34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30852 800. inter meccse következik a románok ellen
egy kibaszott gép ez az ember, tnap lefutott mindenkit megint -
#30851 Capitano pedig 39 éves. 18. szezonját kezdi velünk, hihetetlen :) Isten Éltesse a legnagyobbat :)
-
#30850 hát az már Milánó távolság szinte, kisebb túlzással Moldovában van a meccs :D -
#30849 No, abból tán még valami utazást is összehoznak nektek, Romániába. -
Atys91 #30848 közben az El sorsoláson a Vaslui csapatát kaptuk -
#30847 ez egy rossz vicc volt tegnap. már csak a szurkolók megérdemeltek volna egy tisztességes teljesítményt...
elnézve az elmúlt 1 hónapot, lehet, hogy nem Milito cseréjének kéne igazolni, hanem elsőszámú csatárt. a védelemre ugyanez igaz, nem 5 milliós vészmegoldásokra van itt szükség, hanem egy igazi klasszis hátvédre, mert ez nagyon nagyon kevés lesz
Cambiasso elfelejtett labdát szerezni, Samuel brutálisan lelassult, Jonathan pedig sosem lesz Maicon. még a szar formáját produkáló Maicon sem... -
#30846 már tovább is repült:D -
#30845 Branca hazarepült már? :D -
#30844 leszartuk a meccset, lőhettünk volna pár gólt
milito sajna megint gyenge volt, félek h megint őszi formáját hozza
pazzot bekéne dobni -
Atys91 #30843 erről a meccsről csak annyit,h hamar el kell felejteni,lényeg h továbbjutottunk -
#30842 kikaptunk 2-0-ra a hajduktól:D
sok köze nem volt a meccshez a horvátoknak. mondjuk nekünk se, nem vették valami komolyan a fiúk. a továbbjutás egy percig nem forgott veszélyben. -
Atys91 #30841 bekapcsolódnék a topic életébe ha nemgond,hiszen nagyon régóta olvaslak benneteket csak nem szóltam hozzá a történésekhez de ezt a cikket nagyon jó volt elolvasni:) -
#30840 ja a csaja odavan milánóért. twitteren is írogatja, hogy imádja milánót:D -
#30839 Nem rossz az asszonyka btw.
-
#30838 "Az Inter játékosa vagyok, és nem fogok elmenni csupán a pénz miatt."
Én se mennék el, pénz itt is van/lesz, jönnek a ferde szeműek -
#30837 én vmiért látok benne fantáziát, sztem csak senki nem hozta ki belőle amit igazán tud
Strama kezei alatt megnézném, egyébként Sneijder interjú:
- Sneijder, hogy érzed magad így egy hónapnyi vakáció után?
- Újra akarom kezdeni munkát és jól játszani az Interben. Az előző szezonban semmi nem jött össze, az Európa-bajnokságon sem játszottam jól. 28 éves vagyok, a legjobbamat akarom nyújtani és megnyerni mindent. Nem ülhetek a babérjaimon.
- Mik az első benyomásaid erről az új Interről a Celtic és a Hajduk Split elleni meccsek után?
- A csapat változott egy keveset és ez már nem a 2010-es Inter. Összehasonlítva a két évvel ezelőtti csapattal, sok remek játékos érkezett, de ők meglehetősen fiatalok. Még az edző is új, ugyanakkor tetszik az általa elképzelt formáció, valamint a módja, ahogyan a mérkőzésekhez áll. A célunk együtt nem lehet más, mint a győzelem”
- Másabb a légkör az Internél manapság?
- Igen, hiszen a dolgok változtak az elmúlt évek alatt. Egy remek elegyet látok tapasztaltabb és fiatal játékosokból. Jók leszünk.
- Gondoltál rá, hogy távozol a nyáron?
- Nem, mert én az az ember vagyok, aki nem agyal túl sokat a jövőn. Teljesen felesleges, hiszen senki sem tudhatja, mi fog történni. Én az Inter játékosa vagyok, és nem gondolok a távozásra. Ha befut egy jó ajánlat és tetszik, meglátjuk...Jelenleg nincs szó ilyesmiről, és nem is akarok távozni. Az a vágyam, hogy itt megnyerjek mindent, és boldoggá tegyük az elnököt, a vezetőséget és a szurkolókat.
- Egy komoly ajánlat ugyanakkor befutott Oroszországból néhány héttel ezelőtt...
- Manapság mindenki tudja, melyek azok a csapatok a világon, amelyek a legjobb anyagi háttérrel rendelkeznek és talán ezek közül az egyik ajánlatot fog tenni. Úgy 3-4 évvel ezelőtt megfontoltam volna, de a most már nem. Az Inter játékosa vagyok, és nem fogok elmenni csupán a pénz miatt. Itt szeretnék nyerni. Nem mondom, hogy nem fontos a pénz, de nem minden. Inkább azt preferálom, hogy olyan nagy csapatban játszhatok, mint az Inter.
- Hogyan érzed magad az új Inter-projekt szereplőjeként?
- Roppant fontos részének, ezt majd láthatják a pályán is. Nagyszerű évet akarok zárni.
- Hogyan osztályoznád az elmúlt három évedet?
- A 2009/10-es triplázós szezonra azt mondanám, hogy 9-es. Azért nem 10-es, mert a válogatottal vesztettünk a vb-döntőben. A 2010/11-es a Klubvilágbajnokság miatt 7.5, az elmúlt év viszont 5-ösnél semmiképp sem jobb.
- Az elmúlt szezonban - melyet minden bizonnyal szeretnél elfelejteni - a kapcsolatod Gasperinivel és Ranierivel nem volt felhőtlen, ugye?
- A trequartista szerepkörben szeretek játszani, nem máshol. Amikor Stramaccioni érkezett és azt mondta, hogy azt akarja, hogy játsszam a bal oldalon, nem volt probléma. Megteszem, mert tudom, hogy a mentalitásunk megegyezik. Ugyanúgy tekintünk a futballra. A többi edző (valószínűleg Gasperinire utalt - a szerk.) más szerepkörben játszatott, pedig aki a fociban igazi trequartista, nem tud balszélsőként vagy középső középpályásként igazán jól szerepelni. Velük kapcsolatban (itt már Ranierire is utal) sohasem voltak személyes problémáim, mint emeberekkel, de a pályán már ez másképpen alakult. Be kell valljam, kicsit hibáztatom magam, amiért azt kérték, hogy játsszam hátrább, és én sokkal gyakrabban mentem előre, mint ahányszor kellett volna.
- Hogyan nyert meg magának Stramaccioni?
- Szeretem a futballját. Az edzések alatt mindig a labdával dolgozunk, akárcsak a holland iskolában. Stramaccioni fiatal, győzelemre éhes, és mindig keresi a legjobb taktikát, ez az amit nagyon szeretek benne. Meg van benne a bizalmam így az első profi szezonjában is. Hiszek benne és szerintem remek szezonunk lesz, mert nagyszerű edző.
- Mi a közös Stramában és Mourinhóban?
- Strama tudja hogyan kezelje a kapcsolatokat a játékosaival, hogy hogyan kezelje őket, mint egyéniségeket. Mourinho is nagyszerű, de a mi edzőnk remek.
- Spanyolországban azt írják, Mourinho vissza akar téged vinni Madridba...
- Nekünk már megvolt a magunk párosa itt az Internél. Gyakran hallom ezt Josétól a telefonban, és jól is van ez így.
- Te szerezted a szezon első hivatalos gólját: ez egy jó jel a 2012/13-as szezonra nézve?
- Számomra a gól nem jelent semmit, ha nem jutunk tovább csütörtökön a következő körbe, vagy ha nem kvalifikáljuk magunkat az Európa-liga csoportkörébe. A gólszerzés számomra örömteli, de a csapat az ami számít.
- Mennyire fog hiányozni a Bajnokok Ligája?
- Nagyon, nagyon...A Bajnokok Ligája-mérkőzések a legjobbak.
- Mit jelent számodra az Európa liga-szereplés?
- Azt jelenti, hogy nem szerepelhetünk a Bajnokok Ligájában, de olyan sorozattal nézünk szembe, amelyet meg kell nyernünk.
- Elhódíthatja-e az Inter a trófeát vagy reálisabb koncentrálni a Bajnokok Ligája-hely elérésére a következő évben?
- Nyerni akarok. Mindig. Nálunk sohasem a második vagy a harmadik hely a cél. Azt mondom, képesek vagyunk elhódítani a trófeát és meg kell nyernünk a bajnokságot.
- Befogható-e a Juve, vagy sem?
- Nem szeretek beszélni másokról. Csak arra gondolok, hogy jól dolgozzunk és annyi pontot szerezzünk, amennyit csak lehetséges.”
- Mi a véleményed arról, hogy a Milan eladta Thiago Silvát és Ibrahimovicot?
- Értem, hogy miért ekkora dolog ez, hiszen a PSG komoly csapatot épít, nagyszerű projektel és nem mellékesen Párizs csodaszép város. Ugyanakkor az viszont nagyon nem jó dolog, hogy két ekkora játékos, mint Ibra és Thiago már nem szerepelnek a Serie A-ban.
- Hogyan reagálsz arra a felvetésre, mely szerint Sneijder az utolsó topjátékos a ligában?
- Olaszországban rengeteg nagyszerű játékos van, és nem gondolok magamra, mint topjátékosra. Sohasem mondanám ezt, még akkor sem, ha a szeretem ha dicsérnek.
- Az Inter középpályást igazolna, ajánlanád a honfitársadat, De Jongot?
- Igen mert kiváló játékos. Ismerem már 7 éves korom óta. Együtt nőttünk fel és elmondhatom, hogy ő egy őrült, de jó értelemben. Ha a meccs este 20:30-kor kezdődik, ő már reggel 8-kor felkel és egész nap azon gondolkodik, hogyan nyerhet és nyújthatja a legjobbját. A pályán mindig szívből játszik és ha ide jönne, nagyon örülnék neki.
- Hívtad már, hogy meggyőzd őt?
- Ha a telefonhívás elég volna...
- Az Intert szóba hozták Afellayjal. Készen áll ő Olaszországra?
- A jó játékosok a világ minden részén, minden bajnokságában jól játszanak. Ő egy remek játékos és remek ember. Barcelonában nehéz a helyzete, mert keveset játszik, és még fiatal - ilyenkor mindig a pályán akarsz lenni. Megvan a tehetsége és remélem a megfelelő döntést fogja hozni a jövőjével kapcsolatban.
- Van Persie a Juvét fogja választani, vagy marad Angliában?
- Nem hiszem, hogy Olaszországba fog jönni. Túlságosan szeret a Premier League-ben játszani és azt olvastam, hogy lehet hogy marad az Arsenalban.
- Lúcio az Interből a Juvéba távozott. Te sosem mennél a Realból a Barcelonába, vagy az Intertől a Juvéba vagy a Milanba?
- A futballban sosem tudhatod, mi fog történni. Sohasem fogom azt mondani, hogy nem megyek egy bizonyos csapatba. Lucio a Juvét választotta, majd meglátjuk, jó döntés volt-e, vagy sem.
- A fogadási csalással kapcsolatban olaszhonban...
- Sajnálom azokat a dolgokat, amiket olvastam az újságban, szeretnék nem gondolni erre. Augusztus végén kezdődik a szezon, remélem, a tárgyalások addigra befejeződnek és csak a futballról fogunk beszélni.
- Meglepődtél Mario Balotelli Eb-teljesítményén?
- Csodásan játszott, pedig nem volt egyszerű dolga, hiszen rengeteg szem szegeződött rá, valamint hatalmas nyomás volt rajta. A németek ellen nagyszerűen teljesített és sajnálom, hogy elvesztették a döntőt. Ő jó ember és remek játékos.
- Tartod a kapcsolatot vele?
- Igen, beszélgettünk, amikor találkoztunk vakáció alatt. Ibizán voltam a feleségemmel, ő pedig a barátaival. Mindig mondom neki, hogy maradjon ki a bajból.
- Gullit, Van Basten, Rijkaard, mind megírták a maguk történelmét a Milannál, Sneijder is ezt teszi az Internél. Mindig van valami érzelemi kötődés Milánó és Hollandia között...
- A feleségem és én - de inkább ő - tényleg imádjuk ezt a várost. Van egy házunk a városközpontban, ahonnan láthatjuk a Dómot. Remekül érezzük itt magunkat, és ami azt illeti, most épp megyünk olimpiát nézni. Yolanthe már vár rám...
forrás -
#30836 na, ma úgy néz ki felpörögnek az események, Ramirez és De Jong ügynöke, a Tottenham képviselői Milánóban -
#30835 ja ott láttam jól nyomja, de nem ott kéne villognia:D -
#30834 de a válogatottban érdekes jól nyomja mindig, tiszta ronádinnyó a gyerek :D -
#30833 csak az a baj, hogy tudják nekünk nem kell. és már 30 éves elmúlt ezért sokat nem kaphatunk érte sajnos, hiába a világ egyik legjobb kapusa.
dos santos lehet zseni, de eddig mindenhol megbukott, nem kell még egy quaresma -
#30832 dos santost akarom :D a csávó 1 zseni én nem értem miért nem robbant még be -
#30831 Dos Santos meggondolandó, megint kurva jól tolja a mexikói csapatban, és még mindig fiatal...
akármi is lesz, csak ne engedjük el JC-t ingyen. még mindig top kapus, szerintem az ára 8-10m körül még simán lehet -
#30830 hát ezek a játékosok semmi erősítést nem jelentenének.
vdv vagy sandro már jó lenne. -
#30829 mármint a 6 közül az egyiket :D -
#30828 elvileg ez az a 6 név, akit Julioért adna a Spurs
- Giovani Dos Santos
- Jermaine Jenas
- David Bentley
- Sébastien Bassong
- William Gallas
- Kyle Naughton
de legfrissebb hírek szerint pénzt adnánk JC mellé VdV, Kyle Walker vagy Sandro egyikéért. ebből még akár jól is kijöhetünk így.... -
#30827 Neymarnál Lucas sztem sokkal jobb, tiszta izom az ember és minden meccsen van olyan megmozdulása amiből helyzetet tud kialakítani, na meg iszonyat gyors játékos.
Én kurvára sajnálom ő nagy játékos lehetett volna nálunk, PSG-be meg kispadon fog ülni.
Grat Leo, nyomorult fasz elment fm-ezni -
#30826 amúgy Lucasnak úgy ment fölfelé az értéke, hogy az Olimpián kb 30 percet játszott eddig, azt is elég gyengén. mikor még csak mi voltunk versenyben 25 milliót mondtak, aztán beszállt a Untied, és már 40 lett... -
#30825 a Tottenham elküldött egy listát nevekkel, akit Julioért cserében adnának. remélem rajta van Sandro :)
Ramirez és Dzagoev a célpont, utóbbival az lehet a gond, hogy 4.5 millát keres, de 21 éves, elég gyors, tökéletes lenne. mindkét játékos 18-20m-ba fájna
Aly Cissokho is érkezhet, érte 6-8m-t kéne perkálni, nem tudom mire várunk... :D
középhátvédről és csatárról nem igen van hír, pedig ez a kettő erősen hiányposzt. főleg ha Ramirez bizniszbe bevonjuk Longot és Juan Jesust is
-
#30824 Persze hogy annyi ha nem több. Neymarért is kérnek 50 milliót, kíváncsi leszek ha beteszi a lábát Európába, mit fog nyújtani. Ne a spanyol skót liga 2-be menjen, jöjjön olaszba, Comotto meg pár olasz fejszemester majd lerendezi két három bicócsel után, na de ez már off :D -
#30823 de nem több min 40 milliot..
még szerencse, hogy mi is anno coutinhot eltudtuk hozni 5-10 millioért. ha kb 2 évvel később akartuk volna leigazolni akkor most neki is min 30 millio lenne az ára:D -
#30822 Szerintem ne bánkódjatok hogy nem tudtátok megszerezni. Nevetséges amit a brazil klubok gondolnak. Van 2-3 tehetségük és fejenként 30-40 milliókat akarnak értük. Hagyjuk már ezt, még semmit nem tettek le az asztalra és már csillagászi összegeket kérnek ezekért a 18-20 éves tehetségekért. Anno Kakát 8 millióért hoztuk el...
Jó mondjuk Patoért mi is fizettünk szép összeget anno. -
#30821 a psg is azért vette meg, mert sokan akarták. sosem lesz olyan nagy játékos, mint Ronaldinho, Ronaldo vagy Rob Carlos... pár év aztán elfelejtjük szépen :D -
#30820 én nem bánom, hogy nem jött lucas.
vicc min 30 millio egy tehetségért.. -
#30819 Neymar is habi király , euban szart sem ér majd.. :D
Luca is fos lesz :)
-
wright #30818 Ujra sneijder a király,és a Juve csaló.jah meg Branca úgy járt mint colombus-nem Brazíliában járt hanem cfalván... -
#30817 branca akkor minek repkedett egy csomót??:D:D:D
amúgy nagy nulla lesz a gyerek mint sok más egykori nagyreményű brazil szerintem:D:D:D
Damiao és Neymar az akik érnek vmit és meg is állják majd a helyüket top csapatban... -
#30816 nadeszabolcs...ASD:ASAS:ASSDG -
#30815 milyen érzés elbukni a jövő nagy ronaldóját? szerintem amúgysem lenne nagy eresztés, de érdekel egy interista véleménye :D
-
#30814 ezt annyiszor elmondtad már, jó lenne ha betartanád -
#30813 Sneijder:
"Az Inter játékosa vagyok, és nem fogok elmenni csupán a pénz miatt. Itt szeretnék nyerni. Nem mondom, hogy nem fontos a pénz, de nem minden. Inkább azt preferálom, hogy olyan nagy csapatban játszhatok, mint az Inter."