34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    azért az kemény, hogy tavalyi mezben játszunk :DDD
  • WuFraZselic
    már nem azért, de a Genoa lényegesen jobb volt. mondjuk miután a 17. 100%os ziccert is kihagyták/védte Buffon, biztos voltam benne, hogy megfordítjátok a meccset
  • ForzaInter
    hát ez kurva szar kezdő.. jonathan baszki, hogy lehet ez a világtalan kezdő. a másik oldalt meg nagatomo. jesszus:D

a jó hír, hogy a torino nem fog beállni bekkelni. ventura szerint..
  • ForzaInter
    dehogyis.. ha ez igaz lenne, akkor nem utálná egy csomó szurkoló, mert semmi okuk nem lenne rá.

az a helyzet, hogy ő a klubot rendesen átbaszta. aztán később még volt képe eligazolni a milanba. amit Te írsz azt csak ronaldo mondta, hogy mentegetőzzön.
  • limperatore
    mi a fasz ez a kezdő

‎---------Handanovic------------
    Jonathan, Juan, Ranocchia, Nagatomo
    Zanetti, Guarin, Cambiasso, Pereira
    -----------Senijder------------
    ----------- Milito-------------
    (4-4-1-1)
  • limperatore
    nem kamu moratti is megerősítette anno, realból intehez akart visszajönni csak a drukkerek miatt nem hozta vissza moratti mert mindjárt tüntettek

neki köszönhetjük az uefa kupát
  • ForzaInter
    kamu

ne hogy már védd ezt a férget.. a real után még a milanhoz is volt pofája elmenni.
  • limperatore
    ő nem akart távozni, cúper mellett döntött az inter ronaldo helyett

• Effe88
    van benne vmi
    ráadásul úgy ment a realhoz, hogy előtte 1 évet lehúzott a barcában is:D:D
    utána meg ugye elment az ac milanhoz(interes??? létére??)
    ettől függetlenül nem sok hozzá hasonló csatár van/volt
  • ForzaInter
    ja.. ezután a klub végig mellette állt, és fizette a kezelési költségeit, és ugyanúgy kapta a fizetését, úgy, hogy több mint 1 évig nem lehetett rá számítani aztán lelépett a madridba..

féreg ez is mint vieri meg társai, hiába volt nagy focista.

ronaldo uomo di merda
  • Effe88
    szép testcsel volt
    amúgy ebbe az éveb volt bajnok + kupagyőztes a Lazio mekkora csapat volt
  • limperatore
    fasszopo lippi h áll ott
  • limperatore
    de durva
  • Fabio Capello
    már elég régóta adják érte a sárgát, mondjuk én sem értem, amíg nem farkakat mutogatnak, addig nekem hótmindegy hogy ünnepli a gólját.
  • Grove4
    Te miről beszélsz már ne haragudj????

Simán jobbak vagyunk mint a Genoa, 3 gólt rúgtunk 1-0 ról megfordítva a meccset. Elhiszem, hogy szar ezt nézni, de faszságokat ne beszélj már össze vissza.
  • ForzaInter
    túlzott gólöröm? ilyenért lapot adni valakinek? szégyen bazmeg.

közbe a juveval megnyereti a meccset a bíró..
  • limperatore
    én 4:3:1:2-t nyomatnám de nagatomot a nagy keretbe se raknám :D
  • WuFraZselic
    lehetőségek estére. Jézust mindenhol írják, szóval sanszos, hogy kezdő lesz, 3-4-1-2ben pont jó lenne, talán nem mutatkozna meg annyira a tapasztalatlansága. viszont a jelenlegi védelmünkkel kockázatos a 3 védős rendszer, plána ha Samuel lesz az egyikük. Milito helyett viszont mindenképp Palaciot játszatnám
    amúgy a Toro elég támadó 4-2-4/4-2-2-2-ben fog felállni, és amilyen instabil a védelem amúgy is, biztos lesz pár meleg pillanat

• limperatore
    :DDDDDDDDDDD

jó lesz jövőre nálunk :D
  • WuFraZselic
    Longo kurva jól játszik az Espanyolba ma is, volt 1 nagy ziccere, most a másodikat be is lőtte. más kérdés hogy a túlzott gólöröm miatt megkapta a 2. sárgáját :D
  • WuFraZselic
    Stantiago Arias lehet Maicon pótléka. 20 éves kolumbia védő, a Sportingban játszik, generációja egyik legjobb jobbhátvédjének tartják, és az ügynöke is elismerte az érdeklődésünket
  • WuFraZselic
    Toro ellen már lesz Alvarez, Handanovic és talán még Mudingayi is

nem lesz könnyű meccs, nem kéne jobban leszakadni
  • ForzaInter
    bazmeg, nem tudok írni:D

-őket
  • ForzaInter
    pereira-guarin kettős leigazolása nagy húzás volt. a porto el győzelme után ismerve a lehúzós taktikájukat, simán elkértek volna kettejükért kb 50 milliot.

így, hogy később jöttek pedig elhoztuk őket 21 milláért őket.
  • WuFraZselic
    hát ja. de valakit mindenképp el kel adni a télen, mert a Gazzetta tényként közli, hogy Paulinho január 2án érkezik hozzánk. amennyiben ez igaz, akkor újabb piros pont Brancának, csak ért valamihez :D (bár nálam azzal bocsánatot nyert, hogy elhozta Pereirát, akiért 30 millát kértek a Chelseatől)
  • ForzaInter
    szerintem őt már télen megpróbáljuk elpasszolni. rendesen megszívtuk vele, hogy megsérült, így nem tudtuk eladni.
  • WuFraZselic
    Mariga bruttó 1.5 milláját kifelejtettem :D vélhetően tőle is megválunk hamarosan
  • WuFraZselic
    jövőre Cambiasso-Stankovic-Samuel-Chivu által felszabadul évi bruttó 22milla fizu, helyükre jön Fernando (bruttó kb 3), Paulinho (1-1.5), remélhetőleg Benatia (2.5-3 körül) és mondjuk Diakité (2) és 10 misit minimum spóroltunk. plusz szerintem Milito is belemenne a fizu csökkentésbe jövőre, és elhozni előre Rossit (már ha teljes értékű lesz), ő mondjuk bruttó 6ot minimum keresne, de hosszú távon jó befektetés lenne

amúgy Jonathan helyére 1000x jobb lett volna Faraoni, deja vu-m van, hogy 2 év múlva 6-8 milláért fogjuk visszavenni az 50%át az Udinétől...
  • ForzaInter
    ja. de nagyjából ez így korrekt.

sneijder megérdemli a 6 milliot, na meg csak az egyetlen jelenlegi világklasszis focistánk.

milito és cambiasso meg sokat tett azért a 4 millioért.

stanko fizetése 1 millával csökkentve lett, samuelé pedig 1,5 millioval, ezekről én nem tudtam. chivu is engedett rendesen a fizujából. így még elférnek 1 évet a keretben:D

ennek meg valami jonathannak brutálisan jó menedzsere lehet, hogy ennyit kereshet. szerintem kurva szar játékos:D védekezni abszolút nem tud, támadni se nagyon. nagy rejtély mit keres itt, mikor még a santosba is csere volt.. parma pont az ő szintje volt kb.
  • WuFraZselic
    Jonathan meglehetősen sokat keres, pedig Maicon cipőjéhez sem méltó :D
    Mudingayi is úgy tudtam, pont a felét keresi az itt meghirdetett összegnek...
  • ForzaInter
  • limperatore
  • Grove4
    Nem fogják lecsukni, csak kártérítést követelnek:
    "Mi egy millió €-nál sokkal nagyobb összegű kártérítést követelünk"
  • limperatore
    mikor csukják már le? az ilyen embernek börtönben a heéye
  • ForzaInter
    bohóc. nem fog ő kapni semmit.
  • szucsy89
    Moggi bepereli az Intert
  • limperatore
    6 éve halt meg Facchetti

Zanetti:"Dear Giacinto,
    So much of the captain I am today is thanks to you. Milan is thinking of you, I remember you very fondly, and the Interisti will never forget."

‎"Minél inkább hiszünk abban, hogy csak rajtunk múlik a siker, annál könnyebben elérhetjük!"

"Quanto più siamo convinti che il vostro successo dipende da noi, tanto più facile sarà raggiunto!"

Giacinto Facchetti

• Effe88
    hát lehet bár játszott a pisában,torinoban,ravennában,veneziában,atalantában,juvéban,milanba,interben,atleticoban,lazioban,monacoban,sampdoriaban,fiorentinában...:D:D
    szóval inkább a pénzt szereti:)
  • Mor3llo
    Tyűha, pedig ő interista, nem?
  • Effe88
    Olasz sajtóhírek szerint Christian Vieri egymillió eurós kártérítésre számíthat korábbi klubjától, az Internazionalétól, valamint a Telecom Italiától, amiért állítólag kémkedtek utána, amikor még a milánóiak alkalmazásában állt.

A 39 éves, már visszavonult csatár szerint lehallgatták a telefonhívásait, emiatt indított polgári pert az egyesület, valamint a telekommunikációs cég ellen. Vieri állítólag 20 milliós kártérítést szeretne kapni, mert állítása szerint az ügy okozta stressz komolyan kihatott a karrierjére is.