FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
nem vagyok ideges te ahoz keves vagy csak azt hittem agyilag pámer felett allsz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ForzaInter
relax guba😄

Yo, Bitch!

DONGUBA
Te mi az apad toket pizzafutarozol te senkihazi?Ki vagy te egyaltalan?
Nincs szuksegem egy luzer oltasara mint ez a fosjozsi pámer.Latszik az agyad egy szinten van pámerrel ha te se ertetted meg hogy nem voltam soha pizzafutar te veréb

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Effe88
tizedikXDXD

ForzaInter
inkább csak õ oltotta mindig a pizzafutárt😄
gubának nem nagyon ment😄

Yo, Bitch!

szucsy89
jaja, tényleg 😄

ezt csekkoljátok 😄 gubával 2004 óta oltják egymást, ehez képest én kispályás vagyok 😄DDDDDDDD
Fabio Capello
matthewpamer, õ csinálta az Inter topikot, ha jól rémlik.

szucsy89
r9, rhydeksan, elprincipe én csak ezt a 3at tudom 😄
ForzaInter
minimum tizedik😄

az elsõ r9 volt nem?😄

Yo, Bitch!

Effe88
<#gonosz1><#hawaii>

limperatore
nekem meg nemtom hanyadik nickem a sok vamzer miatt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
effe*XD

I met God. She's black

szabii98
ehhe sztem ez alatt a két év alatt , amióta itt van több büntit kapott mint te fogsz összesen 😄😄

I met God. She's black

Effe88
hát ezek szerint az interesek tökösebbekXDXD
tommy,limperatoreXD
milanosok megalkuvók😄😄õk nem trollkodnak😄

szucsy89
én 2005ben regeltem, egy kurva elakadásjelzõt se kaptam még... pedig trollkodtam itt eleget 😄
limperatore
jaja, most a vamzer tuti magához nyúlt 😄DDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
limperatore most már hivatalosan is troll lettélXD

WuFraZselic
holnap 6tól a Eurosport élõben adja a Dortmund elleni NextGen meccsét a kicsiknek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ott a gond az volt, hogy a partjelzõ nem jelzett semmit, pedig az orra elõtt történt...
nevetséges, ami mostanság az európai pályákon történik, de fõleg a serie a-ban

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
ez komoly😄 miért nem emelte fel akkor a kacsóját? kapott egy zsibbasztót a vállába az öltözõfolyosón?

#31738: a Lichtsteineres esetnél azért ne felejtsd el, hogy az elsõ sárgája egészen nevetséges volt, felugrottak ketten aztán az Inter játékos lepattant róla.semmi könyök vagy lökés stb. persze nem kéne kompenzálnia,de hát ezek már csak ilyen szerencsétlenek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
Samu és Rano is kidõlt 2-3 hétre...

A Milan-Chievon is volt egy szép kezes a tizenhatoson belül. (2-1-nél)...
Effe88
az!

szucsy89
féreg
WuFraZselic
ha még így is van, a svájci bohóc az orra elõtt nyársalta fel Palaciot, úgyhogy nem csak a f@szjancsi Tagliaventust kell elõvenni, hanem a komplett küldöttséget

a Catania-Lazio meccsen is történt érdekesség, egy vitatott gólról gyakorlatilag Papu Gómez gyõzte meg a sporit, hogy az bizony bent volt, aki végül megadta

ForzaInter
ez tuti kamu. ha a a partjelzõ látta volna emeli a zászlót..

Yo, Bitch!

limperatore
allitolag a partjelzo szolt tajjaventonak hogy les, de o felulbiralta

na ebbol nagy balhe lesz, h ismet a juvenak fujt

ForzaInter
😄😄

Yo, Bitch!

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
érdekes lesz Strama mit lép, ha visszatér Sneijder. mondjuk Palacio is visszavont csatárként szerepelt tegnap -nagyrészben neki is köszönhetõ, hogy Pirlo az elsõ 15 percen kívül nem csinált semmit-, rúgott, harapott, zavart, de támadásban mégis inkább 3-4-3 volt ez, nem volt jele trequartistának

nem könnyû megbontani ezt a támadó triót, de egy jól kontrázó ellenfél (Udinese, Napoli) hülyét csinálhat belõlünk

WuFraZselic

limperatore

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd<#mf1>

limperatore
te oltod magadat baszki 😄

ForzaInter
de nem lépem túl a határt😄 figyelek mindig ne sértselek meg nagyon, nehogy bannoljanak😄

Yo, Bitch!

Effe88
XDXD<#taps><#eljen>

szucsy89
meghúzod, kivéve ha engem kell oltani, akkor nem 😄DDD
ForzaInter
régen én is az voltam.😄😄 egyszer már végleg is voltam bannolva de 1 pont vissza lett vonva így visszatértem a halálból😄😄

azóta meghúzom magam😄

Yo, Bitch!

Effe88
igen
nagyon megviselneXDXD

limperatore
azt már nem tudnám elviselni a 4-t

tuti kiugranék a földszintrõl 😄

szabii98
mondjuk itt õ is mód, ezt benéztem. viszont általában itt csak gabber_saviola(rem. jól írom) szokott moderátorkodni 😄

I met God. She's black

szabii98
mer itt olyan szabály van , hogy a csapat névvel sem lehet csúfolódni..ha egy cifu itt is mód lenne, simán kapná a 4 pontot a bilan miatt, meg a tökorrú, majom miatt 😄😄😄

I met God. She's black

limperatore
a héten már nem is eszek akkor :SSSS 😄DDD

ennyit megér h így beégette magát h ilyen kicsinyes vamzer 35 évesen 😄DD

Effe88
ez még mindig csak 1XDXD

Effe88
igenXd
én már tapasztalt,edzett troll vagyokXD

bár egyszer azért kaptam kettõt mert az anzsi mahackalát macskahalálnak írtam

limperatore
akkor visszaszívom...nem majom

hanem 1 vamzer nevetséges majom 😄DD

ForzaInter
te már csak tudod mi?😄😄

Yo, Bitch!

Effe88
azért 1 jár
vagy még az se

szabii98
bannolni nem fogják azért, mert valakit lemajmozott. kap 3 elakadás jelzõt és puszi 😄

I met God. She's black

WuFraZselic
azért Vidal góljánál nagyot hibázott Jézus, hiába volt les, azt a keresztlabdát simán ki kellett volna kanalaznia

hát mélyíthetnénk a keretet, mert jelenleg 3 védõnk van 4 posztra. mondjuk Strama remekül tudja átalakítani 4-3-3/4-3-1-2re a taktikát, és a 2 wingbacknek hála létszámban meg is tudunk lenni. ha Nagatomo olyan fegyelmezett lenne védekezésben is, mint Capitano, akkor sokat javulna a dolog. amúgy Pereira ebbõl a szempontból jobb, kicsit furcsállom a mellõzését.
Gargano és Cambiasso is sokat javult az elmúlt 2-3 hétben, Guarín szintén, Obiról tudjuk, hogy nagy jövõ elõtt áll, Mudingayi pedig egy állat, már most kedvencem (pedig sanszos, hogy jövõre elmegy, én 31 évesen nem venném meg, hiába 750ezer az ára, ne nálunk kezdjen el öregedni, plusz panaszkodott az ügynöke a kevés játéklehetõség miatt), egészséges versengés alakulhat ki a kezdõbe kerülésért, amibõl csak jól lehet kijönni

Samu helyére egy igazi kész játékost hoznék, szerintem ott nem szabadna spórolni (Benatia, Subotic (2013 nyarán lejár a szerzõdése!!!), Hummels kategória), a padra pedig egy tehetséges fiatalt, és esetleg megtartanám Chivut (nem), vagy hoznék egy másik rutinos rókát, aki segítheti a fiatalokat. Samuel jó játéka egyértelmûen a két kölyöknek köszönhetõ, és ez fordítva is igaz!