Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új gépem van, felraktam rá az Xp-t, aztán az NWN 2-õt. Minden friss, driverek, direktx stb. Mégis indításkor a következõ üzenetet kapom: az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000034)!
Aki tud, kérem segítsen, mert magamtól sosem jövök rá mi a baja! Az elõzõ gépen simán ment...
Köszönöm.
én is kábé 8-as szinten jöttem rá - innen olvasva persze -, hogy van lehetõség a karakterekkel beszélgetni...
valaki más esetleg?
jó lett volna tudni mert lenn a dungeonban - oow - is csak ott "lebegett" a földön a wizard hullája. azt csak késõbb jöttem rá, hogy az nyomoronc qaranak lett volna valamiért érdekes. azt is már kéccer befenyítették de hogy tovább mi lesz...
de a legjobb a neeska volt. moonstonban megtudtam, hogy neeshkát bántani akarták. hát mindjárt beruccantam a haver házába fiókokat huzgálni. ez mind megvolt. aztán meg jöttek az enkánterek, hogy így meg úgy ejnye meg bejnye. menjek már be oda a lucky coinért... ööö... az meg ott fityegett már khelgar nyakában. szal a triggereken van még mit finomítani...
<#hehe>#hehe>
aut viam inveniam aut faciam
Together we'll fly someday...
jó lenne tudni, hogy hova vigyem el a melyik egyéb karaktert hogy legyen mellékszál is... valaki?
Qara meg egy hülye p*csa. Ki is raktam a partiból.
nwn: sajna azért jobb a sorci mert úgyis-csak-3-spellt-lövök-per-szint miatt van. a wizard télleg inkább pnp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
es ha csajjal megyunk? akkoris?
<#eljen>#eljen> Szerintem is.
A Planescape egy nagyon jó világ még, csak azt is abahagyták. Bár azért jöttek ki hozzá DnD3-as cuccok is. Pl. a Manual of the Planes, azt mindenkinek ajánlom, szerintem az egyik legjobb kiegészító.
És akkor a Planescape Torment-rõl még nem is szóltam, ami sztori szinten a legjobb RPG, amivel valaha játszottam.
A halál csupán a kezdet...
DS doboz nekem elektronikus és fénymásolt formában volt meg. Pénztakarékossági szempontok alapján. 😊 De a mai napig az a legjobb RPG világ szerintem.
Sokkal jobb lányokkal meg maseratikkal álmodni, mint telepatákkal.
<#idiota>#idiota>
A pszionista amúgy nem csak az elméjével harcolt hiszen képes volt tárgyakat vagy akár a saját testét is átalakítani, tudott dimenziókapukat nyitni, élõholtakat robbantani, fegyvert megbûvölni stb.
Nekem történetesen megvan a Complete Psionics Handbook, egy idõben kedvenc olvasmányom volt alvás elõtt. Mint minden kasztnál ha ki tudod jól játszani akkor ebbõl is lehet egy nagyon jó karaktert kreálni. Nekem volt pszionista karakterem és nem kellett szégyenkeznem a mágusok és harcosok mellett mert amit õk nem tudtak azt tudtam én, amit meg én nem azt õk. Nagyszerû supporter kaszt.
Tudom, hogy a mai ifjúság körében az RPG = harc. De a valóságban azért a skillek, a szociális interakciók, a cselekmény-következmény kettõsség sokkal inkább fontosabb jellemzõi az RPG-ségnek. A DnD pedig alkalmasabb erre sokkal, mint az ADnD.
Powerplayerkedni mindenhol lehet. ADnD-be ezer kit volt, amik közül egy zsák ultratápos volt, egy csomó meg szart sem ért. Aki tápolni akart, ott is tudott.
Amúgy fõszabályként a paladin nem is multiklasszolhat, ezt már csak késõbb engedték. A fallen pala - blackguard kombináció meg végképp powergamerkedés. PnP nincs DM aki engedélyezné. És a DnD-t PnP-re (Pen and Paper) írták, nem számítógépre elsõ sorban. Ráadásul még igazad sincs. Aki igazán kipowergamerkdi magát, az mágussal vagy pappal (pláne) simán keresztül lõ bármilyen mentõt. Ez a baj inkább, nem az erõs mentõk.
Az ADnD sok-sok sebbõl vérzett, csomó alfaj nem is volt játszható vagy éppen túl erõs volt, a kitek egyenlõtlenek voltak, a háziszabályok meg egymásnak ellentmondóak. A pszionika gagyi volt, a varázslók alacsony szinten bénák és hasznavehetetlenek (fixen 1 db spell elsõ szinten, hú), késõbb pont a kevés HP miatt kétlábon járó nehéztüzérségi ágyúk stb. Szal ne fényezzük ennyire az ADnD-t. Az egyetlen elõnye a sok szép emlék, meg a nosztalgia ami hozzáfûzõdik.
AD&D-ben nem lehet a végtelenségig növelni a HP-t, itt meg még a 2000000. szinten is ugyanannyit kapsz mint az 1.-n. Az meg hogy felveszel 1-1 szint pala+bg-t, aztán olyan resisteid vannak hogy egy lvl 9999999999999999 wizard se lövi át, az már megaloál. A D&D3 egy harcostáp rendszer, nem RPG.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Már az 1-ben is több volt a mágusomnak, nemhogy egy harcosnak.
Most hívtak telefonon a PC DOME-tól, hogy a jelenlegi állás szerint jövõre se fog érkezni a SevenM és az Atari köti kommunikációs probléma miatt...