FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
azért meg ne sértõdj😄😄

Yo, Bitch!

szucsy89
hát legyen. akkor -fav, pápá inter topik <#integet2>
ForzaInter
a faszságaidat meg ha lehet másold be a milan topikba vagy küld el matyinak üzenetbe..

ez nem a gumiszoba. jó lenne befejeznéd ezt a trollkodást itt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
"20évet nem tudtak kiemelkedõt nyújtani"

micsoda értelmes mondat.😄

morattiról semmilyen felvétel nincs amúgy, ami valamit is bizonyítana.

Yo, Bitch!

szucsy89
Matyi, válaszolt a gyerek neked facebookon😄😄 az utolsó mondaton felnevettem

"Az olasz futballt az olyanok tették tönkre mint moratti és a szánalmas csapata akik itáliában 20évet nem tudtak kiemelkedõt nyújtani.A calciopoli kapcsán is elõkerültek olyan bizonyítékok olyan lehallgatott telefon beszélgetések amin moratti hangja hallható amint kéri h melyik meccse ki vezesse a játékot.Ezt a bizonyítékot anno nem vették figyelembe 5év elteltével a bíróság elfogatta mint bizonyíték de az intert nem lehet már büntetni mivel védi õket az 5éves elévülési törvény. Az ilyen pámer féle idióták meg csak vergõdnek itt és a többi fórumon az elég izzadságszagú megnyilvánulásaikkal."

😄SDAASD:SADASD😄SDADSASDADSA
limperatore
ne az nso-ból élj mondtam már, 2 nappal levan maradva

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-a-sao-paulo-alelnoke-elismerte-targyalnak-lucasrol-2160415
Mor3llo
ez szétütött 😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
ott játszott legtöbbet és nagyon jól.

Yo, Bitch!

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

síííírok geci 😄😄😄😄😄D😄😄
limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az jó lenne mindenkinek 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
😄😄
brancának bele kéne vezetni a repülõgépet a psg székházába😄😄😄

WuFraZselic
azért Alvarez a "sebességével" ne legyen szélsõ 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
hagyjuk már ezt a lucast.. itt van egy coutinho, alvaraz és palacio szélre. teljesen felesleges lenne lucas, ha leigazolnánk akkor azzal coutinho és alvarez sokkal kevesebb lehetõséget kapna. meg 30 millio? menjenek a brazilok a kurva annyukba. felét nem éri. vigye csak a psg.

1 balhátvéd meg egy cserecsatár kell. talán egy még egy védõ középre és készen vagyunk.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem az idõt húzta, egyszerûen nincs pénzünk. ingyen engedünk el játékosokat a fizetésük miatt, nincs normális hátvédünk, balhátvédünk, cserecsatárunk, ésszel megáldott belsõ középpályásunk (talán Guarín...), semmivel se lennénk elõrébb egy 30 milliós brazillal, aki legjobb esetben is aug. végén csatlakozna a kerethez, és hónapok alatt sem venné fel a serie a ritmusát. én is örültem volna Lucasnak, nem arról van szó, de jelenleg kurvára hiányos ez a keret, nem költheti el majd minden átigazolásra szánt pénzét a csapat egy játékosra

ezt a 30 milliót rákölthetjük Kolarov+Fernando, Kolarov+Sahin, Kolarov+Ramirez, Ogbonna+Kolarov stb játékosokra, és JC-Mariga(?)-Stanko-Pazzini-Castaignos árából vehetnénk egy normális cserecsatárt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
szétbasz az ideg, moratti megint húzta az idõt azt megbaszhatja most

remélem legalább vmi geci jó védõt vesz ezen a pénzen, rano is megy pihenni majd

limperatore
psg 45mért megvette lucast elvileg...komolyan mondom ha ez igaz, remélem megdöglenek, tönkre tesznek mindent

LasCar16
Thiago Silva..

#acm

limperatore
dehogynem, mint lucio

Mor3llo
védelem? Brazíliában kb nem is létezik 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
nekem nincs bajom ezekkel a srácokkal,mert az tény,hogy tátott szájjal néztem a Lucas Mouras vidiket youtubon,meg amit Neymar csinál az se semmi,csak ez a nagy hype nekem nem természetes,meg persze az árak se,amilyeneket rájuk nyomtak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
a Santos kivételével a legtöbb brazil csapat igen jó anyagi helyzetbe van, így megtehetik, hogy elutasítanak irreális ajánlatokat is (Santosnak a legjobb az utánpótlása Brazíliában, de messze nem tartozik a gazdag klubok közé). ez gondolom kihat a játékosokra is szerintem, már csak erre is nõhet az arcuk...

bakkerman
eddig ahogy néztem az olimpián a meccseiket,nem rosszak,2014-es VB-re jók lehetnek,de hiányzik ebbõl a válogatottból egy Gilberto Silva,Ronaldinho,Ronaldo,Kaká,Lucio,Cafu...ezek egyéniségek voltak,most meg vannak a facebook buzi szamba királyok ilyen Neymarok,Oscarok,Mourak,akik nagyon tehetségesek,de már most akkora arcuk van (fõleg Neymarnak),hogy külön gépen vitték Londonba. Majd ha bejönnek európába kiderül mit tudnak,az egy dolog,hogy a brazil bajnokságban lefekszik nekik a komplett védelem minden meccsen,én ettõl még nem vagyok elájulva.

WuFraZselic
gyakorlatilag Hulkon kívül mindegyiket

limperatore
hát ez a neymar elég ratyi a válogatottban, olaszban megennék mint a szart

talán a spanyol bohóc ligában tudna villogni, de hát nem 1 ronaldo

lucas viszont geci jól nyomja, nem is értem h miért csak csere, olyan megindulásokat csinál, pikk pakk gólhelyzetet tud teremteni

LasCar16
azért kíváncsi vagyok hogy ez az új brazil generáció ér-e valamit vagy csak otthon villognak.

#acm

LasCar16
persze 😄

#acm

limperatore
Hétfõ v kedden lesz értekezlet Lucas ügyében, remélem Moratti nem húzza már tovább az idõt mert a psg elviszi a végén

limperatore
Sao Paulo és Branca között megvan a szóbeli egyezség Lucas ügyében. Branca hazaperült Milánóba hogy Moratti rábólintson és küldjék a hivatalos ajánlatot. Állítólag nagyon jó a kapcsolat a 2 fél között. Lucas meg az Interbe szeretne jönni.

Végén megszerezzük az új Ronaldot

limperatore
😄😄😄😄😄:

WuFraZselic
legyen ilyen, de az öltözõnk ne így nézzen ki;

Effe88
+1😄😄😄

szabii98
:SDFSDFASDFSASD:A:SDFDSA

I met God. She's black

bakkerman
köszönöm ezt az élményt srácok

Grove4
😄DD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
még ebbe is többen férnének mint a juve stadionjába 😄

Grove4

Nem, elvileg ilyen lesz! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
sok minden változik, de a humorod a régi 😊...ugyanolyan szar

Effe88
vagy rizsbõlD:😄D:

szucsy89
nem ez fából 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
ForzaInter
akkor ez nem selejtes acélból fog készülni?😄

Yo, Bitch!

Effe88
"nem 1 olyan porfészek lesz mint a juventusé 😄" <#nevetes1><#nevetes1>

szabii98
esküszöm ez a szücsy vs limperatore viszály egy beszt of sg

I met God. She's black

limperatore
szücsy, már fájnak a butaságaid, komolyan ne írj már többet ide

kimásolsz 1 fórumról valamit ami ráadásul hibás is, azzal se vagy tisztában hogy az inter 89-ben nyert scudettot nem 85-ben és ilyen per jelekkel beírod h rommá oltani miközben magadat égeted folyamatosan

szucsy89
egy kis "finomság" fórumról csak nektek:

"Visszatérve a 2006-os eseményekre nekem mindig az volt a legszembetûnõbb h az egészbõl pont az az inter profitálta a legnagyobbat akik mindig tisztes távolságból követték nyomon a Milan-Juve párharcokat a scudettoért. 2006-ban kaptak egy ajándék scudettot majd a további történéseket ismerjük ugye ami az intert illeti. Végeztül hozzátennén h az inter rendes körülmények között nem a tárgyaló asztalnál 1985-ben nyert scudettot utoljára majd jött a gratis scudetto illetve már a pályán amit megnyert 2007-ben. A többi meg már ahogy mondani szokás már csak történelem."

na ezért vagytok egy nulla csapat 😄 Milan - Juve mögött Olaszországban sehol nem vagytok

/imádja rommá oltani az itt lévõ buta egyedeket és flémelni 😄
szucsy89
az egészet a kínaiak állják?
limperatore
250m euro lesz az új stadion 😄 nem 1 olyan porfészek lesz mint a juventusé 😄

limperatore
én meg azt mondom jöjjön kolarov,lucas meg 1 középsõ védõ 😄

ForzaInter
egy balhátvéd (kolarov) és egy csatár kell és megvagyunk szerintem.

Yo, Bitch!

Effe88
na végre
sportklubbom van végre nézhetem a seria a-t is<#eljen>(bár a sport 1 jobb lenne de ez is megfelel)
már csak a pl-nek kéne újra visszakerülnie az eurosport 2re