34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#32252 de nyomorék ez a palacióXDXD
-
#32251 Olaszba nem is kell gyors ember úgyis megölik a védők:P -
Hunor88 #32250 Sorrentino már majdnem a tiétek :( :( -
#32249 -
#32248 "egy MU" ?? ezt úgy írtad mintha nem tudnád hogy 7 ponttal vezetik a PL-t...amíg SAF az edző ott,bármikor bennük van a lehetőség egy BL döntőre is akár. Szerintem továbbjut a MU,de kivételesen én abban a párharcban a Realnak szurkolok,hogy tovább gyűljenek a koeff. pontok a la liga-nak -
#32247 lehet hogy szar helyzetben van a Real, de egy MU biztos nem fog elbánni velünk. Aztán kitudja... -
#32246 hát pedig szerintem is megveri a Mu a Realt -
#32245 MU jóvicc :D
a Milan nyeri a blt, mert elment tőlük zingarino, elfelejtetted? Majd jövőre -
#32244 :DDDDDDDDDDDDD akko nem mostanában megy :D bl-ben a barca is, a juve is de még az mu is erősebb ennél a realnál -
#32243 a faszt :D
mondjuk ezzel a csapattal ha Mou nem bír, akkor senki nem....talán del Bosque -
#32242 akkor onnét megy nyugdíjba:D -
#32241 különben is Mourinho megmondta hogy nem távozik amíg nem nyer BL-t a Reallal -
#32240 ennyi pénzből aztán sokra vittétek :DDDDDDD -
#32239 a kulonbseg, hogy mi bent vagyunk a blben, ti meg nem :D -
#32238 hat gaz ja, de ti meg ennel is gazabbak vagytok, 1 milliard eurobol osszehoztatok 1 spanyol kupat meg bajnoksagot es a csapatotok romokban ce ronaldo menni akar, jose menni akar :DDD -
#32237 35 éves te atyaúristen :D
eddig jól igazoltok -
Hunor88 #32236 Rocchi -
#32235 akkor sem illik bele a tervünkbe 2 millánál magasabb fizuval... elküldjük a 28 éves klasszis Sneijdert 6 miatt, és idehoznánk egy 34 éves angolt évi 3-4ért
más kérdés, hogy örülnék neki, de ha Sneijdert elküldjük, és ilyen Mariga/Chivu/Stankovic/Jonathan szipkázzák el a pénzt, és ezt a klub is hagyja, akkor inkább menjen máshova -
#32234 hát de most szinte semmibe nem kerülne. 2 évre simán jó lenne. most nem azt mondom, hogy csak 30 éven felülieket vegyünk, de lampard még mindig klasszis. -
#32233 hát az olaszok eléggé ellenzik ahogy olvastam fb-n
jövő csapatát építjük és akk lampard? jó játékos persze de lassú nagyon már -
#32232 azt mondta komoly célokért küzdő csapatba akar menni. akkor az ilyen arab, amerikai csapatok kivannak zárva. ilyen city, psg féle pénzes csapatoknak meg úgy sem kell. na meg megkeresett ő már annyit, hogy szerintem nem a pénz érdekli elsősorban, ha meg az érdekli akkor elmegy az arabokhoz vagy amerikába. -
#32231 csak jelenleg évi 10 millát keres :DDD
ennek mi a harmadát adnánk meg nagyon maximum -
#32230 stanko 2,5 milliot keres.
lampard kurvajó lenne. lehet már öreg, de még mindig klasszis, 2 évre simán jó lenne. -
#32229 talpának a szőrtelenítése elég drága :D -
#32228 Chivu mire fel keres kétmillát? -
#32227 persze, 400e euro lazionak, 800e euro rocchinak
sneijdernél évi 2 millió eurón voltak kiakadva, stanko ha jól tudom 3m felett keres, chivu évi 2m eurot keres
az ilyen selejteket kéne kibaszni akik már nincsenek hasznára a csapatnak nem sneijdert :D -
#32226 rocciXDXD
35 éves kutyaütőXDXD
mit akartok ti??XD
legalább fizettek érte??:D:D:D:D -
#32225 most Lampardról mennek a pletykák, de tuti kamu
bár amekkora gyökéra vezetőség kinézem h tényleg akarják :D -
#32224 ja hát mostani formája alapján 2ft-t nem ér :D nem hogy 20-30 milliót
meg a fesztivált fogja csinlni -
#32223 :) mint hozzank buzitelli minek..ha jon. -
#32222 senki nem tudja :D -
#32221 De hova ki helyett kell ez a nyugdijas? -
#32220 Bár ezen a meccsen nem lőtt gólt, de ez volt a legjobb meccse
-
#32219 Én is néztem a képeket, következőn már félmeztelenül nyomja :DD
Kivan csípve mint a tejes zacskó :D
Remélem az esküvő után most beindul -
#32218 -
#32217 az utóbbi napok kérdése csak az volt, hogy ma este, vagy kedden jön orvosira... -
#32216 azt hittem vicc, de Rocchi már nem a Lazio játékosa, és kedden orvosira megy hozzátok. :D -
#32215 mondjuk tény, hogy neki a legnagyobb a konkurenciája, Cambiasso, Guarín, Gargano és Mudingayi (Mariga, Stankkovic) mellé még hozni akarjuk Kuzmanovic/Meireles/Paulinho/Fernando/Fernandinho ... de nem is értem mit keres itt Chivu vagy Mariga, ha Obinak sincs helye.. -
#32214 majd jövőre megveszi a milan 10 év törlesztőre kölcsön opcióval aSD:SA -
#32213 meg se lepődök:D fiatal, tehetséges, saját nevelés mi a fasznak végülis:D
pedig ő már bizonyított is a nagycsapatban.