az Ember-i mészárlás ügyében. Nyomozgatok össze vissza de pl nem tuidok bezsélni a fogolyal az "őrsön" tolvajommal ment hála a különféle társalgási skilleknek. De varászlóval nyomom mots ő hülye ehhez.

Hálvány lila hgőzöm nincs mit csináljak már.
  • Jumpy
    óóó
    a színek a cuccok miatt is változhatnak, ha valami fényt adó tárgy van a karin :-)
  • WNW
    Igen, ahogy ugralsz a csapattagok kozott, valtoznak a fenyviszonyok, melyik hogy lat..
  • Count Adyn
    Azt nemtom hogy vizuálisan van e hatása a visionoknak, de számszerűleg működik, pl darkness spell alatt egy rugó minden támadása sneak attack lesz ha az ellenfélnek nincs dark vision ja:)
  • Larvin
    Én úgy vettem észre, hogy működik a low light v meg a látási effectek. Próbáld ki majd, hogy átváltassz egy csapattársadra. Egész más színeket látsz, ha törpével, vagy elffel vagy.
    az első kérdésedre nemto ma választ
  • csgj
    hát milyen atomerőműved van neked? :D Az oké, hogy a patchel jóval jobban megy a game (nekem is), de ennyireeee azéé....
  • dzsonesz
    bizonyos esetekben reagálnak de többnyire szerencsére nem befolyásolja őket... nem is lenne túl jó ugyanis, abban az esetben a karakterekhez kapcsolódó questeket nemigazán lehetne megoldani, gonosz jellemmel, szal örülj neki inkább:D
  • wantonly
    Értem, köszi a választ. Végre valaki.

Csak azért kérdeztem, mert a csapatomban alapvetően jó vagy semleges jellegű npc-k vannak és az én karim is az, de csináltam valamit amitől egyből elmozdult a jellemem a gonosz felé 3 ponttal.

És ez így kicsit fura, hogy a csapattagok erre nem reagálnak semmit.
  • Vardo
    restoration papi varázslattal
  • Vardo
    Az npc-k hozzád való viszonyulását igazából nem a jellemed ilyen vagy olyan irányba történő elmozdulása, hanem az általuk modottakhoz, illetve a cselekedeteikhez való hozzáállásod módosítja. Pl. amikor nem fogadsz el pénzt valamilyen mellékküldetésért, akkor Neeskha szimpátiája csökken.
  • social parasite
    Sziasztok! Neharagudjatok, nem olvastam végig a topikot, és szeretnék feltenni 2 kérdést!
    Az első: Miért nem írja ki a NPC-k neveit és HP-it, amikor lenyomom az 'Inspection'-t (alapbeállításnál 'y' ), csak akkor, ha a kurzort ráviszem az egyikre, akkor is csak a név jelenik meg (nem úgy, mint az első részben).
    A második: Nekem úgy tűnik, mintha nem működne a 'Low-light vison' és a 'Dark vision' sem; vagy ezeket csak én látom rosszul?
    Tudna vki segíteni?
  • Me0w
    En ujrakezdtem, mivel azert vannak olyan dolgok, amiket nem probaltam vegig. Most ugy jatszom vegig, hogy minden apro szarra figyelek :) Egyebkent az 1.03-as peccsel az ATI support megjavult vegre, 1280-ban 4xAA-val arnyekokkal vegre jatszhato a jatek ;)
  • BlackShadow
    én ezért nem kezdtem újra :) szinte lehetetlenségnek tartom magamnak, h bármi játékot ahogy végeztem vele újrakezdjem.. nincs semmi meglepetés.. tudom mi mikor fog történni :(
  • wantonly
    Én kérdeztem, csak senki nem válaszolt azóta se. :P

• Hoz_Hun
    Még én sem vittem végig. :)
    Úgy látszik akik most nyomják, varázslatos módon visszakeresnek, illetve használják a keresőt, így nem akadnak el. Hehe így meg pang a topik, nem lehet kinek írni, hogy: olvassál már egy kicsit vissza... szerinted minek van ott allul a kereső..."
  • Aspyrin
    Valami olyasmi :) Miután végigjátszottam neki kezdtem másodszorra, de act2-nél meguntam :/
  • Vardo
    Igaza van az előttem szólónak. Én sem játszottam még végig, de a problémáimat már mások megkérdezték, nekem csak el kellett olvasnom Köszönöm nekik, meg a válaszolóknak is
  • csgj
    nem biztos, én például még messze vagyok a játék végétől (még mindig act I), csak nem nagyon kérdezősködök... lehet, hogy így vannak mások is
  • Larvin
    Készül a PRC2. A megalakulásuk évfordulóján talán kijön az első verzió.
    új PRC site
  • ArtanisNerwen
    Kezd pangani a topic. Vége a nagy végigjátszási láznak?
  • WagnerUr
    Nem, nem egyedül kéne menned oda sem. A Strategy Roomban választhatsz magad mellé 2-3 társat, és a hidaknál közülük választhatsz hogy kit kövessenek. Szóval egy komoly bugba futhattál szvsz, talán próbáld újra egy régebbi mentéstől, ha van olyanod, hátha...
  • Jumpy
    Sőt ha már it ttartunk a hidak felrobbantására egyedül kell mennem???
    MErt rögvest a házaknál megmentek néhány katonát,majd ekkor megkrédezi hogy na..kit kövessünk (jön eg yfigyelmeztetés, hogy fontoljam meg jól kit kövessenek) csak éppen senki sincs a közelünkben :-))
  • Caine
    Köszi, akkor nem próbálok meg több shardot keríteni ...
  • Hoz_Hun
    Nekem is ugyanazt mondta. Amugy lehet hogy az emlitett def. edge az pont bennünk van.
  • Aspyrin
    Nálam is ugyanez volt, ha a csaj azt mondja oké ne törődj vele ;-)
  • Caine
    Nektek hány darabkája volt meg a kardnak, amikor összeraktátok?

Nekem 8 darab volt meg, a mental bónuszból kettő is volt (ez lehet hogy bug), de amikor összeraktam, azt mondta a hősöm, hogy nem teljes a penge, de a gith csaj azt mondta, hogy sebaj, uccu nekije. Akkor most mi van? Kihagytam egy-két szilánkot? Ja és szintén a gith csaj mondja a várban, amior szenilist vénembert kérdezem a szilánkokról, hogy a penge leleke a "defensive edge", ami nekem nincs is meg. Tud valaki valami okosat?
  • ptomesz
    jo mindegy hagyjuk, akkor se kell rögtön IDIÓTÁZNI
  • Me0w
    Es ha nem ertesz valamit, az az elso, hogy leszolsz masokat, bravo. Azt hiszem a 12 ev inkabb hozzad all kozelebb...
  • I.C.ram
    A könyvtáros hullánál volt egy szemtakaró szerű dolog, azt vedd fel a főkaraktereddel, és megtudod nyitni a titkosajtókat, ahol csak kincs van, más érdemleges nem. Viszont van 4 mellékterem, ahol egy oszlopon van 1-1 könyv. Azokat kell elolvasni, és válaszolni a kérdésekre, amikhez a választ a könyvtárban lévő könyvekből tudhatod meg. Ha a 4 könyv kérdésére válaszóltál, akkor megnyíilik a középső ajtó.
  • ShaiHulud
    olvasni kene mit mondanak az npc-k.
  • blur55
    most vagyok az archives-ban és kéne egy kis segítség. a középen lévő terembe kéne bejutnom, de kéne egy kulcs. mindenkit megöltem aki benn volt az épületben de kulcsot nem találtam. hol van? valamelyik szörnynél volt csak én voltam béna és nem találtam meg? és azzal a sok secret door-ral mit kell kezdeni?
  • WagnerUr
    Sőt, az is lehet hogy ekkor kéne jönnie egy bejátszásnak a woodelf csajjal a várfalon (nem lövöm le a poént), de a vár előtti üres mezőre nem kéne kerülnöd az biztos, innentől kezdve meg gyakorlatilag mindegy.
  • Jumpy
  • WagnerUr
    Pedig sztem bug lesz. Ha jól emlékszem a Keep belsejében lévő Strategy Room-ba kéne kerülnöd (de lehet hogy rosszul emlékszem).
  • Jumpy
    Hali kéne egy kis segítség (remélem nem bug)
    szóval az ostrom kezdetén, felrobbantottam a két hidat..levertem a nagy tömeg élőhallottat,elcsevegtem mostohafaterral,majd visszarakott a LEZÁRT keep előtti mezőre..!!!???
    Na és most mi van?Rohnagáltam ott fel-alá,de semmi,az embereknek nem tudok felszólni, a kapu zárva..most mi van????
  • csgj
    25-30 év közötti... majdnem eltaláltad. Egyébként meg te kezdted ezzel:
    ""SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!"

mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni..."

Gondolkozz, mielőtt ilyen keményen visszavágsz!
  • ptomesz
    ááá értem, bár szerintem ezért nem vagyok idióta mint pl. MeOw
    csak tudnám mért kell rögtön leidiótázni az embert egy ilyen kis takonygombóc tizenkétéves seggnek, aki ahelyet hogy bunkózik válaszolna rendesen
    bocs az OFFot
  • Me0w
    Mert nem idiotak, mint te?