FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
egyáltalán a tavalyi juve-milan után, hogy mernek egy ilyen bírónak egy ekkora meccset adni?

nem játszunk jól amúgy, de ez a gól az elején teljesen összezavarta a csapatot ez tisztán látszott, gyakorlatilag mindent megváltozott ezzel amit Strama eredtileg eltervezett. szerencsére a gól utáni 10-15 percet sikerült átvészelni kapott gól nélkül mikor a juve rohamozott, szóval így még egy x-er talán van esély, bár kp-re nem jönne rosszul mudingayi.

Yo, Bitch!

Wufrának jöttünk szurkolni! Lapítsál vissza a másik topikba...

Effe88
viselkedj már légyszives

Grove4
Titeket viszont soha nem láttalak itt, de most nagy a pofátok! <#banplz>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
hát baszod, Palaciot a partjelzõtõl körülbelül 17 centire kaszálták el... nem tudom, hogy alapból vak, vagy csak nem nézhetett oda...

tök jó, hogy errõl szólt az egész hét, hogy "ne a bíróról szóljon a derby", erre nesze bazdmeg, kb 12 másodpercet kellett várni, hogy elengedjen egy méteres lest

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Nem! Nem errõl van szó, át szoktam jönni ide, ha nem is sokszor és most sem azért vagyok itt, hogy kárörvendjek. Valahol azt kívánom, hogy ezek után már kapjunk ki, így is meghurcolták eléggé a csapatot a Cataniai meccs után. Vannak itt normális interisták is, Matyi, WuFra, t0mMy, velük szoktam beszélgetni, de Ti úgy látom már trendbõl jössz ide bírózni. Te legyél az elsõ, ha a csapatod ellen tévednek, azt mond, hogy csaltunk!

#31656 --> Puzsért meg mindenki utálja, ez nyilvánvaló 😄DDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
a szakkommentátor egy juve-inter meccsen egy juve drukker, vicc.

Yo, Bitch!

Effe88
😄😄
de nézd nem szereti a csalókat😄😄
tudathasadás😄😄

ForzaInter
méteres lesgól, elmaradt kiállítás.. van értelme egyáltalán kijönni a 2. félidõre? szégyen ez az egész olasz foci

Yo, Bitch!

Te meg jöttél okoskodni, mert ez a trend? Valahogy mindenki aki ide írt már elkezd írni ide valahogy, vagy az ide írok mindegyike egy *** *** ** *** ** barlanglakóként kezdte?

Na remélem a juve vág még vagy 2-t.

Grove4
"a gólhoz a partjelzõ vélhetõen még nem ért fel (túl gyors volt a támadás a kezdõ sípszótól)"

Ezt egy kommentbõl idézem, valószínûleg ez lehet a probléma, ami persze nem mentesíti a partjelzõt.

WuFraZselic
nem tudom mi zavar jobban, az erõsen les(gyanús) gól, a jogos kiállítás a Juvéból, vagy a játékunk...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Azokat mi sem szeretjük.<#mf1>

Effe88
no offense
nem vagyunk interisták ha rám meg Ferrarira gondolsz
csak nem szeretjük a b*dös csalókat
ennyi az egész😊

jól mondtam Ferrari?

Grove4
Am no offense de ilyenkor olyan interistákat látok a topicban, akiket soha, elõbújtak a barlangból? Vagy jöttek bírózni, mert ez a trend???

1 lesgól + 1 piros elnézése 😄 Alakul ez 😄

WuFraZselic
na mondjuk ez már tényleg a legalja, a svájcit ki kellett volna baszni 2. sárgával egy ilyen belépõ után...

WuFraZselic
FOX riportere szerint (nem bírom nézni a JuveTVn a meccset) 1 yardos lesen volt Asamoah(?), az kb 80-90 centi... szerintem azt a felsõ karéjból is látni lehet(ne)

WuFraZselic
ez természetes, 20 másodperc telik el a meccsbõl, és kapsz egy gólt... eléggé kizökkent egy csapatot, legyen az az Inter, a Parma, vagy a Sociedad

De ez a másik oldali, õ lehet nem lett megvásárolva 😄

szabii98
r.i.p. inter 😄😄

I met God. She's black

WuFraZselic
érdekes, ezt látta a partjelzõ... pedig 3x közelebb volt egymáshoz a két jázékos

Effe88
lol
ezt meg nem adják megXD
részvétem

Hat ha az inter így folytatja még kapnak vagy 2-t....

WuFraZselic
igen, de az olasz játékvezetés volt talán a legjobb a világon... Collina visszavonulása meg a 2006os események megtették a hatásukat

Nem csak az! Angol játékvezetõk is csináltak érdekes dolgokat ma.....

WuFraZselic
ezért megérte itthon maradnom szombat este...
szánalmas az olasz játékvezetés

Effe88
😄😄😄

Csak a szokásos 8 méteres les 😄
Mor3llo
az hát, les volt, de nem kell meglepõdni, Juve 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ez les volt szerintem....

Jók vagytok srácok 😄

Mor3llo
gyors volt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
na, Strama elsõ igazi erõpróbája, elég bevállalós ez a 3-4-3, de egyszerûen annyira jó formában van a Cassa-Kozsó-Herceg trió, hogy vétek lenne megbontani. Mudingayi nagyon jó lenne ott középen, de ha Cambiasso úgy játszik mint az elmúlt 2-3 hétben, akkor rendben a dolog

amúgy Gasperini mit érezhetett, mikor meglátta a felállást?! 😄DD

Effe88
mondjuk ez a benitos tag elég antipatikus figura
mondom ezt úgy, hogy én full kivülálló vagyok

ForzaInter
nacsa volt már párszor. az inter club ungheriából meg nem fog senki addig szerepelni amíg ilyen puzsér félék a szakértõk.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nagyon erõltetett...
amúgy úgy látszik csak Juvésoknak megtiszteltetés ott ülni a léderer/kokó/világi féle balfaszokkal, 1x volt ott Nacsa, mint Interes meg egy Nemzeti Sport újságíró, Milan-drukkerként pedig asszem a Honvéd-kapusa

a legjobb az volt, mikor a Milan-Interen független """""szakértõként""""" ott volt benito, mint juvés 😄DD

Grove4
Szücsynek fotelt kéne betolni a stúdióba 😄DDDDD

Effe88
puzsér jó arc az korrekt szerintem...
limperatorét küldjétek beXDXD
szucsyt pedig a mailanhoz
milan-interen jó lenne a beszélgetés😄😄
egymást oltanák negyed óráig😄

szabii98
megértem. Puzsérhez ki adná a nevét?

I met God. She's black

WuFraZselic
nem tudom...
az Inter Club Ungheriából hívtak embert, de nem adja a nevét/arcát ilyen Puzsér-féle brigádhoz

szucsy89
komolyan 4x egymás után ugyanabban a pólóban van?

😄dasADS:sdADS:SDAASASASD mekkora nyomorék 😄
Effe88
interesek miért nincsenek szakértõként a tv-be?

WuFraZselic
és megint ugyanaz a póló :ASDASDASDASD

szabii98
rárakta a házát a gyõzelemre úgyhogy holnaptól megy csövelni a lánchídhoz <#idiota>

I met God. She's black

szucsy89
x-et raktam amúgy tippmixen, meg most nekünk amúgy is az lenne a jó 😄

te végül megraktad nagy pénzzel?
limperatore
tökorrú szia 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
grande strama! ezzel már biztos, hogy 3 kapott gólt alatt nem ússzátok meg 😄SDA
banok
20.45 Juventus-Internazionale
tv: Sportklub hu
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
majd 0:2-nél beáll 😄

amúgy igen, pirlot szétdarálta volna

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco