FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
😄DDDDDDD
limperatore
miért 27 meg serie b az még csak 28 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második" - Gianni Agnelli
FORZA JUVE.

aláírásod... bazz és lehet tényleg :S
limperatore
aztakurva 😄 😄 😄 😄 rommá

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
ennek nincs ertelme

9csöves9
szerintetek a 2010es Inter megnyerte már akkor az elkövetkezendõ 78 bajnokságot😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lassan olyan unalmas lesz,mint az aranycsapat <#nyes>
limperatore
hé, ez már nem a serie b 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Lassan ez a bajnokság is kétszereplõs lesz mint a spanyol.A Milan és a Juve.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
mutatja h milyen gyenge az olasz bajnokság...ilyen teljesítménnyel bl helyre tudunk kerülni, juve az elsõ 😄

egy 2010es inter már most bajnok lett volna

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Most nézem ha nyertek és a Lazio kikap, ott vagytok a BL helyen... azért ezt nem hittem volna pár héttel ezelõtt 😄

De az az igazság hogy nagyon kellene egy nyáron megerõsödõ Inter jövõre a Calcionak
Udinese - Inter 1-3 (Sneijder 2x, Alvarez)

Szar, de viszonylag sima meccs volt <#eljen>

limperatore
sérült, most épület fel kispadon van

szucsy89
Sneijder sérült, vagy ennél az edzõnél is kegyvesztett lett?
limperatore
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 18 Poli, 19 Cambiasso; 9 Forlan, 11 Alvarez, 28 Zarate; 22 Milito

ForzaInter
visszavágón simán nyernek.

barcát meg verik majd a döntõbe, 1 meccsen megfoghatják õket.

Yo, Bitch!

Effe88
de minek mennyen olyan csapathoz ahol már mindent meg nyert???

szabii98
Nekem mindegy meddig marad, de jó edzõ és jót tett a csapatnak ez a pár év

I met God. She's black

limperatore
jah hát olyan csapatot mint a 2010es inter nem fog tudni josé építeni ebbõl a madridból

szucsy89
hát most szoptak ki bayerntõl...
limperatore
miért szerint josé addig ott marad amíg meg nem nyeri mikor nem érzi jól magát ott? 😄

szabii98
tehát aztmondod, megnyeri a Real a bl-t? bocs, hogy így beleszólok a 'hangulatba'😄

I met God. She's black

ForzaInter
ja, nyáron összeáll újra a tripleta Inter, jön José is vissza remélhetõleg

Yo, Bitch!

szucsy89
ForzaInter
nagy nehezen nyertünk

lazio kikapott a juvétól, 6 pontra vagyunk a bl helytõl, még meglehet..

Yo, Bitch!

ForzaInter
principeeeeeeee 2-1

Yo, Bitch!

LasCar16
remélem a Siena is rommá fog 😄

#acm

limperatore
>SAD>SAD:SA😄SADSA:AS😄AS😄S rommá

szucsy89
😄DSADS😄dsADS😄DSSADAD látom rád ragadt Matyi fassága
bakkerman
ASD:SAASF:ASAG mindig jó benézni ebbe a topikba,megnevetteti az embert 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
mer amugy oda szólt a jegyed?😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
akkor neked teherauto kell, hogy a fotel, tv és számítógép is beférjen.

Yo, Bitch!

szucsy89
18000? 😮

Megyek én is egy Milan meccsre 😄
limperatore
nemtudom, el is basztam a szektort és nem engedtek át 😄

ForzaInter
a nord miért volt külön a kapu mögött, nem tudod?

Yo, Bitch!

limperatore
most nagyon rárepültünk erre a Balotelli témára, amúgy az ultrák is csípik hiába vágta oda a mezt 😄 kurva nagy arc

õt akarjuk nagyon most, asszem hivatalos ajánalt is ment érte

limperatore
hát a kanyarba 15 euro volt 😄 lottózoba lehetett venni, amúgy 35 és 55 euroért voltak még jegyek

lehet megdobják amúgy de nemhiszem h horror lenne végül, 4en mentünk kocsival 18000bõl mindennel megvolt az út ( mármint benzin matricák jegy )

9csöves9
fasza,köszi! mennyiért kaptátok a jegyet?mert most elég horror jegyárakkal rémisztgetnek minket,gondolom meg akarják lovagolni,hogy esélyünk van a scudettora és sok lesz a Juvés

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
ja kb😄 nagyon nagy fasz a csávó😄 de kurva nagy játékos, remélem visszajön a nyáron😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
fordítás: "Elmentem futballkurvának a Citybe, de basztak a fejemre mert egy pöcs voltam, most visszasírom magam, hátha itt még van remény"

ForzaInter
Balotelli: "Nem érdekel a Milan. Én az Internek köszönhetem azt hogy válogatott lehettem és a szívem mindig is oda húz vissza. Nem kizárt hogy visszatérek"

Tényleg nagy Milan drukker lehet..😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
jelenlegi fociban aztán kurvára számít, hogy melyik játékosnak mi a kedvenc csapata😄

egyébként tényleg egyre többet cikkeznek róla, hogy visszajön.

Yo, Bitch!

ForzaInter
azt akartam írni, hogy én nem voltam ott😄

Yo, Bitch!

bakkerman

szucsy89
Branca már elrepült érte 😄
bakkerman
te ezeket beképzeled egyébként ASD:ASASF:ASASF

szucsy89
jaja, biztos ezt mondta, mikor a Milan a kedvenc csapata Ibra meg a példaképe...
limperatore
úgy néz ki balo nyáron visszajön, elmondta h nem érdekli a milan mert az internek köszönhet mindent és nem akar zsidó csapatban játszani 😄SA

limperatore
csak ez a csöves büdös nigger beállt elém, olyan szaga volt odahánytam majdnem