7862
-
csgj #3651 nem kell inni :D -
M.A.D. #3650 Bocsánat az írásért...a sok sör! :( -
M.A.D. #3649 Iszonyat örültem ma végre, hogy patch-hegyekete nyomtam. Pát hete már megvolt az iso otthon, plusz a javítások, de vártam vele. Imádom, amikor a tizenéves faszverők rögtön nekiáálnak játszani, azt fikázzák, hogy szar a játék. Na, én most végre az 1.03b -vel kezdem otthon (nem Internet-kapcsolattal). -
#3648 nekem a démon főnök dobott egyet nemsokkal a keep-es csata előtt.... -
#3647 Jo, akkor tizenharomezredszerre.
#3125 -
virs lee #3646 Meg vki nyomult itt staff of magival, az hol található? -
virs lee #3645 Öszeraknám a gith kardot, de aszongya nincs meg mindegyik shard. Hol e többi, és egyáltalán hány van?
Eddig ezek vannak:
- health bonus
- acid and electrical resistance
- mental bonus
- physical bonus
- paralysis immunity
- combat bonus
- fire and cold resistance
- death immunity -
ptomesz #3644 igen, végül is közben történtek dologok amik bennem is erősitették a dolgot hogy nem szükséges, (pl mikor neverwinterben a guardpostokat kellett sorra látogatni, mert a quest megkapásakor mindent kiirt a térképre) :) jaj de kár hogy ilyen keveset tudok gép elé jutni, még csak itt járok pedig tök jó játék
jumpy: ha visszaolvasgatsz pár oldalt megtudod hogy lehet patchelni meg azt elinditani tört verzióra -
Jumpy #3643 ööö
a patchot hogy lehet ráereszteni egy tört verzióra,hogy utána menjen?
Van már nocd.exe? -
#3642 Hát őszintén praktikus haszna max az lehetne hogy "itt hagytam a fölösleges cuccto mert túlterhelt a party". Legalábbis nekem tőbbre nem lenne jó. Annyira nincsenek nagy mapok és összetett dolgok hogy másra jó legyen. -
ptomesz #3641 nem tudom ti hogy vagytok vele de én hiányolom a mapról a saját check poin leszurásának lehetőségét, vagy annyira nincs is rá szükség? -
#3640 mert megérdemled!!!!!! -
csgj #3639 ezt most miért mondod? (egyébként meg sikerült túljutnom a harcon) -
#3638 fúú de értetlen vagy........ -
Hawkmoon #3637 Ugyan visszaolvastam vagy 3-4 oldalnyit a fórumban, de nem találtam semmit róla, úgyhogy kérdeznék én is valamit:
Tárgykészitésnél, ha mágikus vértet, fegyvert hozunk létre, elvileg el lehetne nevezni azt, ahogy nekünk tetszik. Nos, én bárhogy neveztem el, akár enter-rel, akár okay-val zártam le, sehogy sem nevezte át, mindig maradt az eredeti név... Ezt lehet vajon valahogy orvosolni? Patch, vagy ilyesmi?
Témánál maradva, nem tudja valaki, hol lehet letölteni az 1.01-es illetve 1.03-as patch-eket? Nincs autoupdate-m, mert az otthoni gépen nincs net, igy manuálisan szeretném leszedni őket, de nem nagyon találni...
Az 1.02-es meglett, de az nem akarja feltenni magát az alap 1.00-s verzióra, ezért gondolom, hogy előtte kéne 1.01 is.
Bármilyen helpet szivesen fogadok... -
#3636 köszi :) de annyira nem volt meghatározó probléma :) -
virs lee #3635 Lehet azért. -
Hawkmoon #3634 Hi, nem tudom, azóta válaszoltak-e a kérdésedre, de ez sajnos bug, mégpedig akkor történik meg, ha kiirtasz minden ellenséges karaktert az Arvahn-os térképen, mielőtt rákattintasz az oszlopra...
Sajna nekem is bejött, és újra kellett játszanom az egész szobros hóbelevanciát. -
Hawkmoon #3633 Hi, nem tudom, azóta válaszoltak-e a kérdésedre, de ez sajnos bug, mégpedig akkor történik meg, ha kiirtasz minden ellenséges karaktert az Arvahn-os térképen, mielőtt rákattintasz az oszlopra...
Sajna nekem is bejött, és újra kellett játszanom az egész szobros hóbelevanciát. -
Hoz_Hun #3632 BlackShadow:
[spoiler]Ha szeretnéd Neeskat melleted tudni, akkor még egyet tehetsz: konzol [AltGr+7], beírod:
DebugMode 1 aztán
rs ga_influence(2,150)
Ettől a Neeshka hozzád való viszonyod rögtön 100 lesz. Szerintem nyugodt lelkiismerettel használd, ha úgy érzed megdolgozál a kapcsolatotokért. Én magam is ezzel állítottam át a Quara/Sand influencét mert így volt helyes (Sandét levettem Quaráét növeltem). -
csgj #3631 mert te biztos aranyos, ügyes, szép gyerek vagy -
Hoz_Hun #3630 Igen én is így csináltam. Sajnos nem segített. :( -
#3629 Sziasztok! nem tud valaki magyar nyelvu vegig jatszast mellek kuldikkel egyutt valahol? elegge elakadtam :( -
virs lee #3628 A persistent spellt beválasztotta vki? Én nem látom értelmét, max lvl3 spellekre jó, az értelmeseket (pl. darkness) nem is lehet vele használni, csak amit magamra rakhatok (cats grace és tsai), de abból se mindet, pl. true strike se. Talán egyedül a haste amire jó lehet, viszont erre egy lvl9 slotot beáldozni túl nagy áldozatnak tűnik, pláne hogy a feat helyett választhatok +1 lvl8 slotot is, aminek mégiscsak több értelme van (silent finger, empo isaac, abu dhalzim). Látta vki mégis értelmét? -
virs lee #3627 Én úgy csináltam hogy a harcosokat elzavartam portált verni, addig a főkarim felhúzta a védőmágiát (mirror + ghost + displacement), az ellenség meg a harcosokat találta meg először, így rájuk tömörült. Na oda fireball + ice storm + firebrand hegyek. Így ugyan magamra húzok mindenkit, de addig kitart a védelem amíg lenyomok mindenkit. A maradék castereket meg leütöm a harcosokkal, vagy breach + ami van. Sztem elég könnyű harc volt. -
csgj #3626 kipróbálom... thx -
#3625 ehh, ha nemmegy sehogy akkor kifutsz a szobából és a többieket is hívod..
a csicskák utannad fognak jönni de a csaj a portálban már nem tud rád kasztolni.. szépen lerendezed mindet és a végén visszamész és szétvered a portált... ha ígyse megy ,akkor te valamit nagyon rosszúl csinálsz -
csgj #3624 egyszerűen nem tudok tovább jutni Zeeaire-nél... ez az első, hogy elakadtam... Lehetetlennek tűnik legyőzni azt a piszoksok gifjanki(xD) társát!! És akkor még ő ott varázsolgat is ránk! 2 másodperc alatt mind a 4 emberem kifekszik... Azt a portált látom, hogy szét lehet zúzni, de arra sincs időm, mert rögtön legyaknak.... valszeg itt kell abbahagynom e remek játékot...pedig baromira tetszett :( -
#3623 Nem tudom számit-e az 1.00-ás verzióra egyből az 1.03-at tettem fel. Az updaterrel patcheltem. -
#3622 Hi! Ezer koszonet a tanacsert! kiprobaltam amit mondtal es mukodott! Igaz, nem elsore, de amikor a tobbi hibas progival kiprobaltam amit mondtal es mukodott utaan ujra probaltam evvel es vegre megy a dolog! -
#3621 hmm akkor bug volt mert csak 1x tesztelte.. legalábbis 1x volt feltüntetve az influence jelző.. oyan h influence failed nem volt .. biztos mivel 3x végignéztem (nem sikerült elsőre :P) -
SovereignX #3620 A toolsos probléma megoldva. Megírom a sciptet elmentem oda ahova kell, játék indít állás betölt és: Failkure! Nem beszélgethetsz a szoborla harc közben. :(
REMEK!!!
Vkinek össze jött?
ha igen hogyan?? -
Hoz_Hun #3619 Az ACT II-ben én is lecseréltem, egy odaadób hölgyre a "faimádók" társoságából :).
Neeskat a végén kétszer teszteli ;). Mindkétszer átment? -
#3618 hmm nekem nem volt influence failed.. kiállt mellettem, h harcol azt hirtelen meggondolta magát és már át is állt.. biztos azért mert miután megtudtam, h vele nem lehet romantikázni lecseréltem, mivel nem volt számomra használható a csapatba :) -
Hoz_Hun #3617 BlackShadow:
[spoiler]Neeshka nem áll át mindenképpen. Nálam nem állt át. Valószínüleg azért mert a játék nagy részében vele akartam romantikázni, így nagy volt az influancem felé. Mindkétszer sikeres volt az influance teszt és kijelentette, hogy akár az élete árán is harcol mellettem. Így is lett. -
Hoz_Hun #3616 Nekem sajnos egyik sem.
A c:\ meg van kg 15-20 Gb üres helyem, szóval az sem hiszem hogy probléma lenne neki. -
#3615 én nem tulajdonítottam neki túlnagy hangsúlyt..
viszont ,amit sajnáltam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4x nyomtam végig ebből 1x jó személyiséggel és hát a vége felé az a szerelmi jelent az annyira zsánalmas volt h majdnem bekönnyeztem a röhögéstől rajta ez a tipikus baszunk vagy indián style.. kvára kihagyhatták volna...
akkor shadow king bácsi chanlange rate-je kb 1 mezei farkassal volt 1enlő és ,ami télleg felidegelt az az extro volt , egyszerüen hihetetlennek tartom ,h nem tudtak valami normális vizuális befejezést alkotni szánalom volt, összefoglalva király volt a cucc, nemhiába szenvedtem végig 4x csak 1 kis +melóval (nem sokkal) mégjobbá tehették volna -
#3614 csak azt sajnáltam, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!neeshka mindenképp átáll :(( -
#3613 naja énis így voltam vele de semmi élvezet nem volt benne, nem bírta jól a gyűrődést ritkahamar kifeküdt, a varázslataival még 1 gyertyát meggyújtani se volt ideje -
#3612 óó én gyűlöltem quara-t a megjelenésétől fogva.. örömmel beleztem ki :D