7862
  • Laczy
    Üdv!
    Nem tudja vki hogyan lehet a level drain-t leszedni?A törpémre sajna rá rakták :(
  • wantonly
    Lenne egy kérdésem a jellemekkel kapcsolatban.

Ha csinálok valami gonosz/jó cselekedetet, akkor ügyebár a jellemem elmozdul X irányba. De ez a befolyásolja a csapatomban az npc-k viszonyát felém? Mert nem írja, hogy megváltozott volna valami, így nemtudom van-e hatása.
  • WNW
    Hogy aki nem akar segitseget, azt ne zavarja a megoldas.. Elrontja a jatekukat..
  • ptomesz
    "SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!"

mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni...
  • NecroMan89
    Akk sztem kezdek 1et:Dkösz
  • Count Adyn
    Attól függ:)
    Ha nem igazán vágod a d&d szabályokat szerintem a fighter, vagy akár más
    harcosféleség az ajánlott.Fighterrel Great Cleave et kitolod feat ekkel és máris irt mint a gép:D
  • NecroMan89
    vele beszeltem de nem csatlakozik és a beszéd után csak azt írja főlé hogy keressem meg őket...am lehet az a baj hogy újra tettem a játékot és patcheltem is?
  • Me0w
    Hm, a kriptaban talalkozol egy dark priesttel egy portal elott, es ott van a fort elozo kapitanya akit elraboltak. O csatlakozott mar hozzad?
  • NecroMan89
    bent a parancsnok csak azt hajtja hogy keressem meg a 3 emberét de már megkerestem.....:S
  • NecroMan89
    hozzám nem csatlakozott ott senki
  • NecroMan89
    Na most már beszart a vásárlás is...Sztetek mivel a legjobb elkezdeni a játékot?
  • wantonly
    Ez érdekes, mert amint kilépsz a temetőből, elvileg szembetalálkozol Vallis-al és a katonáival. Ott lesz egy kis vita. Az erődbe csak utána kell/lehet visszamenni. A parancsnok aki a kriptában csatlakozott hozzád a csapatodban van?
  • NecroMan89
    ok megpróbálom kösz
  • Me0w
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

En kiszabaditottam a 2 katonat, a harmadik meghalt. Ekkor mondja a kapitany,hogy menjunk vissza Fort Locke-be. Ki kell menni a temetobe vissza, majd a vilagterkepre, es vissza a fortba.
  • NecroMan89
    Az I. Act-ban vok a temetőbe és az a feladat hogy találjak meg 3 katonát,na meg is találtam kettő haza futott 1 meg fekszik a földön de kiírja hogy 3/3 megvan na vissza megyek a csávóhoz aki adta a feladatot és ő még mindig azt mondja hogy keressem meg a katonáit, most mit csináljak?:S
  • virs lee
    Nem az, de közben megtaláltam a választ. Az egyik szobor (az északi) másfelé néz mint a többi, azt kell leütni, majd odamenni a koporsóhoz.
  • NecroMan89
    Már meg van;)
  • NecroMan89
    Nekem ez az oldal nem jön be de ha feltudná vki tenni az angol dialog.tlk-t megköszönném
  • NecroMan89
    kösz
  • ShaiHulud
    nwn2_pc_english_from102788_to103840.rtp
  • NecroMan89
    Vki ezt a fájlt betudná linkelni:nwn2_pc_english_from102788_to103840.rtp vagy nwn2_pc_english_from102788_to103840.txt
  • Caine

Nekem a kiscsaj elköpte, hogy ott van egy kulcs és miután kioltottam a tözet a vízzel fel tudtam venni.
    Van egy könyvespolc a folyosón, abban van egy könyv, abból lehet megtudni a kódot.
  • Caine

Én csak odamentem és felvettem, nem kellett semmi kunszt.
    Bár előtte szétvertem egy szobrot a biztonság kedvéért (ugyanis rájöttem, hogy egyszerűbb szétverni a szobrokat a folyosón idefelé jövet, mint válaszolni az idegesítő kédéseikre), ja és kipakoltam az összes ládát.
    Lehet az segített :D
  • ptomesz
    na? feltudtad rakni ujra?
  • WNW
    A The Collector's Mansionban tudja valaki, mit kell kezdeni a kandaloval(van egy teli flaska vizem), es milyen koddal lehet kinyitni a kodos ajtot..?
  • NecroMan89
    Vki tudna adni 1 linket ahonnan letölthetem az angol dialog.tlk-t?
  • virs lee
    Act3-ban a Halueth Never sírjánál aszongya az egyik szobor hogy álljak a hiányzó köcsög helyébe, ott mit kell csinálni? El tudom lopni a jogart, de szabályosan szeretném.
  • csgj
    1.03-as patchelt verzióm van, de már megoldottam a fagyást :) Egy spyware miatt volt a baj.
  • ptomesz
    én beirtam a googliba azt a hibakódot amit kiirt mikor nem akart elindulni a telepitő és kihozott pár fórumos oldalt. ott válaszoltak valaki másnak és kipróbáltam. nagyjából ennyi. de pl a Hitman - BloodMoney is felvolt már eccer rakva és az se indult el másodjára. ott is kitöröltem azt az ikernel.* filet és az is elindult
  • takysoft
    17ezer egy 250-es samsung 3 év garival. legjobb vétel most a Mistralban.
    ez még nem jelenti azt, hogy a buta ember nem partícionálja hétfelé....
    sok ember ismerek, akik a "húsz giga elég a windowsnak"-hoz tartoznak... aztán csak-csak betelik....
    én az egybemindet particionlálsi elvet vallom.(nekem annyit nem jelent a windows, hogy külön partíciót kapjon... van külön könyvtára..örüljön neki)
    ha meg meghal... letörlöm(de igen.. lehet windowst telepíteni már meglevő partícióra is. nem, nem töröl le minden adatot a lemezről telepítéskor. igen, ha valamiért elszál a partíció, tényleg minden adatom egyszerre bukom el:D
    10-20 gigás biztonsági image file-t meg úgyse tart senki... egyszerűbb újrarakni)

magyarítás készül, de nagyon kell vigyázni, hogy milyen verzióhoz hazsnálod(nwn1-nél is... meg minden játéknál vigyázni kell a verziószámokkal)
  • oli314
    Nekem is 10gb hely van a C-men, én is csak rendszerprogramokat teszek oda....10éve meg még 1gb-os vinyó volt a csúcs, szóval hagyjuk már.:D
  • ArtanisNerwen
    Van helyed a c:\-n? Nem tettél fel valami plugin-t, vagy UI-t? Milyen verziód van?
  • ArtanisNerwen
    Köszönöm! Én igazából ezekkel tisztában vagyok. De sokan nem tudják, szóval nem baj hogy leírtad.
    Egyéb; esetleg azt is tudod hogy lehet megoldani, hogy az NWN2 TEMPje a játék install könyvtárában legyen? Esetleg a mentéseket is oda csinálja, a c:\documents and settings\blabla helyett?
    Szerintem ez lenne az elegánsabb megoldás.
  • csgj
    ó jeee...már be se tölti a mentésemet... :(
  • ArtanisNerwen
    Nekem eddig a 8 GB elég volt Nekem a rendszer partició az jeleti hogy windows, office, néhány felhasználói program, amiket használok, rendszerszintű programok (tüzfal, virusirtó stb), és a virtuális memoria fixméretüre állitva. Nekem ez szépen elfért a 8GBon. 5-10 éve meg 4GB-on. Nem tudom te mivel töltöd meg a 40-50GB-ot.
    Én játékokat a D:\-re installálom. A filmjeim meg az MP3-aim, meg az E:\-n tárolom. Ez 1 lemez, csak 3 partició.
  • csgj
    hát én megőrülök! már háromszor lefagyott, és egyszer még az újraindítás sem segített (ki kellett húznom a gépet...)... El kéne végre alaposan fenekelni az Obsidian dolgozóit...a Kotor2 is totál optimalizálatlan volt, és tele volt technikai hibákkal. Hiába istenien jó játék az NWN2, így azért kezd élvezhetetlenné válni
  • Tutilevi
    mostanában nem követtem szemmel az eseményeket: készülgetnek már modulok v még várni kell erre?
  • ShaiHulud
  • Me0w
    A temp hasznalat a TEMP kornyezeti valtozotol fugg, ha az neked mondjuk c:\documents and settings\blabla akkor oda fog kitomoriteni, mivel az a windowsnak a temp... ha atallitod e:\-re akkor oda fog mukodni. A swap file is atteheto mas particiora. A mentesek a te documents and settingsedbe kerulnek, de annak sem kotelezo a c:\-n lennie. Egyeb?
  • csgj
    már írtam egyszer: Saphire Radeon 9600 Atlantis 256 mb
    De mondom, csak a Dock districtben van vele bajom, pont Neverwinterben.