34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    megint beegett :D
  • ForzaInter
    kurva vicces voltál mint mindig:D

milyen interről beszélsz? én nem látom, hogy az inter.it-re rakták volna ki.. de biztos én látok rosszul:D
  • szucsy89
    mekkora szánalom ez az inter, egyből rakják ki az oldalra :DDD

inkább azt mond h ranocchia kb. minden meccsen csinál ilyet :DSDS:
  • limperatore
    igen, 1 undorito fereg
  • Grove4
    És akkor Benito az undorító... -.-'
  • limperatore
    Lucio bemutatkozott

http://fedenerazzurra.com/2012/07/17/lucio-and-his-latest-contribution-to-juventus/

meg sok ilyet kivanok neki 1 nyilt labtores melle :D
  • limperatore
    http://fedenerazzurra.com/2012/07/17/secrets-of-the-phenomenon-philippe-coutinho/

Coutinhot az egekbe magasztalt a Gazzetta :)

remélem 5 éven belül hoz 1 aranylabdát az Internek ha beváltja a reményeket
  • limperatore
    idén robbannia kell a kis counak :D
  • bakkerman

• limperatore
    Samuel, Coutinho a 2 gólszerző

Del Piero is beállt a 77. percben :D
  • limperatore
    Újságíró: Lúció, Mourinho kívánt sok szerencsét az új kalandra?

Lucio: Nem

:D

Inter: 21 Handanovic; 29 Bianchetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 15 Mbaye; 4 Zanetti, 14 Guarin; 55 Nagatomo, 8 Palacio, 9 Coutinho; 22 Milito.
    A disposizione: 12 Castellazzi, 13 Maicon, 24 Garritano, 27 Longo, 28 Livaja, 34 Benassi, 35 Del Piero, 36 Pasa.

Allenatore: Andrea Stramaccioni
  • WuFraZselic
    hát inkább azt, hogy nem számítanak rá. én nem bánnám, ha maradna, oké, hogy katasztrofális szezonja volt (de kinek nem Militon kívül?!), de én jobbnak tartom Destronál jelenleg. van Milito, Pazzo és Longo arra a posztra, utóbbi még egy gyerek szinte... Palacio vészhelyzet esetén lehet csatár, Castaignos pedig távozófélben (őt is szépen elherdáljuk. ha 1 olyan szezon után 8millióra nőtt az ára, ahol semmit sem csinált, akkor mi lenne belőle 2-3 jó szezon után...?!)
  • ForzaInter
    Ma gyakorlatilag bejelentette, hogy távozik.

Kár érte. Egy jó formába lévő interbe lőné a gólokat zsákszámra. Ahogy azt tette az első fél évében is.
  • Rockynhooo
    Pazzo mennyire valószínű hogy elmegy?
  • WuFraZselic
    a friss libertadores-kupa győztes (a meccs legjobbja is volt egyben) Paulinhoról megállapodtunk, 6-8 m körül lesz az ára, és a jövőhéten már be is mutathatják

ha igaz ez a hír, ha nem, örülök, hogy időben elkezdünk foglakozni a keret kialakításával, nem úgy, mint az előző 2 évben

Strama az első edző Mourinho óta, akinek kimondottan a kérésére igazolunk, kíváncsian várom mire megyünk vele. 1 szélsőhátvéd (Debuchy/Cissokho/Kolarov), egy középhátvéd (Benatia/Rolin/Ogbonna/Andreolli) és egy belső középpályás (Paulinho, esetleg még Fernando) biztosan érkezik. ha elmegy Pazzo is, akkor egy csatár biztosan kell, és akkor ott van az álom-kategória Lucas és G. Ramirez személyében
  • szucsy89
    te élvezed az ilyeneket? szerintem már az első derbyn megbánja egy életre hogy ezt mondta :D:SD::SDSDD:S
  • limperatore
    Matias Silvestre: “Milan? No Thanks, I Wanted Inter”
  • WuFraZselic
    a Pinzoloi edzőtáborba utazó keret:

Francesco Bardi, Vid Belec, Luca Castellazzi

Matteo Bianchetti, Cristian Chivu, Jonathan, Ibrahima Mbaye, Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Matias Silvestre, Javier Zanetti

Ricardo Alvarez, Marco Benassi, Esteban Cambiasso, Alfred Duncan, Fredy Guarin, Joel Obi, Andrea Romanò

Luc Castaignos, Philippe Coutinho, Luca Garritano, Marko Livaja, Samuele Longo, Diego Milito, Rodrigo Palacio, Giampaolo Pazzini

Handa 8, Maicon 9, Nagatomo 10, Wes 20án csatlakozik. JC kérdéses...
  • limperatore
    Julio érinthetetlen, Branca takarodjon :D

• limperatore
    aztakurva mekkora poén szücsi :DD:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• szucsy89
    MudinGAYi? Akkor pont interbe való :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • ForzaInter
    Ausilio brazíliába utazott, hogy lezárja a tárgyalásokat Lucas ügyében. A gazzetta szerint Lucas igent mondott, és az olimpia után csatlakozik az interhez ha a 2 klub megtud egyezni egymással, amire nagy az esély.

Poli érkezése pedig már hétfőn hivatalos lehet, a Samp igazgatója szerint.

Orlandoni, Cordoba és korábbi játékosunk Benoit Cauet is munkát kapott a klubnál. Paolo a fiatalok kapusedzője lesz. Cauet a 98-ban született fiatalok edzője lesz az Inter akadémián. Cordoba pedig az új klubmenedzser lesz. Ezt a posztot korábban Oriali töltötte be.
  • WuFraZselic
    és állítólag a Sao Paolo elfogadta a 20m + JC ajánlatot... (ezt mondjuk nem hiszem, de mekkora lenne :D)
  • WuFraZselic
    Silvestre is hivatalos!
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    meg valami paulinhoért is:D
  • ForzaInter
    kiegészítőembernek meg tökéletes lesz.
  • WuFraZselic
    ha még esetleg érkezne Poli és Fernando is, akkor nyugodt szívvel meglehetne válni Cambiassotól és Stankovictól. mindkettőnek van kérője, és főleg Cambiasson látszott meg a visszaesés. érte még 5-7m körül lehetne kapni, a Galata nagyon szeretné, az ő eladásán inkább elgondolkodnék, mint Maiconén
  • WuFraZselic
    ő igenis erősítés, a 3. legtöbb labdaszerzése volt a ligában (az első 10ben benne van egész Európát nézve!), az általam istenített Cambiasso az első 15be sem fért be a serie a-t tekintve. nem mai csirke, de jelentéktelen a fizetése, és egy hasznos robot
  • limperatore
    sztem csak a san siro gyepét rakja majd rendbe meccsek után :D

Ausilio brazíliába utazott lucasért, állítólag a pirelli beszáll pénzzel
  • bakkerman
    30 éves geci...
  • Oziris666
    Mudingayi will join Inter, confirms agent...

Ez ám az erösítés pff
  • ForzaInter
    ja. de nézd meg mennyit spórolunk vele.

handa fele annyit fog keresni, fiatalabb és kb hasonló képességű kapus mint cesar. bár nyilván julio még jobb. én se örülök, hogy elengedjük mert nagy kedvencem. de pénzügyileg ez jó döntésnek számít, még úgy is ha ingyen megy el.
  • WuFraZselic
    na jah, de ha itt van még 1 hónapig, akkor keres 450ezer eurót, viszont ha eladjuk bárkinek, minimum 5öt kapunk érte... de inkább 6-8at. ennyire sötét nem lehet a vezetőség
  • ForzaInter
    vezetőség jelenleg a fizetéseket nézi, ezért sanszos hogy szerződés bontás lesz a vége..
  • WuFraZselic
    én nagyon szeretem őt, és az zavar hogy felakarják bontani a szerződését, ami óriási hiba. várjunk akár 2 hónapot is, nagyon sok csapatba beférne (inkább azt mondanám, hogy nagyon nagyon kevés csapat, ahova nem), biztos lenne érte jelentkező. de ha ingyen "kidobjuk", akkor pénzt bukunk, és a játékossal is kibaszunk, amit nem érdemel meg
  • ForzaInter
    Új csapat építünk, ez meg lett mondva.

A sokat kereső kiöregedett embereket elküldjük. Ezzel nincs is baj, csak Cesar-t nem kéne eladni.

Bár ha félretesszük az érzelmeket, akkor viszont ez jó döntés. Handa a Serie A egyik legjobb kapusa évek óta. 5 évvel fiatalabb mint Cesar és feleannyit keres, szóval logikus döntésnek tűnik. Csak hát Julio az Julio..
  • szucsy89
    nem értem amúgy, sorra külditek el a régi nagy neveiteket... mintha Moratti bedilizett volna
  • DONGUBA
    Ertem en de azert egyik legjobb kapus a vilagon..nem veletlen vettek meg handanovicot.Es nem kotozkodni jottem csak nem ertem.
  • WuFraZselic
    sok a fizetése, és kezd idősödni (sokat bajlódott sérüléssel utóbbi 2 szezonban), csak ezért akarják elküldeni, nem a teljesítménye miatt

most olvasom ismét, nem a keretből zárták ki, hanem nincs a felkészülést megkezdő játékosok között...