FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
modi topikban már be is panaszoltak, jön a ban :SD😄D:S
limperatore
hatalmas hangulat van most

kurva védelmet viszont erõsíteni kell

Juan tegnap megint hihetetlenül nyomta, embertelen ez a csávó 21 éves kis brazil

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
talán ez a kép fejezi ki leginkább a jelenlegi csapatunkat...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ezért kár, Stramának különbnek kéne lennie...
ez a gyõzelem semmit sem ér, ha elbízzák magukat a fiúk. menni kell elõre alázattal, és nem hibázni a 8.-20. helyezett csapatok ellen, mint oly sokszor tettük tavaly. nem is tudom melyik vereséget sajnálom jobban, a buta focit játszó Roma, vagy a 11 emberrel védekezõ Siena ellenit...

EL-ben muszáj megverni a Partizant Belgrádban, és akkor az utolsó 2 meccsünk kicsit nyugisabb, ezzel is "spórolhatunk" a bajnokságra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Stramaccioni végül a Juventus mezén található "30 sul campo", azaz "30 a pályán" feliratra is odaszólt egyet.

"A Juventus állandóan arról beszél, hogy mi történt a pályán, a pályán, pályán. Nos, az Inter a pályán verte meg õket."

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
sztem nem ért hozzá militohoz <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic

Fabio Capello
Gratula a gyõzelemhez, nagyon sajnálatos, hogy ez már a sokadik derbi, ami 90%-ban a bíróról szól, 10%-ban pedig az igazi fociról...

Puzsért meg valaki tüntesse már el a színrõl, mert az az ember egyszerûen nem normális <#idiota>

Steve Downie
Gratulálok!
Ezt az öt feles szorzót sikerül eltalálnom, erre az a nymorult hidvégi elbszta a fradi x-em.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

limperatore
grove-t senki ne merje a szájára venni, egyik normális és korrekt juvés csöves mellett

ettõl függetlenül persze juventino 😄
szidjátok inkább brekit aki 1 majom

tökorrú megint beégett de mást nem vártunk tõle :ASD:S

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
geci ezt nem hiszem el 😄 egyszer mondok valamit elõre nagy mellénnyel, akkor is beégek 😄S:SD::S::SD:SDS:

fasz kivan, na mind1, titeket meg mi verünk majd meg 😄S😄S😄S😄S
WuFraZselic
ilyet elõször a Chelsea honlapján láttam a múltheti meccs után, de örülök, hogy nem kerülgetik a témát

inter.it-rõl > "Inter emerged victorious from a throbbing, packed Juventus Stadium. 3-1 the final score with two from Milito and one from Palacio, after the Bianconeri had taken an early lead with a goal that should have been disallowed for offside and Lichtsteiner was inexplicably spared a second yellow"

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

újabb fail szücsi részérõl😄😄😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
puzsér hogy kapkodta a levegõt, meg sóhajtozott 1-2 után, rendesen kussba volt😄DDDDDDD

Yo, Bitch!

WuFraZselic
a sportklubos "szakértõ" blogjában 'roskatag sörházi gebe' a Kapitány, hát most keményen beintett a pökhendi f@sznak

Nagyon durva ez a Zanetti!
WuFraZselic
épp hogy most vissza fogja fogni magát 😄

nagyszerû gyõzelem volt, az elsõ 15-20 percet lehoztuk 2. (3., 4.) kapott gól nélkül, az volt a kulcs. 2. félidõben szerintem jobbak voltunk, fõleg Guarín beállta után. Asamoah egész meccsen "csöndben volt", Capitano levette a pályáról, ez is létfontosságú volt!

Strama remekül képes belenyúlni a meccsekbe, ezt már sokadjára bizonyítja!

Grove4
De legalább szücsy nem fogja vissza magát! 😄DDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Grat!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Köszönöm Palacio hogy Puzsért elkussoltattad! 😄
Gyá. Reménykedtem hogy majd mi vesszük el ezt a sorozatot... Kemény
Puzsér hogy sóhajtozik A:SD:A😄A:S

WuFraZselic
KOZSÓÓÓÓÓ 😊

WuFraZselic
Guarín ezt remekül csinálta, le a kalappal elõtte

xD
Na szopjál PUZSÉR! 😄😄

WuFraZselic
PRINCIPEEEEEEEEEE

Még a piros lappal jön...
WuFraZselic
😄DDDDDDD
aszondja Puzsér "kegyetlen durva szabálytalanság volt" JJ belépõjére 😄
akkor a svájci pajtás belépõje mi a fasz volt? tarkólövés?
te hülye fasz

Grove4
Tulajdonképpen fifty - fifty! 😉 Tájjáventónak meg nem adnék többet sípot a szájába, hanem mást 😄

Ez az amit soha nem fogunk megtudni...
Grove4
Szerintem bírók nélkül kéne játszani, mint a grundon! 😄😄DD

Effe88
kompenzált
(lesgól+elmaradt kiállítás miatt)
semmi nem volt, milito nagyon tud esni,bár egy csatárnak el is kell

WuFraZselic
tudom, csak Õ ezt hajtogatja a 40. perctõl

amúgy most 5ödjére visszatekerve, nem mondanám, hogy ajándék tizi, Marchisio(?) rendesen visszarántotta a karját (nem mondom, hogy nem akart elesni Milito, de azért fel nem dobta magát)

Már csak egy pirosat kell adni...
Mi lett volna ha akkor kiállítják Lichsteinert...
szabii98
Puzsér állandóan a kompenzálással jön........szégyen

I met God. She's black

Grove4
Nem Puzsér után mondom...

De hasonlítsuk össze a két esetet. Mármint kommentátorok terén. Szégyen!
WuFraZselic
hála istennek, hogy 1 normális kameraállásból sem mutatták az esetet, úgyhogy nem tudom megadható volt-e (az, hogy Puzsér szerint kompenzáció, nem jelent semmit, mert csöppet elfogult)

Effe88
kompenzált

A riporter is kezdi unni Puzsért xD

Én most sem láttam semmi szabálytalanságot, de ez a divat...
Grove4
Na, kompenzált a bíró! Nevetséges (am így igazságos, csak ezt nem így kéne). Viszont örülök neki.

Na 11-es!!!!

WuFraZselic
na 2. félidõt elkezdtem a sportklubbon, hát hiba volt
Puzsér próbálja bemesélni, hogy egy kb. semmiért kapott Chiellni sárga egyenértékû a játékvezetõ korábbi hibáival...

Én is így vagyok ezzel, kibaszott idegesítõ a faxi.

Engem amúgy a kommentátorok jobban idegesítenek.
A Juvelesnél vagy 6 perc után mondták, hogy ez a kamera egyvonalban van, és egy kicsit talán elõrébb volt a játékos. Inter-lesnél meg centiken múlott, de még le se fújta, ez egyértelmû les...
Puzsér annyi butaságot összehord. Már a múltkor is ezzel a kockáival jött 😄 "Ha 3-ast dobnak a kockákkal akkor befújják"
De nem is sorolom, csak felidegesít...
Ezt a Puzsért hogy engedik mikrofon közelébe?

Effe88
nem tudom mi a baja
mit problémázik, de szerintem beteg szegény😞
vezet a csapata csalással(lesgól)+még kiállítást se adtak ellenük de még i itt trollkodik
hihetetlen

Egy gólt szerintem vállal az inter.