34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    Obit lehet elpasszoljuk a Sunderlandnek 5 milláért
    legtehetségesebb saját nevelésünk, és sajnos kinézem, hogy elengedjük...
  • WuFraZselic
    Szerintem egyikünk sem ment be a Milan-topikba, linkelte be az őszi szezon statisztikáját, miszerint Ranocchia volt a legjobb Európában az elmúlt 4 hónapban, és írja utána, hogy jobb védő, mint Thiago Silva, vagy Maldini, vagy mittudomén :D
  • szucsy89
    De most komolyan, neked valami bajod van? Egész nap folyamatosan írsz facebookon és itt is privátban, hogy hogy rommá lettem oltva, stb. Te erre vered?

Csak hogy tisztázzuk, és az utolsó hozzászólásom: a transfermarkt gólpassznak vette azt is, amikor kiharcolt egy 11-est, a másik forrás meg nem. Húú, milyen buta vagyok, tényleg.

Azért jól esik hogy mielőtt bárki is kicsit jobban utánajárna a dolgoknak beolt, még a Juve topikból is átjön verni a nyálát, mert ez lett a trendi itt az sg-n.
  • ForzaInter
    a g*ci már kikezdte neki:D:D
  • limperatore
    :DDDDDDDDDD
    szücsynek már sebes a szája
  • 9csöves9
    mindig ez a vicc jut eszembe ilyenkor:

Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
    - Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
    A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
    - Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
    Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
    - Vadász, vadász te szopni jársz ide…
  • limperatore
    "hanem ami forrást wufra linkelt"

hát akármit írsz hülye vagy...mindig hülyeséget írsz :D
  • szucsy89

| ma 17:14 | privát | galéria | válasz | #32184 | 
    Cassano 6 assists
    Pazzini 0

Én erről a kommentről néztem. Na de a lényeg, hogy itt akármit írok én a hülye vagyok. Branca a király, meg Cassano lesz a gólkirály, ja meg az inter a BL győztes!
  • limperatore
    igen... :D szücsy szemében így van
  • ForzaInter
    de az a lényeg, hogy te égtél be. rajtad röhög az egész topik:D:D
  • limperatore
    azért szücsy bebizonyítottad hogy mindig van lejjebb

amit wufra linkelt ott 0 gólpasszt írtak pazzonak :DDDDDDDDDD

az nem 0, csak a 3-nál kevesebbeket nem írják ki

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/31100/giampaolo-pazzini?cc=5739

itt van azon a honlapon pazzo adatlapja meg a 2 gólpassz

:DASDASDASDASDAs

geci többet ne írj :D
  • szucsy89
    Megjegyezném, hogy Matyi kezdte az egészet azzal, hogy elcseréltük "Olaszország egyik legjobb támadóját stbstb."

hát innen jött az összehasonlítás. belinkeltünk whoscored, transfermarkt, soccernet forrásokat, mind3 más számot mond, persze az a szar amelyiket én linkeltem...

A nem abból jött, hogy 4 gólpasszt adott mert 1-re emlékszem, hanem ami forrást wufra linkelt, ott 0 gólpasszt írtak Pazzininak. Erre írtam, hogy az tuti nem jó mert 1-re kimondottan emlékszem.

Ez a hülyegyerek próbálja itt elterelni a szót arról hogy most ő kezdte a hülyeséget, folyamat irogatja hogy ilyen meg olyan buta vagyok, meg ki vagyok tiltva, ti meg erre veritek a faszotokat, hát csak gratulálni tudok.
  • WuFraZselic
    ez lett volna a következő kérdésem :D
  • limperatore
    de a legkeményebb h mikor beírta h :

Idén Serie A:

Cassano 16 meccs, 5 gól

Pazzini 17 meccs, 7 gól

ez most nem jött be, talán majd máskor ;)

utána írt egy privit hogy "nagyon beégtél geci"

:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • ForzaInter
    de hogy lehet összehasonlítani hány gólt rúgtak? pazzini egy vérbeli befejező csatár. csak a góllövés a dolga. cassano pedig egy előkészítő csatár, aki általában amúgy is egy szezonban max 10-15 gólt lő de mellé kioszt kb ugyanennyi gólpasszt is.

rohadtul nem egy poszt a 2 játékos, hiába csatár papíron mindkettő. a 2 játékos idei játéka és játéktudása között pedig ég és föld a különbség.
  • Hunor88
    Én a wikipédiának hiszek! :D
  • WuFraZselic
    na azért ez is szücsy-szintű volt, it 0/0 a statja, kb nyáron frissíthették :DDD
  • Hunor88
    Pazzini
  • limperatore
    PAZZINI 4 GÓLPASSZ MERT SZÜCSY EMLÉKSZIK 1 GÓLPASSZÁRA!!!!!!!!! NEM ÉRTED???????????????????????

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szücsy komolyan kérlek ne írj többet ide, szégyen amit magaddal is művelsz...először biztos humoros volt hogy nevettek rajtad, de most már fájdalmas, sajnálom h ilyen buta vagy tényleg :\
  • Effe88
    Pazzini
    11 meccs 7 gól 2 gólpassz 3 sárgalap

http://www.whoscored.com/Players/9975/

Cassano
    15 meccs 5 gól 7 gólpassz

http://www.whoscored.com/Players/711/

• szucsy89
    http://www.transfermarkt.de/en/giampaolo-pazzini/profil/spieler_19447.html

A Te listád már csak azért sem jó, mert konkrétan emlékszem, hogy a Pescara ellen adott Shaarawynak egy gólpasszt. A 4 gólpassz lesz a jó.
  • Hunor88
    Most már valami Japán statikusokkal kell megcsináltatni ezt a rendszert, nehogy ilyen újra előforduljon. Szerencse, hogy nem akkor történt ez, amikor már nagyvállalat lett volt az egész TM.
  • limperatore
    szücsy butasága bedöntötte, ez a rendszer csökkentett képességűeknek készült, de szücsynek még az is magas volt :\

még 1 assistot se tud normálisan megnézni hogy kinek mennyi van, mikor ott az internet világa...
  • Hunor88
    A pontozós rendszer összeomlott a karácsonyi túlosztogatás miatt?:D
  • WuFraZselic
    http://soccernet.espn.go.com/stats/assists/_/league/ita.1/italian-serie-a?cc=5739
  • limperatore
    pazzini melyik meccseken adta azt a 4 gólpasszt? sztem csak 2 van
    privibe válaszolj mert most kivagy tiltva mert a butaságot már nagyon mélyen van
    amíg nem fejlődsz kicsit addig pihenő van
  • limperatore
    nem érted h többet nem írhatsz ide??????? túl buta vagy
  • szucsy89
    Cassano 5 assists (ha már a gólokat a Serie A-ból néztem akkor az asszisztoknál is maradjunk itt), Pazzini 4 assists.

Az meg kit érdekel hogy hány meccsen lövi a góljait? De nem mondom hogy Pazzini jobb csatár mint Cassano. Csak azt, hogy olyan szar üzletet még így sem csinált a kopasz. Cassano küldött neki egy sms-t Ibra és Silva eladása után, hogy menni akar, a Milan pedig nem egy börtön, aki el akar menni had menjen (a 2 brazil is ezt kérte, ezért tárgyal most róluk Brazíliában).
  • WuFraZselic
    Cassano 6 assists
    Pazzini 0

• limperatore
    TE ANNYIRA HÜLYE VAGY BAZDMEG SOHA TÖBBET NEM ÍRHATSZ IDE

komolyan mondom rád nincsenek jelzők, annyira nyomorék vagy

• Grove4
    Ja, csak Pazzini egy meccsen rúgott 3-at, a többi 16-on meg 4et...tehát a góljai közel felét 1 meccsen szerezte
  • szucsy89
    Idén Serie A:

Cassano 16 meccs, 5 gól

Pazzini 17 meccs, 7 gól

ez most nem jött be, talán majd máskor ;)
  • limperatore
    aki pazziniért oda adja olaszország egyik legjobb támadóját meg 7 millió eurót :DDDD
  • szucsy89
    nem lehet mindenki Galliani :)
  • ForzaInter
    az le van szarva:D jó transzfereket csináljon az a lényeg. a bl győztes csapatot kb ő rakta össze. milito-motta leigazolása is az ő ötlete volt anno. csak ebben a helyzetben neki is nehéz, ennek ellenére így is csinál jó bizniszeket mint pl a cassano-pazzini csere.
  • limperatore
    ja csak a csapatnál is utálja mindenki, mikor muntari elment lenyilatkozta
  • ForzaInter
    branca kiváló szakember, de így, hogy kevés a pénz nehéz..
  • WuFraZselic
    azért Branca elég jó transzfereket hoz össze, gyakorlatilag akit megakarunk venni, és zöld utat kap, azt megszerzi rendre jó feltételekkel. attól félek, hogy ez a dél-amerikai buzulás Moratti rögeszméje, mindenképp akar magának találni egy Ronaldot vagy egy Messit...
  • limperatore
    itt a csapatnál amúgy branca a fék, de ezt mindenki elmondta már nem értem miért nem basszák ki...lehet morattit kúrja titokban :D
  • WuFraZselic
    kicsit off:
    Demba Ba 7 millióért kerülhet a Chelseahez ma este. megértem, hogy kurvajó a Copacabanán caipirinhát vedelni Brancának, de máshol is körülnézhetnénk!