7862
-
#7457 Nem igazan. :/ En game-tol rendeltem anno. -
#7456 Gondolom ezt itthon nem kapni. Eddig nem találtam. -
#7455 Mask of the Betrayer az elso. Ez ugy ahogy folytatja az elozot, legalabbis te tenyleg te maradsz :d -
#7454 Semmi baj, közben végigtoltam. :)
Jó kis kaland volt.
Az viszont tényleg durva, hogy D&D hardocre beállítás szerintem bugos, mert az area effect varázslatoktól soha egy társ sem sebződőtt meg. Mondjuk enélkül soha nem toltam volna végig ezen a szinten...
A kieg az folytatja ott ahol ez abbahagyja? Azt ugya csak kintről lehet megrendelni? Mert akkor abban lehet, hogy segítségre lesz szükségem. Melyik is az első?
Amíg az ninncs tudtok valami letölthető modult ajánlani hozzá? -
#7453 gamefaqs remek oldal, ha taktikákat, vagy végigjátszásokat keresel. (angolul persze)
nem mondom, h mi nem segítünk, mert persze h igen... ha tudunk..
De legtöbbünk rég játszotta már a játékot, és akik emlékeznek is, nem biztos h hamar elérhetőek lesznek.
Szeretünk a játékról beszélgetni, és kedvesek vagyunk, de ha kérdéseid vannak a konkrét storyval kapcsolatban, nagyobb szerencsével járhatsz egy végigjátszással.
Én speciel nem emlékszem a végső csatára már. -
#7452 Mikor a sok kis árny király jön azokkal mit lehet tenni? Csak, jönnek, csak jönnek, csak jönnek... -
#7451 Na, a végső csatánál vagyok. Hát ez nagyon nem lesz egyszerű... -
#7450 A másik kérdés, hogy ellenük is tekercs kell a névvel, vagy csak le kell verni őket? Mert nálam bőszen gyógyulgattak?
Nincs counterspell az NWN2-ben? Az NWN1-ben mintha egy tetszőleges spell beáldozásával lehetett volna ilyet csinálni. -
#7449 Skacok mikor a vár ostroma után elmegyek a Merdelain Völgybe utána ki lehet jönni onnan? Mert egy idő után elfogynak az erőforrásaim. Az utolsó három lény ellen esélyem sincs... Hát, ha vissza kell mennem az előző fejezetbe (ha van még olyan mentés...) akkor tökönszúrom magam. -
torma1 #7448 De ha a SoZ-re felteszed az itt elkészült magyarítást, akkor pl a Szürke Ork leírása üres marad. De a SoZ dialogjába bele tudtam tenni a magyar dialogot és így ezek az új szövegek angolok maradtak. És máris játszható a NW hivatalos küldetés egy Szürke Ork Doomguide-dal.
http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Tools.Detail&id=24
A SoZ dialogjába bele importáltam a magyar dialogot.
Valaki letudná írni hogy kell csinálni??? -
torma1 #7447 Sziasztok! tud valaki segíteni hogy a magyarítás müködjön a Storm os Zehir-hez? Mert az új varázslatok,karakterosztályok üresen maradnak! Pedig jó lenne ha igy lehetne vele játszani!
Köszi -
#7446 Köszi, már régen túl vagyok ezen. Szimplán elfelejtettem visszamenni használni a kardot az ajtón ami mögött a 4. szobor volt. Tárgyak nélkül szerinten nem lehet kinyitni az ajtót.
Eddig egy lehetséges szövetségest vesztettem el. Egy zsoldoscsapat ajnálkotott fel, de a csajra bíztam a döntést. Ő meg elküldte őket.
(A sárkányt érdekes volt begyakni a hegyen...) -
elron #7445 A 2. NWN kiegben, a Masc of...-ban, hogy lehet kajálni másokat? Olyan kevés ilyen lénnyel találkoztam, hogy mire teljesítettem nekik a feladatot, nem mozdultam a gonosz felé, de belehaltam. Kénytelen vagyok szótárazni, mert alig tudok angolul. Amúgy tök nehéz, ha nem a modulból indulok, jól felvértezve, az összes társam kinyiffantódik, jóformán egyedül harcolok. Aztán ez a mások megkajálása nem túl oké. Valaki valamit? -
elron #7444 Nem tom' kaptál-e választ a kérdésedre. A feladatot mindenképp Zihavjeval kell megcsinálnod, különben nem mehetsz be az 5. térkapun. A 4 kapu: egy rögtön a bejáratnál, itt nincs feladat. Az évszakokat megcsináltad, ez oké. A könyvtárban, ahol törpék és elfek vannak, csak akkor nyílik ki az oszlop, ha együtt áll 3 törpe és 3 elf a bejáratnál, egymásba kapaszkodva megnyitják az oszlopot. A bányában pedig(nem tom' mi a neve a helynek) van az ogre sámán. Ennek a pincéjében nyílik a harmadik oszlop, annál az ajtónál, ahol megráz a 220V:). Kinyithatod így is, de belehalhatsz, jobb inkább megszerezni 3 összefüggő tárgyat, amely simán nyitja(jogar, kard, pajzs), így egyszerűbb. Ezek nehéz feladatok, de megéri, a végén nagy hasznodra válik, mikor az Árnyak királya mindenkit kinyiffant, ha nem vagytok eléggé védve.:) -
#7443 Elso resz Dalakoran kivul nem hagyott semmifele maradando elmenyt szamomra, a masodik resz tortenete sokkal inkabb megfogott. Viszont mar lassan masodik napja epitgetem a karaktereket nwn2db-n :D Ez a resz fog hianyozni Dragon agebol :/ -
zenoka #7442 ket kulon tipusu jatek a ketto
nwn az klaszikus rpg szamitogepre tett ultetese.. a gothic sorozat az valami ujfajta..
mondjuk nekem az nwn jobban bejon mert a fiatalsagomat idezi vissza (amikor konyvtarba toltuk a papir alapu ad&d-t annak idejen:D ) -
#7441 A DM mód nem valami ilyesmi az NWN alatt? Az Aurora motor valami hihetelenül rugalmas, maguk a fejlesztők ki sem használják képességeit (sajnos).
Miért nem csinálnak egyeszer egy olyan modult hozzá, ami annyira nonlineáris, mint pl. a Gothic 3? A lények még mindig adagolva jönnek a szintedhez képest. A nagy részük simán leverhető, néha futsz bele nagyon nehéz helyzetekbe. Ilyen pl. a gyíklények sámánja, valami kegyetlen erős volt. Mikor először találkoztam vele, félvállról vettem és úgy elkent, mint állat. Nagyon kellett koncentrálni a második nekifutásra.
A G3-ban és elődeinél gyakorlatilag mindig elmehettél mindenhova (G1-G2-ben volt pár halhatalan lény fejezetektől függően és a G3-ban van talán 1-2), csak éppen levertek, mint vak a poharat... De elmehettél! Ez a fajta nonlineartiás hiányzik az NWN-ből. Mondjuk az NWN szotorivezetése messza a Gothic széria felett van, nyelvezetében végképp (iszonyatosan sok olyan beszéd, könyv és más van, ami "csak" a hangulatot fokozza), de ennek ellnére hangulatban nálam egy szinten vannak szinte. -
zenoka #7440 elotte nem volt ilyen tipusu rpg (azzaz volt, grafikaval hozott nagy ujitast) es amit igy lehetettt tolni online.. dalakora az egy vilag volt magyar szerveren.. gm (jatekmester) rendes emberek iranyitottak a torteneteket mint a papir alapu rpg-ben.. -
#7439 Mivel? Mi az a dalakora? Mi az a gm? Ami nagyon jó az NWN1/2-ben a zene és környezeti zajok. Iszonyat megdobják az összhatást. -
zenoka #7438 az elso resz maga volt a tokely az ujdonsagaval es dalakoraval egyutt elmeny volt ott jatsznai foleg amikor volt gm is...jaj a szep idok:D -
#7437 Engem az első rész nem fogott meg ennyire sőt, azt soha nem is toltam végig. -
#7436 Hat meg az elso resz. :D Na de ez egy masik tortenet. -
#7435 A kiegeszitok is jok, majd nezd meg azokat is ha tudod. -
#7434 Gyerekek, ez istenkirály játék. :) -
Radian #7433 Kösz a válaszokat,tényleg jónak tűnik így ;) csak mostt azt vettem észre hogy hiányzik egy kicsi a képből ha max felbontáson használom, 1440x900 ban(és az összes többi 16:10 es arányú felbontásnál ez van),ötlet? -
steweee #7432 haha régebbi játék. ez bizony megizzaszt akármilyen vasat ha maxra kapcsolod a cuccost,. de talán télleg az a probléma amit előzőleg írtak. én viszont javaslom hogy éppen emiatt minden aplication controlled legyen a default videobeállításoknál. majd játékonként TE beállítgatod telepítés után 1x. nem nagy idő -
#7431 Asszem nálam is szagatott mint állat, amíg ki nem kapcsoltam a játkban az élsimítás, mert én nem application controlledet használok. Ez baj lehet. Tehát, ha te sem akkor a játékban ne kapcsold be. Azon a gépen szerintem futnia kellene. Nekem elvileg minden be van lőve és gyakorlatilag meg sem reccen.
Közben haladok szépen előre. Már a III. fejezetben vagyok. -
Radian #7430 Sziasztok!Nem rég vettem új gépet és végre megpróbálkoztam megint a játékkal mert a régi gépemen nem ment túl jól. (új: amd x2 7750,2 gb ram,hd4670). A gondom pedig az hogy ezen sem megy vmi túl jól,azaz komoly grafikai kompromisszumokat kell kötnöm hogy normálisan fusson,legalábbis a legelején,ha bezoomolok és úgy nézek körbe ahol zsúfoltság van eléggé be tud lassulni. Kérdem én,ez normális? Tudom hogy nem bivaly a gépem de ez már egy régebbi játék,és az ajánlott gépigénynél messze több van. Nem kéne maxon futnia simán? Vagy ez egy ilyen játék XDalapjáték+minden patch fent van -
#7429 Nem működik, mert lapozni kellene, csak nem lehet. (Vagy nem tolerálja az FF3-at?)
Lehet, hogy egyik helyen elfelejtettem bemenni valahova? Egy angol pár soros leírás szerint 4 szobor után lehet használni a teleportot (ezt sejtettem). Újra végigjárom a helyszíneket. -
#7428 hú, de rég volt
végigjátszás nincs a magyarítás oldalán? -
#7427 Na akkor most akadtam el. A lenti esetet megoldottam. A gond a következő. Mindent felépítettem a várban és környékén amit csak lehetett. Mindent. A tornyot is. Összeszedtem minden embert, aki jönni akart. Bányász csak és pasi, egy vért és egy fegyverkovács és Deekint is. Az emberek fullra ki vannak képezve és elivleg az utakon hajukurszának valakiket. Luskani jelentés befutott és két vicces fiútól. 25%-on áll a "várdiő". 3 szobor megvan a romoktól, de nem találok többet sehol.
Voltam az évszakok próbájánál, az ottani toronyban, a bányában is. A fenti térkapuval nem tudok mint kezdeni. Minden helyszínt végigjártam. Akkor most mi van? -
#7426 Na, a szellemeket terelgetem a templomban. Az egyik istennek sem akar a fő csarnok elé meni, hiába kapcsolgatom az utolsó lámát. Akkor most mi van?
Az normális, hogy nem a fa körül gyűlnek, hanem az előtte levő csarnokban? -
#7425 próbáld meg átnevezés nélkül behúzni winampba. fogadok, h úgy is lejátssza:D -
#7424 Sakcok nagyon durva. A Music könyvtárban csak át kell nevezni a zenéket mp3-ra vagy bármi más coomin audio formára és lejátsza a Winapm. :) -
#7423 Köszi.
A tegeket meg \ jellel zárjuk, csak a spoliert gépeltem el. Ezt is úgy írtam. :) -
#7422 igen be lehet tenni asszem
Várból kimész, visszamész, és építkezhetsz megint. egyéb szempontból nemtom hogy telik az idő
A teg-eket meg /-el zárjuk, nem \-el.. -
#7421 Na ,megkaptam a várat. Az idő milyen alapon telik?
[spolier] A saját pénzt be lehet tenni a vár fejlesztésébe? Mert van vagy 250 k aranyam...[\spoiler]
Aztért hihetetlen, hogy még mindig semmi értelmeset nem tudok craftingolni. Amit meg szeretnék csinálni, ahhoz nincs alapanyag. Amit meg tudok, az a tárgy megvan (akár többször is...) -
#7420 Na, varázslóval lezúztam, mint vak a poharat. A második kéz ledönötte. Utána varázsltam egy gyorsítást biztos ami biztos alapon meg még ezt azt. Azán a nagy M varázskard azonnal lezúzta amint felkelt. :) -
#7419 Simán leverem 0-ra mialatt ő jó, ha csak egyszer üt meg. Aztán meg szépen leveri 30 ACés 250 HP mellet. 20-as erőre megy még bull strenght, de egyszer sem sikerült megfeketeni.
Inkább megyek varázslóval majd. Azzel keresztbe - hosszába megszopathatom. A mittomén milyen kéz varázslat megfoghatja, slow lassíthatja és gyorsulhatok, stb.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Tenser féle átváltozás itt is olyan tápos -e, mint NWN1-ben. -
#7418 Amikor en csinaltam anno, en is felszereltem a torpet minden foldi joval. Minnel tobb AC-ja legyen, hogy ne nagyon tudja Lorne baratunk eltalalni, illetoleg +CON -t ado targyak is segithetnek, hogy tobb HP-ja legyen. Hasznlahatod a Knockdown skill-jet is, az is segit.
Vmi sok AC-t ado tower shield-et es egykezes torpe csatabardot hasznaltam, aminek igen kellemes sebzese van annak ellenere hogy egykezes fegyver.
Mivel ez az egykezes fegyver + tower shield felallas egyebkent is eleg jol bevalt az addigi jatek soran, mar joval a harc elott megvettem a torpenek azt a +3-mas torpe csatabardot, ami meg tuz sebzest is ad. Azt kell mondjam, ezzel igen hamar es hatekonyan tudott fellepni Lorne ellen, es a sok AC-nak es a megemelt HP-nak koszonhetoen meg a berserking idoszakot is vigan atveszelte igy a torpe.