7862
-
#3611 Ja és .NET Framework 2.0 is kell. -
#3610 Nekem a reinstall oldotta meg. Meg az hogy csináltam 3GB helyet a C:\-n a temp-nek. -
Hoz_Hun #3609 Én nem tudtam megoldani a Toolset indulását. A neten fellelhető ötletek közül egy sem vált be nálam. -
Hoz_Hun #3608 Jaja azzal csak vicceltem. :)
Csak arra céloztam, hogy tök mindegy milyen viszonyban vagy vele a végén, mert... [spoiler]Sandhoz való viszony dönt, ha ő nem akkor a másik árul el és vica-versa.[spoiler] -
MrAndree #3607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt csak álmodta mert ilyenek nincsenek benne. -
#3606 Kiváncsivá tettél :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler Valami részleteket Quaraval való orális kalandokról :) -
#3605 Lehet hogy a beallitasok miatt van... nekem kb minden kozepallasban van, es igen nagy kulonbseg van a csapattarsak latasa kozott. -
social parasite #3604 Hi! Kösz a visszajelzést: "Én úgy vettem észre, hogy működik a low light v meg a látási effectek. Próbáld ki majd, hogy átváltassz egy csapattársadra. Egész más színeket látsz, ha törpével, vagy elffel vagy.
"! Ez volt az első, amit próbáltam, de nincs külömbség a karakterek látása között! 2 low-light vis + 2 dark vis-en van, és nincs semmi különbség!!! Próbáltam már emberrrel is + a törpe, de itt sincs semmi külömbség (pedig itt hatalmasnak kellene lennie, ahogy az elsőrészben is volt [és itt is kellene])! Elég vicces, hogy egy elf 15m-es fénytadó gyűrűvel szaladgál! -
SovereignX #3603 Esetleg valaki nem tudna küldeni nekem egy már átírt filet az email címemre.
Nagyon hálás lennénk!
BÁr attól tartok, hogy nem egy pár kilobytos fájl ról van szó :(
Azért reménykedem! címem: [email protected]
Köszönöm előre is! -
SovereignX #3602 Egy kérdés. Ha a toolset induláskor meghal azt tudom vhogy orvosolni?? Mert a Staues of purification küldinél vagyok és szövegel a szoborra, hogy harc közben nem lehet használni. Olvastam, lenntedd, hogy toolset de... az nem indul szal...
Tehetek vmit?
Mentésem sincs korábbról!!!! :( -
Hoz_Hun #3601 Igen elég hosszú. Még jó sok van előtted. -
csgj #3600 hát én még mindig az act 1-nél tartok... xD nagyon gyanús, mert nem nagyon akadtam el benne... ez ilyen hosszú? mert akkor naon cool -
Hoz_Hun #3599 Oké, megvan végigvittem.
Hát a vége... kissé felemás érzéseim vannak. Nem volt rossz, de el tudtam volna képzelni jobbat is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont a végén az árulásban, volt egy kis gubanc. Ugyanis Sand és Quara közül az egyik biztossan elárul. Ez azért szopás, mert ha Sandal egy kicsit is jóban voltál akkor tök mindegy mekkora az influenced Quarával, akár dughattad is orrba szájba akkor is ellened fordul. Ez szemétség, mivel én 80% Quaraval utaztam, Sandal csak a targyalas ideje alatt, de úgy latszik az elég volt, hogy elrontsa a végét (mivel én nagyon joban lettem ez idő alatt Sandal). Bevallom csíteltem a vége előtt, levetem az influancemet Sandról és Quarara raktam, így volt korrek eseményileg szerintem. Így a normál csapatommal vertem le a főgenyát. Még engem a Ranger árult el, de hát az nem igazán érdekelt.
Amugy szerintem nem játszom végig újra. Annyira nem sikerült jól. :( -
Hoz_Hun #3598 Bazz Garius végső csatánál járok, de eddig kétszer levert. Jobban mondva ez tegnap éjszaka volt (lehet a fáradság, meg csalódottság, mert elég gáz volt ez a katakomba, hogy puszuljon meg aki kitalálta). Gariusnál meg akkora káosz van, csillognak villognak az effektek, hogy nem látok semmit. Komolyan visszaveszem a grafikát. Elősszőr azt se láttam mit idéztek be akkor volt a felfordulás. Az meg a csúcs, hogy a nyakamba varták az összes karaktert aki mind akkor akar szintet lépni (errr... nem mindet végül is, az a rész is egy f*szság volt). Persze a felszereletlen punnyadtak rögtön megfeküdnek. Többiek meg mindenféle falak közt bolyonganak.
Stratégiai tipp? -
#3597 asszem leírtam de ha mégsem akkor mondom h akkor sem követnek :P -
#3596 Patchelni sosem árt. -
#3595 hosszú jobbklikk a főkari portéjára azon belul a command és azon belul a follow me.... -
#3594 Hali! lehet h már irtak be ezzel a problémával, de most nincs időm végignézni :P szoval amikor végeztem az old well melletti barlanggal ahol volt a sok orc, utána megöltem az arcot a végében, kimentem az ajtón megyek old wellbe, útközbe találkozok a paladinnal na és ott miután lerohanak oldalról az orcok akkor a party meghülyül, nem követ, nem véd, semmit nem csinál, ahol belehet állítani ott minden jó. ha a partyt átrendezem akkor is csak egy ideig jó aztán megint ugyanez. Valami 5let v patch ? -
#3593 Valószinű valamilyen tulajdonság modositója csökkent. Probálj meg Remove Disease, vagy Neutralize Poison varázslatot. Mind kettőt tudja Elanee. -
ShaiHulud #3592 Patchwerk?:D -
WagnerUr #3591 Restoration varázslat vagy ital. -
blur55 #3590 az a baj, hogy a karakterre rányomták, hogy lelassuljon - movement speed decreased - és akármennyit pihen, rejtamarad. most mit kell csinálni? -
virs lee #3589 Assay res + 1-2 isaac, őszt kész. :) -
#3588 de öt ,mert ugye d20-al dobja a mentőt,de az az 5 rohadtúl nem 5 a valóságban szal 1:P:) -
#3587 Nem 5% ? -
#3586 nem gázos 1% esély van rá:) -
#3585 na látod azt nem próbáltam ,viszont ,ha ígyvan ,akkor az elég gázos:D -
#3584 leesik az egy finger of death-re is:) -
#3583 jah de tanulságos volt , legalább kitapasztaltam az összes craft/normál bugot ill. a legjobban az jött be ,amikor az utolsó végigjátszásnál 2 karival kinyirtam a fire montain nál lévő sárkányt sebződés nélkűl, ahoz képest,h a chalange rate az impossibble egész szép teljesítmény sztem:D -
#3582 sajna a templomra nem futotta a keretből..:P:D így kimaradt az a pajzs...biztos táp 300k-ért:)
4x végigvitted? az szép:) -
#3581 azért még a végén is van némi értelme a pénznek ,persze csak 1 esetben, ha templomot építesz ,akkor lehet venni 1 igencsak drága cuccot az ottani merchant tól:D pontosabban 1 pajzsot ,ami a játék legjobb pajzsa is 1ben .. ha jól emléxem több mint 300k...
énmár 4x vittem végig:D de legalább utoljára sikerült megcsinálnom főkarinak az abszoludt legyőzhetetlen zúzógépet , na azzal télleg nem volt nagy kihívás a game:D ajánlom ,amúgy mindenkinek fighter class aminek lvl10 re az összes közelharcos feat kifejlődik lvl 11 re meg beváltasz Black guard prestigre.... persze ezt csak azoknak ajánlom, akik nem szeretnek megfeküdni és abszoludt nehézségmentesen szeretnék végigcsinálni:D -
#3580 Pénznek semmi értelme, a végén a játéknak olyan szinten voltam tele varázstárgyakkal,hogy szinte az összes karim megterhelt....a varázstárgyakat is elmebetegül szórja.
Szerintem az AI csapnivaló,de ha a nagy összességet nézem nagyon élvezetes játék volt,jó story, jó kikapcsolódás. -
#3579 nah lement egyesével...lement King Of Shadows is viszonylag könnyen...
mekkora köcsögség a végén a story...:D
na és a befejezés hát az is érdekes:D
phew végigjátszva...most már csak egy jó kis PW kéne!
-
#3578 alap:P -
#3577 A te karid nem is tudja ráolvasni csak a Gith papnő és Amon Jerro. -
#3576 ha rájukolasod a scrollt ,akkor müxik a dolog de tudod az nem túl gyors ,amíg elcastolja viszont ha ügyesen csinálod akkor ki tudod húzbni őket 1esével és úgy simán megoldható a dolog csak próbálkozz -
#3575 srácok a játék végénél amikor a 4 shadow reaverrel kell harcolni mi a nagybüdös rákért nemolvassa fel normálisan az igaz nevét a reavereknek a karim? Az egész fájt alatt egyetlen darab revert nembírok kinyírni pedig spemmelve nyomom a use ietmet a scrollal,de folyamatosan felregenerálódnak..... -
SovereignX #3574 Előző kérdés vissza vonva. Megnéztem a másik karaktarem nála ott van. Amint megláttam, hogy néz ki már tudztam is mit csináltam. ELADTAM. Úgy néz ki mint bármelyik másik crafting cucc. Írány az árúsok! :D -
SovereignX #3573 Köszönöm a választ mind a kettőtöknek!
A trial megvan végül is. vissza menten NW-be aztán jött a tárgyalásom.
A problémám már csak annyi, hogy a csajos cseszett átadni bármit is. Ha a kurzort a hullákra viszem meg csak kiírja, hogy hulla de "használni" nem lehet. Egy furcsa világító kövem van amit a goblin bányából loptam. Meg valami por szerűség amibe dolgokat lehet rakni. Valami glowing akármi. Azt viszont a csajszitól loptam Duskwoodban - amelyiknek a remek kis állat társulata van -.
Azért próbálkozok még... -
ptomesz #3572 én anno az Icewindale-t nyomtam végig vagy 3x kiegekkel meg magyaritásokkal együtt, más más csapattagokkal. érdekes mind a 3x volt benne valami uj ami az előző végigjátszásnál nem volt vagy nem vettem észre, vagy mint vagymint MEOW irta, voltak dolgok amiket előzőleg nem próbáltam ki. szsz én előszörre csak "gyorsan" végigtoltam a fő questeket nem foglalkoztam a mellék questekel csak ami nagyon muszály volt
most megpróbálom ezen végig szenvedni magam, legközelebb meg már csak a forditással, csak hogy teljesem megértsem a történetet, mert hiányos angol tudásomnak köszönhetően a fele történettel se leszek tisztába.
de azért a questek nagyját kitudom bogarászni :) ha másnem marad a gib szótár prog, mégjóhogy lehet alt+tabolni