7862
-
#3691 no cd -
#3690 "kiherélt" ez jó -
#3689 Mivel az image file tomoritetlenul tartalmazza a korong tartalmat, es kiveszik belole azokat a file-okat amik nem kellenek a cd-checkhez, utana a viszairt - 'kiherelt' - imageban van kb 300kb adat meg 6 giganyi ures hely. Ha ezt osszetomorited, akkor megmarad a hasznos resz, az ureset meg majdnem 0-ra osszenyomja. -
Jumpy #3688 öö-.- a metodikára értettem, hogy a fenébe lehet 6gb-t 400kb ra letömöriteni??
:-) -
OculusDei #3687 tartsd a jobbklikket egy kicsit hosszabban lenyomva... -
#3686 A full moon leiras alapjan csinaltam... es a 2 gigast is lehet tomoriteni. -
#3685 Vissza ne olvass, az fajdalmas es hatraltatja a novekedest...
#3125 -
Jumpy #3684 Na ezt a compressolást valaki elmagyarázhatná ez hogy működik tulajdonképpen? -
#3683 A 6gigas image file amit belinkeltem - es mukodik - xp altal compresselve 300kb korul van. Most nem tudom kinek nem fer el 300kb... -
#3682 Nem kell a 6 gigas file image, jo a 2g is. Amugy itt 1 link amiben Full Moon leirja, hogyan lehet ezt hasznalni szepen. -
Jumpy #3681 Megvan!
Köszi a tippeket,csak összeállt a kép,nem a 2gb-s imaget mountoltam hanem azt a multiplayereset, igy yasu nélkül simán megy!!
Yeeee!Hát tényleg sokat dobott a patch rajta, iszonyatosan felpörgött, + a néhány megjelent új spell...hmmm -
Macros #3680 Sziasztok!
Keresem Walkyre-t kedves barátomat. Ha valaki tud róla valamit írjon! :D
Tuti NWN2-zik!
üdv,
-
Jumpy #3679 bakker...leszedtem a meghajtókat, na újra próbálom köszi :-)
De milyen 2gb-s image file?
AMit én leszedtem az 6zgb-snekmutatj magát...argh és most néztem ez multis..honnan szedték le az az imaget?
Átlöknétek priviben a linket?
Ezer hála! -
Lord Diabolo #3678 Nagyon fontos, hogy a CD/DVD meghajtókat NEM szabad letiltani! Csak így működik rendesen a YASU! -
#3677 4.08HE-as Daemon Tools ? Mert en tegnap patcheltem fel az 1.03-ra, es melle mountoltam egy 2 gigas image file-t. Es minden OK, nem tiltottam le a CD drive-okat sem. Ez nem is szukseges, csak ne legyen bennuk CD/DVD. -
Jumpy #3676 Hali segítséget kérek, visszaolvastam már annyi oldalt hogy a szemeim is bejojóztak.De
megpactcheltem a rld-s verziót..utána nekem a miniimages dolog nem működik, ha indul kéri a lemezt..yasut feltettem, igy is érzékeli a demont.
Régi exet visszamásoltam, hasit a játék akorábbihoz képest...csak éppen.nincs boltolás, amit valaki már irt korábban,csak már nem találom, volt-e rá megoldás.
Meg a karikra ráklikkelve a command sorban megjelennek dm opciók..na ezek mitől??
-
#3675 lol.. jó a hasonlat:D -
Hoz_Hun #3674 Álldogál Sand? Nem bug, biztos megsértődött!!!! Annnnnyira jól kitalálták a fejlesztők a karakterek hozzád való viszonyát (legalább olyan jól mint a romantikázást). -
Hoz_Hun #3673 Ha a karakterednek akivel harcolsz van knockdown-ja, akkor azzal ütögesd le a földre, amig rajta van a cucc. Nálam a harc nagy részében a földön henterget a ganééé. -
Hoz_Hun #3672 Loool. :) -
#3671 nekem khelgar hamar szétcsapta.(bár tegyük hozzá, hálóban játszottam barátnőmmel, és őt is berakta az arénába, így ketten voltunk) -
virs lee #3670 bigby + isaac -
#3669 megvárod amíg lejön róla a frenzy a feje fölött látni fogod amikor lejön ,amíg rajta van addig nem lehet megölni... rohangálj körbe-körbe , ha látod, h lejött róla akkor csapd szét eléggé hamar összeesik -
csgj #3668 Torio böhöme barátját, hogy lehet kinyírni az Arénában? -
NecroMan89 #3667 hát az lesz -
#3666 ilyenkor az van ,h bug patcheld vissza 1.02 re vagy reinstal -
NecroMan89 #3665 Vki pls help! Fel patcheeltem a gamet 1.03-ra(offline) és most nem lehet vásárolni...:S ilyenkor mivan azon kívül hogy szívás?:S -
#3664 jobb klikkre a főkarin vagy a főkari portréján kijön 1 menü ,azon belül van 1 commands menü arra klikk és azon belül lesz a follow me is (a jobbklikk et hosszan kell nyomni ,h előjöjjön)............. remélem ez már segített -
csgj #3663 hát...nem akar így se jönni az a majom... De milyen follow me?? Jobb klikkre csak kijelöli a főkarit. -
csgj #3662 pfff..jó kis bug :D -
virs lee #3661 Bug, de jobb klikk a főkarin, follow me, aztán jönnek. -
csgj #3660 act 2-ban, amikor az ártatlanságunkat kell bizonyítani, Duskwoodban, és máshol sem követ Sand. Sandnek velünk kell jönnie, de ha megyek a karikkal vmerre, ő csak ott álldogál egy helyben...és nem jön. Ez így normális, vagy vmi újabb bug? -
virs lee #3659 Hö? Ezek varázslatok. -
blur55 #3658 remélem nem ezeket a fegyvereket adtam el... -
virs lee #3657 Assay res + isaac, ez minden sárkányra jó. -
csgj #3656 sztem meg úgy jó ahogy van -
blur55 #3655 van valami ötlet arra, hogy kell megölni nololoth után azt a két sárkányt? a csapatommal megsebezni sem tudjuk... meg az a lizard király is elég vad - azt hogy kell megölni? -
virs lee #3654 Azért van mit fikázni, látszik hogy a program olyan alfa fázisban lehetett mikor a kiadó piacra dobta, sok varázslatnak nincs animációja, effektje (pl. premonition), a többi is inkább csak egy elnagyolt valami, ennél még az NWN1-ben is fényévekkel kidolgozottabb volt. A gfx jobb lett, ez vitán felüli, bár inkább csak a poligonszám növelésnek tudható be, a textúrák minősége sokat romlott. A sok bug is a befejezetlenségre utal. Ez azonban nem a készítők hibája, inkább a kiadóé ami képes félkészen is piacra dobni. -
virs lee #3653 Htx, igau közben a bio fórumon megtaláltam hogy a jerro farmon dobja 1 démon.
Viszont a gitt egylet kard darabjaiból lehet többet is találni mint ami nálam van? -
M.A.D. #3652 Annyit? :)