34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30812 azért meg ne sértődj:D:D -
#30811 hát legyen. akkor -fav, pápá inter topik -
#30810 a faszságaidat meg ha lehet másold be a milan topikba vagy küld el matyinak üzenetbe..
ez nem a gumiszoba. jó lenne befejeznéd ezt a trollkodást itt. -
#30809 "20évet nem tudtak kiemelkedőt nyújtani"
micsoda értelmes mondat.:D
morattiról semmilyen felvétel nincs amúgy, ami valamit is bizonyítana. -
#30808 Matyi, válaszolt a gyerek neked facebookon:D:D az utolsó mondaton felnevettem
"Az olasz futballt az olyanok tették tönkre mint moratti és a szánalmas csapata akik itáliában 20évet nem tudtak kiemelkedőt nyújtani.A calciopoli kapcsán is előkerültek olyan bizonyítékok olyan lehallgatott telefon beszélgetések amin moratti hangja hallható amint kéri h melyik meccse ki vezesse a játékot.Ezt a bizonyítékot anno nem vették figyelembe 5év elteltével a bíróság elfogatta mint bizonyíték de az intert nem lehet már büntetni mivel védi őket az 5éves elévülési törvény. Az ilyen pámer féle idióták meg csak vergődnek itt és a többi fórumon az elég izzadságszagú megnyilvánulásaikkal."
:DSDAASD:SADASD:DSDADSASDADSA -
#30807 ne az nso-ból élj mondtam már, 2 nappal levan maradva -
#30806 http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-a-sao-paulo-alelnoke-elismerte-targyalnak-lucasrol-2160415 -
#30805 ez szétütött :DDDD -
#30804 ott játszott legtöbbet és nagyon jól. -
#30803 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
síííírok geci :D:D:D:D:DD:D:D -
#30802 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az jó lenne mindenkinek :D:D -
#30801 :D:D
brancának bele kéne vezetni a repülőgépet a psg székházába:D:D:D -
#30800 azért Alvarez a "sebességével" ne legyen szélső :D -
#30799 hagyjuk már ezt a lucast.. itt van egy coutinho, alvaraz és palacio szélre. teljesen felesleges lenne lucas, ha leigazolnánk akkor azzal coutinho és alvarez sokkal kevesebb lehetőséget kapna. meg 30 millio? menjenek a brazilok a kurva annyukba. felét nem éri. vigye csak a psg.
1 balhátvéd meg egy cserecsatár kell. talán egy még egy védő középre és készen vagyunk. -
#30798 nem az időt húzta, egyszerűen nincs pénzünk. ingyen engedünk el játékosokat a fizetésük miatt, nincs normális hátvédünk, balhátvédünk, cserecsatárunk, ésszel megáldott belső középpályásunk (talán Guarín...), semmivel se lennénk előrébb egy 30 milliós brazillal, aki legjobb esetben is aug. végén csatlakozna a kerethez, és hónapok alatt sem venné fel a serie a ritmusát. én is örültem volna Lucasnak, nem arról van szó, de jelenleg kurvára hiányos ez a keret, nem költheti el majd minden átigazolásra szánt pénzét a csapat egy játékosra
ezt a 30 milliót rákölthetjük Kolarov+Fernando, Kolarov+Sahin, Kolarov+Ramirez, Ogbonna+Kolarov stb játékosokra, és JC-Mariga(?)-Stanko-Pazzini-Castaignos árából vehetnénk egy normális cserecsatárt -
#30797 szétbasz az ideg, moratti megint húzta az időt azt megbaszhatja most
remélem legalább vmi geci jó védőt vesz ezen a pénzen, rano is megy pihenni majd -
#30796 psg 45mért megvette lucast elvileg...komolyan mondom ha ez igaz, remélem megdöglenek, tönkre tesznek mindent -
#30795 Thiago Silva.. -
#30794 dehogynem, mint lucio
-
#30793 védelem? Brazíliában kb nem is létezik :D -
#30792 nekem nincs bajom ezekkel a srácokkal,mert az tény,hogy tátott szájjal néztem a Lucas Mouras vidiket youtubon,meg amit Neymar csinál az se semmi,csak ez a nagy hype nekem nem természetes,meg persze az árak se,amilyeneket rájuk nyomtak -
#30791 a Santos kivételével a legtöbb brazil csapat igen jó anyagi helyzetbe van, így megtehetik, hogy elutasítanak irreális ajánlatokat is (Santosnak a legjobb az utánpótlása Brazíliában, de messze nem tartozik a gazdag klubok közé). ez gondolom kihat a játékosokra is szerintem, már csak erre is nőhet az arcuk... -
#30790 eddig ahogy néztem az olimpián a meccseiket,nem rosszak,2014-es VB-re jók lehetnek,de hiányzik ebből a válogatottból egy Gilberto Silva,Ronaldinho,Ronaldo,Kaká,Lucio,Cafu...ezek egyéniségek voltak,most meg vannak a facebook buzi szamba királyok ilyen Neymarok,Oscarok,Mourak,akik nagyon tehetségesek,de már most akkora arcuk van (főleg Neymarnak),hogy külön gépen vitték Londonba. Majd ha bejönnek európába kiderül mit tudnak,az egy dolog,hogy a brazil bajnokságban lefekszik nekik a komplett védelem minden meccsen,én ettől még nem vagyok elájulva. -
#30789 gyakorlatilag Hulkon kívül mindegyiket -
#30788 hát ez a neymar elég ratyi a válogatottban, olaszban megennék mint a szart
talán a spanyol bohóc ligában tudna villogni, de hát nem 1 ronaldo
lucas viszont geci jól nyomja, nem is értem h miért csak csere, olyan megindulásokat csinál, pikk pakk gólhelyzetet tud teremteni -
#30787 azért kíváncsi vagyok hogy ez az új brazil generáció ér-e valamit vagy csak otthon villognak. -
#30786 persze :D -
#30785 Hétfő v kedden lesz értekezlet Lucas ügyében, remélem Moratti nem húzza már tovább az időt mert a psg elviszi a végén -
#30784 Sao Paulo és Branca között megvan a szóbeli egyezség Lucas ügyében. Branca hazaperült Milánóba hogy Moratti rábólintson és küldjék a hivatalos ajánlatot. Állítólag nagyon jó a kapcsolat a 2 fél között. Lucas meg az Interbe szeretne jönni.
Végén megszerezzük az új Ronaldot -
#30783 :D:D:D:D:D: -
#30782 legyen ilyen, de az öltözőnk ne így nézzen ki;
-
#30781 +1:D:D:D -
#30780 :SDFSDFASDFSASD:A:SDFDSA
-
#30779 köszönöm ezt az élményt srácok -
#30778 :DDD -
#30777 még ebbe is többen férnének mint a juve stadionjába :D -
Nem, elvileg ilyen lesz! :) -
#30775 sok minden változik, de a humorod a régi :)...ugyanolyan szar -