34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Effe88
    3 moggi pontot kell neki adniXDXD
  • szucsy89
    3 Grove pontot adok.

Ja, olyan nincs :( :DS:DS:SD::DS::SDDS:DSD:DS
  • Grove4
    Sisa!!!!!!!!!! vagy szücsy :DDD
  • szucsy89
    Döme
  • Mor3llo
    Tornyi
  • szabii98
    ha mou itthagyná a realt, akkor az a hangyafasznyi láng is eltűnne a csapatból :D Jelenleg nemtudom ki tudná helyettesíteni
  • szucsy89
    azt ne mond, h ha válaszhatnál h mou visszajöjjön vagy maradjon strama utóbbit választanád :D
  • limperatore
    nem azert ment madridba mert szereti oket, csak mert jol mutatna az oneletrajzaban h ott is nyert vmit, nyilatkozta h nem is erti miert hagyta el az intert, csomoszor sirt es csak milanoban volt igazan boldog

ellehet olvasni
    link

mindjart felreppentek h visszateres, sztem ezek a hirek pont rosszkor jottek

Stramaccioni nagyon jo edzo lesz, hagyni kell most ot ervenyesulni, iden bl indulas, jovore scudetto a realis cel

sneijder ugy nez ki menni fog, koszi vezetoseg, tenyleg koszi
  • limperatore
    2 szucsypontot adok

• szucsy89
    ja, szted perez olyan örömmel hallgatja ezeket? :D hát nemtom, ha én elnök lennék tuti lebasznám meg megbüntetném 1-1 ilyen nyilatkozat után
  • ForzaInter
    már nem egyszer nyilatkozott hasonlót..

miért ne nyilatkozhatna? azt mond amit akar.
  • szucsy89
    ez tuti kamu, ilyet a real kispadjáról nem nyilatkozhat egyszerűen
  • ForzaInter

‎"Örökre hozzájuk fogok tartozni, rengeteg csodálatos emlék fűz a klubhoz, az Inter adta nekem pályafutásom során a legtöbb boldogságot. A Real ajánlatát nem lehetett kihagyni, de a szívem még most is Milánóba húz, nagyon hiányzik a csapat." - Jose Mourinho
  • limperatore
    :DDDD
  • ForzaInter
    eltévesztetted a topikot.. mi nem tudjuk mi az a serie b. a milan vagy a juve topikba írd be, ők tudnának róla mesélni:)
  • Effe88
    itt minden vereség után nagy a csönd:D
  • szucsy89
    :D
  • szabii98
    serie b

• WuFraZselic
    hát ez nagyon gyenge, Alvarez mintha a pályán sem lenne...

ha nem nyerünk, felesleges bajnoki címről beszélni, 2 ekkora ziccert is elrontunk egymás után...

Sneijder pedig kurvára hiányzik
  • WuFraZselic
    Parma: 83 Mirante; 87 Rosi, 5 Zaccardo, 29 Paletta, 18 Gobbi; 32 Marchionni, 10 Valdes, 20 Acquah; 21 Sansone, 11 Amauri, 7 Biabiany

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 11 Alvarez, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 22 Milito

Pad: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 42 Jonathan, 31 Pereira, 17 Mariga, 24 Benassi, 52 Romano', 41 Duncan, 7 Coutinho, 88 Livaja

végre nem 3-4-3, remélem Ricky hasznos lesz a középpályán
    muszáj nyerni!
  • ForzaInter
    0

alapból amit írsz nem igaz. nem veszett össze senkivel.

nektek 20-25 milliotok amúgy sincsen, de ha lenne se nektek adnánk el..
  • bakkerman
    rajta múlik a dolog

(gyengébbek kedvéért ő a repülős Branca)
    ASDGDH:ASGASD:ASDGSAGSD
  • szucsy89
    Bár a képen lévő úriember inkább Mátyásra hasonlít :SAD:SD:SdsD:S:DSDS:DD
  • szucsy89
    Köszi, ezen még én is jót nevettem :DDDDDDDD

Egyébként rárepültünk Sneijderre, télen akarnánk, akár ingyen, mert összeveszett a vezetőséggel és felbonthatja a szerződését. Jó barátja Boateng is, valamint De Jong és Urby is hívja.

Szerintetek mennyi a valóságalapja?
  • WuFraZselic
    :DDDDDDDDDDDD
  • ForzaInter
    de ő soha nem fog kijutni semmilyen meccsre:D
  • Grove4
    Bocsi Szücsy, de ezt nem hagyhatom ki! :D

Badluck Szücsy!

• szucsy89
    ilyet is csak az inter drukkerek gyártanak, undorító népség
  • WuFraZselic
    :DD
  • ForzaInter
    Fertőtlenítik a san siroá-t az milan-juve után:

• WuFraZselic
    istenem, ha nem ellenünk fúj a bíró Bergamoban 1 pontot minimum szerzünk, és hármat a Cagliari ellen, egyenlő pontszámmal állnánk az élen... most tett egy nagy szívességet a milan, holnap baszni kell a Parmát
  • Grove4
    Hány szücsypontnál jár már szücsy? Kéne a fejlécébe egy számláló :DDDDD
  • Rockynhooo
    cserben hagyták a játékosai
  • limperatore
    a real elérte h mourinho feladjon vmit

A Real mestere szerint a Barcelona mindenképp nagy előnnyel zárja ezt az évet.

"Ha győzünk, együtt nyer mindenki, de amikor veszítünk, az edző veszít. Ezért én vagyok a hibás. Minden valószínűség szerint az év végére a különbség tizenegy, tizenhárom vagy kilenc pont lesz... "

• limperatore
    szücsy megint beégtél, 1 szücsypontot adok
  • WuFraZselic
    egy zseni a gyerek, de még tapasztalatlan, és elnyomják az ellenfelei. 2-3 év múlva világklasszis lesz, de addig még nem szabadna elsőszámú irányítót csinálni belőle
  • szucsy89
    "de Coutinho kurvakevés"

Mátyás nagy fenoménjára meg aranylabdására hogy mondhatsz ilyet? :DS:DSD:SSDADS:DDSADS:DDSAS

• WuFraZselic
    lehet, hogy most épp jól megy, de Coutinho kurvakevés, Alvarez még nála is gyengébb. irányító nélküli játékkal pedig semmire sem megyünk majd Európában. ha esetleg jön Paulinho, lenne egy kreativ belső kp-nk, de Branca azt is elmondta, hogy nincs pénzünk, nem jön senki januárban

Williant nézték ki Sneijder helyébe, az áruk jelenleg kb ugyanannyi (nyilván ez nem tükrözi a valóságot, de nagyon megy neki a bányászvárosban), a fizetése sem lenne jelentősen kevesebb, szóval nem értem. faszért nem basszuk ki a Chivu-Stankovic-Mariga hármast, akiknek a fizetése összesen legalább akkora, mint Sneijderé, és egy kibaszott percet nem játszottak
  • ForzaInter
    nem bannolta, csak a csapattal kapcsolatban nem írhat semmit, nem rakhat ki képeket stb

az volt elvileg a baj, hogy kirakott valami képet mikor az orvosnál volt a sérülésével kapcsolatban.
  • Monoton
    "klub pedig bannolta a Twitter-oldalát"

Közben ránéztem az oldalára. "Finally my friend" 12 órája