Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Sztem meg alapvetoen az itemizacio van szimplan elk*rva, mint mar az elso reszben is.<#shakehead>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[HUN]Crassus
srácok King's tear "lelõhelyet" tudtok súgni?😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
neked Dalakorán /PW realm NWN1-es/kellett volna nyomnod lefordúltál volna a székrõl az holtziher.A srác aki készítette totál elvolt szállva ott bizony még egy trollnak is 500-600hp ja volt nem is beszélve egy sárkiról....level 21-es wizardom az összes sebzõ spelljét ellõtte egyetlen szörnyfájtnál és volt amikor míg mindíg élt😛 Persze rüheltem sebzõ spellekkel apellálni wizard létemre,de sajna minden egyébre meg immunná tette õket😊
A pvp rész miatt és a többi játékos miatt viszonylag sokat nyomtuk ott a barátokkal,meg nagyon jól ki is volt dolgozva,de ezek az elszállt szörnyértékek kiborítóak voltak😊

hogymi? a kronológia a következõ: kezdetben vala a dnd majd jött a adnd - amit hívtak 2nd edition dnd-nek is - aztán jött a dnd 3 majd 3,5. ezek között persze voltak átmenetek - amolyan öszvérek -, volt szerencsém mindet kipróbálni. tehát a dnd 3.5 az öregebb az érettebb és a kiegyensúlyozottabb. amit el is fogadok, mert szerintem is jobb lett. adnd-ben sem a dnd-ben nincsenek ennyire elszállt lények. elvileg lehetnek de max a félisteni státuszok miatt - lásd öreg sárkányok, démonlordok és maguk a félistenek.
crassus: nekem pölö nem rakta fel a duskwood bowra a szimpla +2 enchantmentet...

aut viam inveniam aut faciam

az adamantium +2 magic damja is beletartozik abba a 3 "enchantba" ami lehet rajta😞 szal adamantium fegyora csak 2 tovabbi bonusz tulajdonsagot craftolhatsz.

de pl keen ugysem stackel a crit range novelo feattel😊 (asszem az improved critical az) raadasul spellbol is rakhatsz fegyora keent😊

A D&D3 értékek nem összehasonlíthatóak az AD&D-vel. Az AD&D nem véletlenül Advanced, ott jobban balanszolva vannak a dolgok, nincs olyan hogy 500-1000 HP-val rohangálnak az emberek, míg egy lvl9 spell 80-at sebez.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

quad
sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne ezen a korai orán , hogy offline modban valahogy letölthetõ-e a patch , hogy ne duzzadjon meg 11gigára a játék könyvtárja amikor patchel mert nincs annyi hely a vinyómon 😊

[HUN]Crassus
a kraftolásról 1 kérdés:
fegyvereknél lehet-e adamantit fegyót csinálni/2 spelldmg/amire teszek +5 encsantot,1d6 sav sebzést és pl. keen-t?
azt láttam,hogy 3-om tulajdonsága lehet,de ha én bónuszba adamantitból készítem az mehet így "egybe"?

[HUN]Crassus
Kissé túl tápos ez a gamma level 13-as wizardom 29-es iq-val szaladgál ehhh😛😊

keresd a featek között - bár nem láttam még eldritch knightot...

Lantian
A spellbookban ott van a Eldricht knight szimboluma aminél gondolom ki lehet választani spec cuccokat csak nem tudok rámenni😊
Mondjuk nekem még így is megéri a -1 lvl wizard spell szintet a kb +100 hp és hogy greatsword-al rohangálhatok😊

szerintem a moddal lehet baj.
virs lee meg nem tudni a kérdés mely részére írta a nem-ét... <#buck>

Lantian
Akkor csak a mod rossz😊

Nem.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Lantian
Nos lenne egy olyan kérdésem hogyha pl lvl 5ös wizard-al multiclassolok eldritch knight-ra majd 15-tõl újra wizard akkor elvesznek a knight naponta használható képességei vagy csak a mod nem jó amiben próbáltam?

Volt az 1-ben is.

Miért? Van NWN2 ben "pap" meg "Gera" is 😄

Me0w
Torpen nem latszott nekem semmi, pedig vettem neki tulkos sisakot 😉

Together we'll fly someday...

ja! és neked hogyhogy látszik a karakteren a sisak? a törpén tök nem. vagy ott neked se? mert én vizarddal nyomom és azon viszonylag kevés a sisak. mondjuk a headband az láccik. mámegen értelmes vagyok akkor.

<#kuss>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

jaja. de a conanos hadurat ne is említsük, ugye... <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hamarkur volt a szentem

imádják ezeket a "barbáros hangzású keleti neveket"...

<#wow2> Ezek után már nem fogok meglepõdni ha egy híres magyarral futok össze.

I.C.ram
Kossuth isten elég rég benne van már a Forgotten Realms világában. A DnD könyvemben is van róla egy leírás. 😊
jah😊 qara hite is Kossuth 😊

dzsonesz
jaja énis találkoztam vele😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Emberek nézzétek meg mit találtam, azt hittem lefordulok a székrõl mikor megláttam 😊

Ha ezt szegény Kossuth tudta volna 😄

Ha valakit érdekel, innen lehet modokat letölteni:
http://nwvault.ign.com/View.php?view=nwn2modulesenglish.list&show_days_back=10

wazz pont az az egy db ajtót nem vettem észre ami mögött volt a nagykövet,szal már tárgytalan

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

olyan problémám lenne h old wellben leöltem az ork nagyfõnököt,utána az alatta lévõ szintet is teljesen felderítettem majd vissza mentem callumhoz de õ csak azt hajtogatja h amíg nem találtam meg a nagykövetet addig járjam csak a hegyeket blabla. na ekkor elolvastam a journalt,ami említ vmi war bannert. visszamentem a helyszínre de ott a lootok között nincs semmi ilyesmi. mit kéne tenni v hol van ez a banner?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

zorrobomber
beta toolset screenshot contest 1., illetve 2. helyezettjei(elég régiek(október), de lehet van aki még nem látta õket)

az extra képesség asszem minden mentõt növel eggyel (Waukeen's blessing), ahogy milyenek azok a minden osztályhoz elkészíthetõ spéci tárgyak, no azt nem tudom

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Cuchulainn
Gondolom senkinek nincsenek esetleg információi arról, hogy mit takarnak a collector' edition extrái?
Mert kíváncsi lennék mik azok az extra képességek meg tárgyak a játékban. Ha gagyik akkor megvenném a simát ami már megjelent....

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

a warpriest hogy kap új spelleket? csak mert nálam szintlépésnél nem igen

Me0w
Koszi! Erre voltam kivancsi 😊

Cuchulainn
A mod itt modult jelöl, vagyis ezek single és/vagy multiplayerben játszható külön kis storyk a játékhoz. Némelyik van olyan hosszú mint az eredeti kampány és sokuk sokkal de sokkal jobb. A modulok közül vannak olyanok amelyek teljesen az eredeti nwn szabályrendszerét használják, és vannak amelyekhez le kell töltened a modul alkotója által létrehozott kis módosító csomagot (.hak file-t). Ezekkel aztán mindent lehet ügyködni, új képességek, spellek, új lények, új tereptípusok, henchman képességek, speciális fegyver tulajdonságok stb.(Játszottam például vámpír modullal, ahol megégetett a napfény, köddé tudtál válni és hasonlók)
Pl. pár modulban már használták az nwn2-ben jelen levõ influence pontos karakter interakciót.(Sõt olyan is volt, ahol a csapattársnak ennek függvényében egyre erõsebben mûködõ képességei lettek)

Me0w
Ooo, pl. azt, hogy szintlepesnel milyen spelleket kapok, milyen tulajdonsagok vannak, vagy esetleg lehet-e uj spelleket kesziteni, stb?

Cuchulainn
Ezt most hogy érted?

Me0w
Nem merultem el nagyon az nwn modjaiban, lehetseges esetleg a race/class/deity adatokat modokban modositani esetleg? Vagy a spell-lisat/effekteket?

[HUN]Crassus
thx thx mindíg elfelejtem a rohadt keresõ is létezik😄

Cuchulainn
Kipróbáltam, módosítások:
Itt már valóban 3. szintû arcane spellismeret kell
Itt megkapja a a caster leveleket
NEM ugyanúgy kap új varázslati szinteket mint egy sima caster, hanem lassabban
Nem kappja meg az élõholt kezét, csak a tulajdonságait (Az 1ben még lazán ott fityegett a csontvázkéz a karin, itt erre is lusták voltak-naaaagy fekete pont)
Az undead summonolós cuccok nem túl erõsek, sõt...
Így összességében azt mondanám, hogy felejtõs lett a pale master, aki nagyon azzal akar játszani az jobban jár, ha elõveszi az elsõ részt mert ebben így nem sok értelme van. Kapsz egy fizikailag erõsebb de spellekben gyengébb varázslót azt kész...😞

Na kapható a játék végre boltban. Magyarországon. Megyek is megveszem.
zorrobomber
Típus: PC játék
Kategória: szerep 😄
Korosztály: 12+
Lokalizáltság: magyar kézikönyv
Kiadás módja: normál
Adathordozó: PC DVD
Megjegyzés: Támogatja a Windows XP-t 😄

TISZTELT ÉRDEKLÕDÕ!

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

Neverwinter Nights 2
c. PC-s játék (magyar kézikönyvvel), ára: 11.990 Ft.

Amennyiben érdekli a termék internetes áruházunk következõ oldalán:
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9203
vagy a szokásos telefonszámunkon (06-1) 479-0933 rendelheti meg azt,
akár személyes akár csomagküldéses átvétellel.

Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben 24 órán belül nem jelez vissza számunkra érdeklõdését
tárgytalannak tekintjük.

Levelünket az egyes postafiókok (pl. msn, hotmail) html kódú
levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.

Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis / GalaxisNet
1074 Budapest, Dohány u. 64. - Telefon: (06-1) 479-0933
Nyitvatartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig

http://gaborszantai.co.uk/

zorrobomber
leírom mit tud az eldritch knight a doksi szerint:
-Hit points per level: d6
-Base attack bonus: High
-High saves: Fortitude
-Weapons: All simple weapons
-Armor: light(gaméban asszem none-t ír...)

Special abilities:
-Bonus feat: Combat casting, Skill focus (Concentration)
-Spellcaster, magyarul kapja rendesen a varázslatokat, kivéve az elsõ Eldritch Knight szinten

Nah, szóval ez nem sok, egy kicsit feltápolt varázslónak tûnik nekem, más fórumokon fighter/wizard multiclass-nak ajánlják, én nem tudom lehet visszatöltöm a régebbi állásom és maradok wizard, ha van valami tanácsotok, osszátok meg léci velem

Keress rá a "collector" szóra a fórumban.

[HUN]Crassus
Srácok a Collektort hogyan kel kifosztani? A zárnyitó kód megvan,de hiába"pötyögöm" be miután kinyílik az ajtó elméletben/mert kiírja ,de megsem nyílik/ valami speciális kulcsot kér,de az nincs😛 A kandallóval van valami okosság??
Köszi

Cuchulainn
Amit írok az nagyrészt az nwn 1re vonatkozik de sztem egy az egyben átvették szal ide is jó.
-Nem, nem teljesen olyan, bár lehet megéri nekromata karival pale masterré válni.(Mondjuk logikusabb is)
- A leírás rossz! Nem 3. szintû spelleket kell tudni hozzá, hanem 3 varázslathasználói szint kell!
-A jellemed maximum semleges lehet, különben nem léphetsz tovább szintet pale masterként.
-Ugyanúgy kapsz majd egyre magasabb szintû varázslatokat ahogy eddig, de nem választhatsz majd varázslatokat(a wizard tanulhat tekercsrõl, de a scorcerer csak empowered, extended stb.-t használhat)
-A caster leveled nem változik! Vagyis gyakorlatilag búcsút lehet mondani a az evocation spelleknek, mert alig fognak sebezni. (Egy wiz3 pale master 10 karakter még mindig csak 2 db. magic missilet lõ ki!)
-Ennek ellensúlyozására kapod az élõholt idézéseidet és az élõholt képességeidet. Illetve persze azok a spellek is használhatóak, amelyek hatása(vagy idõtartama) nem a caster levellel, hanem a használó szintjével nõ. A necromancy spellek többsége pedig pont ilyen.
Összességében egészen jópofa kis ötlet, ugyanakkor nem ajálnám azoknak akik folyton a figyelem középpontjában akarnak lenni(bár jóval strapabíróbb mint egy "sima" varázsló, szóval azért lehet vele íjjászni)
Ami a feelinget illeti az lenne a legpozitívabb az egészben, de szerintem a kampányban ez nagyon nem jön át, szóval én várnék a kipróbálásával valami jobb modul megjelenéséig. (A félig már élõholt velejéig gonosz csontvázkezû varázsló akihez boldog-boldogtalan csatlakozik aki csak meglátja, és utána együtt csujjogatnak a kedves nagybácsi kocsmájában...inkább ne.)

Lantian
Próbáltad a pale mastert? Olyan mintha a necromanta classt választanám specializaciónak? Elvesztem vele a divination class-u spell-eket? Miután kiválaztom a Pale mastert akkor már nem gond ha jó lesz a jellemem, tud úgy is tovább fejlõdni?

Me0w
Most neztem reggel, hogy az evil papok rendelkeznek egy alacsony szinten eleg brutal kepesseggel, meg tudnak idezni egy Shadow-t naponta egyszer (pihenesenkent) aminek sok a hpja es az attackja sem rossz, tauntol is, szoval tap 😉