7862
  • Darkon
    no cd
  • Count Adyn
    "kiherélt" ez jó
  • Me0w
    Mivel az image file tomoritetlenul tartalmazza a korong tartalmat, es kiveszik belole azokat a file-okat amik nem kellenek a cd-checkhez, utana a viszairt - 'kiherelt' - imageban van kb 300kb adat meg 6 giganyi ures hely. Ha ezt osszetomorited, akkor megmarad a hasznos resz, az ureset meg majdnem 0-ra osszenyomja.
  • Jumpy
    öö-.- a metodikára értettem, hogy a fenébe lehet 6gb-t 400kb ra letömöriteni??
    :-)
  • OculusDei
    tartsd a jobbklikket egy kicsit hosszabban lenyomva...
  • uniu
    A full moon leiras alapjan csinaltam... es a 2 gigast is lehet tomoriteni.
  • Me0w
    Vissza ne olvass, az fajdalmas es hatraltatja a novekedest...
  • Jumpy
    Na ezt a compressolást valaki elmagyarázhatná ez hogy működik tulajdonképpen?
  • Me0w
    A 6gigas image file amit belinkeltem - es mukodik - xp altal compresselve 300kb korul van. Most nem tudom kinek nem fer el 300kb...
  • uniu
    Nem kell a 6 gigas file image, jo a 2g is. Amugy itt 1 link amiben Full Moon leirja, hogyan lehet ezt hasznalni szepen.
  • Jumpy
    Megvan!
    Köszi a tippeket,csak összeállt a kép,nem a 2gb-s imaget mountoltam hanem azt a multiplayereset, igy yasu nélkül simán megy!!
    Yeeee!Hát tényleg sokat dobott a patch rajta, iszonyatosan felpörgött, + a néhány megjelent új spell...hmmm
  • Macros
    Sziasztok!

Keresem Walkyre-t kedves barátomat. Ha valaki tud róla valamit írjon! :D

Tuti NWN2-zik!

üdv,
  • Jumpy
    bakker...leszedtem a meghajtókat, na újra próbálom köszi :-)
    De milyen 2gb-s image file?
    AMit én leszedtem az 6zgb-snekmutatj magát...argh és most néztem ez multis..honnan szedték le az az imaget?
    Átlöknétek priviben a linket?
    Ezer hála!
  • Lord Diabolo
    Nagyon fontos, hogy a CD/DVD meghajtókat NEM szabad letiltani! Csak így működik rendesen a YASU!
  • uniu
    4.08HE-as Daemon Tools ? Mert en tegnap patcheltem fel az 1.03-ra, es melle mountoltam egy 2 gigas image file-t. Es minden OK, nem tiltottam le a CD drive-okat sem. Ez nem is szukseges, csak ne legyen bennuk CD/DVD.
  • Jumpy
    Hali segítséget kérek, visszaolvastam már annyi oldalt hogy a szemeim is bejojóztak.De
    megpactcheltem a rld-s verziót..utána nekem a miniimages dolog nem működik, ha indul kéri a lemezt..yasut feltettem, igy is érzékeli a demont.
    Régi exet visszamásoltam, hasit a játék akorábbihoz képest...csak éppen.nincs boltolás, amit valaki már irt korábban,csak már nem találom, volt-e rá megoldás.
    Meg a karikra ráklikkelve a command sorban megjelennek dm opciók..na ezek mitől??
  • dzsonesz
    lol.. jó a hasonlat:D
  • Hoz_Hun
    Álldogál Sand? Nem bug, biztos megsértődött!!!! Annnnnyira jól kitalálták a fejlesztők a karakterek hozzád való viszonyát (legalább olyan jól mint a romantikázást).
  • Hoz_Hun
    Ha a karakterednek akivel harcolsz van knockdown-ja, akkor azzal ütögesd le a földre, amig rajta van a cucc. Nálam a harc nagy részében a földön henterget a ganééé.
  • Hoz_Hun
    Loool. :)
  • takysoft
    nekem khelgar hamar szétcsapta.(bár tegyük hozzá, hálóban játszottam barátnőmmel, és őt is berakta az arénába, így ketten voltunk)
  • virs lee
    bigby + isaac
  • dzsonesz
    megvárod amíg lejön róla a frenzy a feje fölött látni fogod amikor lejön ,amíg rajta van addig nem lehet megölni... rohangálj körbe-körbe , ha látod, h lejött róla akkor csapd szét eléggé hamar összeesik
  • csgj
    Torio böhöme barátját, hogy lehet kinyírni az Arénában?
  • NecroMan89
    hát az lesz
  • dzsonesz
    ilyenkor az van ,h bug patcheld vissza 1.02 re vagy reinstal
  • NecroMan89
    Vki pls help! Fel patcheeltem a gamet 1.03-ra(offline) és most nem lehet vásárolni...:S ilyenkor mivan azon kívül hogy szívás?:S
  • dzsonesz
    jobb klikkre a főkarin vagy a főkari portréján kijön 1 menü ,azon belül van 1 commands menü arra klikk és azon belül lesz a follow me is (a jobbklikk et hosszan kell nyomni ,h előjöjjön)............. remélem ez már segített
  • csgj
    hát...nem akar így se jönni az a majom... De milyen follow me?? Jobb klikkre csak kijelöli a főkarit.
  • csgj
    pfff..jó kis bug :D
  • virs lee
    Bug, de jobb klikk a főkarin, follow me, aztán jönnek.
  • csgj
    act 2-ban, amikor az ártatlanságunkat kell bizonyítani, Duskwoodban, és máshol sem követ Sand. Sandnek velünk kell jönnie, de ha megyek a karikkal vmerre, ő csak ott álldogál egy helyben...és nem jön. Ez így normális, vagy vmi újabb bug?
  • virs lee
    Hö? Ezek varázslatok.
  • blur55
    remélem nem ezeket a fegyvereket adtam el...
  • virs lee
    Assay res + isaac, ez minden sárkányra jó.
  • csgj
    sztem meg úgy jó ahogy van
  • blur55
    van valami ötlet arra, hogy kell megölni nololoth után azt a két sárkányt? a csapatommal megsebezni sem tudjuk... meg az a lizard király is elég vad - azt hogy kell megölni?
  • virs lee
    Azért van mit fikázni, látszik hogy a program olyan alfa fázisban lehetett mikor a kiadó piacra dobta, sok varázslatnak nincs animációja, effektje (pl. premonition), a többi is inkább csak egy elnagyolt valami, ennél még az NWN1-ben is fényévekkel kidolgozottabb volt. A gfx jobb lett, ez vitán felüli, bár inkább csak a poligonszám növelésnek tudható be, a textúrák minősége sokat romlott. A sok bug is a befejezetlenségre utal. Ez azonban nem a készítők hibája, inkább a kiadóé ami képes félkészen is piacra dobni.
  • virs lee
    Htx, igau közben a bio fórumon megtaláltam hogy a jerro farmon dobja 1 démon.

Viszont a gitt egylet kard darabjaiból lehet többet is találni mint ami nálam van?
  • M.A.D.
    Annyit? :)