FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
gondolom poénkodott matrix 😄

pato 3 éve tehetség 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Marco Materazzi szerint az Internek meg kellene szereznie Alexandre Patot...
"Nem hiszem, hogy Tévez érkezni fog. Patot kellene megszereznünk. Véleményem szerint, Õ az egyik legnagyobb tehetség."
limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
na tevez nem fog jönni, moratti beszopatott mindenkit 😄

remélem legalább lucast elhozza akkor

limperatore
seedorf mit kapott 😄DDDDDDDDDDD görcs

limperatore
Matrix bent volt a Nordban

limperatore

szucsy89
"mondjuk megakartak lincselni, hogy átkapcsoltam az NFL meccsrõl a fox soccerre"

loool, ott tényleg leszarják a focit? 😄 én nem bírnék végignézni egy NBA, NFL meccset, bár ezek szerint õk is így vannak 😄

errõl mindig az jut eszembe, mikor mondták, hogy Ázsiában csak akkor adják élõben az aktuális Real/Barca/Milan stb. meccsét, ha nem ütközik valami pingpong meccsel 😄D
limperatore
ha megnyerjuk mind a 3t akkor azt mondja hogy jok vagyunk nem kell semmi milito visszatert 😄 es milito kajak visszatert

WuFraZselic
hohó, ez a gyõzelem nagyon kellett! mondjuk megakartak lincselni, hogy átkapcsoltam az NFL meccsrõl a fox soccerre, de a 2. félidõt majdnem végig tudtam nézni, kb 4 hónap után láttam újra európai focit 😄 hallom volt egy meg nem adott szabályos gólunk is, örülök hogy nem befolyásolta a végeredményt 😄

kíváncsi vagyok, felgyorsulnak-e az igazolások, Moratti szerintem most már láthatja, hogy ismét versenyképes lett a csapat. ugye volt róla szó, hogy ha 2012 elsõ 3 meccsét megnyerjük, akkor egy nagy név várható. hát Branca akkor kezdhet belehúzni, mert hazai pályán illene megverni a Laziot... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
azért a liverpooli Kop az odateszi magát,de ennyi 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
angliában elég erõs törvények vannak a drukkolást illetõen, naná hogy inkább ülnek egyhelyben. 😄

bakkerman
na most lesz kurva izgi az olasz bajnokság,az elsõ és az ötödik között 6 pont van,de még a napoli is egy jó szériával odakerülhet a dobogó közelébe!

fsgh
Atyag mekkora skalp ez most... Nagyon kellett ez és bátran állíthatom h újra partiban vagyunk a bajnoki címért😊 6pont az már bizakodásra adhat okot😊 És még a tippmixem is jött😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
zingaro sokáig hajolgathat Zanetti elõtt, de soha az életbe nem ér a nyomában se

limperatore
Zanetti megint mit mûvelt a gól elõtt...ez az ember tényleg földönkívüli, 39 lesz és a milanosok mellett úgy ment el mint 1 tehervonat, hihetetlen..1 kapitány van csak, és az Zanetti 😊))

limperatore
MILANO SIAMO NOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😊))))

ForzaInter
ez szubjektív.. hangulatilag és történelmileg a világ egyik legnagyobb városi derbije az Inter-Milan ez tény.. hogy kinek mi a legjobb az már más😄

real-barca tényleg vicc, de barcánál ki van az összes ultra tiltva, real uktrák meg vannak vagy 100-an a kapu mögött..

Yo, Bitch!

Effe88
vicces
ezek mind kenterbe verik
Fener-Galatasaray
Wisla Krakkó-Krakóvia
River-Boca
Ajax-Feyenoord(fõleg régebben mikor még ment gyilok bombákkal stb.)

bakkerman
így van,ugyanez igaz angliára is

gabber_saviola
Spanyolban? 😄 Azok ülve nézik a meccseket, néha bekiabálnak valamit, meg fehér kendõket lengetnek... olyanok , mint az Angolok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
spanyolországban nézõk vannak, olaszban drukkerek
sztem sokkal nagyobb hangulat van a san siroban mint az el classicon

még ronaldo nyilatkozta h spanyolban olyan mintha színházba mennének az emberek 😄

szucsy89
nagy a hangulat jah.. de mondjuk egy Barca-Realon is van ekkora 😄
limperatore
A világ legnagyobb hangulatú derbyje

WuFraZselic
ahhha. így azért megnyugodtam, mert hamarosan õ lesz az azzurri elsõ számú kapusa 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
a Genoával közösen birtokoltátok,õk viszont eladták az 50%-ukat a Palermonak.most már Inter-Palermo közös tulajdon,de mivel most a ti keretetek tagja volt,ezért kölcsön is adtátok a Palermonak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
valaki tudja hoyg pontosan mi lett Vivianoval? azt olvastam nso-n, hogy 2016ig írt alá a Palermohoz, máshol viszont azt írják kölcsönbe ment csak szezon végéig...

Jonathan szezon végéig a Parmánál lesz, érdekes, nem vagyunk azért eleresztve szélsõkbõl.

Dybala meg úgy néz ki jön hozzánk, kérdés hogy kié lesz a másik non-EU spot... juan jesus, tévez, lucas is erre pályázik. bár az argentin elvileg csak júniusban jönne, lehet addigra újra 2 szabad hely lesz

Marin ára 10m körül lenne, annyiért mindenképp megérné elhozni!

holnap meg nyerjünk! 😊

limperatore
Tevez elmondta h ez az egész h õ nem akar menni az Interbe csak kitaláció, és õ nem akar olyan csapatba menni amelyik már volt serie b-s, meg ahol cigányibra játszik A:SDAS:

szucsy89
😄DDDDD😄SAASD😄S:😄SSDS:::AS:F😄S:
bakkerman
(Branca már utazik Brémába)

Effe88
ha nem lesz tevez akkor marin lesz a tiétek lehet
link

limperatore
neked küldöm 😊)))))))))))9

Az lesz, hogy az olasz foci visszaveszi szépen azt az igazságtalanul elvett helyet.
A másik meg a Chievo 2 év múlva lesz ott 😊
Amúgy ezt ne itt vitassuk meg...
limperatore
<#taps><#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
nem, de nem is érdekelnek😄

Yo, Bitch!

bakkerman
bazmeeeeg 😄DDD

Effe88
mi lesz pontosan egy évmúlva????kiévó bl 16 között lesz???

Nyugi 1 év múlva nem lesz ekkora pofája <#papakacsint>
Fabio Capello
benéztél mostanság a Milan topikba? 😄

amúgy uncsik vagytok és Tevez a végén visszamegy a Bocába. Én szóltam. 😄

Effe88
nem szokásom de ez most kicsúszott

ForzaInter
ezt belehet fejezni, nem kell idejönni provokálni, mi se megyünk hozzátok kötekedni.

Yo, Bitch!

Effe88
hát kb még 35-40 évig ez a banner lesz itt az inter topikba az fix😄😄😄

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
a foteldrukkereket nem lehet tabornak nevezni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
en a kinti taborra gondoltam, mert ok azok is nincs ebbe semmi serto 😄
tevezt is mi akartuk megvenni csak irigyek vagytok es megprobaljatok elolunk elvinni

LasCar16
pont az Inter kezdte a licitálósdit dear mátyás,de ne nagyon zsidózzá te senkit sem aki itt fórumozik, remélem ezért a hsz-ért kibsznak legalább egy hétre

#acm

limperatore
kinéztük Paul Dybala-t, egyik legnagyobb argentin tehetség és galliani bosszúból elakarja vinni 😄 egy igazi zsidó mint az egész bilan meg a tábora

limperatore
még is leszopatunk folyamatosan 😄

Mor3llo
mondjuk ti már 2 éve a múltban éltek, szal meghagyom ezt az örömöt 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
😄DDDDD de geci 😄

gyere fb amúgy ott vagoyk