34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30612 De ugy csinalnak nalatok mintha o tehetne a gyengebb szereplesrol pedig nem hiszem....o mindent megtett nem? -
#30611 bruttó 5.4milliót. Handanovic pedig a felénél is kevesebbet... -
#30610 Mennyit keres JC? -
#30609 Nem értem minek nektek Handa, két ilyen kapus biztos hogy nem fér meg egy csapatnál, nyilvánvalóan egyik sem akar majd padozni... -
#30608 lehet, de a fizetésével van a gondja vezetőségnek, nem a teljesítményével... -
#30607 dehogy zártuk, hol írták ilyen baromságot?:D
tegnap nyilatkozta, hogy maradni akar Handa érkezése ellenére is és küzdeni akar az 1. számú kapusposztért. -
#30606 Handa és Silvestre ma van orvosin, JC-t meg elvileg kizárták a keretből... szépen bánunk a játékosokkal, na őt megérteném, ha mondjuk a Milanba menne, meg is érdemelné a vezetőség -
#30605 -
#30604 Talán nem kéne elaludni, amikor 1-1-ben vezetheti rá a labdát a kapusra. Mindegy, Balotelli legalább egoban nem szenved hiányt, fontos dolog ez manapság a futballvilágban... :D -
#30603 Bár picit off, de Matyinak tetszeni fog:
Balotelli a Juve játékosait okolta a vereségért -
#30602 pont elég volt amit a derbiken láttam belőle:D
egy idegbeteg fasz. -
#30601 te meg max fotelból néztél milan meccset :DDDDDDDDDDDDDDD
-
#30600 sztem te inkább nézzél teniszt mert annyira hülye vagy a focihoz
-
#30599 Azt vágom, hogy nem néztél életeden sok Milan meccset, de Gattuso pont ilyen! Ha felrúg valakit egyből odamegy, bocsánatot kér, megveregeti a vállát, poénkodik párat stb... a pályafutása során egyetlen egyszer csinált ilyet, ezt sikerült a kép készítőjének kiemelni. Gratulálok neki. -
#30598 mert nem ez a jellemző a 2 focistára?
Zanetti ha valakit felrúg véletlen azonnal megy oda bocsánatot kérni, és soha nem balhézott még egy játékossal sem..
gattuzoo meg egy idegbeteg állat, még kb neki áll feljebb ha ha valakit ő felrúg és elkezd reklamálni. -
#30597 na pont az ilyenekből látszik, hogy nem értesz a focihoz... hogy lehet ilyen szánalmas képet csinálni? -
#30596 Itt a különbség a kapitány, meg a szörny között
-
#30595 nekemis kedvenc topikom a milan, inter meg olasz foci topik...:DDDD -
#30594 és csak vágod a fát magad alatt :D -
#30593 de hogy ne offoljam szarrá a topikot:
http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/hirek-pletykak/8049-inter-maicon-koezel-a-chelseahez
úgy látszik Lúcioval beindult a lavina, mi meg Forlant akarjuk :/ -
#30592 akkor örülök hogy örömet szerzek, mondjuk ez csak szerintetek van így :D
már matyipontok vannak régóta... ;) -
#30591 de a legjobb az egészben, hogy mindig beégsz, és aztán csak röhögünk a hülyeségeiden:D
ez még nem tűnt fel? szívesen látunk amúgy, feldobod mindig az ember napját:D
matyi a szücsipontok élnek még?:DDDDD -
#30590 majom :D -
#30589 amúgy tök jó dolog, az összes többi topikban elbeszélgetek másokkal, ide viszont csak trollkodni járok :D kedvenc topikom :D:DS:D -
#30588 és szted fenyegetőzésnek szántam? :D de hülye vagy, látszik h interes :D -
#30587 ez valami oltás akar lenni? mert ha igen akkor kurva nagy fail:D ezzel már óvodában is kiröhögtek volna:D -
#30586 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
NEEEEEEEEEEEE :DDDDDDDDD NE CSINÁLD SZÜCSY :DDDDDDDDDDD NEM FOGOK ALUDNI 1 HÉTIG MOST
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GECI TE MINDIG ROMMÁ ÉGETED SAJÁT MAGAD :dDDDDDD -
#30585 Jólvan mostantól mindig kisbetűvel fogom írni a csapatod nevét, úgyis azt érdemli :D -
#30584 persze mert ti bilanosok hatalmas nagy gyökerek vagytok :D -
#30583 de mi nem vagyunk milanosok. szerencsére.:D -
#30582 Jó, mondjuk ez olyan mint nálunk Pirlo... a Milanosok nagy része egyáltalán nem volt felháborodva miatta, inkább sok szerencsét kívántak neki stb. -
#30581 május óta szinte biztos volt, hogy távozik, a gond az, hogy ha pont a juvéhoz megy. a klub megtette neki a szívességet, hogy elengedte, erre pont átmenne oda?! -
#30580 Nesta-Lucio belső páros,középen Pirlo,reaktiválják a támadósorba Viallit,és irány a BL döntő! :D -
#30579 Ha megszerzitek Silvestrét helyette akkor sztem nem gáz. A Juve meg Nestát is hívta, mit akarnak ezek 35 éves védőkkel? :D -
#30578 hiba? az amit írtál egy Inter szintű klubnak nem pénz. még így se, hogy nem állunk olyan jól pénzügyileg.
ráadásul sokat keresett, így sok pénz felszabadul. -
#30577 meg igazából bármelyik másik klub is. hiába 34 éves, még mindig minőségi védő. kurva nagy hibát követett el a klub, várnak 1-2 hetet, és megvan az új csapata, senki érkezését nem befolyásolja, ha még itt kezdi meg az alapozást...
amúgy szerintem ha elengedték, akkor már tudta, melyik lesz a következő klubja, és lehet ezért ment bele a vezetőség. mert a Juve állítólag csak ma délután/este jelentkezett be érte -
#30576 persze, tudom, meg azt is, hogy távozni akart. de a Malaga is megkereste, akik biztosan tudták volna állni a fizuját + 2-5m euró közti összeget is simán kipengettek volna érte... -
#30575 hát az elég nagy geciség lenne, főleg úgy, hogy a klub megengedte neki, hogy ingyen mehessen el.. -
#30574 na de elmegy a juvéba??? :@ -
#30573 már volt idén is több hibája. ha pedig új Inter-t akarunk építeni akkor abba már Lúcio nem fér be, csak mint csere, az meg már luxus lenne ilyen fizuval. én nem sírok utána.