34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#31452 GOL DEL CESENA! AH NO ANNULLATO
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megunhatatlan:D:D -
rommá:ASDFDSASFSASDASDF -
#31450 Egy Isten!
Allegri leszophatja nyugodtan :DDD -
Strama a nordnak: "Ez a tiétek" (a győzelemre gondol)
GRANDE STRAMA! -
#31448 -
#31447 engem az zavar ebben a dologban leginkább, hogy elveszi a játékperceket Silvestre elől. akiről valljuk be, fogggggalmunk sincs milyen védő igazából. kapott 2 meccset, és ennyi. jövőre elmegy Samu és Chivu vélhetően, és mivel rendre padozik Silvestre, vélhetően ő is. akkor pedig marad Rano és Jézus, és kell igazolnunk legalább 2, de inkább 3 védőt... már csak emiatt is megérné játszatni, mert jövőre 7.5ért elhozhatnánk -
#31446 samuel amúgy ebben a 3 védős rendszerben nagyon jó. szépen elsöpröget leghátul utolsó emberként. -
#31445 mondjuk már nem először ültette le a padra strama, hátha magához tér.
azért volt pár meredek passza ma is:D -
#31444 most viszonylag jól játszott egy nem serie f erejű ellenfél ellen :D tavasszal, és korábban a Portoban is bizonyított, szerintem őt fejben kell rendbetenni (no meg nevelő célzattal nem kezdetni, hogy lássa, nem ő az első választás - pedig csak ő tud előre játszani a belső kp felhozatalból... talán Obi még) -
#31443 én már nem tudom, hogy guarin ilyen szar játékos, vagy nincs formában.. én már egyre jobban gyanakszok arra, hogy az előbbi:S -
#31442 hát, Strama kihozta belőle végre. ez hiányzik Guarínból, és talán Couból is (fejben mindkettőnek javulnia kell)
a komplett védelem megérdemel egy tapsot, de Rano bevetődése a végén nagyon szívmelengető volt, olyan igazi Interista nem is tudom hogy mondjam :D jó volt látni, na :D -
Janika114 #31441 De Zanettit meg Handát is ki lehetne emelni még szerintem. -
#31440 én mondtam mikor mindenki szidta, hogy csak fejben voltak vele gondok.
képességei alapján világklasszis. -
#31439 és te a Camp Nouból kommenteltél? -
#31438 igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
milanista pezzo di merdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#31437 RANOCCHIA EGY ISTEN
magasan a meccs embere -
#31436 3 kibaszott perc bírjuk ki!!+! -
#31435 :D
ha nem Pazzini a csatáruk, akkor már 2-3at vágnak... Palacio is eléggé elszórakozta azt a nagy helyzetet, mentségére szóljon, hogy 1 hónapja nem látott kapust, max edzésen :D -
#31434 jó bazmeg ez 10 percet én nem fogom kibírni... -
#31433 jogos csere, bár Mudingayinak jobban örültem volna -
#31432 jön palacio! -
#31431 1 cserénk maradt, kíváncsi vagyok kire lövi el Strama... Mudingayi nagyon kéne előbb-utóbb, mivel a Milan már minden kaput eltalálni képes játékosát becserélte. viszont Palacio gyors, és tudna váratlant húzni elől Milito helyet... -
#31430 Cassa le, Pereira le. várható volt, mivel megszűnt a szélső védekezésünk. 3-5-1 :D -
#31429 ja:D
mondjuk védekezésben ugyannyian leszünk így is.. elöl leszünk eggyel kevesebben. -
#31428 nyugi, bejött Abate, hátha gólt lövet Diegoval :D -
#31427 iylen nincs bazmeg -
#31426 istenem, tény, hogy Nagatomo segghülye a futballhoz, DE EZÉRT SÁRGÁT ADNI?
hát remélem előbb, mintsem utóbb, mert most szarban leszünk így -
#31425 mexes, boateng és de jong is kapott lapot. mindhárom idegbeteg, hátha valamelyik csinál valami hülyeséget:D
-
#31424 azért a derbin az soha sem számít, hogy éppen milyen erős a 2 csapat ezt te is tudod.
ááá és jön guarin cou helyére.. már látom, hogy 5563232323234 labdát fog eladni, és legalább annyit vagy 20 méterrel a kapu fölé lőni:S -
#31423 jaja, de Stramát ismerve nem fog kockáztatni, max a 70. perc körül berakja... meg ugye tudjuk, hogy Cambiasso, Milito bármilyen formában is vannak, játszaniuk kell :D
pedig a középpálya megint átjáróház, Mudingayi rendet tehetne, Palacioval meg kicsit sokoldalúbb lehetne a játékunk. kisebb túlzással minden idők leggyengébb Milanja ellen nem tudunk helyzetet kidolgozni, felbasszuk Militora, ő meg vagy leveszi, és lepasszolja, vagy nem...
és még Abate sincs, hogy gólpasszt adjon neki... -
#31422 cou sajnos súlytalan nagyon:( alvarez most jól jönne helyére..
palacio ott van a padon? ha igen be kéne hozni -
#31421 a csapat passzpontossága egyenlő a nullával. Milito is ajtó-ablak ziccert elszórakozik, ahelyett, hogy keményen bebaszná, vagy odatenné a csont üres Cassano alá. fú, de padra ültetném... csak nincs konkurenciája, remélem ezen sürgősen változtatnak Brancáék. faszom kivan Militoval, Fio ellen és most is a körmömet kell rágjam, ahelyett hogy belőné a 200%os ziccereket, és nyugodtan cigizgethetnék :D
Cou is elég pontatlan, lehet behoznám a helyére Mudingayit, hogy egy kis balanszt vigyen a középpályára, és átállni 3-5-1-1re
a legjobbunk, és legjobban passzolónk is Ranocchia... -
#31420 limpinek már biztos áll a stadionkájában :D:D -
#31419 na a 2 öreg gaucho összehozott egy gólt! ez szép volt Samuel! -
#31418 Chievo ellen 1. percben sárga, Fio ellen teljesen feleslegesen agyonrúgja Joveticet... szinte biztos vagyok Samu piroslapjában
de Mudingayi mindenképp kell oda középre, egy agresszív, hajtós vérszívó elveszi Boateng/Montolivo kedvét elég gyorsan
egy
Handa
Rano-Cambiasso/Samuel-Jézus
Naga-Zanetti-Mudingayi-Pereira
lenne a legjobb talán -
#31417 ez jó kezdő csak cambiasso helyén én mudingayit játszatnám és a kp védekezés meg is lenne oldva.. samuel helyére meg mehetne cambiasso, elég jól nyomta ott. samuel meg bár eddig jól játszott a 3 védős rendszerben de azért nem egy életbiztosítás. -
#31416 Én is. :DDD -
#31415 hihetetlen, hogy Cambiassonak mindig játszania kell :D remélem nem ez lesz estére...
-
#31414 Hát lehet te a másik oldalról közelíted meg a mondatot, de szerintem tudja hogy értettem :D -
Janika114 #31413 Miért lenne neki szar nézni h alázzák a Milant? :D