7862
-
#3731 Hat ja pont elotte tettem fol a legeslegujabb ati drivert szoval nem ertem mi ez az oriasi bug! Meg majd bevagok a hajakrol is kepeket mert nemtudom mi szamit normalis texturanak ezekutan kezdek egy ujat megnezzuk mi lesz. Eletemben nem szenvedtem meg ennyit jatek megpatchelesevel/felrakasaval peldaul miert kell eleve egy 120mb patchnek 7GB(!) hely stbstbstb -
#3730 ha ezt csináltad ,akkor a későbbiekben elég csúnya bugokkal fogsz szembetalálkozni .. pl vannak questek ,amiket nem lehet megcsinálni és ezmiatt nem is tudsz továbbjutni 1 idő után, ill. az árusok kb 99% szóba se áll veled ,ha vásárolni akarsz.. szal csak mondom, h nem jó az a megoldás ,amit csináltál -
Braveheart #3729 én az 1.3-as patchre ráraktam az 1.00 cracket és megy... igaz a játék nem nyerte el a tetszésemet még főleg az nwn1 után. -
#3728 Én befejeztem Khelgar szerzetessé-válás küldetéseit, nem rossz monkként sem, egész szépeket üt. -
#3727 ilyen esszenciákat készíteni is tudsz az állati maradványokból, stb. a mortar segítségével -
#3726 Ha patcheltetek, ne tegyétek vissza az 1.03as játékra 1.00 exét, mert nem lesz jó. Ezt akartam írni.
-
#3725 Ha patcheltetek, ne tegyetek vissza az 1.03as játékra 1.00 exét, mert nem lesz, kb 1000x el lett mondva. Gondolom saiyanjin is ezt csinálta, mert neki is ez volt a gondja. Aztán jött, hogy a "q*va anyukat. szar game"
-
#3724 Ha jól emlékszem Sand-nél -
#3723 Tudja vki, hogy miert lehet az ilyen föld, levegő, tűz meg stb esszenciákat ritkán venni ?
Khelgar questjet -hogy monk legyen- vki megcsinálta ? Hol lehet látni hogy mennyi az influence a karikra ? -
Aspyrin #3722 Neeshkával semlegesítsd a csapdát a szekrényen :D
(tuti bug) -
#3721 nekem ez úgy fordult elő, hogy próba-cseresznye alapon az 1.03as peccsre visszaraktam az eredeti törést. reinstall segített :)
az 1.03 mini (maxi) image nekem nem akar működni, 4.08 daemonnal is emulation software miatt rimánkodik a program, így inkább tolom 1.0-val, talán nem lesz belőle elakadás. -
#3720 nekem is ati van és tökéletesen müxik is...
probáltál esetleg drivert frissíteni? stb
ez, ami a képen is van 1 értelműen grafkártyából eredő bug, én semmi ilyesmivel nem találkoztam és a haj texturák is normálisak voltak mindenhol...
nézd meg a game system req.-jénél ,h támogatott e a vidcard od, ha igen ,akkopr pakold fel az új drivert, ha még nem tetted volna meg
másrészt meg onnan ki se kell jönnöd, ugyanis magátol kirak -
#3719 Próbáld meg elkezdeni újra. Ez nyilvánvalóan valami bug. Nem patch elötti mentést töltöttél vissza? -
#3718 Hat nekem ATIm van es eleg erdekesen rajzolja meg a karakterek hajat. Valamint rogton az elejen elakadtam mikor leverem a csapatot a ringben nem tudok kijonni nem tudom mi az a nagy piros teglalap(bug??) az lenne a kijarat de nem lehet semmit kezdeni vele szoval csak allok a keritesen belul mint egy f. es semmi valakinek otlet??
-
#3717 Bravo, nemhogy 4.08-ban mountolnal es Yasu... az ilyeneknek valami emlekmu kene... -
#3716 A patchek nem csak hibákat javitanak, hanem a játék futás teljesitményén is sokat javitanak. Akinek ati kártyája van, annak, elengedhetetlen a patchelés. -
#3715 Nekem alapban nincs optikai drive a gépemben csak winchesterek. De létezik valami progi, ha vissza olvasol meg találod, ami arra szolgál, hogy elrejtse a virtuális meghajtókat. Yasu a neve, ha jól emlékszem. -
#3714 Kozbe kiszedtem a dvd meghajtokat es megy nemtudom ki a hazigazda de igazan csinalhatna egy FAQ-t mert en sokat szenvedtem mire elindult -
#3713 én már 4x toltam végig(ebből 2x patch nélkül) és tökéletesen 1etértek veled
éncsak kisebb szarokkal futottam össze,amik közt volt olyan is, amin nemkicsit röhögtem..
viszont sajna van sok recept ,ami patch nélkül nem műxik, mondjuk ezek nem létfontosságú dolgok.
a statue of purificationos cuccal meg nem is találkoztam szerencsére -
MrAndree #3712 Na ez az. Én semmilyen patchet nem tettem fel mégis összesen EGY darab komolyabb bugba futottam bele /az ominózus statue of purificationos amit toolsetes szarakodással lehetett megoldani/, pedig nem végigrohantam a játékon hanem megpróbáltam mindent megcsinálni amit lehetett. Meg néha volt hogy társaim nem akartak követni de az follow parancsal megoldottam. Szóval nem értem az ilyen véleményeket hogy ez egy szar bugos béta. -
#3711 Azaz kapcsoljam ki a dvd-ket ilyet is irnak ez mar kesz szenvedes:( -
#3710 Most szedjem dvd meghajtoimat kapcsoljam ki v. mi??? -
#3709 Nem megy:(((((
Ezt vegigjatszottam nem is egyszer vegre 1.03as patch is fenn van de nem kidob winhibauzenet ezt probaltam
You will need:
Daemon 4.08
http://ww2.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_virtual.shtml
Poseden's no-dvd tool for NWN2 (or some other one in gamecopyworld)
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar
The patch itself:
http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100788_to103835.zip
The offline patcher:
http://www.casualcoders.com/utils/nwn2patcher.zip
Steps:
1) Install NWN2 to your hard drive. DO NOT REPLACE THE EXEs with the RELOADED EXEs.
2) Patch NWN2 to 1.03.835 using the offline patcher, NOT THE MENU CHOICE IN NWN2. Summary: unzip the patch and nwn2patcher to your NWN2 install directory and run the patch program. Straightforward tool to use.
3) Install daemon (probably was installed before step #1 if you just mounted the NWN2 ISO). Ensure all options (securom, etc.) are all set.
4) Mount the Poseden no-dvd image.
5) Start NWN2.
valakinek otlet?? -
#3708 amúgy sztem nem nagy titkot árulok el azzal, h még patch nélkül is tökéletesen végigjátszható, de ahogy érzed -
Braveheart #3707 Megnéztem én is a játékot... borzalom! Az 1hez képest nagyon gyenge! Pedig felraktam a 130 megás patchet is aminek installkor több gb szabad hely kell... Asszem pihentetni fogom ezt a játékot addig, amíg ki nem jön egy expansion vagy vmi hatalmas patch... Olyan mintha beta verzióban lenne még. -
#3706 a peccselédkor kitötmöritődik az egész cucc irtó nagyra, legyen 7-8 giga hely az a tuti sajna. -
#3705 Kicsit kezd mar idegesiteni ez a patcheles most szereztem meg a jatekot upgradelnem erre kiirja hoyg nincs eleg hely a 115mb patchnek- minden meghajton min 2-3gb hely. Szoval marad a nempatcheles persze kulon le is toltottem de csak ilyenek vannak hogy 1.02rol 1.03ra 1.02es patch meg sehol egyebkent FAQ-t nem akar valaki csinalni ilyen esetekre -
#3704 nagyonsokmindent nem tudsz te még... rengeteg játék kerűl ki majdnemhogy beta fázisban csakmert ugye a készítőknek van 1 olyan, amit úgy hívnak ,h határidő és ugye a megjelenést sokáig nem lehet, halasztgatni ugyanis ,abban az esetben nagyoncsúnyát bukhat a game és pont ezért a kiadók folyamatos nyomás alatt tartják a keészítőket.... lásd Gothic3 az is hasonló készenlétben jelent meg mint az NWN2 de attolmég mert van benne pár idegesítő bug ,még nem lesz szar a játék.. ha meg neked ez nem tetszik ebben a formában ,akkor a válasz az adott. vagy vársz vele 1 picit mert így kikészít az ideg vagypedig szarod le... a választás a tiéd.. -
csgj #3703
Főkarim a holdfénynél :) -
#3702 A image file-ban csak azok az lenyomatok vannak amik a gyari DVD-korongon, es amiket iroval nem lehet reprodukalni, innen donti el a game, hogy eredeti-e a jatek. De mivel a tartalma elegge homogen, nagyon jol tomoritheto. Ki is probalhatod! Csinalj egy 1 megas file-t amiben caak 1 fajta karakter van, es tomoritsd le. -
G_ArchAngel #3701 vicces módon mentem egy kört, visszaértem és robbantott... -
G_ArchAngel #3700 próbáltam...
az a baj a visszaolvasással, hogy akkor még megy, mikor 80-100 üzenetet kell, de mikot meló miatt kimarad több hét, és 937 üzenet várja az embert, az elégé reménytelenné teszi a dolgot... -
#3699 Ezért a "nem olvasnék vissza" dologért szerintem megfognak kövezni.
Hogy elejét vegyük megpróbálok válaszolni, remélem helyesen.
A robbantós cuccoknak a főkarakterednél kell lenni, és azzal kell menned a kőrakáshoz a kint a kanyonban. Elvileg minden automatán történik.
Ha valami régi dologra vagy kiváncsi használd a keresőt, a lap alján. -
G_ArchAngel #3698 Sziasztok,
sorry, de már millió új üzenet van, ne várjátok, hogy visszaolvassak:)
két kérdesem lenne - tudom, hogy láttam anno itt a választ, de hetek óta nem játszottam és most nem találom...
- a törpe 3 küldetésében mit kell tenni
- az trollbarangból kiszedtem a robbanógömböket, de nem viszik szét sem a kőrakást a szabadban, sem a kőfalat a barlangban...
itt mit kell tenni?
Köszönöm -
#3697 Szánalmas ez a nyavajgás. Nem???
Igen fogyasztói társadalomba élük! Mit tehetsz ha elégedetlen vagy a termékkel amit vettél?
1. Vissza viszed, és ott balhézol.
2. Meg jegyzed jól magadnak akit okolhatsz, a téged ért anyagi és eszmei kárért, és nem vásárolsz többet a termékükből. (Kiadó és fejlesztő)
3. Feljelentést teszel a fogyasztóvédelemnél.
Tanulság; máskor nem veszel olyat, amit nem próbáltál ki.
Ha pedig nem vetted meg, akkor fogd be a szád! -
#3696 Amikor kezded a játékot, át lehet ugrani a tutorial-t. Nem veszik el XP, ha átugrod, rögtön 2. v 3. szintűek a karijaid.
(OFF A félkész termékek kiadása pedig pont a fogyasztói társadalom következménye.) -
saiyanjin #3695 És bevallom így reggel egy kicsit idegesít is...3hete nyomom a gémet és megrekedtem benne mert buzik-e a készítők vagy a kiadók???Lehet kezdeni előlről kárbament vagy egy hét játékidőm.Kurva anyjukat azért... -
saiyanjin #3694 Visszatérve jogos a game fikázása, ha kiadok vmit akkor az működjön nem???
Hogy dobod piacra az új 2007es bmw ha az csak 2010-re lesz megpeccselve működőképesre...Kicsit el lett sietve talán óriási game, de többet vártam grafikailag és textúra ügyileg...Várjunk még 2 évet hátha jó lesz??? Ez sztem a fogyasztói társadalomban vicc. -
saiyanjin #3693 Halihó,
Következő a problémám...patcheltem 1.03 ra namost az elején a West Harbor 4 kupáján elbukok mert amikor verwekedni kell a 3parasztal akkor egy nagy piros kocka zárja el a ringből kivezető utat...Legyakom a parasztokat de nem történik semmi mert Bother Merring nem reagál.és ez mióta a patch fenn van.Tud vki megoldást??? Átlehet ugrani a tutorialt de akkor oda az xp és ki tudja mikor fordul elő még egy ilyen hiba.Ráadásul újra kellett kezdenem mert nem tudtam kinyírni a sárkányokat a szívnél 17szinten :) kicsit kamu úgyhogy patcheltem de ez meg xar lett így is... -
#3692 sorry a keresobe akartam az elobbit