34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#31772 a jelenlegi EL-mezőnyt elnézve, talán az Atletico, talán a Napoli és a Lyon, akik problémát okozhatnak. persze ehhez az is kell, hogy komolyan vegye a csapat az EL-t, és ne takarékon játszanak
a BL-ből érkező csapatok jelenthetnek veszélyt egyedül (City/Ajax, Juve/brazilok/Chelsea, Zenit) -
#31771 most így ebbe a szettbe tényleg úgy néznek ki:D:D
mint a hóhérok:D:D
amúgy legjobb 4ig tuti eljuttok mint mi 2008ban(aztán nekünk jött a zenit::S:S) nektek meg majd jön egy metalistXD -
#31770 A kivégző osztag
-
#31769 hoztuk a szokásos 3 gólt idegenben :D
amúgy elég szar meccs volt, mondjuk az 1. félidőben egy sor tuja is veszélyesebb lett volna a Partizan kapujára, mint a 4-5-1es ultradefenzív kezdőnk. de beállt Palacio... -
Atys91 #31768 Palacio show Belgrádban,avagy Guarin 2. asszisztja jipijáé! -
#31767 1.5 éve követjük a 18 éves Markovicot a Partizanból, a hazaiak tegnapi edzése után személyesen is "beszélgetett" Brancával. lehet, hogy már télen leigazoljuk. ügyes gyerek, szép kapufát is lőtt az odavágón, remélem ma nem fog villogni
Handanovic
Jonathan-Silvestre-Jézus-Nagatomo
Zanetti-Guarín-Cambiasso-Mudingayi-Pereira
Livaja
nyugodtan pihenhetne Cambiasso is...
hát nem fogjuk megdönteni a gólrekordot, megnyugodhatunk -
#31766 -
#31765 már elkéstem, és kurvára nem vagyok Inter-fan, de ezzel az elegáns oltással +fav lett a top :DDD -
#31764 te meg az sg bolondja :D -
#31763 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a többi topik elbújhat emellett az tuti :DDD sg legjobb topikja :D -
#31762 nem vagyok ideges te ahoz keves vagy csak azt hittem agyilag pámer felett allsz -
#31761 relax guba:D -
#31760 Te mi az apad toket pizzafutarozol te senkihazi?Ki vagy te egyaltalan?
Nincs szuksegem egy luzer oltasara mint ez a fosjozsi pámer.Latszik az agyad egy szinten van pámerrel ha te se ertetted meg hogy nem voltam soha pizzafutar te veréb -
#31759 tizedikXDXD
-
#31758 inkább csak ő oltotta mindig a pizzafutárt:D
gubának nem nagyon ment:D -
#31757 jaja, tényleg :D
ezt csekkoljátok :D gubával 2004 óta oltják egymást, ehez képest én kispályás vagyok :DDDDDDDDD -
#31756 matthewpamer, ő csinálta az Inter topikot, ha jól rémlik. -
#31755 r9, rhydeksan, elprincipe én csak ezt a 3at tudom :D -
#31754 minimum tizedik:D
az első r9 volt nem?:D -
#31753 -
#31752 nekem meg nemtom hanyadik nickem a sok vamzer miatt :D -
#31751 effe*XD -
#31750 ehhe sztem ez alatt a két év alatt , amióta itt van több büntit kapott mint te fogsz összesen :D:D -
#31749 hát ezek szerint az interesek tökösebbekXDXD
tommy,limperatoreXD
milanosok megalkuvók:D:Dők nem trollkodnak:D -
#31748 én 2005ben regeltem, egy kurva elakadásjelzőt se kaptam még... pedig trollkodtam itt eleget :D -
#31747 jaja, most a vamzer tuti magához nyúlt :DDDDD -
#31746 limperatore most már hivatalosan is troll lettélXD -
#31745 holnap 6tól a Eurosport élőben adja a Dortmund elleni NextGen meccsét a kicsiknek -
#31744 ott a gond az volt, hogy a partjelző nem jelzett semmit, pedig az orra előtt történt...
nevetséges, ami mostanság az európai pályákon történik, de főleg a serie a-ban -
#31743 ez komoly:D miért nem emelte fel akkor a kacsóját? kapott egy zsibbasztót a vállába az öltözőfolyosón?
#31738: a Lichtsteineres esetnél azért ne felejtsd el, hogy az első sárgája egészen nevetséges volt, felugrottak ketten aztán az Inter játékos lepattant róla.semmi könyök vagy lökés stb. persze nem kéne kompenzálnia,de hát ezek már csak ilyen szerencsétlenek -
#31742 Samu és Rano is kidőlt 2-3 hétre... -
Hunor88 #31741 A Milan-Chievon is volt egy szép kezes a tizenhatoson belül. (2-1-nél)... -
#31740 az! -
#31739 féreg -
#31738 ha még így is van, a svájci bohóc az orra előtt nyársalta fel Palaciot, úgyhogy nem csak a f@szjancsi Tagliaventust kell elővenni, hanem a komplett küldöttséget
a Catania-Lazio meccsen is történt érdekesség, egy vitatott gólról gyakorlatilag Papu Gómez győzte meg a sporit, hogy az bizony bent volt, aki végül megadta -
#31737 ez tuti kamu. ha a a partjelző látta volna emeli a zászlót.. -
#31736 allitolag a partjelzo szolt tajjaventonak hogy les, de o felulbiralta
na ebbol nagy balhe lesz, h ismet a juvenak fujt -
#31735 :D:D -
#31734 -
#31733 érdekes lesz Strama mit lép, ha visszatér Sneijder. mondjuk Palacio is visszavont csatárként szerepelt tegnap -nagyrészben neki is köszönhető, hogy Pirlo az első 15 percen kívül nem csinált semmit-, rúgott, harapott, zavart, de támadásban mégis inkább 3-4-3 volt ez, nem volt jele trequartistának
nem könnyű megbontani ezt a támadó triót, de egy jól kontrázó ellenfél (Udinese, Napoli) hülyét csinálhat belőlünk