Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A pvp rész miatt és a többi játékos miatt viszonylag sokat nyomtuk ott a barátokkal,meg nagyon jól ki is volt dolgozva,de ezek az elszállt szörnyértékek kiborítóak voltak😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
crassus: nekem pölö nem rakta fel a duskwood bowra a szimpla +2 enchantmentet...
aut viam inveniam aut faciam
de pl keen ugysem stackel a crit range novelo feattel😊 (asszem az improved critical az) raadasul spellbol is rakhatsz fegyora keent😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
fegyvereknél lehet-e adamantit fegyót csinálni/2 spelldmg/amire teszek +5 encsantot,1d6 sav sebzést és pl. keen-t?
azt láttam,hogy 3-om tulajdonsága lehet,de ha én bónuszba adamantitból készítem az mehet így "egybe"?
Mondjuk nekem még így is megéri a -1 lvl wizard spell szintet a kb +100 hp és hogy greatsword-al rohangálhatok😊
virs lee meg nem tudni a kérdés mely részére írta a nem-ét... <#buck>#buck>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Together we'll fly someday...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imádják ezeket a "barbáros hangzású keleti neveket"...
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Ha ezt szegény Kossuth tudta volna 😄
http://nwvault.ign.com/View.php?view=nwn2modulesenglish.list&show_days_back=10
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Mert kíváncsi lennék mik azok az extra képességek meg tárgyak a játékban. Ha gagyik akkor megvenném a simát ami már megjelent....
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Pl. pár modulban már használták az nwn2-ben jelen levõ influence pontos karakter interakciót.(Sõt olyan is volt, ahol a csapattársnak ennek függvényében egyre erõsebben mûködõ képességei lettek)
Itt már valóban 3. szintû arcane spellismeret kell
Itt megkapja a a caster leveleket
NEM ugyanúgy kap új varázslati szinteket mint egy sima caster, hanem lassabban
Nem kappja meg az élõholt kezét, csak a tulajdonságait (Az 1ben még lazán ott fityegett a csontvázkéz a karin, itt erre is lusták voltak-naaaagy fekete pont)
Az undead summonolós cuccok nem túl erõsek, sõt...
Így összességében azt mondanám, hogy felejtõs lett a pale master, aki nagyon azzal akar játszani az jobban jár, ha elõveszi az elsõ részt mert ebben így nem sok értelme van. Kapsz egy fizikailag erõsebb de spellekben gyengébb varázslót azt kész...😞
Kategória: szerep 😄
Korosztály: 12+
Lokalizáltság: magyar kézikönyv
Kiadás módja: normál
Adathordozó: PC DVD
Megjegyzés: Támogatja a Windows XP-t 😄
Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a
Neverwinter Nights 2
c. PC-s játék (magyar kézikönyvvel), ára: 11.990 Ft.
Amennyiben érdekli a termék internetes áruházunk következõ oldalán:
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9203
vagy a szokásos telefonszámunkon (06-1) 479-0933 rendelheti meg azt,
akár személyes akár csomagküldéses átvétellel.
Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben 24 órán belül nem jelez vissza számunkra érdeklõdését
tárgytalannak tekintjük.
Levelünket az egyes postafiókok (pl. msn, hotmail) html kódú
levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.
Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis / GalaxisNet
1074 Budapest, Dohány u. 64. - Telefon: (06-1) 479-0933
Nyitvatartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig
http://gaborszantai.co.uk/
-Hit points per level: d6
-Base attack bonus: High
-High saves: Fortitude
-Weapons: All simple weapons
-Armor: light(gaméban asszem none-t ír...)
Special abilities:
-Bonus feat: Combat casting, Skill focus (Concentration)
-Spellcaster, magyarul kapja rendesen a varázslatokat, kivéve az elsõ Eldritch Knight szinten
Nah, szóval ez nem sok, egy kicsit feltápolt varázslónak tûnik nekem, más fórumokon fighter/wizard multiclass-nak ajánlják, én nem tudom lehet visszatöltöm a régebbi állásom és maradok wizard, ha van valami tanácsotok, osszátok meg léci velem
Köszi
-Nem, nem teljesen olyan, bár lehet megéri nekromata karival pale masterré válni.(Mondjuk logikusabb is)
- A leírás rossz! Nem 3. szintû spelleket kell tudni hozzá, hanem 3 varázslathasználói szint kell!
-A jellemed maximum semleges lehet, különben nem léphetsz tovább szintet pale masterként.
-Ugyanúgy kapsz majd egyre magasabb szintû varázslatokat ahogy eddig, de nem választhatsz majd varázslatokat(a wizard tanulhat tekercsrõl, de a scorcerer csak empowered, extended stb.-t használhat)
-A caster leveled nem változik! Vagyis gyakorlatilag búcsút lehet mondani a az evocation spelleknek, mert alig fognak sebezni. (Egy wiz3 pale master 10 karakter még mindig csak 2 db. magic missilet lõ ki!)
-Ennek ellensúlyozására kapod az élõholt idézéseidet és az élõholt képességeidet. Illetve persze azok a spellek is használhatóak, amelyek hatása(vagy idõtartama) nem a caster levellel, hanem a használó szintjével nõ. A necromancy spellek többsége pedig pont ilyen.
Összességében egészen jópofa kis ötlet, ugyanakkor nem ajálnám azoknak akik folyton a figyelem középpontjában akarnak lenni(bár jóval strapabíróbb mint egy "sima" varázsló, szóval azért lehet vele íjjászni)
Ami a feelinget illeti az lenne a legpozitívabb az egészben, de szerintem a kampányban ez nagyon nem jön át, szóval én várnék a kipróbálásával valami jobb modul megjelenéséig. (A félig már élõholt velejéig gonosz csontvázkezû varázsló akihez boldog-boldogtalan csatlakozik aki csak meglátja, és utána együtt csujjogatnak a kedves nagybácsi kocsmájában...inkább ne.)