34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    Gyere Wesley, gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Oziris666
    Ezek durván negatív reklámok a klubbnak(így nehéz lesz neveket idehozni),fura húzás ez a vezetőségetektől!Akkor bontsák föl a szerződését azt csá,igaz akkor nem lenne pénz belöle:)
  • bakkerman
    vicc,hogy bánnak vele,2010-ben meg ő volt Moratti istene,amikor BL-t nyertetek
  • limperatore
    Sneijder nem vett részt edzésen mert "megsérült"

Felesége kiírta twittere h nem is sérült

undorítóóóóóóóóóóó kajak most már remélem elviszi a milan és moratti meg leszopja berlusconit

ennyire undorító vezetőség még a juvénál sincs
  • limperatore
    tet nelkuli ifi meccs volt mit akarsz latni?
  • szucsy89
    vereség/x után mindig kihal a topik :DDDD
  • szucsy89
    21 - Philip Coutinho mutatta be a legtöbb sikeres cselt az Európa Ligában. Trükk. @OptaPaolo
  • ForzaInter
    közepes szezon? a palermo legjobbja volt az utolsó szezonban. 11 gólt rúgott és 5 gólpasszt adott.. az 1 szezonja volt a serie a-ban közepes, de az volt még neki a tanuló szezonja. sneijder kb szintén ennyi gólpasszt szokott adni és kb feleennyi gólt rúg. a psg-ben pedig tavaly 13 gól 6 gólpassz..

nem mondom, hogy jobb sneijdernél de ez a csere nekünk nagyon megérné.

willian nem tudom mivel jobb játékos mint az argentin.. pastore már bizonyított 2 erősebb bajnokságban is, ráadásul az egyik a serie a volt.. ő érné meg a legjobban nekünk.
  • WuFraZselic
    hát Pastore meg se közelíti Sneijdert, hiába került 40 millába. hosszú távon ugyan jo(bb) lenne, de ne felejtsük, hogy igazából egy közepes szezonja volt egy közepes csapatban anno a serie a-ban

jelenleg az elérhető kategória tényleg Willian lenne, ő szerintem tudná pótolni Sneijdert. az Ajaxos Eriksen is nagyon nagy fogás lenne, de egyidős Coutinhoval (igaz, lényegesen előtte jár már), tőle sem várhatunk megváltást
    az viszont durva, hogy tényként közli néhány lap, hogy a Sneijderért kapott ~15 millát Paulinhoba fektetnénk. valami nincs rendben a világgal, hogy Paulinho (igaz, jelenleg csak az újságírók szerint) egy árba lenne Sneijderrel...
  • limperatore
    szólj ha nem érted :)
  • limperatore
    ezt

Moratti puts a stop on Sneijder-Pastore rumors. "No exchange, we'll keep Sneijder. He is the best of them all."
  • DONGUBA
    Nani Snejder csere?Mitszolsz limpi?
  • limperatore
  • Grove4
    irónia!! :)
  • gabber_saviola
    lőttünk egy öngólt, az szétverés Mátyásom? :D
  • szucsy89
    „Pillanatnyilag semmi okom arra, hogy aláírjak. Hogyan fogadhatnék el ilyen kondíciókkal új szerződést, ha még csak nem is játszom? Jelenleg nem dönthetek másképp, mint hogy nem írok alá az Internek" – olvasható Wesley Sneijder hétfőn kiadott rövid közleményében.
  • bakkerman
    ez lemaradt: "Amíg nem játszom, addig nem írok alá semmit"
    Kiváncsi vagyok mi lesz a dologból,melyik fél enged hamarabb
  • bakkerman
    Sneijder és ügynöke ma a Durini-palotában (mely az Inter klubszékházaként is funkcionál) találkozott az Inter vezetőivel, s a holland karmester szerződéséről tárgyaltak. A milánói csapat elöljárói csökkenteni szerették volna Sneijder évi hatmillió eurós fizetését, ám a hírek szerint a játékos ebbe nem ment bele, így távozik a klubtól.
    „Nem igazán szeretnék beszélgetni. Délután lesz egy hivatalos közlemény. Mindig boldog voltam az Internél..." – nyilatkozta sokat sejtetően Wesley Sneijder a klub vezetőivel való tárgyalást követően.
  • WuFraZselic
    ezt nézni is fájt, Sneijder és Cassano nélkül ez a csapat egy 0
  • limperatore
    szetvertuk a palermot :SADSADSA

jovoheten napolitol lehet kapunk egy 3t
  • banok
    streamek
  • WuFraZselic
    Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 31 Pereira; 7 Coutinho; 8 Palacio, 22 Milito

Palermo: 1 Ujkani, 6 Munoz, 25 Von Bergen, 29 Garcia; 89 Morganella, 5 Barreto, 28 Kurtic, 31 Pisano; 27 Ilicic, 21 Brienza, 9 Dybala

12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 14 Guarin,17 Mariga, 24 Benassi, 33 Mbaye, 41 Duncan, 42 Jonathan, 52 Romanò, 55 Nagatomo, 88 Livaja

Forza!
  • WuFraZselic
    Sneijder természetesen nem lett nevezve a mai meccsre. hétfőn fog leülni Morattival, vélhetően akkor eldől a sorsa. ha marad, ha megy, akkor is undorító a vezetőség. nem hiszem, hogy novemberben jöttek rá, hogy Sneijder 6+ millát keres...
  • szucsy89
    Ezt a Juvéba is írd be, örülni fognak neki :D
  • WuFraZselic
    úgy látszik, amiért Lichsteiner semmit sem kapott, az a Juve ellen azonnali pirosat ér
  • WuFraZselic
    Ogbonnával eddig csak az Inter tárgyalt, ha jól emlékszem 2 játékost kértek cserébe, egyiket véglek, egyiket pedig 1 évre kölcsönbe (talán Juan Jesus, és mellé Coutinho 1 évre?), és ez is tavaly januárban volt, még Ranieri alatt
  • szucsy89
    Szerintem néhány olasz drukkernek sem mond sokat az Isco vagy Muniain név, pedig gondolom te is szívesen látnád őket a csapatodban. Ogbonna a jelenlegi legnagyobb olasz védőtehetség, kint volt az EB-n is. Benatia az Udinese legjobbja volt tavaly (azelőtt pedig Sanchez volt a legjobb, akit tudjuk ki igazolt le:D), Biabiany játszott az Interben is bár ő tényleg egy gyenge játékos róla nem kellett volna hallanod, ahogy Mudingayiról sem.
  • ForzaInter
    azok az idők már elmúltak.

de mondjuk a barca, real, atletico játékosain kívül én sem ismerem sok játékost a spanyol bajnokságban:D
  • bakkerman
    csak nekem így érdekes olvasni ilyen neveket,mostanában annyira nem követem az olasz focit mint régebben,néha megnézem a Milant hátha Bojan alakít valamit,de ennyi. régebben azért világszinten klasszisok fociztak a top csapatokban
  • ForzaInter
    nem a nevek alapján kell ítélni.

ogbonna az egyik legjobb hátvéd a bajnokságban. olasz válogatott és a mu is vinné. benatia pedig tavaly az udinese legjobb hátvédje volt, őt is több nagycsapat akarta.

biabiany mondjuk tényleg szar játékos, vele nem tudom mit akar a milan:D

mudingayi meg cserének ment az interbe, vagy szerinted oda is klasszisok kellenének?:D
  • bakkerman
    amúgy kik ezek? benatia,biabiany,ogbonna? (utóbbit fm-ből ismerem egy picit) ilyen nevekkel dobálóznak ott olaszban? pár éve még elég jó nevek focizgattak,most meg azt se tudom ezek kik :DD meg mudingayi meg ilyenek
  • szucsy89
    Benatia és Ogbonna :SD:SDS::SDSD:SD:SD:S:DSD:SD:SD:SDSDSD

1000 éve akarjuk őket, reméelm kopasz elhozza mind2-t :/

amúgy legújabb hír h télen Biabianyt akarjuk S:DDSSD
  • WuFraZselic
    igen, csak nekünk legalább van rá pénzünk/cserealapunk, nem a levegőbe beszélünk :D

Pastore +5-7 milla lenne Sneijder ára, és Pastoréval hosszútávon jól járnánk
    a City 23.5 milliót adna érte, a Bayern 15öt :ASDASD

Már csak Rickytől kéne megszabadulni, az Arsenal 9-10et adna érte (Vermaelen vagy Walcottotra megpróbálnék ráfizetni, és elcserélni), de a Portoval is lehetne Rolandora vagy Fernandora cserélni. mindkét játékos jó lenne, szóval Branca kitalálhatna valamit, mondjuk Ricky + 5-7m mindkettőért, hátha rábólint a Porto

Ausilio pedig kijelentette, hogy a nyári célpont Benatia és Ogbonna a védelembe
  • Rockynhooo
    Sneijder ha nem nyeri vissza a régi formáját, szerintem hosszú távon jobban jártok az Argentinnal.
  • ForzaInter
    de ti, hogy akarnátok pastorét?:D

pénzetek nincs, játékos sincs akiért elcserélhetnétek.. bár gondolom kölcsön+opcion gondolkoztok, aztán 25632323 részletben 20 év alatt kifizetnétek az árát:D:D:D bár mit várunk egy olyan zsidó csapattól mint a milan:D
  • szucsy89
    kurva szátokat, 2 hete volt hír, hogy Pastoret akarja a Milan télen, erre a fasszopó moratti egyből belepofátlankodik... nektek tényleg mindig az kell aki nekünk :D de hát mit várhat az ember egy intertől
  • limperatore
    Elképzelhető a Pastore-Sneijder csere, Morattinak is tetszik az ötlet
  • limperatore
    :ASD:SAD:SA:DSASA
  • Grove4
    :DDDDDDDD
  • szabii98
    ez most vicces volt