34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#31172 azért az kemény, hogy tavalyi mezben játszunk :DDD -
#31171 már nem azért, de a Genoa lényegesen jobb volt. mondjuk miután a 17. 100%os ziccert is kihagyták/védte Buffon, biztos voltam benne, hogy megfordítjátok a meccset -
#31170 hát ez kurva szar kezdő.. jonathan baszki, hogy lehet ez a világtalan kezdő. a másik oldalt meg nagatomo. jesszus:D
a jó hír, hogy a torino nem fog beállni bekkelni. ventura szerint.. -
#31169 dehogyis.. ha ez igaz lenne, akkor nem utálná egy csomó szurkoló, mert semmi okuk nem lenne rá.
az a helyzet, hogy ő a klubot rendesen átbaszta. aztán később még volt képe eligazolni a milanba. amit Te írsz azt csak ronaldo mondta, hogy mentegetőzzön. -
#31168 mi a fasz ez a kezdő
---------Handanovic------------
Jonathan, Juan, Ranocchia, Nagatomo
Zanetti, Guarin, Cambiasso, Pereira
-----------Senijder------------
----------- Milito-------------
(4-4-1-1)
-
#31167 nem kamu moratti is megerősítette anno, realból intehez akart visszajönni csak a drukkerek miatt nem hozta vissza moratti mert mindjárt tüntettek
neki köszönhetjük az uefa kupát -
#31166 kamu
ne hogy már védd ezt a férget.. a real után még a milanhoz is volt pofája elmenni. -
#31165 ő nem akart távozni, cúper mellett döntött az inter ronaldo helyett
-
#31164 van benne vmi
ráadásul úgy ment a realhoz, hogy előtte 1 évet lehúzott a barcában is:D:D
utána meg ugye elment az ac milanhoz(interes??? létére??)
ettől függetlenül nem sok hozzá hasonló csatár van/volt -
#31163 ja.. ezután a klub végig mellette állt, és fizette a kezelési költségeit, és ugyanúgy kapta a fizetését, úgy, hogy több mint 1 évig nem lehetett rá számítani aztán lelépett a madridba..
féreg ez is mint vieri meg társai, hiába volt nagy focista.
ronaldo uomo di merda -
#31162 szép testcsel volt
amúgy ebbe az éveb volt bajnok + kupagyőztes a Lazio mekkora csapat volt
-
#31161 fasszopo lippi h áll ott -
#31160 de durva
-
#31159 már elég régóta adják érte a sárgát, mondjuk én sem értem, amíg nem farkakat mutogatnak, addig nekem hótmindegy hogy ünnepli a gólját. -
#31158 Te miről beszélsz már ne haragudj????
Simán jobbak vagyunk mint a Genoa, 3 gólt rúgtunk 1-0 ról megfordítva a meccset. Elhiszem, hogy szar ezt nézni, de faszságokat ne beszélj már össze vissza. -
#31157 túlzott gólöröm? ilyenért lapot adni valakinek? szégyen bazmeg.
közbe a juveval megnyereti a meccset a bíró.. -
#31156 én 4:3:1:2-t nyomatnám de nagatomot a nagy keretbe se raknám :D -
#31155 lehetőségek estére. Jézust mindenhol írják, szóval sanszos, hogy kezdő lesz, 3-4-1-2ben pont jó lenne, talán nem mutatkozna meg annyira a tapasztalatlansága. viszont a jelenlegi védelmünkkel kockázatos a 3 védős rendszer, plána ha Samuel lesz az egyikük. Milito helyett viszont mindenképp Palaciot játszatnám
amúgy a Toro elég támadó 4-2-4/4-2-2-2-ben fog felállni, és amilyen instabil a védelem amúgy is, biztos lesz pár meleg pillanat
-
#31154 :DDDDDDDDDDD
jó lesz jövőre nálunk :D -
#31153 Longo kurva jól játszik az Espanyolba ma is, volt 1 nagy ziccere, most a másodikat be is lőtte. más kérdés hogy a túlzott gólöröm miatt megkapta a 2. sárgáját :D -
#31152 Stantiago Arias lehet Maicon pótléka. 20 éves kolumbia védő, a Sportingban játszik, generációja egyik legjobb jobbhátvédjének tartják, és az ügynöke is elismerte az érdeklődésünket -
#31151 Toro ellen már lesz Alvarez, Handanovic és talán még Mudingayi is
nem lesz könnyű meccs, nem kéne jobban leszakadni -
#31150 bazmeg, nem tudok írni:D
-őket -
#31149 pereira-guarin kettős leigazolása nagy húzás volt. a porto el győzelme után ismerve a lehúzós taktikájukat, simán elkértek volna kettejükért kb 50 milliot.
így, hogy később jöttek pedig elhoztuk őket 21 milláért őket. -
#31148 hát ja. de valakit mindenképp el kel adni a télen, mert a Gazzetta tényként közli, hogy Paulinho január 2án érkezik hozzánk. amennyiben ez igaz, akkor újabb piros pont Brancának, csak ért valamihez :D (bár nálam azzal bocsánatot nyert, hogy elhozta Pereirát, akiért 30 millát kértek a Chelseatől) -
#31147 szerintem őt már télen megpróbáljuk elpasszolni. rendesen megszívtuk vele, hogy megsérült, így nem tudtuk eladni. -
#31146 Mariga bruttó 1.5 milláját kifelejtettem :D vélhetően tőle is megválunk hamarosan -
#31145 jövőre Cambiasso-Stankovic-Samuel-Chivu által felszabadul évi bruttó 22milla fizu, helyükre jön Fernando (bruttó kb 3), Paulinho (1-1.5), remélhetőleg Benatia (2.5-3 körül) és mondjuk Diakité (2) és 10 misit minimum spóroltunk. plusz szerintem Milito is belemenne a fizu csökkentésbe jövőre, és elhozni előre Rossit (már ha teljes értékű lesz), ő mondjuk bruttó 6ot minimum keresne, de hosszú távon jó befektetés lenne
amúgy Jonathan helyére 1000x jobb lett volna Faraoni, deja vu-m van, hogy 2 év múlva 6-8 milláért fogjuk visszavenni az 50%át az Udinétől... -
#31144 ja. de nagyjából ez így korrekt.
sneijder megérdemli a 6 milliot, na meg csak az egyetlen jelenlegi világklasszis focistánk.
milito és cambiasso meg sokat tett azért a 4 millioért.
stanko fizetése 1 millával csökkentve lett, samuelé pedig 1,5 millioval, ezekről én nem tudtam. chivu is engedett rendesen a fizujából. így még elférnek 1 évet a keretben:D
ennek meg valami jonathannak brutálisan jó menedzsere lehet, hogy ennyit kereshet. szerintem kurva szar játékos:D védekezni abszolút nem tud, támadni se nagyon. nagy rejtély mit keres itt, mikor még a santosba is csere volt.. parma pont az ő szintje volt kb. -
#31143 Jonathan meglehetősen sokat keres, pedig Maicon cipőjéhez sem méltó :D
Mudingayi is úgy tudtam, pont a felét keresi az itt meghirdetett összegnek...
-
#31142 -
#31141 -
#31140 Nem fogják lecsukni, csak kártérítést követelnek:
"Mi egy millió €-nál sokkal nagyobb összegű kártérítést követelünk" -
#31139 mikor csukják már le? az ilyen embernek börtönben a heéye -
#31138 bohóc. nem fog ő kapni semmit. -
#31137 Moggi bepereli az Intert -
#31136 6 éve halt meg Facchetti
Zanetti:"Dear Giacinto,
So much of the captain I am today is thanks to you. Milan is thinking of you, I remember you very fondly, and the Interisti will never forget."
"Minél inkább hiszünk abban, hogy csak rajtunk múlik a siker, annál könnyebben elérhetjük!"
"Quanto più siamo convinti che il vostro successo dipende da noi, tanto più facile sarà raggiunto!"
Giacinto Facchetti
-
#31135 hát lehet bár játszott a pisában,torinoban,ravennában,veneziában,atalantában,juvéban,milanba,interben,atleticoban,lazioban,monacoban,sampdoriaban,fiorentinában...:D:D
szóval inkább a pénzt szereti:) -
#31134 Tyűha, pedig ő interista, nem? -
#31133 Olasz sajtóhírek szerint Christian Vieri egymillió eurós kártérítésre számíthat korábbi klubjától, az Internazionalétól, valamint a Telecom Italiától, amiért állítólag kémkedtek utána, amikor még a milánóiak alkalmazásában állt.
A 39 éves, már visszavonult csatár szerint lehallgatták a telefonhívásait, emiatt indított polgári pert az egyesület, valamint a telekommunikációs cég ellen. Vieri állítólag 20 milliós kártérítést szeretne kapni, mert állítása szerint az ügy okozta stressz komolyan kihatott a karrierjére is.