34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    azért meg ne sértődj:D:D
  • szucsy89
    hát legyen. akkor -fav, pápá inter topik
  • ForzaInter
    a faszságaidat meg ha lehet másold be a milan topikba vagy küld el matyinak üzenetbe..

ez nem a gumiszoba. jó lenne befejeznéd ezt a trollkodást itt.
  • ForzaInter
    "20évet nem tudtak kiemelkedőt nyújtani"

micsoda értelmes mondat.:D

morattiról semmilyen felvétel nincs amúgy, ami valamit is bizonyítana.
  • szucsy89
    Matyi, válaszolt a gyerek neked facebookon:D:D az utolsó mondaton felnevettem

"Az olasz futballt az olyanok tették tönkre mint moratti és a szánalmas csapata akik itáliában 20évet nem tudtak kiemelkedőt nyújtani.A calciopoli kapcsán is előkerültek olyan bizonyítékok olyan lehallgatott telefon beszélgetések amin moratti hangja hallható amint kéri h melyik meccse ki vezesse a játékot.Ezt a bizonyítékot anno nem vették figyelembe 5év elteltével a bíróság elfogatta mint bizonyíték de az intert nem lehet már büntetni mivel védi őket az 5éves elévülési törvény. Az ilyen pámer féle idióták meg csak vergődnek itt és a többi fórumon az elég izzadságszagú megnyilvánulásaikkal."

:DSDAASD:SADASD:DSDADSASDADSA
  • limperatore
    ne az nso-ból élj mondtam már, 2 nappal levan maradva
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-a-sao-paulo-alelnoke-elismerte-targyalnak-lucasrol-2160415
  • Mor3llo
    ez szétütött :DDDD
  • ForzaInter
    ott játszott legtöbbet és nagyon jól.
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

síííírok geci :D:D:D:D:DD:D:D
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az jó lenne mindenkinek :D:D
  • Effe88
    :D:D
    brancának bele kéne vezetni a repülőgépet a psg székházába:D:D:D
  • WuFraZselic
    azért Alvarez a "sebességével" ne legyen szélső :D
  • ForzaInter
    hagyjuk már ezt a lucast.. itt van egy coutinho, alvaraz és palacio szélre. teljesen felesleges lenne lucas, ha leigazolnánk akkor azzal coutinho és alvarez sokkal kevesebb lehetőséget kapna. meg 30 millio? menjenek a brazilok a kurva annyukba. felét nem éri. vigye csak a psg.

1 balhátvéd meg egy cserecsatár kell. talán egy még egy védő középre és készen vagyunk.
  • WuFraZselic
    nem az időt húzta, egyszerűen nincs pénzünk. ingyen engedünk el játékosokat a fizetésük miatt, nincs normális hátvédünk, balhátvédünk, cserecsatárunk, ésszel megáldott belső középpályásunk (talán Guarín...), semmivel se lennénk előrébb egy 30 milliós brazillal, aki legjobb esetben is aug. végén csatlakozna a kerethez, és hónapok alatt sem venné fel a serie a ritmusát. én is örültem volna Lucasnak, nem arról van szó, de jelenleg kurvára hiányos ez a keret, nem költheti el majd minden átigazolásra szánt pénzét a csapat egy játékosra

ezt a 30 milliót rákölthetjük Kolarov+Fernando, Kolarov+Sahin, Kolarov+Ramirez, Ogbonna+Kolarov stb játékosokra, és JC-Mariga(?)-Stanko-Pazzini-Castaignos árából vehetnénk egy normális cserecsatárt
  • limperatore
    szétbasz az ideg, moratti megint húzta az időt azt megbaszhatja most

remélem legalább vmi geci jó védőt vesz ezen a pénzen, rano is megy pihenni majd
  • limperatore
    psg 45mért megvette lucast elvileg...komolyan mondom ha ez igaz, remélem megdöglenek, tönkre tesznek mindent
  • LasCar16
    Thiago Silva..
  • limperatore
    dehogynem, mint lucio

• Mor3llo
    védelem? Brazíliában kb nem is létezik :D
  • bakkerman
    nekem nincs bajom ezekkel a srácokkal,mert az tény,hogy tátott szájjal néztem a Lucas Mouras vidiket youtubon,meg amit Neymar csinál az se semmi,csak ez a nagy hype nekem nem természetes,meg persze az árak se,amilyeneket rájuk nyomtak
  • WuFraZselic
    a Santos kivételével a legtöbb brazil csapat igen jó anyagi helyzetbe van, így megtehetik, hogy elutasítanak irreális ajánlatokat is (Santosnak a legjobb az utánpótlása Brazíliában, de messze nem tartozik a gazdag klubok közé). ez gondolom kihat a játékosokra is szerintem, már csak erre is nőhet az arcuk...
  • bakkerman
    eddig ahogy néztem az olimpián a meccseiket,nem rosszak,2014-es VB-re jók lehetnek,de hiányzik ebből a válogatottból egy Gilberto Silva,Ronaldinho,Ronaldo,Kaká,Lucio,Cafu...ezek egyéniségek voltak,most meg vannak a facebook buzi szamba királyok ilyen Neymarok,Oscarok,Mourak,akik nagyon tehetségesek,de már most akkora arcuk van (főleg Neymarnak),hogy külön gépen vitték Londonba. Majd ha bejönnek európába kiderül mit tudnak,az egy dolog,hogy a brazil bajnokságban lefekszik nekik a komplett védelem minden meccsen,én ettől még nem vagyok elájulva.
  • WuFraZselic
    gyakorlatilag Hulkon kívül mindegyiket
  • limperatore
    hát ez a neymar elég ratyi a válogatottban, olaszban megennék mint a szart

talán a spanyol bohóc ligában tudna villogni, de hát nem 1 ronaldo

lucas viszont geci jól nyomja, nem is értem h miért csak csere, olyan megindulásokat csinál, pikk pakk gólhelyzetet tud teremteni
  • LasCar16
    azért kíváncsi vagyok hogy ez az új brazil generáció ér-e valamit vagy csak otthon villognak.
  • LasCar16
    persze :D
  • limperatore
    Hétfő v kedden lesz értekezlet Lucas ügyében, remélem Moratti nem húzza már tovább az időt mert a psg elviszi a végén
  • limperatore
    Sao Paulo és Branca között megvan a szóbeli egyezség Lucas ügyében. Branca hazaperült Milánóba hogy Moratti rábólintson és küldjék a hivatalos ajánlatot. Állítólag nagyon jó a kapcsolat a 2 fél között. Lucas meg az Interbe szeretne jönni.

Végén megszerezzük az új Ronaldot
  • limperatore
    :D:D:D:D:D:
  • WuFraZselic
    legyen ilyen, de az öltözőnk ne így nézzen ki;

• Effe88
    +1:D:D:D
  • szabii98
    :SDFSDFASDFSASD:A:SDFDSA
  • bakkerman
    köszönöm ezt az élményt srácok
  • Grove4