34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#32292 megtettük a hivatalos ajánlatot paulinhoért, 15 millió euro -
#32291 na hát
mik vannak:) -
Hunor88 #32290 Az szép tizenegyes :D (mármint az "esés") -
#32289 köszi :) -
#32288 HBD Matyi :) -
#32287 utóbbi 4 meccset buktuk idegenben, jó lenne nyerni, mert Fio - Napoli, illetve Palermo - Lazio lesz, mindkét közvetlen rivális megéghet -
Atys91 #32286 ...a Napolinak pedig visszaadták a 2 pontot,így ismét elég tömör a tabella eleje. -
#32285 állítólag Moratti megegyezett a Galatával, hogy február 5-ig nem adhatjuk el másnak Sneijdert
ez egy ritka geci húzás, 2 lehetősége marad így, vagy marad itt a történtek után, vagy megy a süllyesztőbe Törökországba
undorító a vezetőségünk, de ezt már a nyáron bizonyították
hétvégén nem lesz Cassano, Coutinho, Alvarez és Milito a Roma ellen. jó lenne pontot tenni az ügy végére, mert egy formán kívüli Sneijder is sokat segítene az Olimpicoban
(igaz, Roma is túlórázott tegnap, ráadásul Totti-Lamela-Osvaldo játéka is kérdéses, de így is nagyon nehéz meccs lesz) -
Casso7 #32284 társszerkesztőt keresek az internazionale blogomhoz. http://inter.blog.hu/
aki érez hozzá kedvet az írjon pü-t :) -
#32283 na azért:DD::D
laziosok és interesek tartsanak össze:D -
#32282 aztakurva guarinmekkora gol :D -
#32281 azóta változtak a dolgok :D az ultrák tuti nem fognak emlékezni :D -
Csesza #32280 valaki az esti meccsre tud stream-et adni? -
#32279 http://www.origo.hu/sport/focivilag/20130115-weisz-arpad-az-olasz-foci-rasszizmus-elleni-jelkepe.html
limperatore
most csalódtam bennetekD::D
szendrőlád feelingD::D -
#32278 1,6 euro volt :DDD
-
#32277 fail :D -
#32276 Handanovic;Silvestre-Cambiasso-Chivu;Jonathan-Zanetti-Benassi-Guarin-Pereira;Palacio-Cassano.
raktam is 1 kis pénzt pescarara :D -
Atys91 #32275 Serie A, Inter-Pescara: 24 convocati
Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano. -
Janika114 #32274 Pont fordítva lett, Samuel nincs nevezve, de Gargano igen. Hátul így komoly gondok lehetnek. -
#32273 Galata amúgy nagyba van, 15 millát ajánlottak Boatengért...
Samuel minden bizonnyal felépül a Pescara elleni meccsre, de JJ és Rano eltiltott, nem lesz könnyű így, hiába gyenge a Pescara
Gargano viszont biztosan nem játszik, a helyén Duncan kezdhet. na ennek viszont örülök, múltkor is jól szállt be a meccsbe, szerintem nem fog kilógni. ha beválik, akkor én személy szerint elengedném Obit megfelelő ajánlat esetén -
#32272 igen, csak kb hétfőn :)
Sneijder még aznap közölte, hogy ha mennie kell, akkor a Premier Leaguet preferálja, de azért címekért is akar küzdeni (ezért nem tetszik neki a QPR és a Liverpool) -
Monoton #32271 Az nso meg a gazettarol szedte. -
#32270 ja, hát ha a nso megírta...! -
Monoton #32269 Ja ezért kérdeztem én is, mert a klubok megegyeztek :D -
#32268 Az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke, Massimo Moratti az olasz sajtónak elmondta, hogy elfogadják a Galatasaray ajánlatát Wesley Sneijderért, így gyakorlatilag a holland középpályáson múlik, hogy távozik-e a csapattól. -
#32267 dehogy -
Monoton #32266 Sneijder megy a Galataba? -
Monoton #32265 Pár napja még a Lazioba ment, meg Sir Alex elvileg tagadta a sajtóinformációkat. Mondjuk én is tagadnám. -
#32264 na lampard megy az mu-ba ugy nez ki :D -
#32263 Schelotto, és Douglas/Andreolli egyike biztos érkezőknek tekinthetők jelen állás szerint (én Douglast választanám egyértelműen, plusz a szerződése is lejár a nyáron)
Sorrentinoért a Palermo tett egy 3 millás ajánlatot, ezt szerintem hülyeség lenne megfejelni, 2-3 hónapra értelmetlen a padra igazolni ennyiért. Livaja + Mariga kölcsönbe, valami hasonlónak lenne értelme. persze Sorrentino is csak fél szezonra jönne ebben az esetben
nyári célpontnak Dzekot tartják, de a magas fizetése miatt ő problémás lesz. a két alternatíva Damiao és Lewandowski. mondanom sem kell, a brazil lényegesen jobb mindkettőnél, ráadásul az Internacional után kétlem, hogy évi 8-10 millát akarna keresni, mint Dzeko
szóba jött még Loic Remy a Marseilleből -
#32262 az igazo gyoztes
:DDDDDDDDD -
#32261 az a poén, hogy a juve meccs óta most játszottunk először jól. értem ezalatt, hogy volt elképzelés, kidolgozott helyzetek, viszonylag jó védekezés. ez az elmúlt 1-1.5 hónapban nem igen sikerült
a nagy ziccer után rögtön jött Di Natale, a piros lappal pedig eldőlt minden
hozzáteszem, az első félidős Palacio ziccer néhány csapatnak tizenegyes + emberelőny kombót eredményezett volna, 10ből 9x -
#32260 csak Pozzo kijelentette, hogy nem eladó. ez a srác pár év múlva 30-40ért fog elkelni -
Hunor88 #32259 Nem ezt a Mureilet akartátok megvenni? Vagyis szóba jött. Erre meg Rocchi... -
#32258 szerencsére szopott a juve és a fio is, remélem napoli roma is kedvező lesz nekünk -
#32257 neeee ASF:ASSDGSGDHFJ -
#32256 az a vicces, hogy 1-0ig volt 3 óriási ziccerünk, amivel a 60. percig eldönthettük volna meccset... aztán jött az, ami a Genoa, Siena, Cagliari ellen, rögtön megbosszulja a kihagyott helyzeteket az ellenfél
Sneijder pedig tényleg igazoljon el, nem egy középcsapatban a helye
Rocchi, Lodi, Andreolli, ez kell ide! -
#32255 nincs itt baj, rocchi sajnos még nincs formában de 4-5 hét múlva már 3asával lövi a gólokat és év végén talán még messit is megveri az aranylabda szavazáson
grande rocchi, grande moratti -
#32254 hát nem kicsi.. -
wright #32253 Azé' itt van baj....