Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hétfõn mikor és hol jó neked? Mennyit jelent ez árban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nyugis
nekem van original BONTATLAN eladóm 2DB! fél áron akinek kell viheti. Bp-en átvehetõ!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Molnibalage
Skacok, hol lehet még ezt a játékot megvenni? 576-ban mikor járok soha nincs és a CD Galaxisban sem találom... 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mert nem lehet beállítani az irányítást
akármit változtatok rajta visszaáll
már mindegy lekaptam,visszaraktam az alap nwn2-t és a patchelés is mindjárt kész

How much can you take,before you snap?

takysoft
miért akarod leszedni?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

fasza :/

Igen... Legalábbis én úgy tudom.
ha felraktam a mask of the betrayert, akkor csak úgy tudom leszedni, ha az alapjátékkal együtt minden törlök?

koszi utana nezek.. most toltam vegig a BG2 ot meg az Icewind dale 2-ot unalombol😊 egyebkent online nyomul meg a nwn2 vagy mar tul regi?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Logout.hu. Van pár darab. Ez a prohardver felülete.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

tarti19
KOTOR-ban volt😛 Az baró volt, itt meg valahogy... igaz a pókot nem tudtam szóra/jelre fogni😛

takysoft
hát szerintem pedig jó dolog a tárgyalás. egyik kedvenc részem. igezi RPG-s elem.

bioware játékokban sokszor van ilyen. NWN1-ban is volt valahol, mintha valamelyik kotorban is lett volna, meg Mass Effectben is volt hasonló bár azért az más kicsit.

nem a harcot nem lehet kikerülni azt hiszem, de annyira nem nehéz.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

tarti19
😊 Még aznap megoldódott a probléma, hagytam vagy 5-6 percig a masinát erõlködni( pedig elég erõs vas) s lám-lám bedobta😊
Immáron a 2. act felénél járok, s élvezetes, bár van némi melléküldi amit még majd megcsinálok a fõszál mellett...
Amúgy amikor az ártatlanságod kell bizonygatni, ott van rá mód, hogy ne legyen harc az arénában? Igaz én bûnösnek találtattam magam, nem veszõdtem annyit😛😄

Sziasztok! Eredeti jatekot keresnek megvetelre..akar boltbol is de nem lattam sehol..
meg ami kerdes mukodik mot az online mod..tehat eredeti kulcsal lehet tolni ejszakakon at kulfoldi szervereken?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

The Protector
Elkelt a kulcs.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Sziasztok.Eredeti játékom van.A videókártyához kaptam.Soha az életbe fel sem telepítettem.Cd kulcsom is van.A következõ a dolog akinek esetleg kellene az eredeti cd-kulcsom annak szivesen odaadom tök ingyen.Nem kérek érte semmit.Ha vkit érdekel privibe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az az elsõ megálló a kezdõfaluból. Ott találkozol elõször Khelgar-ral egy bunyó keretében.

A halál csupán a kezdet...

takysoft
Most nézzétek el, de angolul játszottam, és fogalmam sincs melyik lehet a sikoltó fûzfa fogadó. nem rémlik a story már annyira..

nekem is a legfrissebb patch van fent a legújabb magyarítással és semmi gond nem volt eddig, már neverwinterben járok

takysoft
pedig hardver mindig lehet, de itt tényleg nem valószínû.

max a magyarításra tudok tippelni. legfrissebb 2008 05-ös. könnyen lehet h nem szereti azt már a legfrissebb patch. ha nem backupoltál, akkor egy reainstallt talán megér a dolog.

utána ha visszateszed a magyarítást, csinálj biztonsági mentést az erdeti fileokról.
remélhetõleg a magyarított mentésekkel nem lesz gond angol játékban sem.

ez egy ilyen bugos játék..

tarti19
Sziasztok, ma földobtam a játékot ami full eredeti s felpatchelt minden 1.22-ig ami ugye a legfrissebb, magyarítást hozzácsaptam s amikor a Sikoltó Fûzfa fogadót szeretném betölteni egyszerûen kifagy a játék... ez mitõl lehet...(egyéb hw-es dolgokban nem hiszek, mert akkor nem itt jelentkezne)
Köszi elõre is a válaszokat...

én se találtam, csak olyat ami x ponttal elmozdít valamelyik irányba
mindegy, akkor marad így

a questeket amiket már nem tudok teljesíteni azt hogyan lehet törölni?

Rákerestem, nincs olyan cheat. Mondjuk annyira nem vágom a csíteket, mert sose használom, de megnéztem 2 weboldalt és ott nem volt.

Jellemedet tudod alakítani a játék során. Természetesen a szopófaktor nagy. Megesett, ohgy a druidámmal túl sok jót csináltam és semlegesrõl semleges jóra változott a jelleme. Ez azt jelenit, ohgy a bölcsességbõl levont jó sokat, azaz használhatatlan lett a kari. Szerencsére régebbi mentésemet vissza tudtam tölteni. Ennél a játéknál vigyázni kell.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

létezik konzolparancs,vagy valami arra,hogy átírjam a karakterem beállítottságát neutral-ról másra?

Ja van fórum is, de meglátod, ha megvizsgálod a honlapot.

Angolul tudsz?

Baloldalt válaszd ki, mirõl szeretnél olvasni (végigjátszás, kasztok, fajok), katt rá, majd a bejövõ oldalon jobboldalt sorolja fel a lehetõségeket (bal oldal változatlan marad).

Szerintem egy kiváló oldal, RPG és H&S játékosoknak kötelezõ. 😊

köszi 😊

Nyugis: na ilyesmire gondoltam, kösz

Nyugis
rpgvault

takysoft
csak az elsõ kieggel játszottam. érdemes felrakni, mert ad pár új kasztot meg növeli a szintlimitet, de új tárgyakból nem sokat látsz majd az alapjátékban.

mivel a játék autopatcheres, szerintem ügyeltek a mentések kompatibilitására. de ha mégsem, akkor backup, azt reinstall.

weboldal, ami komolyabban foglalkozik.. erre válaszoltam. EZ a fórum😊

azért ennyire nem akarom beleásni magam
de tény,hogy egyik kérdésemre se adtál választ 😊

takysoft
hát az itteni 7327 hozzászólásnál komolyabban foglalkozó oldalt még nem láttam.

ha érdekel a játékról mindenféle jóság, olvasd el õket(7k hozzászólás azért nem 3 heti olvasnivaló)

sziasztok
most találtam rá a játékra
érdemes felrakni a kiegészítõket? lehet utána használni az alapjáték mentéseit?
illetve van valami magyar weboldal ami komolyabban foglalkozik a játékkal?

takysoft
ugye nem próbáltad crackelni, vagy ilyesmi?

takysoft
hát éppen úgy, hogy nem csatlakozol a netre.(húzd ki a modemet pl)

Hali.. Hogy lehet úgy coop-ba játszani(LAN-on) hogy nem csatlakozok a netre??
KaszaN
Hát csak nekem nem vistám van meg windows 7em. A telepítés meg normálisan lement. Viszont a patchelésnél cseszekedett valamit.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Én szerintem rosszul ment fel a játék. Vagy a játék nem kompatibilis teljesen a Vistával/Windows 7-tel.

Nálam az elsõ részénél volt az, ohgy néha-néha teljes sötétségbe borult minden. Aztán kiviáglott. 😊

KaszaN
Szevasztok, egy elég nagy gondom lenne. Már az elején egy gondba ütköztem, hogy egyszerûen nem engedi bekapcsolni a víz tükrözõdését. De az akisebbik gond. Nincsenek karakterek! A karakter készítésnél sem lehetett látni a karakteremet. Meg elindul a játék, ott is beszél valaki de senkitse látni, még az ellenséget se, senki. Tudni hogy ez mitõl van? Valaki segítsen!

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sziasztok. Kérlek segítsetek nekem, elakadtam a játékban a Crossroad keepnél (keresztút torony) egy barlangon keresztül behatoltam az épületbe, ott a pincébe megöltem mindenkit, aki a szertartást végezte. És innen nem tudok hova menni, az ajtók zárva vannak, vagy egyszerûen nem hagyhatom el az épületet. Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek. A játék tökéletesen mûködik. <#worship><#email>

Wednes nevében is köszönöm!

takysoft
dxdiagn.dll
Vista64 SP1 Business-bõl.(frissen kimásolva😄)
ha kell...

Erre majd, csak késõbb tudom megadni a választ. Most 7VG-re átjöttem a barátnõmhöz. Kipróbálom amint lehet. <#kacsint>

Szívesen. Mûködik a tipp? 312-es HSZ-emben lévõ megoldásra vagyok kíváncsi, hogy mûködik-e. 😊

Köszi szépen a segítséget és a tájékoztatást. <#worship>
Most legalább tudom honnan fúj a szél.

Ahogy olvasgattam ez ügyben, avval van a baj, ohgy a játék lecsekkolja a hardvereket. Igenám, de hibásan került az adatbázisban a dolgok, mert az összes piacon lévõ kártyát elutasítja.

Valakinek van 64 bites megoldása is:

itt Repalankas nevû fórumozó HSz-e, alulról a negyedik.

Próbáltam nézni egy megoldást a bajodra. Találtam egy csókát, akinek hasonló a baja. Itt van. Valak iazt mondta, hogy 7048 build óta nem mûködik a játék (64 bites OSrõl beszél).

Elsõ HSz a probléma, második egy lehetséges megoldás. Alatta valahol lesz, aki szerint ez egyáltalán nem a játék hibája, hanem Win7-é, mivel 7000-es builddal mûködött. De nézek még infót, hátha találok, mert megoldást nem írtak le.

Magyarázat még hozzá: valószínûleg a DX 11 kever be. Mert a 7000-es buildben nem volt még benne és ott megy a játék. Késõbb tették bele és nem megy. Ezt fejtegetik.

Egy lehetséges megoldást is írtak:

Steps:

1) You need "dxdiagn.dll" from Windows Vista. It can be found in system32 directory (For example, C:\Windows\System32). This file is part of directX redistributable, so you can download it without breaking any copyrights.
2) Find "dxdiagn.dll" in your Windows 7 system32 directory and take ownership on it. Rename it for "dxdiagn.dll.old".
3) Copy Vista's "dxdiagn.dll" to Windows 7 system32 directory.
4) Voila! Now you can play NWN2)

Tested under 7068 x86 build.

A legfrissebb mindenbõl.

takysoft
hülye kérdés, de legfrisebb grafikai driver, directx megvannak?

Nyugis
érdemes megkérdezned az rpgvaulton, ott tudni fogják a megoldást!