34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30652 megint beegett :D -
#30651 kurva vicces voltál mint mindig:D
milyen interről beszélsz? én nem látom, hogy az inter.it-re rakták volna ki.. de biztos én látok rosszul:D -
#30650 mekkora szánalom ez az inter, egyből rakják ki az oldalra :DDD
inkább azt mond h ranocchia kb. minden meccsen csinál ilyet :DSDS: -
#30649 igen, 1 undorito fereg -
#30648 És akkor Benito az undorító... -.-' -
#30647 Lucio bemutatkozott
http://fedenerazzurra.com/2012/07/17/lucio-and-his-latest-contribution-to-juventus/
meg sok ilyet kivanok neki 1 nyilt labtores melle :D -
#30646 http://fedenerazzurra.com/2012/07/17/secrets-of-the-phenomenon-philippe-coutinho/
Coutinhot az egekbe magasztalt a Gazzetta :)
remélem 5 éven belül hoz 1 aranylabdát az Internek ha beváltja a reményeket -
#30645 idén robbannia kell a kis counak :D -
-
#30643 Samuel, Coutinho a 2 gólszerző
Del Piero is beállt a 77. percben :D -
#30642 Újságíró: Lúció, Mourinho kívánt sok szerencsét az új kalandra?
Lucio: Nem
:D
Inter: 21 Handanovic; 29 Bianchetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 15 Mbaye; 4 Zanetti, 14 Guarin; 55 Nagatomo, 8 Palacio, 9 Coutinho; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 13 Maicon, 24 Garritano, 27 Longo, 28 Livaja, 34 Benassi, 35 Del Piero, 36 Pasa.
Allenatore: Andrea Stramaccioni -
#30641 hát inkább azt, hogy nem számítanak rá. én nem bánnám, ha maradna, oké, hogy katasztrofális szezonja volt (de kinek nem Militon kívül?!), de én jobbnak tartom Destronál jelenleg. van Milito, Pazzo és Longo arra a posztra, utóbbi még egy gyerek szinte... Palacio vészhelyzet esetén lehet csatár, Castaignos pedig távozófélben (őt is szépen elherdáljuk. ha 1 olyan szezon után 8millióra nőtt az ára, ahol semmit sem csinált, akkor mi lenne belőle 2-3 jó szezon után...?!) -
#30640 Ma gyakorlatilag bejelentette, hogy távozik.
Kár érte. Egy jó formába lévő interbe lőné a gólokat zsákszámra. Ahogy azt tette az első fél évében is. -
#30639 Pazzo mennyire valószínű hogy elmegy? -
#30638 a friss libertadores-kupa győztes (a meccs legjobbja is volt egyben) Paulinhoról megállapodtunk, 6-8 m körül lesz az ára, és a jövőhéten már be is mutathatják
ha igaz ez a hír, ha nem, örülök, hogy időben elkezdünk foglakozni a keret kialakításával, nem úgy, mint az előző 2 évben
Strama az első edző Mourinho óta, akinek kimondottan a kérésére igazolunk, kíváncsian várom mire megyünk vele. 1 szélsőhátvéd (Debuchy/Cissokho/Kolarov), egy középhátvéd (Benatia/Rolin/Ogbonna/Andreolli) és egy belső középpályás (Paulinho, esetleg még Fernando) biztosan érkezik. ha elmegy Pazzo is, akkor egy csatár biztosan kell, és akkor ott van az álom-kategória Lucas és G. Ramirez személyében -
#30637 te élvezed az ilyeneket? szerintem már az első derbyn megbánja egy életre hogy ezt mondta :D:SD::SDSDD:S -
#30636 Matias Silvestre: “Milan? No Thanks, I Wanted Inter” -
#30635 a Pinzoloi edzőtáborba utazó keret:
Francesco Bardi, Vid Belec, Luca Castellazzi
Matteo Bianchetti, Cristian Chivu, Jonathan, Ibrahima Mbaye, Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Matias Silvestre, Javier Zanetti
Ricardo Alvarez, Marco Benassi, Esteban Cambiasso, Alfred Duncan, Fredy Guarin, Joel Obi, Andrea Romanò
Luc Castaignos, Philippe Coutinho, Luca Garritano, Marko Livaja, Samuele Longo, Diego Milito, Rodrigo Palacio, Giampaolo Pazzini
Handa 8, Maicon 9, Nagatomo 10, Wes 20án csatlakozik. JC kérdéses... -
#30634 Julio érinthetetlen, Branca takarodjon :D
-
#30633 aztakurva mekkora poén szücsi :DD:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#30632 MudinGAYi? Akkor pont interbe való :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#30631 Ausilio brazíliába utazott, hogy lezárja a tárgyalásokat Lucas ügyében. A gazzetta szerint Lucas igent mondott, és az olimpia után csatlakozik az interhez ha a 2 klub megtud egyezni egymással, amire nagy az esély.
Poli érkezése pedig már hétfőn hivatalos lehet, a Samp igazgatója szerint.
Orlandoni, Cordoba és korábbi játékosunk Benoit Cauet is munkát kapott a klubnál. Paolo a fiatalok kapusedzője lesz. Cauet a 98-ban született fiatalok edzője lesz az Inter akadémián. Cordoba pedig az új klubmenedzser lesz. Ezt a posztot korábban Oriali töltötte be. -
#30630 és állítólag a Sao Paolo elfogadta a 20m + JC ajánlatot... (ezt mondjuk nem hiszem, de mekkora lenne :D) -
#30629 Silvestre is hivatalos! -
#30628 -
#30627 meg valami paulinhoért is:D -
#30626 kiegészítőembernek meg tökéletes lesz. -
#30625 ha még esetleg érkezne Poli és Fernando is, akkor nyugodt szívvel meglehetne válni Cambiassotól és Stankovictól. mindkettőnek van kérője, és főleg Cambiasson látszott meg a visszaesés. érte még 5-7m körül lehetne kapni, a Galata nagyon szeretné, az ő eladásán inkább elgondolkodnék, mint Maiconén -
#30624 ő igenis erősítés, a 3. legtöbb labdaszerzése volt a ligában (az első 10ben benne van egész Európát nézve!), az általam istenített Cambiasso az első 15be sem fért be a serie a-t tekintve. nem mai csirke, de jelentéktelen a fizetése, és egy hasznos robot -
#30623 sztem csak a san siro gyepét rakja majd rendbe meccsek után :D
Ausilio brazíliába utazott lucasért, állítólag a pirelli beszáll pénzzel -
#30622 30 éves geci... -
#30621 Mudingayi will join Inter, confirms agent...
Ez ám az erösítés pff -
#30620 ja. de nézd meg mennyit spórolunk vele.
handa fele annyit fog keresni, fiatalabb és kb hasonló képességű kapus mint cesar. bár nyilván julio még jobb. én se örülök, hogy elengedjük mert nagy kedvencem. de pénzügyileg ez jó döntésnek számít, még úgy is ha ingyen megy el. -
#30619 na jah, de ha itt van még 1 hónapig, akkor keres 450ezer eurót, viszont ha eladjuk bárkinek, minimum 5öt kapunk érte... de inkább 6-8at. ennyire sötét nem lehet a vezetőség -
#30618 vezetőség jelenleg a fizetéseket nézi, ezért sanszos hogy szerződés bontás lesz a vége.. -
#30617 én nagyon szeretem őt, és az zavar hogy felakarják bontani a szerződését, ami óriási hiba. várjunk akár 2 hónapot is, nagyon sok csapatba beférne (inkább azt mondanám, hogy nagyon nagyon kevés csapat, ahova nem), biztos lenne érte jelentkező. de ha ingyen "kidobjuk", akkor pénzt bukunk, és a játékossal is kibaszunk, amit nem érdemel meg -
#30616 Új csapat építünk, ez meg lett mondva.
A sokat kereső kiöregedett embereket elküldjük. Ezzel nincs is baj, csak Cesar-t nem kéne eladni.
Bár ha félretesszük az érzelmeket, akkor viszont ez jó döntés. Handa a Serie A egyik legjobb kapusa évek óta. 5 évvel fiatalabb mint Cesar és feleannyit keres, szóval logikus döntésnek tűnik. Csak hát Julio az Julio.. -
#30615 nem értem amúgy, sorra külditek el a régi nagy neveiteket... mintha Moratti bedilizett volna -
#30614 Ertem en de azert egyik legjobb kapus a vilagon..nem veletlen vettek meg handanovicot.Es nem kotozkodni jottem csak nem ertem. -
#30613 sok a fizetése, és kezd idősödni (sokat bajlódott sérüléssel utóbbi 2 szezonban), csak ezért akarják elküldeni, nem a teljesítménye miatt
most olvasom ismét, nem a keretből zárták ki, hanem nincs a felkészülést megkezdő játékosok között...