Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hameg nem ,akkor írtam, h mit kell csinálnod de leírom megin, tehát:
visszamész ,arra a helyre ,ahol a ceremony of purification quest volt
fontos, h a foltosbõrû csaj a csapatba legyen ,mert nélküle nem fog menni a dolog.. szal visszamész arra a helyre, emléxel ott a dombtetõn volt 1 portál odamész és a csaj újra aktiválni fogja neked, bemész rajta és ott folytatódik a quest ..
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Jelenleg ezeket a karaktereket tudom betenni a csapatba:
Harcos, tolvaj, druida, varázsló, bárd, paplovag. A saját karakterem egy bárd, ergó a gnóm bárdra már nincs szükségem, ellenben a varázsló és a tolvaj nélkülözhetetlen szerintem. A negyedik hely a kérdéses, eddig a harcos remekül helyt állt, érdemes-e kicserélni a paplovaggal vagy nem?
A halál csupán a kezdet...
amit tutira tudok: nekem a tobb hely felszabaditasa segitett.
remélhetõleg patch után már nem kerülsz bele iylen gondba(patch elõtt akadtál be gondolom, azon már lehet nem segít a patch)
nekem olyan gondom van, hogy a karakterem mindig elfelejti a gyorsikonokban levõ varázslatokat(kikerültek a gyorsikonokból.)akárhányszor máshova megyek....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
lenne egy problémám a játékkal.
amikor elkezdeném az elsõ tényleges küldetést (NW-be menni a faluból), akkor nem tudok továbbmenni. a "world map"-nél bejelölöm az uticélt, és töltés nélkül visszarak a faluba, viszont utána nem tudok mozogni, meg semmit csinálni (a játékból kilépni is csak Alt+F4-gyel)...
a jelenlegi verzió 1.03, úgy csináltam patchelést, ahogy itt alább takysoft bölcsen leírta, de nem változott semmit 😞
mi lehet a baj? lehet, hogy a már elmentett játékot nem befolyásolja a patch, és újat kell kezdjek?
Sajnos az NWN2 esetében arra is lusták voltak az Obsik hogy a Dungeon falak kitünjenek a képbõl ha takarják a kilátást, ez neheziti az TPSböl játszok dolgát. Noha ez már az egyben is megoldották a biowaresek. Érekes a felszinen megtudták csinálni a fákkal hogy ne takarjanak bele a kilátásba. Ez csak szándék kérdése. Bízom a Patchekben.
Artanis
Why so serious?
Why so serious?
Nekem a szerepjáték nem kocka dobálást jelent. Nem is azt,hogy autentikus szóvirágokkal kápráztatom el a játékos társaim. Nekem a szerepjáték azt jelenti, hogy ott és akkor, én egy vagyok a karakteremmel.
Artanis
A Dark Messiah nem éppen RPG.
Artanis
És mint írtad; izlések és pofonok 😊
Artanis
Artanis
bár ugyan még nem próbáltam, de azt már tudom hogy a kamerakezelése nem éppen a legjobb, és ez igen nagy baj egy látványvilágra IS alapozó játékban, de remélhetõleg ezt megoldja majd egy peccs vagy mod mint az elõzõ részben. a másik dolog ami nagyon rosszul érint az az hogy meg lehet állítani az idõt. vagy lehessen, de csak easyn. már nagyon rosszul kezdõdik, az elõzõ részben is teljesen tönkrevágta a hangokat a megállítás, meg a játékélményt is jelentõsen rontotta, csökkentette az izgalmakat is. talán úgy kellene megoldani, hogy a varázslónak lenne idõlassítása, a harcosoknak meg speed potionjuk, és akkor a környezet belassulna mi meg normál sebesség mellett klikkelgethentnénk az akciókra amit végre akarunk hajtani
Why so serious?
persze izlesek es pofonok😊
Artanis
Persze lehet játszani madártávlatból is mint a kalsszikus "kattogtatos" RPGket, vagy karaktertöl független kamera nézetböl mint egy startégiai programot, kinek mi jön be.
Artanis
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Artanis
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Valaki adjon ötleteket mert lassan három órája nem történik semmi 😞
Itt járok:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Vinsanity is back!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
a devil megidézéshez meg ezek kellenek
faint power essence--- ezt a nálad lévõ mortar v mi a neve azzal tudod kikeverni
glowing fire essence
star saphine
golden necklace
-uninstall, felteszed az egészet újra.
visszamásolod a játék könyvtárába az RTP file-t, majd NWN2Patcher -rel patcheled a játékot(felsõ sorban kiválszatod az RTP file-t, alsóban pedig megadsz egy üres könyvtárat, ahol legalább 6 giga hely van.
(nwn2patcherre azért van szükség, hogy kelljen újra letölteni a patchet, amúgy az egész folyamat csak egy sima reinstall, netrõl is update-elhetsz elvileg)
dolgozgat egy kicsit, a végére kész az update(a beta esetén meg nézd meg, jó patchet töltöttél-e le.
ahol a ceremony of purification volt, tudod ,ahol a szobrok vannak... tehát oda visszamész a foltosbõrû csaj legyen a csapatban és bemész a portálon a domb tetején , ez visszavisz a szülõfaludba, ott folytatódik a dolog.. sok sikert😄
Pedig a játékkal frissítettem, azt mondja nincs újabb frissítés, v102 a verziószám.
A szagatások meg ugyanúgy megvannak, sõt sztem még rosszabb is lett, mint alapban.
<#help>#help>
Daemon Tools 4.08 kell. (igazi cd-dvd meghajtó jelenléte, és Alcohol 120% telepítése nálam nem okozott gondot, de ha baj van, szedd le az alcoholt, és húzd ki a meghajtót)
-Neverwinter Nights 2 telepítése
-Update 1.02-re (akár netrõl, akár NWN2Patcher segítségével.)
-1.03 beta patch letöltése és telepítése
-Poseden féle Mini-Image letöltése a GameCopyWorld oldaláról.
Gamcopyworld oldalán a Fixed Image #1 (a másikkal nem müxik)
(note: egy 6 gigás file van betömörítve a fél megás rar fileba. szinte csak nullákból áll az állomány.
NTFS trükk! Hozz létre egy új könyvtárat a vinyón, nyomj rá jobb gombot, Tulajdonságok, majd az Attribútumoknál a Speciális gomb. "Tartalom tömörításe a helymegtakarítás végett" bepipál.
Ebbe tömörítsd ki a mini-image-et. Így kitömörítve se foglal fél megánál több helyet(6 giga helyett).)
-Daemonnal megnyitod a Mini-image-et(emulációk elvileg mind1, be vannak-e kapcsolva, nekem be vannak)
-Letöltöd a Yasu 1.03-at.
Remek kis progi, elfedi a SecuRom meghajtókat az ellenõrzés elõl. Így a játék Daemon az eredeti DVD szinte tökéletes mását mutatja a játéknak, a Yasu pedig elrejti az ellenõrzés elõl a Daemont.
Nekem így futott.(Amd XP 2100+(1.7 ghz), ati radeon 9800se, 768mb mem)
Régebben iszonyúan szaggatott a belsõ tereken, most már remekül megy.
Ha valamit elirtam, késõbb javítom.
Taky
UI: patcheléshez kell kb 6 giga hely