FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
több helyen azt írják, Lucasért elfogadták a 27milliós ajánlatunkat. ezt kétlem, ennél többet is elutasítottak már érte... (amúgy nem értem hogy van pofája egyre többet és többet kérnie a Sao Paolonak, miközben Lucas csak csere, vagy lehet 6 perc alatt is képes volt növelni az árát)

tegnap meccsrõl még annyit, hogy a védelem komoly formázásra szorul, Kolarov nagyon kéne, legalább védekezni is tud, Chivu szerepeltetése nonszensz, Silvestre meg 2x majdnem "elLúciózta", az ilyen cselezés közben/után elveszített labdát az olasz csapatok keményen berúgnak, szerencse, hogy a Split irtó gyenge. Cambiasso is eléggé kilógott, lefelé, egy 6m vagy annál jobb esetén útnak engedném, jöjjön De Jong vagy Fernando a helyére

(és még mindig azt mondom, hogy Lucas árából kijönne Ramirez és egy középhátvéd, márpedig utóbbira nagy szükség van)

jó hír (legalábbis nekem), hogy a Serie A átkerült a SportKlubra. a szint 0, de legalább nem egy monitoron kell nézni a meccseket

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
le a kalappal a hajduk közönsége elõtt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
guarin ugy rúgja a szabadokat mint a cigány ibra. erõbõl ellövi oszt majd lesz valami😄 persze 100bõl 99 mellé vagy fölé megy, de az az 1 ami bemegy irdatlan nagy gól😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mindenképp akarunk egy gólt adni a Hajduknak 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
de a kaput még nem találta el coutinho meg már 2 gólt is lõtt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
guarinba csak az basz fel h mindig elveszi a szabadrúgást coutinho elõl...

limperatore
akkor azért kapott akkora füttyöt 😄😄😄

ForzaInter
játszott a hajdukba ráadásul😄

Yo, Bitch!

limperatore
ez a livaja srác múltkor nagyon jól nyomta, strama észrevette mindjárt h tehetséges

ForzaInter
goooooooooooooooooooooooooool a fenoméééééééééééééén

Yo, Bitch!

limperatore
coutinho geci milyen gól 😄😄😄😄

limperatore
hát ennél butább már nehezen lehetsz 😄😄😄D
sztem aki magát égeti az te vagy, már sokszor bizonyítottad

ForzaInter
jön a fenomén sneijder helyére

Yo, Bitch!

szucsy89
A lista poén volt gondolom lejött. Te a Milannal kapcsolatban kíváncsi vagyok, mennyire vagy képben.

Attól, hogy leírjátok a haveroddal 100x, hogy "buta vagy", én még nem leszek butább, viszont magatokat meg égetitek. 😄 De hajrá. 😉
ForzaInter
te tényleg nagyon buta vagy😄 felesleges is vitatkozni veled, mert az Inter-el kapcsolatban rohadtul nem vagy képbe. A milan kurva nagy szarba van jelen állás szerint ha tetszik ha nem..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
arról pár hellyel lecsúsztunk 😄

limperatore
"Én azt mondom, hogy várjunk ezzel a "ki van nagyobb szarbannal" 15. fordulóig, de sztem ti hátrébb lesztek a táblázaton mint mi."

még mindig buta vagy

szucsy89
De akkor már az utókornak írok egy Serie A véderedményt is:

AC Milan
Juventus
Napoli
...
8. Inter <#mf1>
Effe88
<#wilting><#wilting>
már ilyen hamar meg kell kezdenetek???azt hittem csak csportkör

szucsy89
De pont ezt mondom: ez meg az ilyen gecinagy igazolás, meg olyan vadállat, meg amolyan csapata legjobbja volt. Hát baszki, ilyet én is tudnék mondani a mi igazolásainkra. Majd a pályán kiderül, hogy milyen év közben. Így kijelenteni, hogy elsõ 5-ben nem lesz a Milan meg hatalmas butaság (és még én vagyok a buta), de ezt most print screeneltem, és majd bemásolom ide mikor elõttetek végeztünk 😄DDD

addig is -fav 😄
ForzaInter
hogy jön most ide a tavalyi szezon? az már a múlt. a jövõre kell figyelni.

eddig igazolások alapján pedig erõsödtünk. akiket eladtunk vagy elfogunk adni, azok közül csak jc akit sajnálni lehet, de egy kb hasonló szintû kapus jött a helyére, szóval nem gyengültünk ezzel sem.

maicon nem biztos, hogy megy. de ha megy az se baj, az elmúlt 2 szezonját nézzük.. lúcio meg már öreg tavaly se volt az igazi, reálisan 1-2 év lett volna benne.

guarin meg az egyik legnagyobb igazolás volt eddig. palacio pedig évek óta a serie a egyik legjobb csatára. elég megnézni a mutatóit. a felkészülési meccseken is biztató volt a játéka. silvestre a palermo legjobbja volt, több nagy csapat is vitte volna (többek közt a milan is) mudingayi pedig tökéletes kiegészítõ ember lesz. és azért még fogunk igazolni játékosokat. egy védõ és csatár érkezése várható.

Yo, Bitch!

limperatore
"ilyen guarinok meg palaciok"

gyerek te mindig magad alatt vágod a fát 😄

guarin egy kibaszott gép, nézz meg 1 meccset és látni fogod

egyedül nem garancia a sikerre az tény
a milan elsõ 5ben nem lesz év végén

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
"mi egyáltalán nem vagyunk szarban"

😄 Vedd le a kék szemüveged, bár én örülnék, ha minden évben a 7. helyen végeznétek. Ugyanolyan helyzetben van a 2 milánói csapat, újjáépülõben. Ti a triplázás után ugyanabba a hibába estetek kis túlzással mint mi, most kezditek kicserélni a csapatot. Ilyen Guarinok és Palaciok még egyáltalán nem garanciák a sikerre, ahogy a fiatal edzõ sem, hiába vannak odáig meg vissza az inter drukkerek tõlük. Én azt mondom, hogy várjunk ezzel a "ki van nagyobb szarbannal" 15. fordulóig, de sztem ti hátrébb lesztek a táblázaton mint mi.

Az meg már csak ráadás, hogy pl. az egekig magasztalt Lúcio az egyik õsi riválist válaszotta, valamint hogy csúnyán elbántatok az egyik ikonotokkal, JC-al, lehet Maicon is megy... ha így veszem (JC és Lúcio) ti is "eladtatok" a legjobb játékosaitok közül kettõt. 😊 Tudom, optimistán kell nézni a szezon elõtt a dolgokat, én is így vagyok a Milannal, a felkészülési meccsek alapján a védelem nem volt valami jó (oda még jön igazolás), viszont a támadások Ibra nélkül sokkal dinamikusabbak és kiszámíthatatlanabbak. Hogy ez mennyire fog majd bejönni "élesben" is, arról még nem tudok nyilatkozni, de nem is érdemes még errõl vitázni, majd október körül.

Sõt, a Juve körüli hercehurca is nekünk (mármint kettõnknek) jöhet jól, nem fognak õk se veretlen szezont produkálni mégegyszer... a Roma eddig nagyon komolyan igazolt, a Napoli is jó lehet.
WuFraZselic
ezzel a 2. rúgott góllal szinte biztos a továbbjutás, viszont az azért zavaró, hogy egy D kategóriás csapat is hülyét csinál belõlünk a széleken...

Guarín meg remélem nem sérült meg

limperatore
hajduk split el selejtezõ elsõ meccs idegenben

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
minden csapat álma, az európa liga selejtezõ 3. fordulója. Hajduk Split - Inter

Effe88
kivel játszik az inter vagy milyen meccs van??
nem látom a barátságos meccsek között

limperatore

ForzaInter
nagatomo 2-0😄

Yo, Bitch!

limperatore
yuto nagatomo o o o ooooo 😄 0:2

ForzaInter
sneijder baszki mit mûvelt😄😄

Yo, Bitch!

limperatore

ForzaInter
mi egyáltalán nem vagyunk szarban.. mirõl beszélsz? eddig jól igazoltunk. és még fogunk is. ezzel az üzlettel pedig a pénzügyi problémák is megoldódtak. új stadion pedig szintén nagy elõrelépés lesz.

nálatok viszont nagy a baj. eladtátok 2 legjobb játékosukat, pótolni nem fogjátok õket.. pénz sincs nagyon. a san sirot meg sose fogjátok tudni megvenni. azzal meg, hogy bérlitek nem lesztek elõrébb..

nagy szarban vagytok, ha tetszik ha nem.

ameddig pedig csak 20% a kínaiké és csinálnak egy új stadiont nincs baj..

Yo, Bitch!

limperatore
igen az egyik legszebb és sose lesz a tiétek, a legszebbet viszont a kínaiak építették fel te buta tök még ezt se tudtad D😄:😄

szucsy89
csak irigykedsz, San Siro a világ egyik legszebb stadionja, és csak a miénk lesz 😄
limperatore
szücsy te kajak az idõvel egyenesen arányosan butulsz? 😄

szucsy89
vicces, hogy ti interesek próbálják még abban is látni a jót és nyugtatgatni magatokat hogy rátok telepedtek a fasszopó kínaiak 😄DDDDDDDDD Berlu sose lenne ilyen hülye...

"Milan ha nem talál valami befektetõt akkor nekik annyi. nem fogják tudni felvenni a versenyt velünk és a juveval."

ez meg a legnagyobb fasság amit hallottam tõled, milyen VELÜNK? még nálunk is szarabbul álltok jelenleg
bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
új mezszponzor ASD:SAASF:ASAF http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/National_Emblem_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg/512px-National_Emblem_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg.png

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
remélhetõleg Moratti nem lesz olyan hülye, hogy szép lassan az egész klubot eladja nekik.

ameddig csak 20% az övék még nincs nagy baj.

nem tudom, hogy állnak hozzá, de biztos kiadnak majd valami közleményt ezzel kapcsolatban. az, hogy miért piros a mez innentõl már nem kérdés..

Yo, Bitch!

9csöves9
szerintem ezekkel jártok majd a lehetõ legrosszabbul.ha unatkozó arab vagy orosz milliárdásokról beszélnénk akkor oké, hogy csak kisebbségi tulajdonosok, de ezek szép lassan rátok fognak telepedni és évrõl évre egyre nagyobb százalékkal fognak rendelkezni a klubban.2017-re szerintem már õk lesznek a többség.

persze akiknek 30 millás brazil tinisztárok meg egyebek kellenek azok majd tapsikolnak nekik,hogy jön a lóvé, de számomra elég aggasztó lenne a történet.kíváncsi lennék a nord hogy áll a kérdéshez.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
én csak annak nem örülök, hogy kínaiak😄 de végül is így jó, hogy Moratti marad a többségi tulaj.

milan ha nem talál valami befektetõt akkor nekik annyi. nem fogják tudni felvenni a versenyt velünk és a juveval.

Yo, Bitch!

limperatore
meg 15%-t birtokolnak, kb csak penzt adnak es ennyi 😄 moratti jol csinalta

uj stadion epiteset meg mar moratti is megerositette, szegeny milannak egyedul kell berelnie a stadiont majd 😄

psg is beszallt lucasert 😄 kinaiak kifizethetnek lucast

WuFraZselic
nem szeretném, hogy a Chelsea, City, Anzsi, Malaga, PSG után mi legyünk a következõk, de az új stadion és az abból származó bevételek miatt ez egy fontos lépés

WuFraZselic
kínaiak beszálltak az Interbe, a többségi tulajdon természetesen a Moratti-család kezében marad, a sárgák a 2. legnagyobb részvényesek lettek. 2017re legkésõbb viszont meglesz az új stadion!!!

ForzaInter
a milan mindenkit akar akit az Inter is..😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azt a Milan akarta mindenáron

Effe88
😄😄

limperatore
az 1 balek, jó lesz a milannak 😄

Effe88
és mi van a ganso üggyel?
tavaly még azt akartátok minden áron