34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    szerintem is megkéne tartani Pazzot, max télen elküldeni. ha Stankovic, Mariga, Chivu itt rontja a levegőt, neki is adhatna a vezetőség még egy esélyt

és azért ne feledjük, hogy Cassano lehet, hogy a 2. edzésen összeesik... rizikós elcserélni, ha 7 millát adna még mellé a Milan, akkor nagyjából 5-7 millió közt van az értéke (mert Pazzo nagyon max ér 14et, de inkább a 10-12 a reális), annyit fizethetnénk is érte. egy Palacio/Milito/Pazzini/Cassano támadó 4es, mögöttük Sneijder/Alvarez/Coutinho/Livaja nem olyan rossz...

Livaja nagyon érett, kiforrott játékos benyomását keltette, kimerem jelenteni, hogy Coutinhonál és Rickynél is érettebb, mindenképp játszani kell!

legújabb hír egy Maicon - De Jong csere. én ezt nem támogatnám, Fernandot 14 milláért megszerezhetnénk, fiatalabb, kevesebbet keres, és sokkal jobb játékos, mint a holland
  • limperatore
    mondjuk örülnék ha pazzo maradna, bírom a csávót :D mert ha milito nem hozza a tavaszi formát gáz lesz, eddig eléggé a tavalyi őszi felét mutatja
  • limperatore
    na szinte már tuti h létrejön a csere, király :D
  • WuFraZselic
    na, jelen állás szerint a Milan 7 millát adna Cassano mellé (!) Pazziniért, de ezt az összeget 3 év alatt törlesztenék :DDD

amúgy ez kurvajó üzlet lenne, ha most megkapnánk a pénzt... Cassano lényegesen jobb, mint egy bója, bár tény, hogy idősebb
  • ForzaInter
    igazi zsidók. ingyen vagy aprópénzért kéne nekik mindenki:D
  • Mor3llo
    valamilyen úton módon belepasszírozhatná ebbe a kis bizniszbe a Milan a számukra legkedvesebb kölcsön+opció lehetőséget :D
  • ForzaInter
    csak 5-6 milliot adna a milan:D
  • Fabio Capello
    ha ebbe belemegy a Milan, szakadni fogok a röhögéstől :D
  • ForzaInter
    cassano-nak nagyon örülnék.

de pazzot én megtartanám, cserének jó lenne. a tavalyinál pedig csak jobb éve lehet.
  • limperatore
    Szerintem ennek csere lesz a vége. Jó lenne 1 előző évi tavaszi Pazzini előre...
  • WuFraZselic
    mindenesetre Pazzo nem lesz még1x olyan rossz, mint tavaly (ellenben Milito szegény sanszos, hogy igen...), ha jön Pereira akkor veszélyesebbek lesznek a beadások, talán Pazzo is feltámad. egy Palacio/Milito/Pazzini/Cassano támadó négyes megfelelő lenne a következő idényre, főleg, hogy Cassa és Palacio is tud akár irányító/szélső pozicíóban játszani
  • limperatore
    lehet csak kiindulási alap és végén 1-1be elcserélik :D
  • WuFraZselic
    ezt én sem értem, Pazzo talán a kora + Cassano hosszú kihagyása miatt többet érhet 5 millával, de ennyivel?!
  • limperatore
    Kicsit vicces, 10m eurot + Cassanot akarjuk Pazziniért :D
  • limperatore
    Elkezdtünk tárgyalni a milannal Cassanoról. Lehet Pazzini-Cassano csere lesz. Bár én megtartanám Pazzinit, Cassanoval nagyon érzik egymást.
  • fsgh
    Ha van egy kis eszünk akkor Longo nem játszhat ellenünk:D Szoktak olyat beletenni kölcsönszerződésbe h a klubja ellen nem játszhat:)
  • WuFraZselic
    Pereira 10.5 + 1.5m bónusz, Fernando 14 millióért érkezhet a Portoból. mivel támadó kp nem akar összejönni, ezért lehet a 4-3-2-1 lesz az alapfelállás, és a csatár mögötti 2 posztot megoldaná a Wes, Cou, Palacio, Ricky négyes. ebben az esetben viszont nem egy, hanem 2 középpályást akarunk, Fernando/Sandro/Paulinho/De Jong/Capoue/Gargano közül fog kikerülni a két győztes. Garganoért Pazzinit akarja a Napoli, azt nem tartom egy túl jó ötletnek. viszont azt sem, hogy a középpályára felmerült nevek csak védekező középpályások, szükség lenne még egy Guarín-szerű, kreatív játékosra

JC pár napon belül Tottenham játékos lehet, vélhetően nem lesz belőle csere Dos Santos/Jenas stb-re, hanem pénzt adnak. de még mindig játszik egy JC + pénz ajánlat Lennon/Sandro egyikéért. ez nyilván De Jong és Fernando üzlettől függ, ha mindkettő jön, akkor Lennon lehet a célpont

Ramirezt pedig úgy néz ki a Southampton vitte 20 misiért, Lavezzi és Lucas után róla is lemaradtunk

csatársorba a legújabb név Borriello (HÁHÁ), Pazzinire akarják cserélni. egy kék bóját elcserélni egy pirosra... :D Longo pedig a Pescaraba mehet 1 szezonra. gondolom az első fordulóban gólt is lő nekünk :D

középhátvédről meg semmi hír, pedig Diakité ziccer lenne, Juan Jesus pedig sohasem fog fejlődni, ha itt marad nálunk 5. számú hátvédnek. sürgősen kölcsön kéne adni...
  • ForzaInter
    laziosok írták. 1 millás fizetést akart de lotito csak 700-at akart adni neki, abba pedig nem mentek bele. így átadólistára került. már amúgy is szóba hozták velünk nem rég..
  • WuFraZselic
    ez komoly??? én kimerem jelenteni, hogy 2-3 éven belül a Serie A legjobb védője lesz! na, ő nagy húzás lenne
  • ForzaInter
    Diakite átadólistára került a Lazionál.. Ha valakit akarunk középre ő nem lenne rossz.
  • ForzaInter
    eléggé felpörögtek az események. az fcinternews szerint ramirez lesz befutó a szélre..
  • ForzaInter
    alvaro perreira állítólag nagyon közel van hozzánk.. kölcsön+opcioval érkezhet mint guarin.

de jong is már csak egy lépésre. mancio engedi, hogy távozzon. 7,5 millio euroért jöhet.
  • ForzaInter
    szerintem de jong-al megtudunk egyezni.

stanko szerinte maradni fog cserének. 20-25 percre még jó lehet csereként, bár tény elég sokat keres.
  • WuFraZselic
    igazad van, de jelenleg mindenki tudja, hogy nem úszunk a pénzben :) csak gondolom úgy vannak vele (ismételten kapkodás ezerrel), hogy jó oké, 30 millát mondott az elnök, akkor ő is kihúzva a listáról, csá

amúgy De Jong dolog sanszos, hogy már meg is bukott, a City 7ért odaadná, ami akciós, de ő 3.5millás fizetést akar, ez pedig nem fér bele (kérdem én, mit csinál még itt Stankovic a 3milliós fizujával? nagyon szeretem Dekit, de nyilvánvaló, hogy nem számol vele a vezetőség - előbb bontottam volna fel az ő szerződését, mint Lúcioét)
  • ForzaInter
    igen csak egy inter esetében úgy vannak vele van bőven pénz, és egy ilyen csapatot megpróbálnak minél jobban lehúzni. főleg a porto, ők ebben nagy királyok..

capoue-t nem ismerem, de most a vezetőség de jong-ra van nagyon rákattanva. jelenleg most ő a fő célpont.
  • WuFraZselic
    most olvasom, hogy a Sevilla 5 milliót kínált Capoueért. az egyik legtehetségesebb védekező középpályás M'Vila mellett... ziccer, akárcsak Zapata kölcsönvétele lett volna

a Napoli Alvaro Pereirát úgy néz ki megszerezte 1m kölcsön +9m opcióval. ez csak azért fontos, mert nekünk nemrég 30 milliót mondott a Porto elnöke... minden a tárgyaláson múlik, úgy néz ki
  • WuFraZselic
    jaja. Zeman állítólag nem számít rá
  • ForzaInter
    kondija rendben van, futásban is felveszi a versenyt bárkivel. szerintem nem lesz gond. védekezésben biztos nem, támadásban meg eddig se nagyon volt baloldal:D

Osvaldo nem lenne rossz Milito cserének.
  • Fabio Capello
    Osvaldo mint a Romás Osvaldo?
  • WuFraZselic
    ja, csak nem mindegy ki fog érkezni! Lavezzivel kezdtük, aztán Lucas, most Ramirez, de máris ott van S-opciónak Alejandro Gómez - kérdem én, ő mivel jobb, mint Pandev?! :)

az a baj, hogy papíron tényleg fasza a keret, de valami mégsem az igazi. mert Samuel, Cambiasso, Stankovic, Pazzini jól csengő nevek, még most is... Capitano meg kíváncsi vagyok hogy fogja bírni 39 évesen a szélen, mert tényleg ott fogja a legtöbbet játszani, van egy olyan érzésem

• ForzaInter
    egy vkp, egy cserecsatár tuti jönni fog, és egy szélső is valószínű. mert ezeket nagyon írogatják. védőt viszont nem, de ettől még beeshet valaki.

azért maicon-silvestre-ranocchia-zanetti négyes jó lenne.

maicon azért nem volt olyan rossz az elmúlt 2 szezonban. silvestre tavaly a palermo egyik legjobb védője volt. ranocchiánál meg fejben kell rendbe tenni a dolgokat és rendbe lesz. zanetti meg balhátvédnek tökéletes lesz. rohadt jól védekezik, elég gyors is még, szóval ott nem lesz gond.
  • WuFraZselic
    a Lucasra szánt pénzből kijönne Benatia (~12m), Capoue (~6-7m), Osvaldo (~10m). fontos, hogy ezek a játékosok (főleg az első kettő) évi 1.5milliót sem keres. Pazzinit esetleg elcserélni Quagliarellára, vagy eladni őt, Stankovicot, Cesart, és abból szinte ki is jönne Ramirez. ez durván 50m befektetés, ebből közel 20 visszajönne az eladásokból (sőt, Casta most ment el 6.75milláért), és ott vagyunk a Lucasra szánt összegnél, és igazából minden szükséges posztra hoztunk 1 embert
  • WuFraZselic
    szerintem a Juve mellett a Napoli igenis ellenfél lesz, a Romát sem írnám le. a Milánnál valóban gondok vannak jelen állás szerint

viszont a védelmünk borzalmas, nem szabad szépíteni. Nagatomo nem tud védekezni, Samuel a sérülése óta (még)lassabb lett, Chivu a sapkás korszak óta katasztrófa. Juan Jesus ügyes, de még az olimpián C-kategóriás csapatok ellen is nagyokat hibázott. Neki mindenképp kéne 1 év kölcsönben, így ÉN nem számolnék vele. Ranocchia szintén zenész. maradt Silvestre, akiben van valami. a jobb szélre meg ha nem marad Maicon, akkor ott lesz Jonathan, aki a Parmaban is jobb oldali támadó középpályásként vált stabil kezdővé, nem csodálom, mert védekezni ő sem tud

a középpálya mondható jónak, főleg ha Strama megmeri lépni azt, hogy Cambiassot padra ülteti, és Mudingayi fog játszani. nyáron sokkal jobban teljesített, mint Chuchu. talán egy támadó kp kellhet, és egy csatár azonnal. Rossinak én kurvára örülnék, de nem érünk rá februárig... Pazzo meg mint egy bója, pedig biztos vagyok benne, hogy ha eladjuk, legalább 15 gólt fog lőni a csapatában. de itt valahogy nem fog ez menni
  • ForzaInter
    te miről beszélsz?:D

juve lehet erősebb, de más csapat nem.. plsz 1 teljes szezon conte nélkül ez sokat számíthat. ez eddigi igazolásaik pedig nem jobbak nekik sem. egyetlen előnyük, hogy a keretük összeszokott.
    a milan kurva gyenge. a roma szerintem nagyot fog bukni zemannal. napoli, lazio, fiorentina meg nem ellenfél.

mercatobol pedig még van hátra

egy csatár és kp mindenképp fog érkezni. a védelem pedig nem lesz olyan rossz, csak össze kell szokniuk. és meg kell találni stramanak az ideális 4-est.
  • Csacsi
    Majd csöndben marad, ha oda vissza ütjük a kis csapatát.
  • limperatore
    na jó azért itt még nem tartunk :D
  • WuFraZselic
    sajnos tök8 mennyi időre tiltják el Contét, jelenleg edző nélkül is összeverne a Juve :D

nagyon kilátástalan a mercato, De Jong 3.5 millás fizuja miatt úgy néz ki marad ott, ahol van, Ramirezért nem adunk 20at, a Bolognának pedig nem kell a Jézus/Longo páros kölcsönbe, mert Ramirez árának 30%a a Penarolé, így a lehető legtöbbet akarják kapni érte. csatárposztra Rossi a legújabb név, kár, hogy februárig nem játszhat, sokra nem mennénk vele jelenleg

igazából Stramát sajnálom, mert télen elküldik, pedig nem az Ő hibája, hogy a védelmünk egy forintot sem ér...
  • limperatore
    Zeman :ASD:A

legnagyobb figura :D
  • WuFraZselic
    pénz nélkül nehéz igazolni...

mondjuk Zapata leigazolási kibaszott nagy ziccer volt, ezért óriási fekete pont a vezetőségnek. Samuel, Chivu, JJ nagyon kevés lesz idén, Ranocchia és Silvestre TALÁN érhet valamit
  • limperatore
    De Jong úgy tűnik jönni fog, Pazzini meg lehet hogy megy a milanba..

Írtak 1 cikket h Branca mindig üres kézzel jön haza :D de a konklúzió az volt h nem ő a hibás