FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de most egy kazan ellen nem kell a legerõsebb kezdõ
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kazant nem szabadna lebecsülni, fõleg Jézust, de Ranot is játszatni kéne, hogy tovább csiszolódjanak + nemzetközi tapasztalatot szerezzenek. Jonathan-Nagatomo párosról jó lenne leszokni, vagy legalább legyen jobb oldalt a japán, és balon Pereira. értem én, hogy pihentetés van, de ezek mindig játszanak, pedig pont ezért lett hozva Pereira...
a középpálya nagyon veszélyes, érzésem szerint ott mehet el a meccs, Zanetti és Pereira is inkább a vonal mellett mûködik, ergo nincs labdatartó középpályásunk (ami a kulcs volt a Toro ellen), Cassanot meg várhatjuk, hogy visszalépjen labdát szerezni, és támadást indítani 😄 talán Cou, bár õt egy nagyobb szél is fellöki :/
a csatársor rendben van, egyrészt támadó felállás, másrészt szimpatikus Livaja esetleges szerepeltetése

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a NextGen seriesben a Liverpool u19eseit verték 3-2re. a vendégek mindkét gólját a magyar Adorján Krisztián szerezte
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nálunk is a bl csoportmeccseken ha nem valami nagy csapat volt az ellenfél akkor kb 20-40 ezer nézõ volt kint. míg egy átlagos bajnoki meccsen 40-60 ezer nézõ.
Yo, Bitch!
amúgy akkor hülye a sport1es csávó, a BL-összefoglalóban azt mondta "érdekes, hogy hétvégén nagyjából 10ezren voltak az Atalanta ellen, ma pedig 70ezer nézõ volt kíváncsi a Milanra. hát igen, ez a BL..."
megérdemelnek egy tisztességes szezont dobogós helyezéssel, olasz kupa gyõzelemmel, és minimum egy EL-elõdöntõvel
off: Látom neked is Jesse a kedvenc karaktered 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
De ne aggódjatok, most hogy Moratti spórolt, biztos vesz nektek majd megint egy bajnoki címet. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
személyeskedni meg nem kéne, mert azt én se tettem. azt meg nekem ne mond meg, hogy mit írjak és mivel foglalkozzak, pláne itt az Inter topikban. én sem megyek át osztani az észt hozzátok.
szerintem kamu tizi volt, és 15 perccel a vége elõtt 1-1-nél ilyet befújni nagyon meredek volt. hiába voltatok jobbak 75 percig 1 gólt tudtatok lõni a genoának.. ne mond már nekem, hogy ha nem kaptok tizenegyest akkor is nyertek mert sokkal jobbak voltatok végig. azért gól nem jár..
Yo, Bitch!
Hagyd már, ez így volt, amint látod így van, és mindig így is lesz.
Õk Inter, mi Juve szurkolók vagyunk, ez a háború örökre szól. Felesleges objektivitást várni bármelyik féltõl is. Persze vannak elvakultabb szurkolók is, vannak, akik látják a fa ellenére is az erdõt, de belõlük nem sokat fogsz találni, de ez a lényegen nem változtat. Ez így marad, amíg létezik a két klub.
A fontos, hogy Mi tudjuk, hogy hogyan állunk, másokat nem kell téríteni, hitegetni, gyõzködni, higgyenek, beszéljenek baromságot, szidják a csapatunkat, mondják ránk, hogy csalók vagyunk, legalább ez jelent valamit 😊
ON
JJ mindenképp jó lesz hosszútávon, de jó lenne, ha már idén beépülne! Samuel és Chivu elé kéne helyeznie Stramának, mert belõle tényleg lehet valaki. jövõre nem bánnám, ha Rano, Silvestre, JJ, Benatia/Sakho/Ogbonna/Musacchio lenne a középhátvéd-sorunk
Kazan ellen is kezdetném Jézust, szerezzen csak tapasztalatot
Yo, Bitch!
rano-juan kettõs baszott jó volt. rano eddig mind a 3 meccsen jól játszott. nem akarom elkiabálni de ha juan így folytatja megvan a második belsõ védõnk.
kazan ellen nyerni kell. valószínû cassano-coutinho-palacio trio fog kezdeni. utóbbi kettõ szerintem biztos.
Yo, Bitch!
Kazan ellen remélem meglesz az 1. gyõzelem a San Siroban, megérdemelnék a szurkolók, bár oroszok ellen mindig szenvedünk...
amúgy többször talált kaput a Genoa, elsõsorban erre gondoltam (a tizi után léptem itthonról, utána nem tudom hogy alakult a meccs képe...)
Max az elsõ félidõben vlt jobb a Genoa, utána hogy feljött pár alapemberünk, lefociztuk õket. A bírót emlegetni meg szánalmas dolog egy olyan meccsen, ahol semmi szerepe nem volt.
a jó hír, hogy a torino nem fog beállni bekkelni. ventura szerint..
Yo, Bitch!
az a helyzet, hogy õ a klubot rendesen átbaszta. aztán késõbb még volt képe eligazolni a milanba. amit Te írsz azt csak ronaldo mondta, hogy mentegetõzzön.
Yo, Bitch!
---------Handanovic------------
Jonathan, Juan, Ranocchia, Nagatomo
Zanetti, Guarin, Cambiasso, Pereira
-----------Senijder------------
----------- Milito-------------
(4-4-1-1)
neki köszönhetjük az uefa kupát
ne hogy már védd ezt a férget.. a real után még a milanhoz is volt pofája elmenni.
Yo, Bitch!
ráadásul úgy ment a realhoz, hogy elõtte 1 évet lehúzott a barcában is😄😄
utána meg ugye elment az ac milanhoz(interes??? létére??)
ettõl függetlenül nem sok hozzá hasonló csatár van/volt