7862
-
Laczy #3531 Üdv!
Nem tudja vki hogyan lehet a level drain-t leszedni?A törpémre sajna rá rakták :( -
#3530 Lenne egy kérdésem a jellemekkel kapcsolatban.
Ha csinálok valami gonosz/jó cselekedetet, akkor ügyebár a jellemem elmozdul X irányba. De ez a befolyásolja a csapatomban az npc-k viszonyát felém? Mert nem írja, hogy megváltozott volna valami, így nemtudom van-e hatása.
-
WNW #3529 Hogy aki nem akar segitseget, azt ne zavarja a megoldas.. Elrontja a jatekukat.. -
ptomesz #3528 "SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!"
mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni...
-
NecroMan89 #3527 Akk sztem kezdek 1et:Dkösz -
#3526 Attól függ:)
Ha nem igazán vágod a d&d szabályokat szerintem a fighter, vagy akár más
harcosféleség az ajánlott.Fighterrel Great Cleave et kitolod feat ekkel és máris irt mint a gép:D -
NecroMan89 #3525 vele beszeltem de nem csatlakozik és a beszéd után csak azt írja főlé hogy keressem meg őket...am lehet az a baj hogy újra tettem a játékot és patcheltem is? -
#3524 Hm, a kriptaban talalkozol egy dark priesttel egy portal elott, es ott van a fort elozo kapitanya akit elraboltak. O csatlakozott mar hozzad? -
NecroMan89 #3523 bent a parancsnok csak azt hajtja hogy keressem meg a 3 emberét de már megkerestem.....:S -
NecroMan89 #3522 hozzám nem csatlakozott ott senki -
NecroMan89 #3521 Na most már beszart a vásárlás is...Sztetek mivel a legjobb elkezdeni a játékot? -
#3520 Ez érdekes, mert amint kilépsz a temetőből, elvileg szembetalálkozol Vallis-al és a katonáival. Ott lesz egy kis vita. Az erődbe csak utána kell/lehet visszamenni. A parancsnok aki a kriptában csatlakozott hozzád a csapatodban van? -
NecroMan89 #3519 ok megpróbálom kösz
-
#3518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
En kiszabaditottam a 2 katonat, a harmadik meghalt. Ekkor mondja a kapitany,hogy menjunk vissza Fort Locke-be. Ki kell menni a temetobe vissza, majd a vilagterkepre, es vissza a fortba.
-
NecroMan89 #3517 Az I. Act-ban vok a temetőbe és az a feladat hogy találjak meg 3 katonát,na meg is találtam kettő haza futott 1 meg fekszik a földön de kiírja hogy 3/3 megvan na vissza megyek a csávóhoz aki adta a feladatot és ő még mindig azt mondja hogy keressem meg a katonáit, most mit csináljak?:S -
virs lee #3516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az, de közben megtaláltam a választ. Az egyik szobor (az északi) másfelé néz mint a többi, azt kell leütni, majd odamenni a koporsóhoz. -
NecroMan89 #3515 Már meg van;) -
NecroMan89 #3514 Nekem ez az oldal nem jön be de ha feltudná vki tenni az angol dialog.tlk-t megköszönném -
NecroMan89 #3513 kösz
-
ShaiHulud #3512 nwn2_pc_english_from102788_to103840.rtp -
NecroMan89 #3511 Vki ezt a fájlt betudná linkelni:nwn2_pc_english_from102788_to103840.rtp vagy nwn2_pc_english_from102788_to103840.txt -
Caine #3510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem a kiscsaj elköpte, hogy ott van egy kulcs és miután kioltottam a tözet a vízzel fel tudtam venni.
Van egy könyvespolc a folyosón, abban van egy könyv, abból lehet megtudni a kódot.
-
Caine #3509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én csak odamentem és felvettem, nem kellett semmi kunszt.
Bár előtte szétvertem egy szobrot a biztonság kedvéért (ugyanis rájöttem, hogy egyszerűbb szétverni a szobrokat a folyosón idefelé jövet, mint válaszolni az idegesítő kédéseikre), ja és kipakoltam az összes ládát.
Lehet az segített :D
-
ptomesz #3508 na? feltudtad rakni ujra? -
WNW #3507 A The Collector's Mansionban tudja valaki, mit kell kezdeni a kandaloval(van egy teli flaska vizem), es milyen koddal lehet kinyitni a kodos ajtot..? -
NecroMan89 #3506 Vki tudna adni 1 linket ahonnan letölthetem az angol dialog.tlk-t? -
virs lee #3505 Act3-ban a Halueth Never sírjánál aszongya az egyik szobor hogy álljak a hiányzó köcsög helyébe, ott mit kell csinálni? El tudom lopni a jogart, de szabályosan szeretném. -
csgj #3504 1.03-as patchelt verzióm van, de már megoldottam a fagyást :) Egy spyware miatt volt a baj. -
ptomesz #3503 én beirtam a googliba azt a hibakódot amit kiirt mikor nem akart elindulni a telepitő és kihozott pár fórumos oldalt. ott válaszoltak valaki másnak és kipróbáltam. nagyjából ennyi. de pl a Hitman - BloodMoney is felvolt már eccer rakva és az se indult el másodjára. ott is kitöröltem azt az ikernel.* filet és az is elindult -
#3502 17ezer egy 250-es samsung 3 év garival. legjobb vétel most a Mistralban.
ez még nem jelenti azt, hogy a buta ember nem partícionálja hétfelé....
sok ember ismerek, akik a "húsz giga elég a windowsnak"-hoz tartoznak... aztán csak-csak betelik....
én az egybemindet particionlálsi elvet vallom.(nekem annyit nem jelent a windows, hogy külön partíciót kapjon... van külön könyvtára..örüljön neki)
ha meg meghal... letörlöm(de igen.. lehet windowst telepíteni már meglevő partícióra is. nem, nem töröl le minden adatot a lemezről telepítéskor. igen, ha valamiért elszál a partíció, tényleg minden adatom egyszerre bukom el:D
10-20 gigás biztonsági image file-t meg úgyse tart senki... egyszerűbb újrarakni)
magyarítás készül, de nagyon kell vigyázni, hogy milyen verzióhoz hazsnálod(nwn1-nél is... meg minden játéknál vigyázni kell a verziószámokkal) -
oli314 #3501 Nekem is 10gb hely van a C-men, én is csak rendszerprogramokat teszek oda....10éve meg még 1gb-os vinyó volt a csúcs, szóval hagyjuk már.:D -
#3500 Van helyed a c:\-n? Nem tettél fel valami plugin-t, vagy UI-t? Milyen verziód van? -
#3499 Köszönöm! Én igazából ezekkel tisztában vagyok. De sokan nem tudják, szóval nem baj hogy leírtad.
Egyéb; esetleg azt is tudod hogy lehet megoldani, hogy az NWN2 TEMPje a játék install könyvtárában legyen? Esetleg a mentéseket is oda csinálja, a c:\documents and settings\blabla helyett?
Szerintem ez lenne az elegánsabb megoldás. -
csgj #3498 ó jeee...már be se tölti a mentésemet... :( -
#3497 Nekem eddig a 8 GB elég volt Nekem a rendszer partició az jeleti hogy windows, office, néhány felhasználói program, amiket használok, rendszerszintű programok (tüzfal, virusirtó stb), és a virtuális memoria fixméretüre állitva. Nekem ez szépen elfért a 8GBon. 5-10 éve meg 4GB-on. Nem tudom te mivel töltöd meg a 40-50GB-ot.
Én játékokat a D:\-re installálom. A filmjeim meg az MP3-aim, meg az E:\-n tárolom. Ez 1 lemez, csak 3 partició. -
csgj #3496 hát én megőrülök! már háromszor lefagyott, és egyszer még az újraindítás sem segített (ki kellett húznom a gépet...)... El kéne végre alaposan fenekelni az Obsidian dolgozóit...a Kotor2 is totál optimalizálatlan volt, és tele volt technikai hibákkal. Hiába istenien jó játék az NWN2, így azért kezd élvezhetetlenné válni -
Tutilevi #3495 mostanában nem követtem szemmel az eseményeket: készülgetnek már modulok v még várni kell erre? -
ShaiHulud #3494 #2989 -
#3493 A temp hasznalat a TEMP kornyezeti valtozotol fugg, ha az neked mondjuk c:\documents and settings\blabla akkor oda fog kitomoriteni, mivel az a windowsnak a temp... ha atallitod e:\-re akkor oda fog mukodni. A swap file is atteheto mas particiora. A mentesek a te documents and settingsedbe kerulnek, de annak sem kotelezo a c:\-n lennie. Egyeb? -
csgj #3492 már írtam egyszer: Saphire Radeon 9600 Atlantis 256 mb
De mondom, csak a Dock districtben van vele bajom, pont Neverwinterben.