FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
jaja õ intézi,
szücsy: majd ha leszopatja a bilant nem fogsz így röhögni 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
😄😄

korben dallas(branca) világjegy😄😄😄

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

repül is vissza Milánóba, vajon mennyi felesleges pénzt elbaszott már a klub repülõjegyre 😄DDDDDDD
Effe88
na?
Branca ott lesz?

limperatore
Ma este lesz az elsõ tárgyalás a sao pauloval lucas ügyében

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
<#taps>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
én csípem a Juvet de ez nagyon odabasz <#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezen a mi vicces? mindenhol így mûködik. ha valakit leakar igazolni egy klub akkor odautaznak tárgyalni ahol játszik. nem a sao paolo emberei fognak jönni milánóba😄

Yo, Bitch!

Effe88
<#taps><#taps>

WuFraZselic
ment volna Londonba Materazzival, Branca eltereli a figyelmét, Marco felkapja a kis brazilt, aztán meg sem állnak Milánóig. ha már a SP elnöke nem akarja eladni...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
branca nyaralni jar braziliaba, meglepodnek ha elhozna lucast

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
Annyira ismerheti a Milánó-Sao Paolo útvonalat, hogy már õ maga vezeti a repülõgépet 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
Branca már bejárta a fél világot,egy igazi utazó!

szucsy89
😄DDD
limperatore
állítólag moratti megvette az egész olasz ligát, lefizetett mindenkit és ezért contét elfogják tiltani 4 hónapra :\

WuFraZselic
1-1 lett a Celtic elleni meccs, az elsõ félidõben kb a félpályát sem léptük át. Chivu félelmetesen szar, nagyon gyorsan igazolni kell egy belsõ és egy szélsõ hátvédet. Cambiasso sem a régi, Mudingayi (hozzá képest) nagyon jó volt. Milito sem lesz elég a szezonra, megy Pazzo, (Casta a Twentébe igazolt, 7m-ért, ismételten bravó), Longo nagyon nem érzi még ezt a szintet, Palacio meg a szélre kell, úgyhogy egy csatár is létszükséglet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
ennyire geci nem lehet, hogy volt csapatát akarja gyengíteni..

Yo, Bitch!

limperatore
Mourinho lehet West akarja Modric helyére, :@ Sneijder nem mehet!

ForzaInter
igaz.. Lucas egyelõre még egy gyenge brazil bajnokságba villog, míg Alvarez már bizonyított a serie a-ban..😄

láttad már játszani amúgy Alvarezt? mikor ranieri alatt 8 meccset nyertünk zsinórban a csapat legjobbja volt, csak utána megsérült de miután visszatért megint jól játszott. technikailag nagyon képzett. semmivel nem marad el a sok brazil csodagyerektõl. coutinhoval együtt 1-2 év múlva (vagy akár már jövõre) a csapat vezérei lehetnek, mindkettõben ott van a potenciál, hogy világklasszis legyen.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jaj, de félek a Pescara elleni nyitómeccstõl...

amúgy ezzel a sorsolással kb bajnokságot lehetne nyerni

WuFraZselic
nem tudhatjuk

Lucasért egy utolsó próbát teszünk, 30m euró, take it or go. azt nem értem, hogy ha rá van/lenne 30m, akkor Ramirezért miért sajnálják a 22-4 körüli összeget. bizonyított a Serie A-ban, fiatal, õ is dél-amerika (elég beteg fétise van a vezetõségnek irántuk), jobban járnánk vele jelenleg. lényeg a lényeg, Lucas sorsa csak az Olimpia után dõl el, szóval ha minket is választ, talán decemberre fel is veszi a ritmust...

Kolarov árát Brancáék lealkudtál 13ról 8m-re, ha ez valóban igaz, akkor kapnak egy piros pontot. kérdés, hogy a fizucsökkentésbe belement-e, mert a Cityben betegesen sokat keres(ett)

Fernandoért 17et ajánlottunk, a Porto 20at akar továbbra is. Pazzini - Quagliarella cserérõl is beszéltek, ebbõl remélem nem lesz semmi. szélsõ támadó posztra még a Cataniás Alejandro Gomezrõl beszélnek, 6m körül lenne az ára, õszintén szólva fogalmam sincs milyen játékos

Viviano a Palermoé lett, kb 4m körül kaptunk érte, míg Castáért 7-10m közötti összeget ad a Twente (még mindig érthetetlen, miért kell eladni, nem játszott semmit szinte, és így is megduplázta/triplázta az árát). ennyi pénzbõl lehetne hozni egy cserét Militonak, sõt, ha elmegy Pazzini, Stanko és JC is (állítólag egyikük sem lesz ma nevezve az EL-re) akkor abból a kis bevételbõl szerintem Dzekot meglehetne célozni

Hajduk Splitet kaptuk a selejtezõben, aug 2-án kezdünk Splizben. simának kell lennie

bakkerman
azért egy Lucas Moura meg egy Ricardo Alvarez nem egy szint

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem tom minek lucas mikor itt van cou meg alvarez..

Yo, Bitch!

limperatore
g

limperatore
geci mu, menjen már a picsába

amúgy tadadták

szucsy89
úgy néz ki lecsúsztok Lucasról, viszi az MU
WuFraZselic
amúgy érdekes, hogy csak a középpályára/csatársorba írnak érkezõkrõl, pedig a hátsó alakzatot kéne rendbe tenni elõször. még a TIM bohóckodáson is félelmetesen kilógott a Chivu-Rano páros, Jonathan pedig inkább jobb oldali támadó kp legyen (Parmaban is ott játszott igazán jól), mintsem védõ, mert ráfázunk...

ForzaInter
de most valaki leigazolja aprópénzért és normálisan felépül akkor az a klub kurva nagyot húz.. mert klasszis csatár rossi, és jó korban is van.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Egyetértek, Rossiban iszonyatosan nagy a potenciál, viszont rosszabb mint egy porcelánbaba, lassan több idõt tölt kórházakban, mint edzéseken/meccseken...

WuFraZselic
én is örülnék neki. de egy keresztszalag-szakadásból felépülve összeszedett még egyet, nagyon sok idõbe telik, mire 100%os lesz, és egy kicsit Ronaldo-szindrómára hajaz, nem tudom ugyanolyan lesz 2 ilyen sérüléssel a lábában, mint anno....

ForzaInter
Rossin multkor gondolkoztam, hogy mekkora húzás lenne leigazolni.

Oké súlyos sérülése van, de most kurva olcsón odaadnák valószínû emiatt, és ugye amiatt is mert kiestek.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Matri a Milanba, Destro úgy néz ki a Juvéba köt ki. elõbbit Pazzinire cserélte volna Marrotta, jobb, hogy nem történt meg 😊 viszont így nem nagyon tudnék mozdítható csatárt, pedig szükség van egyre. talán Rossi, most sérült is, Villarreal kiesett, talán odaadnák egy tál mogyoróért

ha Lucas nem jön össze (ne jöjjön, legalábbis 35-40millióért inkább ne), akkor G. Ramirez és/vagy Afellay érkezhet

a Real ajánlata Maiconért 7m + Sahín kölcsönbe, én elfogadnám. bár látva, mennyire tragikusan szar volt Jonathan, nem bánnám, ha maradna... vagy fektessünk be van der Wielbe...

ForzaInter
Palacio nagy király lesz.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
nagy igazolás lenne ha lecsuknák a szezon elején😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Palacioért meg kár lenne, ha eltiltanák/lecsuknák 😄

WuFraZselic
Lúcio elküldése eddig jó biznisznek tûnik, durva hibát vétett ismét, Coutinho pedig keményen büntetett 😊

limperatore
ibra otthon fejbe rúgja a feleségét, majd elkezd beszélni errõl és elsírja magát 😄

limperatore
hát nem 😄

DONGUBA
Nem egy eszleny ez a buzibrahimovic😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
én is megakarom venni, olvastam 1 részletet tõle
" A Chievo elleni meccsre készültem a San Siróban. Mancini úgy látta jobbnak, ha a kispadon ülök. Teljesen kialvatlan voltam. Csapongtak a gondolataim, hol a pályára esett a pillantásom, hol a lelátót pásztáztam. Az ultrák, az Inter-szurkolók kemény magja egy hatalmas lepedõt lógatott le a lelátóról. Olyan volt ez a fehér izé, mint valami kalózzászló, amire feketével ...a következõt írták: " Isten hozott, Maximilian" Elõször nem kapcsoltam. Tényleg megfordult a fejemben, hogy lett egy új játékosunk. Csak késõbb esett le. A fiamra gondoltak. ( elözõ nap született )Az ultrák nem kispályások. Elõvettem a telefonom lefotóztam a feliratot, és elküldtem Helenának. ( Ibra élettársa ) Elmondhatalanul megörült neki. A mai napig könny szökik a szemébe, ha errõl kezd beszélni."

szücsy itt legfeljebb én adok neked kölcsön 😄

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD geci mostmár tuti megveszem 😄DD

matyi majd kölcsönadom olvasgatni 😄S😄S:SD😄S:SD😄:S
Rockynhooo
hallod 3 oldalt olvastam el kocsiban haza fele jövet 😄 majd holnap folytatom , de ilyet nyom az elsõ lapon "Guardiola volt az edzõm , tegyük hozzá hogy azért õ nem egy Mourinho vagy Capello" 😄DDDD Aztán meg "hóvihar volt de én 325el száguldoztam a prosémmal" 😄DDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
ezt még én is meg akarom venni pedig most ment el tõlünk 😄 de elvileg ír benne jókat nagyon... majd vmi véleményt tolhatsz róla 😄
Rockynhooo

Hallod Limp! megvettem 3ezerért 😄 vélemény? inkább költöttem volna kurvákra mi ? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oziris666
Fernando jó kis szürö,vele jól járnátok!

WuFraZselic
Fernandoért 15millás ajánlatot tettünk, a Porto 17et akar, de közelednek az álláspontot. az sem kizárt, hogy Guarín-féle transzfert hozunk össze, kölcsön+opciós játék fasza lenne

Sahint a United is akarja, nem lesz ez így jó. az szólhat mellettünk, ha bedobjuk Maicont, máskülönben a MU simán fölénk licitál

A Fener elnöke rászokott a fûre, és a szurkolóinak egy ajándékot ígért, név szerint Sneijdert

Palacio meg hivatalosan is gyanúsítottá vált bundaügyben, kiváló

limperatore
Hajduk Split - FC Skonto gyõztesével játszunk