34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#31212 köszkösz -
#31211 21:05-kor és a Digisport2 adja. -
#31210 Mikor kezdtek? Adja a tv? (két kattintással megnézhetném, de lusta vagyok :D) -
#31209 jajj te ne szólalj meg mert mindig csak akkora butaságokat mondasz h szarrá égeted magad, amúgy a milannal jobb igen -
#31208 :DDDDD te tényleg nem értesz a focihoz
a Rubin jó csapat :D -
#31207 nem fogunk beleszarni, mondta strama is
de most egy kazan ellen nem kell a legerősebb kezdő -
#31206 kezdőből ítélve úgy látszik szarunk bele az el-be:D mondjuk várható volt. -
#31205 cou varazsol majd -
#31204 várható esti felállás. Palaciot nem kockáztatja Strama, kisebb sérülése van még mindig, Sneijder és Milito pihenni fog.
Kazant nem szabadna lebecsülni, főleg Jézust, de Ranot is játszatni kéne, hogy tovább csiszolódjanak + nemzetközi tapasztalatot szerezzenek. Jonathan-Nagatomo párosról jó lenne leszokni, vagy legalább legyen jobb oldalt a japán, és balon Pereira. értem én, hogy pihentetés van, de ezek mindig játszanak, pedig pont ezért lett hozva Pereira...
a középpálya nagyon veszélyes, érzésem szerint ott mehet el a meccs, Zanetti és Pereira is inkább a vonal mellett működik, ergo nincs labdatartó középpályásunk (ami a kulcs volt a Toro ellen), Cassanot meg várhatjuk, hogy visszalépjen labdát szerezni, és támadást indítani :D talán Cou, bár őt egy nagyobb szél is fellöki :/
a csatársor rendben van, egyrészt támadó felállás, másrészt szimpatikus Livaja esetleges szerepeltetése
-
#31203 u19esek ott folytatták ahol tavaly befejezték!
a NextGen seriesben a Liverpool u19eseit verték 3-2re. a vendégek mindkét gólját a magyar Adorján Krisztián szerezte -
#31202 bl meccsekre drágábbak a jegyek. meg ott ugye nincsenek bérletek mint a bajnokikra+az olasz szurkolók többségét a bajnokság érdekli legobban. -
#31201 ekkora az eltérés a jegyárak között? -
#31200 főleg, hogy olaszországban a bajnoki meccsekre többen járnak mint a bl-re.
nálunk is a bl csoportmeccseken ha nem valami nagy csapat volt az ellenfél akkor kb 20-40 ezer néző volt kint. míg egy átlagos bajnoki meccsen 40-60 ezer néző. -
#31199 nso-n írták,utánanéztem az uefa.-com-on meg hivatalos AC Milan oldalon de nem találtam meg a nézőszámot. de a 70 ezer az biztos kamu,ekkora különbség nincs egy bajnoki meg BL meccs között nézőszámban -
#31198 Atalanta ellen 11ezren voltak...
amúgy akkor hülye a sport1es csávó, a BL-összefoglalóban azt mondta "érdekes, hogy hétvégén nagyjából 10ezren voltak az Atalanta ellen, ma pedig 70ezer néző volt kíváncsi a Milanra. hát igen, ez a BL..." -
#31197 a tegnapi Milan BL meccsen 27 ezren voltak kint,ami vicc -
#31196 azért az nagy dolog, hogy a szurkolók az elmúlt 2 nevetséges szezon után is a csapat mellett állnak, a serie a legtöbb bérletét adtuk el, míg pl a Milannal negatív rekord született ezügyben
megérdemelnek egy tisztességes szezont dobogós helyezéssel, olasz kupa győzelemmel, és minimum egy EL-elődöntővel -
#31195 heisenberg mellett:D -
#31194 Megint nem bírt az öreggel :D
off: Látom neked is Jesse a kedvenc karaktered :) -
#31193 -
#31192 most tettem be olaszba is :DDD kurva nagy befostam a röhögéstől :D buta szücsy -
#31191 ezen most felnevettem, bár már láttam Madridos verzióban is :)
-
#31190 + juan is agyon lett dicserve -
#31189 United megfigyelői élőben nézték meg a vasárnapi meccset, Ogbonna és Rano volt a két célpont. előbbit nagyon szívesen látnám itt jövőre, utóbbi meg hihetetlen pálforduláson van túl, örülök hogy nem vettük komolyan a Milan és a Juve nyári érdeklődését, pedig volt olyan időszak, mikor Strama is határozatlan volt a jövőjével kapcsolatban... kezd kijönni, hogy miért fizettünk 15 millát 1.5 éve -
#31188 hagyjad őket. a lényeg, hogy ők ártatlanok. mindenki bundázott csak ők nem, csak véletlen rájuk vertek mindent:D:D:D moratti meg megvett mindent és mindenkit akkora nagy ember. csak tudnám 2006 előtt ez, hogy nem sikerült neki..:D -
#31187 igen, de ha nem kaptok tizenegyest akkor teljesen máshogy is alakulhatott volna a meccs:) -
#31186 ha Moratti bajnoki címet (és bírokat) vett volna, akkor a pályán lettünk volna bajnokok 06ban :) -
#31185 Tudtommal 3:1 lett a végeredmény, nem pedig 2:1. Így a (teljesen jogos) 11-es nem számított, mert azon felül is berámoltunk még 1 gólt.
De ne aggódjatok, most hogy Moratti spórolt, biztos vesz nektek majd megint egy bajnoki címet. :) -
#31184 én elfogult vagyok, de Te juve szurkoló létedre nem?:D
személyeskedni meg nem kéne, mert azt én se tettem. azt meg nekem ne mond meg, hogy mit írjak és mivel foglalkozzak, pláne itt az Inter topikban. én sem megyek át osztani az észt hozzátok.
szerintem kamu tizi volt, és 15 perccel a vége előtt 1-1-nél ilyet befújni nagyon meredek volt. hiába voltatok jobbak 75 percig 1 gólt tudtatok lőni a genoának.. ne mond már nekem, hogy ha nem kaptok tizenegyest akkor is nyertek mert sokkal jobbak voltatok végig. azért gól nem jár.. -
#31183 OFF
Hagyd már, ez így volt, amint látod így van, és mindig így is lesz.
Ők Inter, mi Juve szurkolók vagyunk, ez a háború örökre szól. Felesleges objektivitást várni bármelyik féltől is. Persze vannak elvakultabb szurkolók is, vannak, akik látják a fa ellenére is az erdőt, de belőlük nem sokat fogsz találni, de ez a lényegen nem változtat. Ez így marad, amíg létezik a két klub.
A fontos, hogy Mi tudjuk, hogy hogyan állunk, másokat nem kell téríteni, hitegetni, győzködni, higgyenek, beszéljenek baromságot, szidják a csapatunkat, mondják ránk, hogy csalók vagyunk, legalább ez jelent valamit :)
ON -
#31182 azért durva, hogy eddig 3/3 az idegenbeli mérleg, 9 lőtt 0 kapott gól, a Meazzaban meg kaptunk 7et és lőttünk 3at :D a héten a Kazan és a Siena ellen javítani kell ezen a statisztikán -
#31181 Igen, jogos volt! Erre meg mondhatnám, hogy ilyenen is csak te rinyálsz. Tavaly kb. 3 büntetőt kaptunk az egész szezonban, holott megérdemeltünk volna jóval többet, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor bejött pár alapemberünk, sorra vezettük a veszélyes támadásokat és azokból rúgtunk is egy gólt, így lett 1-3 a vége. Nem tudom ebben neked mi fáj, de eléggé szánalmas vagy, hogy egy tizenegyesbe (csak a Juvenak fújják be :DDDDDDD vicces vagy) kapaszkodsz bele egy olyan meccsen, ahol jobbak voltunk mint a Genoa. Elhiszem, hogy nem tudod levenni a szemellenzőt, de akkor inkább foglalkozz a saját csapatoddal és ne beszélj baromságokat. -
#31180 ja igen, sima volt, csak baszott unalmas :D persze, lényeg a 3 pont, de a 30. és a 80. perc között többször akartam öngyilkosságot elkövetni :D
JJ mindenképp jó lesz hosszútávon, de jó lenne, ha már idén beépülne! Samuel és Chivu elé kéne helyeznie Stramának, mert belőle tényleg lehet valaki. jövőre nem bánnám, ha Rano, Silvestre, JJ, Benatia/Sakho/Ogbonna/Musacchio lenne a középhátvéd-sorunk
Kazan ellen is kezdetném Jézust, szerezzen csak tapasztalatot -
#31179 mert szerinted a tizenegyes jogos volt? ezt is csak a juvenak fújják be, mert kurvára nem volt tizi. és 1-1-nél negyedórával a vége előtt ilyet befújni.. -
#31178 sima meccs volt. az első gól után nagyon visszavett a csapat. torinonak nem sok köze volt a meccshez.
rano-juan kettős baszott jó volt. rano eddig mind a 3 meccsen jól játszott. nem akarom elkiabálni de ha juan így folytatja megvan a második belső védőnk.
kazan ellen nyerni kell. valószínű cassano-coutinho-palacio trio fog kezdeni. utóbbi kettő szerintem biztos. -
#31177 borzalmas meccs volt, defenzíven is játszottunk, mondjuk a védelem kicsit összerázódhatott... Jézus és Rano is tanári volt, utóbbi már-már klasszis megoldásokkal élt, lehet Ranoban lesz a jövő! azért Ogbonnanagyon jó lenne itt jövőre... :D
Kazan ellen remélem meglesz az 1. győzelem a San Siroban, megérdemelnék a szurkolók, bár oroszok ellen mindig szenvedünk... -
#31176 1-1 után nyomtuk úgy meg, hogy abból több gól is születhetett volna. Nekem egyébként nem is ezzel van a bajom, hanem, hogy milyen bírói segítségről van szó??? Na de ez eléggé OFF-topik itt. -
#31175 1-1ig jobbak voltak, a gólt is egy olyan kontrából lőttétek, amit illett volna gólra váltani
amúgy többször talált kaput a Genoa, elsősorban erre gondoltam (a tizi után léptem itthonról, utána nem tudom hogy alakult a meccs képe...) -
#31174 A statisztika nem ezt mutatja.
Max az első félidőben vlt jobb a Genoa, utána hogy feljött pár alapemberünk, lefociztuk őket. A bírót emlegetni meg szánalmas dolog egy olyan meccsen, ahol semmi szerepe nem volt. -
#31173 szép gólt vágott Principe, pedig nálam Palacio kezdett volna :D örülök, hogy rámcáfolt