34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    GOL DEL CESENA! AH NO ANNULLATO
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    megunhatatlan:D:D
  • ForzaInter

rommá:ASDFDSASFSASDASDF
  • limperatore
    Egy Isten!

Allegri leszophatja nyugodtan :DDD
  • ForzaInter

Strama a nordnak: "Ez a tiétek" (a győzelemre gondol)

GRANDE STRAMA!
  • limperatore
  • WuFraZselic
    engem az zavar ebben a dologban leginkább, hogy elveszi a játékperceket Silvestre elől. akiről valljuk be, fogggggalmunk sincs milyen védő igazából. kapott 2 meccset, és ennyi. jövőre elmegy Samu és Chivu vélhetően, és mivel rendre padozik Silvestre, vélhetően ő is. akkor pedig marad Rano és Jézus, és kell igazolnunk legalább 2, de inkább 3 védőt... már csak emiatt is megérné játszatni, mert jövőre 7.5ért elhozhatnánk
  • ForzaInter
    samuel amúgy ebben a 3 védős rendszerben nagyon jó. szépen elsöpröget leghátul utolsó emberként.
  • ForzaInter
    mondjuk már nem először ültette le a padra strama, hátha magához tér.

azért volt pár meredek passza ma is:D
  • WuFraZselic
    most viszonylag jól játszott egy nem serie f erejű ellenfél ellen :D tavasszal, és korábban a Portoban is bizonyított, szerintem őt fejben kell rendbetenni (no meg nevelő célzattal nem kezdetni, hogy lássa, nem ő az első választás - pedig csak ő tud előre játszani a belső kp felhozatalból... talán Obi még)
  • ForzaInter
    én már nem tudom, hogy guarin ilyen szar játékos, vagy nincs formában.. én már egyre jobban gyanakszok arra, hogy az előbbi:S
  • WuFraZselic
    hát, Strama kihozta belőle végre. ez hiányzik Guarínból, és talán Couból is (fejben mindkettőnek javulnia kell)

a komplett védelem megérdemel egy tapsot, de Rano bevetődése a végén nagyon szívmelengető volt, olyan igazi Interista nem is tudom hogy mondjam :D jó volt látni, na :D
  • Janika114
    De Zanettit meg Handát is ki lehetne emelni még szerintem.
  • ForzaInter
    én mondtam mikor mindenki szidta, hogy csak fejben voltak vele gondok.

képességei alapján világklasszis.
  • WuFraZselic
    és te a Camp Nouból kommenteltél?
  • ForzaInter
    igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

milanista pezzo di merdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • WuFraZselic
    RANOCCHIA EGY ISTEN

magasan a meccs embere
  • ForzaInter
    3 kibaszott perc bírjuk ki!!+!
  • WuFraZselic
    :D

ha nem Pazzini a csatáruk, akkor már 2-3at vágnak... Palacio is eléggé elszórakozta azt a nagy helyzetet, mentségére szóljon, hogy 1 hónapja nem látott kapust, max edzésen :D
  • ForzaInter
    jó bazmeg ez 10 percet én nem fogom kibírni...
  • WuFraZselic
    jogos csere, bár Mudingayinak jobban örültem volna
  • ForzaInter
    jön palacio!
  • WuFraZselic
    1 cserénk maradt, kíváncsi vagyok kire lövi el Strama... Mudingayi nagyon kéne előbb-utóbb, mivel a Milan már minden kaput eltalálni képes játékosát becserélte. viszont Palacio gyors, és tudna váratlant húzni elől Milito helyet...
  • WuFraZselic
    Cassa le, Pereira le. várható volt, mivel megszűnt a szélső védekezésünk. 3-5-1 :D
  • ForzaInter
    ja:D

mondjuk védekezésben ugyannyian leszünk így is.. elöl leszünk eggyel kevesebben.
  • WuFraZselic
    nyugi, bejött Abate, hátha gólt lövet Diegoval :D
  • ForzaInter
    iylen nincs bazmeg
  • WuFraZselic
    istenem, tény, hogy Nagatomo segghülye a futballhoz, DE EZÉRT SÁRGÁT ADNI?

hát remélem előbb, mintsem utóbb, mert most szarban leszünk így
  • ForzaInter
    mexes, boateng és de jong is kapott lapot. mindhárom idegbeteg, hátha valamelyik csinál valami hülyeséget:D

• ForzaInter
    azért a derbin az soha sem számít, hogy éppen milyen erős a 2 csapat ezt te is tudod.

ááá és jön guarin cou helyére.. már látom, hogy 5563232323234 labdát fog eladni, és legalább annyit vagy 20 méterrel a kapu fölé lőni:S
  • WuFraZselic
    jaja, de Stramát ismerve nem fog kockáztatni, max a 70. perc körül berakja... meg ugye tudjuk, hogy Cambiasso, Milito bármilyen formában is vannak, játszaniuk kell :D

pedig a középpálya megint átjáróház, Mudingayi rendet tehetne, Palacioval meg kicsit sokoldalúbb lehetne a játékunk. kisebb túlzással minden idők leggyengébb Milanja ellen nem tudunk helyzetet kidolgozni, felbasszuk Militora, ő meg vagy leveszi, és lepasszolja, vagy nem...

és még Abate sincs, hogy gólpasszt adjon neki...
  • ForzaInter
    cou sajnos súlytalan nagyon:( alvarez most jól jönne helyére..

palacio ott van a padon? ha igen be kéne hozni
  • WuFraZselic
    a csapat passzpontossága egyenlő a nullával. Milito is ajtó-ablak ziccert elszórakozik, ahelyett, hogy keményen bebaszná, vagy odatenné a csont üres Cassano alá. fú, de padra ültetném... csak nincs konkurenciája, remélem ezen sürgősen változtatnak Brancáék. faszom kivan Militoval, Fio ellen és most is a körmömet kell rágjam, ahelyett hogy belőné a 200%os ziccereket, és nyugodtan cigizgethetnék :D

Cou is elég pontatlan, lehet behoznám a helyére Mudingayit, hogy egy kis balanszt vigyen a középpályára, és átállni 3-5-1-1re
    a legjobbunk, és legjobban passzolónk is Ranocchia...
  • szabii98
    limpinek már biztos áll a stadionkájában :D:D
  • WuFraZselic
    na a 2 öreg gaucho összehozott egy gólt! ez szép volt Samuel!
  • WuFraZselic
    Chievo ellen 1. percben sárga, Fio ellen teljesen feleslegesen agyonrúgja Joveticet... szinte biztos vagyok Samu piroslapjában

de Mudingayi mindenképp kell oda középre, egy agresszív, hajtós vérszívó elveszi Boateng/Montolivo kedvét elég gyorsan

egy
    Handa
    Rano-Cambiasso/Samuel-Jézus
    Naga-Zanetti-Mudingayi-Pereira

lenne a legjobb talán
  • ForzaInter
    ez jó kezdő csak cambiasso helyén én mudingayit játszatnám és a kp védekezés meg is lenne oldva.. samuel helyére meg mehetne cambiasso, elég jól nyomta ott. samuel meg bár eddig jól játszott a 3 védős rendszerben de azért nem egy életbiztosítás.
  • szucsy89
    Én is. :DDD
  • WuFraZselic
    hihetetlen, hogy Cambiassonak mindig játszania kell :D remélem nem ez lesz estére...

• szucsy89
    Hát lehet te a másik oldalról közelíted meg a mondatot, de szerintem tudja hogy értettem :D
  • Janika114
    Miért lenne neki szar nézni h alázzák a Milant? :D