Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\NWN2 könyvtárban található egy rejtett fájl(nwn.ini). Megnyitható bármilyen szövegszerkesztõvel, a benne található refresh rate pedig immáron átírható.
Aztán persze nem árt írásvédetté tenni, hogy a program ne írja vissza az eredeti értéket ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ne aggódj. léphetsz a wizarddal is tovább ha nem tetszik a prestige class.

aut viam inveniam aut faciam

Cuchulainn
A pale master igen.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

szerintem sehol, legalabbis en sem talaltam ilyet 😞

I.C.ram
Hol lehet azt megnézni, hogy kinél, mennyi az influencem, és hogy hogy állok a jellememmel, azza hány pont kell még ahhoz, hogy váltson, stb?
Lantian
Tapasztalataim szerint (ami per-pill a 2ben annyira még nem sok😊) a wizard-al nem érdemes multiclassolni max talán lvl 14 után ha megkapta a 9 szintû varázslatokat de így meg nem lehet maxolni a prestige classt. Mondjuk az nem tiszta hogy kap e valamelyik prestige class szinteket a varázslatokhoz. Tényleg valaki próbálta a Neverwinter Nine prestige-et mert a game-n belüli leírás nem mond sokat? lvl 17 Drow wizard-al😊?

dzsonesz
háde figy ,az igaz ,h vizuálisan nem tapasztalod meg a képességeket az elején de gondolom elolvastad elõre ,h miket kap szintenként .. azért abból csak lehet következtetni valamire

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

zorrobomber
hát, nem is tudom, ezek alapján nem nagy szám ez az eldritch knight, kár hogy már raktam rá egy szintet, és persze rá is mentettem a mentésemre, sima wizarddal kellet volna végignyomnom...

documents dirben van manual pdf formatumban, ott levan irva nagyjabol minden prestige class. de amikro karaktert alkotsz ott is megtudod nezni az egyes prestige classok kepesseget.

Prestige classoknál 10 a max szint. Majdnem minden szinten kapnak dúrva dolgokat, fõleg 10. szinten. Emiatt érdemes 10-ig felhúzni.

zorrobomber
nekem is ez vált be

más: valaki játszik eldrich knight-al? most 9 wizard szint után ezt választottam, de nem látok sok különbséget közte és a wizard közt, csak annyit hogy nem d4el, hanem d6al dobtam hpra, meg vmi base attack izé nem low hanem high. valaki el tudná mondani nekem hogy van e ezen kívül még vmi különbség és ha igen akkor mi?

YEEEE
baffus tényleg van olyan lehetõség..thank you <#vigyor2>
dzsonesz
hosszú jobbklikk a leader karira vagy a portréra ott a commandok és azon belûl a follow me ... garantáltan követni fognak

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Sziasztok..kéne kis segítség..
mi tlehet tenni az ellen hogy a csapattagok "elfelejtenek" követni,támadni stb..megállnak aztán "jééé!!Gomba!!" stílusban csak nézelõdnek..
felraktam apatchet..az meg felhozott egy chat ablakot..na azt hogy tudnám eltüntetni??
(mellesleg meg a patches rész állandóan lehal)...

Más próbálta valaki ,ha bemásolja az elõzõ nwn-es..karit a megfelelõ könyvtárba,akkor az választható a játék elején ???
He he he--durva lenne mondjuk a Hordes-ben végzett karival kezdeni <#mf1>
Nekem sajna egy éppen nem használható vinyón vannak azok a mentéseim..
wantonly
Egyébként a save elég hülyén van megoldva a játékban, ha be szeretnék írni valami hosszabb dolgot a mentésnévre, akkor minden alkalommal be kell gépelni.. Igy inkább csak számokat írok, meg quicksave.
jah eleg gaz, hogy nem az a default😞 nem lehet eszetlenul aoezni😊

zorrobomber
most jöttem rá, hogy bekapcsolom a hardcore d&d rule-okat...ugye milyen okos vagyok? <#idiota>

wantonly
"F12" a quicksave

Sztem nem, én egy külön progival oldom meg.
zorrobomber
f12vel lehet kvikszévelni

Hali!

2 gyors kérdés:

H lehet a játékban quicksave-elni? Van ilyen?
Be lehet vhol állítani a refresh rate-et? Nem találtam..

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

MrStokes
Hat speciel belolem nem, de a soska, az mar igen! <#vomit><#buck>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Az bárkibõl kihozza. 😊

Why so serious?

Me0w
Jah, a reggeli spenot kihozta beloled a chaotic evilt 😉

Together we'll fly someday...

MrStokes
Bar meg Drizzt is taglalja, hogy vajon minden drow kisgyerek mar szuletesetol kezdve gonosz-e, vagy sem. <#vigyor2>

Szoval csecsemokorban meg lehet befogadtak, akkor viszont a neveloapam es a falusiak neveltek gonossza! <#idiota>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kivetel erositi a szabalyt😊

MrStokes
Annyibol nem mind1, hogy egy gonosz lekuletu mondjuk fel-orkot, vagy drow-t tudod mikor fogadna be barmelyilk elf is... 😄

Jagi
Pedig élbõl utálják egymást... sõt faerûn összes (nem mélységi népe) utálja és megveti a dark elfeket^^

A 3. részben indítok egy fél ork/banshee/drider/acélszívû félszerzet - barbárt xDDDD na ezt adja össze poligonból wazze! Kíváncsi lennék ki fogad be😊

dzsonesz
szép tõtrénet és végûl a hab a tortán de ez már spoiler kiderûl, h a woodelf nevelõapádnak a becsületes neve az Terri Blekk😄

Cuchulainn
Mindig sokat evett, azt hitték csak hízik 😄 Vagy alapból duci volt, azért tetszett meg az orkoknak...😛

És senkinek sem tûnt fel hogy egyre nagyobb a hasa. Aztán amikor megszületett a baba elõször sírt fel... a bába. 😊
Cuchulainn
Egy esõs õszi hajnalon egy tépett, véres ruházatú vad tekintetû nõ támolygott be a kis mocsári település házai közé majd összesett. Az éppen õrjáratát végzõ erdei elf talált rá, és a házába vitte. Egy a falu környékére vezetett õrjárat rálelt egy kis szekér maradványaira, és az utasok kifosztott, megcsonkított testére. Az elkövetõk egy vándorló ork törzs tagjai lehettek, mert soha többet nem látták õket viszont a környéken. Az egyetlen túlélõ, lassan beilleszkedett a falu életébe, de arról az éjszakáról soha nem volt hajlandó beszélni. Azt állította nem emlékszik semmire ami azelõtt történt, hogy az elf rátalált volna. Lassan mindenki elfelejtette az esetet Mígnem kilenc hónap múlva...

Me0w
Evocationban van elvileg, mindjart utanaolvasok 😊

lehet hogy az ellentetes schoolba valo, mint a specializaciod? (ha wizard vagy)

Me0w
Hm, akkor nekem ez a spell miert nincs meg? 😊

Me0w
Nembaj, ez egy ilyen spec falu, Lloth-hivo drowk, Helm hivo paladinok meg ilyenek laknak egy faluban, a wood-elf neveloapam meg vegigk*rta az egesz falut igy van mibol valasztani az elejen 😉

"5th-Level Sorcerer/Wizard Spells
Bigby’s Interposing Hand (V): Hand provides cover against one opponent, who suffers -10 attack penalty." ?😄

Me0w
Egyebkent akit erdekel, a hivatalos 3.5-os wiz&sorcy spell-lista itt van 😉

de az edesanyad az ott elt a faluban😊 bar ez ugye kicsit spoiler mivel csak kesobb derul ki😊

Me0w
En a Bigby's Interposing Hand spellt hianyoltam 😊

en felfejlesztettem fullosra az erodot is meg a katonakat is, nem tudom milyen vonzata lett volna, ha elhanyagolom 😊 de az outroban szerepel a hatasa annyit tudok.

Cuchulainn
De õk sárkánnyá meg hasonlóvá változnak nem?
A druidnak elég debil lenne, hogy egy abszolút természetellenes lény alakját öltse magára...

Végül is...

Anyád ember apád ork, nemcsoda hogy mindkét faj szörnyszülöttnek tart. Korán 5-6 éves korodban kiüldöztek a faludból mint szörnyszülöttet. Az orkok befogadtak (eléggé orknak néztél ki) de 10-12 áves korodra amikor már nagyon látszott hogy te más vagy lazán fel akartak áldozni valami korcs istenüknbek és menned kelett.
Koldulva jártad az utakat, míg valami nevenics halászfaluban elkaptak amikor betörtél egy wood-elf házába. A elf jószívû+minden volt és felimerte benned a jót+hogy a körülmények+hogy kiskorodban csirkebél volt a jelled és befogadott. Eltartott egy ideig amíg a vad ork természetedet megszelidítette, de végül is tetszett az új életeded. A falubeliek egy ideig ellenkezéssel figyeltek de aztán befogadtak és barátaid is lettek. Aztán egy nap épp miután megnyerted a mulatság fõdíjját...

A elfet meg fogjuk fel úgy hogy egy jó természetû mindenkin segítõ fazon akinek a fiát régen megölték és minden utcagyerekben a rég halott fiát látja ezért fogad be mindenkit. 😊
#2459-re valaki? :S

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

az az amit irt meow is alattad, de ezt tudja castolni a druid,sorcere es wizard is level 9 es spellkent. amugy ez a form a horned devil nevre hallgat.

dzsonesz
aha, ok kösz fasza

a jatek konyvtarjaban a documentseknel van manual, abban levan irva minden spell es van tablazat hogy adott szintu spellt hanyadik szinten kapod, a primary stat fuggvenyeben.

dzsonesz
nah fasza ,akkor azt mond meg nekem ,h az mi a 2496 os kommentembe

Me0w
Dark (4th-level) Invocations
Word of Changing: Caster shapechanges into a powerful form.

Cuchulainn
Én warlockkal vagyok, és durván erõs lett, még így is, hogy Thieflingként egy szinttel a többiek mögött kullogok.
Azért az brutális, hogy elsõ szinten 22es dex-em volt, és a végtelenített eldritch cuccok is nagyon komolyak.
(Ellenben oltári hülyén vannak megoldva, van egy 24 óráig tartó, végtelenszer használható képességed ennyi erõvel már simán permamenssé lehetett voona tenni õket)
Magas karizma miatt jók a szociális skillek is, az AC-d majdnem egy fighteré, az életerõd egy rouge-é. Ráadásul messzirõl lõdözöl, mágikus lövedéket ami ellen nincs olyan sok resistance. Ehhez jönnekl még a qrva jó kis kiegészítõ képességek...

Én is törpe harcossal (most már dwarven defender) nyomom, elég kellemes vele az elõrehaladás. A varázslóknál az lehet a gond, hogy (gondolom technikai okok miatt) kimaradt a fly a játékból, pedig ugye az a legalapabb alap, hogy a varázsló röpköd a csatában. Meg ugye nincs dimdoor, ami szintén fontos lenne. Ezek nélkül nehéz elvárni egy wizard-tól, hogy túlélje a csatákat. Ja, és a Polymorph is nagyon kevés natural armor bonus-t ad. Pl. Gargoyle-nél 1-et, holott a valóságban 4 lenne.