Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
En is felvettem mindenfele feat-ot, craft wand meg ilyenek, de a jatekban annyi item esik, hogy ez a zavaros craft rendszer teljesen felesleges lett benne. Minek keresgeljek mindenfele essenceket egy + 3 int headbandhoz, mikor vehetek barmikor (A penz szinte vegtelen a jatekban, Act I kozepen 75k-val rohangaltam). A masik ami zavar, hogy egyik spellhez sem kellenek komponensek. Pl. Fireballhoz kene bat guano es sulfur, stb.

Together we'll fly someday...

és hogy lehet essencet kreálni a fogak/szárnyak/tüsszentésekbõl? erre még mindig nem jöttem rá. émmeg felvettem az item creation feateket azt nem tudom használni...

aut viam inveniam aut faciam

Jah és az a csomó secret door meg hogyan nyílik?
Sziasztok!Egy nagy kérdés, Neverwinter Archives-ban vagyok, megöltem már mindenkit, de van egy ajtó amihez spec kulcs kell, az egész épületet végigkutattam de sehol nem találom. Tudja vki h hol van?
dzsonesz
válasz::

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt a lgkonnyebb kinyirni Ammon Jero ordibálja is a csata közbe folyamatosan ,h mit kell csinálni.... amúgy neki van 1 skillje ,amit az utolsó statue nél szerzett a ceremony of purification quest alatt valamilyen web a neve ha jól emlékszem azt süsd el és akkor pofátlanúl sima ügy kinyirni a kis szarokat ... utánna meg oriás lesz belõle , akkor a szobrokat kell szétverni meg a portált és végül õt

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

SPOILER

Segitene valaki, hogy kell megcsinalni a veget? A nagy king of shadow is mar kiirtja a fel csapatomat, aztan lesz belole sok kicsi es azok lehentelnek barmit csinalok. Meg sem lehet oket olni allandoan ujra jonnek stb.
Erre énis a végén jöttem rá hogy mik azok az essencek. Meg arra is hogy csomo komponenst is szétlehet szedni a mortar-al. lényegében nemsi craftoltam egy itemet se, mert jobbakat találtam, meg a feateket se pocsékoltam arra. Meg nemértettem hogy müködik, mennyi enchant lehet egy itemen.
ja meg jut eszembe, jopár buggal fejeztem be, de nem zavart, a végére pl 3 gint kardom volt, meg sokszor töltés után duplázott itemeket.
Amire nem jöttem rá, hogy miért voltak korlátozva a merchek keretei. addig ok hogy x pénz volt nálluk, de a max összeg is levolt szedve, több olyan cuccom is maradt a végére( a törpnél kb 900 fontnyi cucc) amiket nem adtam el mert 20k volt a max, és sokkal többet ért. Mindig tartogattam hátha a köv árusnál magasabb lessz a határ, de közbe meg vége lett. 😊

dzsonesz
jah ok ezzel sose szarakodtam , mostmár tiszta, htx

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

ugyebar essencekbol van tobb tipus es tobbfele minoseg(faint,weak, glowing..stb) nah most lehet oket alchemyvel downgradelni illetve upgradelni. tehat ha van mondjuk egy legjobb minosegu essenced es a legrosszabb minoseg kene akkor csak siman ranyomsz inventoryban a mortar&pestlevel (alchemyhez ami kell item) az essencere es maris rosszabb minosegu lesz😊 ha meg jobbat akarsz akkro azt ugy tudod hogy bepakolsz 2 azonos minosegu essencet az alchemy lab-ba(vagy mi a turo a neve) es ranyomsz a mortar&pestlevel, mintha enchantolnal egy itemes, es voila maris ott van bent 1 jobb minosegu essence😊

dzsonesz
jah azt vágom ,h kirõl van szó , csak arról nem volt fogalmam , h honnan szerezzek faint power essence -et , nah mind1 majd talán másodszorra rájövök

sikerult, beidezed aztan ott bizniszelsz vele, hogy ahhoz hogy segitsen neked, kell valamit adnod neki, blablabla. szoval a lenyeg hogy utana meg kerne megitn egy craftolt itemet, mint a focus csak mas alapanyagokbol, aztan ugy tudom kerne meg egyszer (szal osszesen 3 craftolt cucc kell). de en ezzel mar nem pocsoltem, nem tudom mit segitene. bar gondolom ez erdekelt volna teged igazan😄 amugy nem demon hanem devil es mephasm az, akit mar korabbrol ismerhetsz (o volt akit az act1 vegen banisholtal hogy atjuss az erokapun, illetve o volt ammon jerro havenjeben is.

ArtanisNerwen
Ez kell ahoz hogy lehessen PWt fejleszteni. PW=Pesistant World, vagyis állandó világ. Itt most mindenkit a single campaign végigjátszása izgat, de ez elég hamar le fog csengeni. Fél év múlva már nem fog senkit érdekelni. Mi jöhet ha vége a kampánynak? Sokak számára másik játék. De nem mindekinek. Vannak akik a mai napig játszanak ennek a játéknak, az elsõ részével közösségi szervereken. És nem azért mert nem fut nekik a 2. Hanem azért mert mert egy ilyen szerveren játszani egész más játék élmény mint a single-zni.

Artanis

dzsonesz
nah akkor 1 kérdés azokhoz akik már túlvannak rajta kiv vagyok rá h nektek sikerült e

tehát 1 sötét pont maradt nekem igazából csak, pontosabban a váramba a pincébe van ugye az az idézõkör a földön , namost Ammon szerint meg lehet oda idézni 1 démont névszerint Mephrit vagy mi a neve nem emléxem már pontosan , namost ehez meg kell karftolni a fokuszt ,amihez ad is Ammon receptet ha jol emléxem ezek kellenek hozzá:: Faint power essence,,star saphine, glowing fire essence és 1 golden necklace...... ha esetleg valakinek ezt sikerült összekraftolni és az idézés is sikerült az tudassa velem plz.. nekem nem jött össze 1 hiányzó komponens miatt, htx

Lantian
Köcce a linket!😊 Használtam a googlet de a 4dik vagy 5dik hibás játékból szedett másotnál meguntam és gondoltam megkérdezek itt vkit

BlackShadow
én azért játszom überlassúsággal, h amint befejezem tudjak nyomulni vmi fasza magyar modulon ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Jah sztem elkapkodták a végét, de remélem ez csak azért van mert folytatva lesz, amugy utal is rá a végén a mesélö. Csak arra nem melyik évben lesz. 😊 Multiban probálta már valaki? kiváncsi vagyok rá milyen lehet. Jobbfajta modok vannak már vhol a neten? Esetleg vki csinál magyar kalandokat?

dzsonesz
jah a legvége télleg szemétmód könnyü de az azt megelözõ csata nem olyan egyszerû legalábbis én meglepõdtem rajta csúnyán 1sõre😄

dzsonesz
hát cimbi el kell ,akkor keserítselek picit😄

az még sztem elég könnyü feladat volt, mondjuk csak 1 mágust használtam vagyis warlock ot Ammon Jerot de az meg is teszi a hatását nagyon durván írt végig .... utánna jön a lényeg bemész az ajtón és ott jön az utcsó elõtti csata de ottmár az összes csapattag résztvesz csak ugye van 1 kis szopatás is de sztem fasza poén.. na mind1 az a rész eléggé durva volt mondom picit felkészületlenûl ért a túlerõ nagysága és kb 10 mp alatt feküdt mindenki😄😄 aztán nagynehezen legyürtem és jött a shadowking bácsi na az viszont szánalmasan könnyü meló volt jah és amin fel is basztam picit az agyam ,h az extro az valami szánalmasan béna😞(

Amugy nekem a vége nagyon nem jött be, tul könnyü, és egyszerü. Lehet én állitottam tul erös csapatot össze. A föellennél volt erösebb lény is a játékban. Én minimum arra számitottem lesz még egy 3. act, és az a 9 pokolba lessz, bár lehet az majd a köv kieg lessz hozzá. 😊

Nekem simán sikerült megölni öket, persze nem egyszerre. Csalj el egyet az átjáro tuloldalára és ugy probáld, és a tekercs is legyen aktiv.

Bucser
miután az alig phenõs teleportálgatós szobákon túl vagyok jön a 3 SoulReaver és kész .. ott kicsinálnak mindig... 4-szer megpróbáltam de feladtam.. azóta be sem kapcsoltam😄 4 napig semmi nem játszottam azóta 2 napja meg Medieval 2-zök csak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dzsonesz
hol kezdõdött a szopás? az utcsó elõtti harc v ott még nem vagy? mert az bizony durva nempicit😄 1sõ nekiugrásra 10mp ig birta a csapatom😄
néztem is nagyot😄

Bucser
nem😊 nincs rá affinitásom😊 Ujra kéne kezdenem az utolsó részt teljesen mert 1 harcossal és a 4 casterrel tömény szopóka.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dzsonesz
tsá Bucser, végül befejezted?😄

PhantomW
nem tudja valaki Lan-on hogy lehetne vele játszani?

The World is Yours

Bucser
Nekem ami a könyvekbõl kiszedhetõ volt mind mûködött.

dzsonesz
ittvan
amúgy a google használata csodákra képes ám😄

Bucser
nem kell végigolvasni.

Alul van egy keresõ beírod, hogy collector...

Viola ott a válasz ennyire lusta ne legyél, köszi.

Lantian
Valaki tud egy hasznáható receptforrást az craftoláshoz meg ilyesmihez mert a gamen belül lévõk hát hogyismondjam nekem 80%ban pontatlanok vagy a kellõ varázslat vagy az hozzá való alapanyag nem stimmel a leírtal és elég sokáig tartana mindent kikisérletezni varázslatonként.😊

dzsonesz
ehh bazz,, ne spoilerezzünk má ha lehet

513 s kell hozá a kandaloban lévõ kulcs is amit a konyhában lévö üres üveg s a vizes korso segitségével oltasz el
dzsonesz
elküldtem privátba az egész quest leírását, olvasgasd😄

szenoi
Sziasztok!

Lehet, kicsit elcsépelt a téma, de nem akarok végigolvasni cca. 2410 hozzászólást.
Szal: a collector-os quest-ben mi a zár kombinációja?
Már kezdek ropi lenni idegileg, a lányom meg szereti a ropit. Meg fog enni..... HELP ME!!!!

Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....

I.C.ram
és az mire is jó?
ArtanisNerwen
Az 1.03-as patchel visszakerül a játékba az ingame adatbáziskezelés !

Artanis

Me0w
A boltban jutanyosan adnak egyet.

lipótmezõ szép hely

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dzsonesz
jah ez igaz de azért meg lehet oldani ,h menjen ide is meg oda is, a törpével nem lesz gond ott meglesz simán a kellõ a questhez ,legalábbis nálam ígyvolt... viszont volt 1 valaki, akinek marhára érdekelt volna a mondanivalója de nem tudtam feltornázni a influencet elég magasra nála ,h ki tudjam huzni belõle az infókat

I.C.ram
De nálam mindig az van, hogyha az egyiknek kedvezek, akkor a másik megharagszik, és fordítva.
Kérlek szépen titeket, küldjetek nékem serialt, mert megõrülök mindjárt.... Nagyon sok idõbe telt amíg letöltöttem most meg itt állok serial nélkül és a neten sehol sem találtam. Kérlek kérlek kérlek.....
[email protected]
elõre is kösszentõ mindenkinek
dzsonesz
hát a törpénél például 1 quest megoldásában , h monk -á tudjon válni , atöbbieknél meg ,h infókat ki tudj belõlük húzni meg van 1 másik dolog is ,ami miatt mondhatni elég fontos de azt nem árulom el , legyen meglepetés a végén😄 annyit mondok, h jobb ha jóbavagy velük😄

I.C.ram
Az meg a másik hülyeség, hogy az ember rá van kényszerítve mindig egy bizonyos cselekdetre, márha jót akar. Jobb lenne, ha több szabadság lenne a játékban.

Amúgy mire jó a magas influence, azon kívül, hogy kedvel az npc? Van valami gyakorlati elõnye?
dzsonesz
naigen csak sajna itt van másik tényezõ is azért mondtam ezt z 1x jó 1x rosszat, ugyanis megesik, néhány quest erõsen hatással van a csapattársakra is és azért nem árt az a + influence😄 (igaz mondjuk kotor -ba is így volt most ,h vissagondolok😄)

I.C.ram
De végülis megcsinálom a küldetéseket, csak mindig a lehetõ legrosszabbat választom a lehetõségek közül a párbeszédekben, akkor is megkapom az alanyi jogon járó xp-t nem?

Kotorban baromi jó volt, hogy gonoszként is lehetett tök jól érvényesülni.
Me0w
Most kezdtem nemreg egy C/E Lloth hivo papnovel, vices hogy minden arus meg boltos szinte keblere olel. Hulye jatek ez neha 😉

dzsonesz
ezt úgy tudod a legjobban kompenzálni ,h 1x jót teszel és 1x rosszat igy 1ik irányba se mozdulsz el negatívan és ha nem is annyi xpt gyûjtesz be mint 1 alapvetõen good karival de azért mégis többet kaparsz össze mintha csa gonosz lennél..
btw ,amugy sztem ezzel nincs semmi baj a játék végefelé 1 gonosz karival is simán meglesz a lvl 20 szal nem 1 nagy problem

I.C.ram
Akkor jól sejtettem 😞

Szerintem bevállalható, fõleg, hogy jutalmat kapsz érte, és a gyereket meg a csávót is hagyhatod megdögleni, vagy esetleg sajátkezüleg megölni õket, majd azt kamuzni a rokonoknak, hogy farkasok voltak, szóval belefér a gnoszságba bõven, szerintem 😊
Me0w
Ha elfogadod a kuldetest, akkor megkapod az xpt, de a legtobb kuldetes a vegen pluszpontokat ad jo iranyban sajnos. De ilyen kuldetest mint pl. William megtalalasa, vagy a gyerekek kiszabaditasa a farkasoktol, alapbol nem vallalnek el gonosz karakterrel.

I.C.ram
Hello!

Következõ kérdésem elsõsorban a gonosz karakterrel játszókhoz szól, de ha tudja más is a válasz, szívesen fogadom: Ha gonosz a jelleme a karakteremnek, és ehhez mérten próbálok válaszolni/viselkedni a küldetésekben akkor ugyanúgy tudok fejlõdni? Tehát ugyanúgy megkapom az xpt egy küldetésért, ha mondjuk nem meggyõzésével oldom meg, hanem lekaszabolom a célszemélyt? Úgyvettem észre, hogy a küldetések 90% inkább a jójellemûeknek van kitalálva, sajnos 😞
Me0w
Az a baj, hogy vagy azt csinaljak, hogy:

- Az ellenfelek nem hasznalnak magikus targyakat, vagy ha hasznalnak is, azt mikor meghalnak nem kapod meg. Evvel hiteltelenne valik a jatek, targyak csak ugy nem tunnek el maguktol, de legalabb lehet kontrollalni mihez fer hozza a jatekos.

- Az ellenfelek eldobaljak ami naluk van, a karakter a targyaik 80%-hoz hozzafer. Evvel az a baj, ami most a jatekban van, lenyomok 4 ort, akinek van +1-es pancelja, kardja, pajzsa, ez 4x3x300 arany legalabb.

A problema ott van, hogy a masodik verziot valasztottak, de az encounterek szama borzalmasan magas, ha meg emlekszel Act 1-ben mikor segiteni kell az Old Owl Well kornyekenek kitisztitasaban, na ott a barlangokban volt legalabb 250 ork. A varazslom Troll formaban tort utat elore, a tobbiek lehenteltek az aggrozott orkokat en meg regeneltem a troll forma miatt. Volt olyan utkozet, hogy 25 zsak maradt a foldon a vegen.