34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#32052 nincs semmi, csak őt nem irányítóként kell játszatni hanem bal szélsőként, meg nem akkor kell behozni mikor bekkelnünk kell meg nem az utolsó 5 percre
most volt 2 rossz meccse már mindenki osztja h mekkora fos, de mikor év elején meg mindjárt gólokat gólpasszokat lőtt akkor érdekes nem volt baj
-
#32051 sokat elmond, hogy ezen a meccsen voltunk a legmeggyőzőbbek idén :DDD
iszonyat gyenge volt az ellenfél, így belefért Jonathan meg Silvestre is. meg 20 percre Palacio a kapuban :D ráadásul jól is védett...
meccs embere Duncan, nagyon ügyes a srác, lehet Garganot kiszorítja
Nagatomo, Guarín pedig beállhatnak a sorba JJ és Rano mellé. nagyon nagyot javultak az utóbbi hónapokban -
Monoton #32050 Na erdekes lesz a vege :| -
Monoton #32049 Ez is milyen gól :D -
Monoton #32048 Navégre, de szerintem les volt :D -
#32047 jó de sajnos ő szerencsétlen. jobb belsővel ellövi, és gól, de annyira egylábas, hogy muszáj volt középről bal külsővel lőni :D -
Monoton #32046 Azert Alvarez is betehette volna a kapus mellett a kapuba. -
#32045 egy szabályos gólt máris elvett ez a tetűláda féreg Rocchi -
#32044 Inter: 12 Castellazzi; 6 Silvestre, 26 Chivu, 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 41 Duncan, 17 Mariga, 55 Nagatomo; 11 Alvarez, 8 Palacio, 99 Cassano
Hellas Verona: 1 Rafael; 3 Albertazzi, 8 Cacia, 9 Grossi, 10 Hallfredsson, 13 Abbate, 18 Moras, 19 Jorginho, 20 Maietta, 21 Gomez, 24 Bacinovic
ez a kezdő... félek -
#32043 -
Monoton #32042 Sneijder meg azért, mert ő a tanú -
Atys91 #32041 Cou elvileg esküvője miatt kapott kimenőt,sztem Sneijder és Coutinho nem fog egyszerre lelépni..meghagyva ezzel Alvarez-t irányítónak -
#32040 az sajnos neki sem segít, hogy A, vagy a C kerettel együtt játszik kvázi játszótárs nélkül az EL-ben, B, felküldik a 75. percben, úgy, hogy folyamatosan kivágjuk a labdát a 16osról, aztán hátha valaki megtartja a labdát elől -
#32039 hát couval nem tudom mi van idén, de egy nagy nulla.
olyan mint az első szezonjában, mintha visszafejlődött volna. nem értem mit történt vele.. -
#32038 Coutinhot és Sneijdert is elengedte Strama karácsonyi szünetre. Sneijder vélhetően már nem lép pályára Inter mezben, de Cou távozásáról is elkezdtek írni a hétvégén... -
#32037 fellebbeztek Guarín ítélete ellen... kíváncsian várom az eredményt. gondolom kap még egy meccset, hisz Inter játékos
Napolitól 2 pont levonva, Grava és Cannavaro fél évre eltiltva (ez valami családi dolog lehet :D) -
#32036 hivatalos kezdő kb 1 órával meccs előtt van meg. ha nem akarsz korábban kezdődő meccsre fogadni, akkor inkább várd meg, én is ezt teszem
én valami ilyesmit várok, mondjuk nem ismerem a keretet;
Handanovic
Silvestre-Ranocchia-Juan Jesus
Jonathan-Gargano-Cambiasso-Nagatomo
Coutinho
Livaja-Palacio -
Monoton #32035 Várható kezdőt vagy keretet meg lehet nézni valahol? Se a gazzettan, se az inter.it-n nem találom.
szerk.: megvan -
#32034 ott van moratti mellett:D -
#32033 a videóban hol látható Branca? vagy elutazott? :D -
Atys91 #32032 Ezzel pedig kívánok mindenkinek Boldog karit,és scudetto-ban gazdag boldog új éve(ke)t!
-
Atys91 #32031 szánalmas...ám elvileg a Napolitól 2 pontot levonnak valamint Paolo Cannavarot és Gianluca Gravát fél évre eltiltja az Olasz Szövetség! -
#32030 :ASDASDASDAD
Guarínt eltiltották egy meccsre, mert az egyértelmű szabálytalanságot számonkérte a partjelzőn... -
#32029 kiszoptak a napoli cganzok otthon -
#32028 :DDDD benitezt nem szerette :D -
#32027 "A fiam sír a Chelsea miatt. Abu Dhabi nagy siker volt, edző nélkül sikerült nyernünk." Materazzi
:D:D -
#32026 az a hihetetlen ha valakit eltud mellette menni:D -
#32025 az valóban érdekes eset volt
de mondjuk szerencsétek se volt
öreg Klose azért megint hozta amit tud:)
viszont legjobb játékosotok még mindig Zanetti, döbbenete az a pali, megint szinte senki nem tudott elmenni mellette, hihetetlen -
#32024 romái és roma drukker ott is volt edző:D -
#32023 igen és abból a szabadrúgásból lőtt gólt a lazio!
elmehet az anyjába, rohadt ideges voltam.. ahelyett, hogy mi lőttünk volna, lőtt egyet a lazio és kikaptunk.
nem érdemeltünk vereséget.. hiába irányított a lazio 50 percig, ugyanúgy nem volt semmi helyzetük mint nekünk.. a második félidőben viszont volt 2 kapufánk és volt még 1 nagy palacio helyzet is.. hihetetlen milyen balszerencsénk volt.. -
#32022 mondjuk a spori elvett tőlünk egy óriási helyzetet, Cassano 100%os ziccerlabdát kapott, és visszafújt valami nemlétező szabálytalanságot
nem érdemeltünk vereséget, de a forduló vesztesei leszünk (Napoli, Juve, Fio biztosan nyer) -
#32021 hát ez elég szar eredmény, 1. félidőben ugyan fölényben volt a Lazio, de nem volt helyzetük, mi meg szinte végigtámadtuk a 2.-at, és a semmiből kaptunk egyet... kár érte, kis szerencsével a 2 kapufa egyike beakadhatott volna
mondjuk mi pont így, a semmiből vertük a Palermot, Chievot, (Milant), szóval egy szavunk nem lehet...
Guarín, Nagatomo, Zanetti nagyon jók, Palacionak pedig kezdenie kell, Milito helyett bárki játszhatna sg-ről -
#32020 Cambiasso, Perreira, Cassano nagyon sok labdát ad el
viszont azt megtudtuk, hogy Hernanes semmiben sem hasonlít Sneijderre, ide ne hozzák... -
#32019 laziosok nyomjak a stramaccioni vaffanculot -
#32018 4-4-2ben kezdünk, Juan Jesus a padon... érdekes -
#32017 szerintem a játékunk mindenképp jobb lenne, legalábbis lenne játékunk! mert ez a Ranocchia/Cambiasso/Samuel felpasszolja Guarín/Palacio/Cassanonak, és máris a 16osnál vagyunk, ahol megáll a tudomány, nagyon nem tetszik. rendre nincs érkező visszapasszokra, általában lövés helyett passz, passz helyett lövés, Milito gyakorlatilag 15 helyzetből 1et értékesít, stb
és ez pont azért aggasztó, mert jövőre szeretnénk a BL-ben indulni ismét. de ilyen játékkal nem tudom lesz-e értelme. ráadásul Sneijder még csak 28, ha Strama formába hozná, meglenne oldva ez a poszt még jó pár évig. de jövőre pótolni kell Samuelt, Militot, lassan Cambiassot és Capitanot is, egy klasszis irányító pedig 25nél kezdődik. jelenleg nem állunk úgy, hogy beleférjen a keretbe, ráadásul úgy néz ki, háton belül sem tudjuk megoldani a pótlásukat.
amúgy Sneijder helyére Pastore, Eriksen, Willian, Verratti, Diego, Hernanesről írnak, tehát ha nekik lenne helyük a taktikában, Sneijdernek is! -
#32016 kizárással én sem értek egyet, ez tényleg hülyeség a vezetőség részéről, mert így csak az ára csökken sneijdernek.. én csak azt mondom, hogy vele sem lennénk lényegesen előrébb szerintem.
de mondjuk moratti azt nyilatkozta stramara bízza, hogy játszassa vagy nem.. -
#32015 én is megértem a vezetőséget, de Sneijder elmondta, hogy minek írjon alá, ha nem játszik? plusz ha nem játszik, csökken az értéke. ennyire hülye ne legyen már Branca/Moratti... semmi veszítenivalónk nincs, és legalább nem kéne nézni Milito, Alvarez és Coutinho szenvedését a pályán.
Cassano, Palacio, Coutinho és Alvarez is játszott mostanában visszavont csatárt/irányítót. a kontrafocink pedig megmagyarázza, hogy miért vertünk meg szinte minden nagyot idén (a Milan elleni meccs kicsit kilóg ezek közül)... kiscsapat taktikával játszunk, ami egy másik kicsi ellen nem működik, felállt védelemmel nem tudunk mit kezdeni (Cagliari, Chievo, Parma, Palermo, Siena, Catania, Bologna - ezeket a meccseket kínszenvedés volt végignézni). márpedig nagycsapatból kevesebb van, és ilyen Siena-Palermokkal a szezon hátralevő részében is problémánk lesz ebből adódóan (érdemes megnézni a Juvét, kikapott a Milantól, tőlünk, Lazioval döntetlen, mégis simán vezet 4 ponttal)
Európát tekintve az egyik legtöbb labdát szerezzük, de majdnem a legtöbbet is mi szórjuk el! Gargano, Guarín, Coutinho kimondottan sok labdát ad el, és ez rendre a mi térfelünkön. pont ekkor jönne jól Sneijder, aki kivételesen jól passzol, ráadásul eléggé agilis. mondhatni minden, ami a jelenlegi kreatív embereinkben nincs meg
lényeg a lényeg, azzal nem vagyunk előrébb, ha a legértékesebb, legpiacképesebb játékosunkat "kizárjuk" a keretből. ráadásul az edző és a technikai igazgató is össze-vissza beszél az ügyről. a Honvédnál megérteném, ha így mennének a dolgok, de nem az Internél... -
#32014 eredmények nem ezt mutatják... a jelenlegi taktikánk a kontrajátékra épül. kit érdekel hány %-ban van nálunk a labda? barca ellen vagy 10-15 %-ban volt nálunk anno és megvertük őket 3-1-re.. a minősíthetetlen, és a mázli jelző erős túlzás. sneijderrel sem állnánk jobb helyen a tabellán ebben biztos vagyok. a bl győzelem óta nagyon visszaesett a formája, és kb játszik 1 szezonban 20-25 meccset.. és erre fizetünk 6 millát? teljesen igaza van a vezetőségnek, hogy csökkenteni akarják a fizetését.. ez a sneijder már rég nem a 2010-es sneijder.. ha pedig tényleg annyira szereti a klubot akkor abba 1,5 millios csökkentésbe belemenne..
tavaly ranieri alatt zsinórban nyertük a meccseket amíg sneijder vissza nem tért, utána a csapat szenvedett végig amíg stramat ki nem nevezték.. persze nem mondom, hogy ez sneijder miatt volt, de érdekes.. a jelenlegi taktikába pedig a holland nem nagyon illik bele.. a csapat jelenleg tökéletesen megvan sneijder nélkül, vele sem lennénk előrébb.
a jelenlegi cél a bl hely megszerzése, ez sneijder nélkül is simán meglesz. -
#32013 megint szarok lennénk????
Sneijder nélkül egyedül a Juve és a Fiorentina ellen játszottunk jobban. vagyis 2.5 hónap alatt ez a 2 meccs volt, ahol a mi akaratunk érvényesült, helyzeteink voltak, és nem a mázlinak köszönhető, hogy nyertünk. a többi meccsen szenvedtünk, értelmes támadásunk nem volt, csak a szerencsének köszönhető, hogy nyertünk. a san siroban a Napoli közel 70%ban birtokolja a labdát? szégyen. lehet, hogy Sneijder nélkül nyertünk meccseket, de a játék képe minősíthetetlen