FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
szar lehet kimenni megnézni egy Milan alázást 😉 jó utat és sírva gyere vissza <#mf1>
limperatore
na majd hétfõn találkozunk szücsy, most indulnom kell, Isten áldjon 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Livaja pedig nekem kicsit Vieri-feeling, csak ne legyen akkora patkány 😄 szerintem jó lesz Õ, Longoval együtt...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
attól félek, hogy Guarínnak ezek ellen a hoki csapatok ellen megy csak... Vaslui, Como, Baku, Inter Primavera stb edzõmeccseken volt ilyen nyáron 😄 jó serie a mérkõzése még nem volt idén...

Jonathan meg kurva szar, addig csináljunk belõle pénzt, amíg bárki is ad érte (Parma, legyetek szívesek!)

Cambiasso viszont nagyon jó volt, ma õ volt a védelem legjobbja, itt hátul mûködik az alibizõs sétálgatása, nem fárad el, nem ütközik ki, hogy szájbakúrt lassú. szerintem ma több labdát szerzett mint a 12/13as szezonban eddig

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
a 2 félidõ már szarunk bele magasból. kár mert ha akarnánk jól megszórhatnánk az azerieket. nagyon tartalékolni sincs mire, mert a kezdõ nagy része hétvégén nem lesz kezdõ..

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezért kár volt felállni a fotelodból. inkább nézted volna tovább a tv-t😄

Yo, Bitch!

szucsy89
bejöttem, kb. olyan érzésem van mintha a barca ellen vezetnétek, pedig az ellenfél csapat nevét ki se tudom mondani 😄

Jól játszik az Inter, Guarin megtalálta önmagát. Milyen cseleket csinál 😄
ForzaInter
remélem lesz vagy 6-0.😄 rég vertünk már meg tétmeccsen ilyen sok góllal egy csapatot. bár ha itt nem sikerül majd hétvégén a milan ellen, az úgyis csak gólkülönbség javító meccs lesz számunkra😄

Yo, Bitch!

limperatore
livaja 3 😄

WuFraZselic
Obi! jaj de örülök, hogy a fiatalok lövik a gólokat! Livajának nagyon drukkolok 😄

és Guarín 2. gólpassza! ha valaki azt mondja tegnap, hogy ma hasznosan fog játszani, biztosan kiröhögöm, majd megütöm 😄

WuFraZselic
szerintem Cou összehozott egy 11est, nem értem miért nem fújta be a bíró... mert sárgát ugy nem adott mûesésért...

Mudingayit jó nézni, hihetetlen jól szerel, nekiesik az ellenfélnek, de pl Meloval ellentétben agya is van 😄 nagyon hiányzott õ onnan középrõl

ForzaInter
vezeteünk is coutinho góljával😊

Yo, Bitch!

WuFraZselic
parádés Coutinho gól sarokkal! 😊)) Guarínnak meg fejben remélem jót tett a gólpassz. eddig kiváló

WuFraZselic
igen, én sem értem miért õt mellõzi a Roma elleni meccs után... 1. gólnál 2 embere volt, Gargano maradt le, 3.-nál pedig kb egyedül volt már hátul (na meg onnan nem szabadott volna gólt kapnia Castelazzinak 😄)

kicsit sajnálom, hogy mindenáron játszatni kell Cambiassot, pedig szívesen megnéztem volna Bianchettit

ForzaInter
végre silvestre kezdõ. kicsit indokolatlan volt a mellõzése.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
1 Handanovic; 6 Silvestre, 19 Cambiasso, 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 20 Obi, 31 Pereira; 7 Coutinho; 88 Livaja

egy jó 3-5-1-1... nyerni kéne! 6kor kezdünk, Forza Inter!

WuFraZselic
Inter.it-n vannak képek az Inter Campus brazil és magyar programjáról 😄 hát, érdemes összehasonlítani a dél-amerikai és a magyar "gettót"...

limperatore
hát a múlt szép dolog 😄AS

<#nevetes1>
szucsy89
ja, azon már be lehet állítani szûrõn hogy BL gyõzelmek szerint mutassa, ott meg az inter nem látszik 😞

😄SSDA:S:SD😄S:😄SD:S😄S::SDDS:😄😄S😄S
szabii98
gecc mennek a szurkálások oda-vissza :ADAF:ASD_,fd.sAsdfd
méééééég

I met God. She's black

limperatore
iphone 5 megvan már h lásd a milant a tabellán? 😄

szucsy89
srácok, hogy áll az inter? a Milan most nyert épp

JA, HOGY EURÓPA LIGA CSAK CSÜTÖRTÖKÖN VAN?

bocs, sziasztok <#integet2><#mf1>
ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te nagyon kész vagy😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
hallod tommy, szücsy már nagyon várja a vasárnapot

😄DDDDDDDDDDDD

ForzaInter
hát kb az a szintje😄

Yo, Bitch!

limperatore
megtalálta a helyét, nem kell annyit védekeznie 😄
jonathant én ott hagynám azerben

WuFraZselic
hát nem vesszük túl komolyan az azeri trippet 😄

1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec

6 Silvestre, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 31 Pereira

7 Coutinho, 49 Terrani, 88 Livaja, 61 Garritano

ha Strama tökös legény, akkor felküldi a
Handa
Silvestre, Bianchetti, Jézus
Jonathan, Mudingayi, Benassi/Obi, Nagatomo
Coutino
Livaja, Garritano

kezdõ tizenegyet.
Ranocchiát kár kockáztatni, Jézusnak viszont minden játékperc aranyat ér. Jonathannák is jót tenne önbizalom szempontjából, Pereira helyett meg inkább Nagatomo játszon, az urut fontosabbnak érzem (bár eddig le a kalappal a japán elõtt, összekapta magát, és Strama és megtalálta a helyét)

szucsy89
várjuk ki a szezon végét 😉))
limperatore

WuFraZselic
(más kérdés, hogy ha Milito 15-20%al lövi be a ziccereit, akkor nem lesz meg Cassának a 10-15 assziszt 😄 pedig csak tegnap adhatott volna 3at

WuFraZselic
imádtam, hogy sok bilános és Inter-drukker is Pazzinit éltette/hiányolta a mesterhármasa után, és hogy de jó lett volna itt... Cassa pedig a góljai mellett magával hozta az évi 10+ gólpasszt is, amibõl Pazzini karrierje során nem osztott 10et 😄

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

limperatore
majd kényelmes üljél ám 😄

szucsy89
😄SDASD:SDADSSAD nagy verést kaptok derbyn
ForzaInter
militonak megint kell pár meccs mire formába lendül😄 azért év végén megint meglõ vagy 20 gólt😄

elsõ félidõbe nagyon jók voltunk, bár kp védekezésünk ugyanúgy nem volt, de a fio sem védekezett jobban hálistennek és nem álltak be védekezni így sokkal könnyebb dolgunk is volt. fontos 3 pont ezt. 3 helyre fel is jöttünk.

jövõhéten a milan ellen kötelezõ gyõzelem, bár ismerve az ilyen kis csapatokat majd õk is beállnak védekezni 10 emberrel:\

Yo, Bitch!

limperatore
na megvan a fio, milito-nak 5 db 100%os helyzete volt ááááááá

WuFraZselic
Milito helyett ha Livaja vagy Longo játszik, már 3-4 góllal többet lõhettünk volna... nem hiszem el, hogy a tizenegyesen kívül nem tud betalálni a kapuba.

Cassano és Coutinho fantasztikusan tolják, a középpályás védekezés megint 0 (Cambiasso akkorát alibizik, hogy azt már tanítani kéne, mutogat a többieknek, de fél méterrõl nézi hogy tör kapura Ljajic...)
Samuel megint egy teljesen ostoba sárgát összehozott, megint foghatjuk a fejünket, hogy kihúzza-e 2. nélkül...

WuFraZselic
na Milito 2 elrontott ziccere után Cassano büntet! parádés átlépés volt Chuchutól

WuFraZselic
mekkora szólót vágott Cou a tizi elõtt! nagyon jól tolja!

Principe meg bevágta, 1-0, helyes

WuFraZselic
Strama megint kever...

1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 55 Nagatomo, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 4 Zanetti, 29 Coutinho; 99 Cassano, 22 Milito

3-4-1-2nek tûnik a dolog... amivel nem is lenne gond, de hogy Pereira kimarad??? Cuadrado viccet fog csinálni a baloldalunkból! Guarínt kivette Strama, de Cambiassot nem merte úgy látom, pedig Mudingayi nagyon kéne még oda.

hát, érdekes meccs lesz...

FORZA INTER!

WuFraZselic
hát, ha úgy játszik a Fio mint a Juve ellen, akkor én is

de azért az sem mindegy, milyen játékkal lenne X... ha a Chievo ellen nyújtott 75 perc nullával, vagy a Siena elleni nyíltsisakos támadójátékkal... bár felállás alapján az 1.re lehet tippelni

ha Cambiasso vagy Guarín helyett Mudingayi kezdene, már nyugodtabb lennék... mindegy, este kiderül

ForzaInter
ja palacioval rejtély mi történt..

én este már az x-el is elégedett lennék..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
6 védõ, 1 védekezõ kp, 1 box to box kp, 2 csatár

ennél nem tudom hogy lehetne defenzívebben felállni...Alvarez, Coutinho, Obi mikor kapja meg a lehetõséget? Mudingayi miért nem kezdõ? és Palacio mi az f*szban szenved már 3 hete?

limperatore

limperatore
szucsy te nem buta vagy, te 1 fasz vagy mar ne is haragudj

szucsy89
na ezt most találtam 😄