34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    megtettük a hivatalos ajánlatot paulinhoért, 15 millió euro
  • Effe88
    na hát
    mik vannak:)
  • Hunor88
    Az szép tizenegyes :D (mármint az "esés")
  • limperatore
    köszi :)
  • Fabio Capello
    HBD Matyi :)
  • WuFraZselic
    utóbbi 4 meccset buktuk idegenben, jó lenne nyerni, mert Fio - Napoli, illetve Palermo - Lazio lesz, mindkét közvetlen rivális megéghet
  • Atys91
    ...a Napolinak pedig visszaadták a 2 pontot,így ismét elég tömör a tabella eleje.
  • WuFraZselic
    állítólag Moratti megegyezett a Galatával, hogy február 5-ig nem adhatjuk el másnak Sneijdert

ez egy ritka geci húzás, 2 lehetősége marad így, vagy marad itt a történtek után, vagy megy a süllyesztőbe Törökországba

undorító a vezetőségünk, de ezt már a nyáron bizonyították

hétvégén nem lesz Cassano, Coutinho, Alvarez és Milito a Roma ellen. jó lenne pontot tenni az ügy végére, mert egy formán kívüli Sneijder is sokat segítene az Olimpicoban
    (igaz, Roma is túlórázott tegnap, ráadásul Totti-Lamela-Osvaldo játéka is kérdéses, de így is nagyon nehéz meccs lesz)
  • Casso7
    társszerkesztőt keresek az internazionale blogomhoz. http://inter.blog.hu/
    aki érez hozzá kedvet az írjon pü-t :)
  • Effe88
    na azért:DD::D

laziosok és interesek tartsanak össze:D
  • limperatore
    aztakurva guarinmekkora gol :D
  • limperatore
    azóta változtak a dolgok :D az ultrák tuti nem fognak emlékezni :D
  • Csesza
    valaki az esti meccsre tud stream-et adni?
  • Effe88
    http://www.origo.hu/sport/focivilag/20130115-weisz-arpad-az-olasz-foci-rasszizmus-elleni-jelkepe.html

limperatore
    most csalódtam bennetekD::D
    szendrőlád feelingD::D
  • limperatore
    1,6 euro volt :DDD
  • Mor3llo
    fail :D
  • limperatore
    Handanovic;Silvestre-Cambiasso-Chivu;Jonathan-Zanetti-Benassi-Guarin-Pereira;Palacio-Cassano.

raktam is 1 kis pénzt pescarara :D
  • Atys91
    Serie A, Inter-Pescara: 24 convocati

Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;

Centrocampisti: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;

Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
  • Janika114
    Pont fordítva lett, Samuel nincs nevezve, de Gargano igen. Hátul így komoly gondok lehetnek.
  • WuFraZselic
    Galata amúgy nagyba van, 15 millát ajánlottak Boatengért...

Samuel minden bizonnyal felépül a Pescara elleni meccsre, de JJ és Rano eltiltott, nem lesz könnyű így, hiába gyenge a Pescara

Gargano viszont biztosan nem játszik, a helyén Duncan kezdhet. na ennek viszont örülök, múltkor is jól szállt be a meccsbe, szerintem nem fog kilógni. ha beválik, akkor én személy szerint elengedném Obit megfelelő ajánlat esetén
  • WuFraZselic
    igen, csak kb hétfőn :)

Sneijder még aznap közölte, hogy ha mennie kell, akkor a Premier Leaguet preferálja, de azért címekért is akar küzdeni (ezért nem tetszik neki a QPR és a Liverpool)
  • Monoton
    Az nso meg a gazettarol szedte.
  • WuFraZselic
    ja, hát ha a nso megírta...!
  • Monoton
    Ja ezért kérdeztem én is, mert a klubok megegyeztek :D
  • bakkerman
    Az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke, Massimo Moratti az olasz sajtónak elmondta, hogy elfogadják a Galatasaray ajánlatát Wesley Sneijderért, így gyakorlatilag a holland középpályáson múlik, hogy távozik-e a csapattól.
  • WuFraZselic
    dehogy
  • Monoton
    Sneijder megy a Galataba?
  • Monoton
    Pár napja még a Lazioba ment, meg Sir Alex elvileg tagadta a sajtóinformációkat. Mondjuk én is tagadnám.
  • limperatore
    na lampard megy az mu-ba ugy nez ki :D
  • WuFraZselic
    Schelotto, és Douglas/Andreolli egyike biztos érkezőknek tekinthetők jelen állás szerint (én Douglast választanám egyértelműen, plusz a szerződése is lejár a nyáron)
    Sorrentinoért a Palermo tett egy 3 millás ajánlatot, ezt szerintem hülyeség lenne megfejelni, 2-3 hónapra értelmetlen a padra igazolni ennyiért. Livaja + Mariga kölcsönbe, valami hasonlónak lenne értelme. persze Sorrentino is csak fél szezonra jönne ebben az esetben

nyári célpontnak Dzekot tartják, de a magas fizetése miatt ő problémás lesz. a két alternatíva Damiao és Lewandowski. mondanom sem kell, a brazil lényegesen jobb mindkettőnél, ráadásul az Internacional után kétlem, hogy évi 8-10 millát akarna keresni, mint Dzeko

szóba jött még Loic Remy a Marseilleből
  • limperatore
    az igazo gyoztes

:DDDDDDDDD
  • WuFraZselic
    az a poén, hogy a juve meccs óta most játszottunk először jól. értem ezalatt, hogy volt elképzelés, kidolgozott helyzetek, viszonylag jó védekezés. ez az elmúlt 1-1.5 hónapban nem igen sikerült

a nagy ziccer után rögtön jött Di Natale, a piros lappal pedig eldőlt minden

hozzáteszem, az első félidős Palacio ziccer néhány csapatnak tizenegyes + emberelőny kombót eredményezett volna, 10ből 9x
  • WuFraZselic
    csak Pozzo kijelentette, hogy nem eladó. ez a srác pár év múlva 30-40ért fog elkelni
  • Hunor88
    Nem ezt a Mureilet akartátok megvenni? Vagyis szóba jött. Erre meg Rocchi...
  • limperatore
    szerencsére szopott a juve és a fio is, remélem napoli roma is kedvező lesz nekünk
  • bakkerman
    neeee ASF:ASSDGSGDHFJ
  • WuFraZselic
    az a vicces, hogy 1-0ig volt 3 óriási ziccerünk, amivel a 60. percig eldönthettük volna meccset... aztán jött az, ami a Genoa, Siena, Cagliari ellen, rögtön megbosszulja a kihagyott helyzeteket az ellenfél

Sneijder pedig tényleg igazoljon el, nem egy középcsapatban a helye
    Rocchi, Lodi, Andreolli, ez kell ide!
  • limperatore
    nincs itt baj, rocchi sajnos még nincs formában de 4-5 hét múlva már 3asával lövi a gólokat és év végén talán még messit is megveri az aranylabda szavazáson

grande rocchi, grande moratti
  • ForzaInter
    hát nem kicsi..
  • wright
    Azé' itt van baj....