34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #12468 ezeken csak sírok (a röhögéstől) :D -
#12467 "Tényleg igaza volt valakinek, miszerint ez a bajnoki cím(ha meglesz) sem fog érni semmit sem. Az elsőt ugye kaptuk, a másodiknál előnyben voltunk, most meg a bírók jóvoltából vagyunk ott ahol. Hát kapják be a fa*zom azok, akik tényleg így gondolják. Akár milyen eredményeket fog elérni Roberto Mancini, akkor is Spaletti a jobb......Akár kit fog igazolni Moratti, elküldik a halál fas*ára, mert Berlusconi csapatában több olasz van........Akár mennyi gólt fog rúgni Balotelli, mehet a búsba, mert Pato az übermegaorbitálisvilágszenzáció becenevű játékos."
ebben a hozzászólsában nagyon sok az igazság...
-
#12466 Sőt ez több mint valószínü. Mert az igaz, hogy az Inter is játszik szerda-vasárnap-szerda-vasárnap meccseket sokszor, de akkor ugyanazzal a csapattal van, ugyanott edz. De egy ilyen kis "kiruccanás" egy más stílusu edzővel, egy más típusu technikával, megspékelve egy fárasztó utazással, nem nyerő dolog. -
Csesza #12465 hátjah :S
meg lehet, hogy ezek a játékosok a bajnoki meccsre elfáradnak és nem bírnak 100%-osan teljesíteni -
#12464 Hát körülbelül. Én viszont nem szívesen nézném meg, hogy esetleg Chivu vagy Mátrix megsérül. -
Csesza #12463 ez max. csak a semleges nézőkenk jó, akik 1 hét alatt láthatnak válogatott és klub meccseket is... -
Csesza #12462 persze, hogy értem, ez a kis idő semmire nem elég... :) -
#12461 Milyen igaz. De amúgy érted mire akartam célozni? Nem támogatom a bajnoki szünetet sem persze, de ha már csapatépítés, csapatfelkészítés van az EB-re akkor ez a három nap nem valami nagy haszon a válogatottak szempontjából. -
Csesza #12460 ha minden a logikán alapulna akkor nem itt tartanánk :D -
#12459 Tudom, hogy hivatalos játéknap. Ezzel tisztában vagyok. Nem is ezt nem értem. Hanem akkor már inkább két válogatott meccset kellett volna beiktani, mert ez a három nap kevés a válogatott építéshez. Általában ez így szokás, hogy van egy hét szünet a bajnokságban és akkor a szövetségi kapitányoknak van egy teljes hetük a saját csapataikkal lenniük, van két meccs, egyszóval együtt van a csapat. De ebben az esetben túlzottan nagy összetartó tréningezésről nem beszélhetünk hiszen megérkeznek, edzés aztán meccs és rögtön utazás. Nyomás vissza a klubhoz és uzsgyi bele a bajnokságba vissza. Így logikátlannak tartom. -
Csesza #12458 ez egy hivatalos nemzetközi játéknap, már több éve így van, megszokták az emberek, term. a klubboknak ill. sok játékosnak sem jó, hogy ennyire megterhelik őket, de mást nemtudnak csinálni... -
#12457 Most nem azért de ennek a hétközi válogatott meccseknek mi az értelme? Vasárnap lejátsszák a bajnoki meccsüket a játékosok(most nem csak az Inter játékosaira gondolok) majd utazás haza, két nap edzés, utána egy barátságos meccs, utazás vissza a csapathoz és máris bajnoki. Ebben a variációban mi a jó? Ez sem a válogatottnak sem a klubnak nem válik előnyére véleményem szerint. Na és akkor még nem beszéltem az esetleges sérülésről. -
ryhdeksan #12456 most ki nem szarja le a 11-est ha nem fújja be akkor lehet lövünk 5-t.. ha anyámnak fsza lett volna..
:D -
#12455 Nyugi én is befújtam volna. :) -
Csesza #12454 6 játékosunk ment el egyenlőre (?) a válogatottakhoz
Cristian Chivu: Israel v Romania (Tel Aviv, Wednesday 6 February at 19:45)
Julio Cesar: Ireland v Brazil (Dublin, Wednesday 6 February at 20:45)
Maniche: Italy v Portugal (Zurich, Wednesday 6 February at 20:45)
Marco Materazzi: Italy v Portugal (Zurich, Wednesday 6 February at 20:45)
Pelé: Vale do Tejo U-21 tournament: Portugal, Scotland, Sweden, Ukraine (Portugal v Scotland, Abrantes on Tuesday 5 February; Portugal v winners of Sweden v Ukraine, Rio Maior, Wednesday 6 February)
Patrick Vieira: Spain v France (Malaga, Wednesday 6 February at 21:00)
-
Csesza #12453 szerencsére a bíró nem így gondolta, amúgy én is befújtam volna, sőt még jó pár bíró rajta kívűl... -
Csesza #12452 remélem erre a meccsre felpörögnek a srácok, mert ha nem akkor egy nagyon nehéz Szicíliai meccset fogunk látni... (szerencsére a TV is közvetíti )
-
#12451 Na ez a meglepetés!
Mancini: Véleményem szerint sem a miénk sem pedig amit a Livorno kapott nem voltak büntetők mert a védő játékos, jelen esetben Vannucchi nem akart kézzel beavatkozni a játékba, egyszerűen rápattant és kész. Az ilyen esetekért nem szabadna büntetőt adni.
Bevallom ezen meg vagyok lepődve rendesen mert én nem így látom, mégis úgy gondolom korrekt ez a Mancini nyilatkozat. -
#12450 Hát evvan. :D -
#12449 :) csak én nem vagyok bíró...Collina az volt -
#12448 egyébként én is befújtam volna..
Na látod. ;) -
#12447 „Úgy vélem, hogy Pierluigi Collina elég egyértelműen fejezte ki magát. Ha a labda először a testet érinti és majd csak utána a kezet, az nem minősül tizenegyesnek.”
egyébként én is befújtam volna... -
#12446 A 11-es tök jogos volt! Aki mást mond az had ne mondjam tovább. :D Cesar iszonyat nagyot fogott, Vieira meg mi a gránátért pofázik? Zanetti egy óriási játékos. Milyen szólókat és cseleket csinált? Nagyon jó csapatunk van! Pááááva! :D
Bocs egy kicsit ittas vagyok. :D -
Csesza #12445 szvsz nem volt kamu tizi, csak annyi, hogy előbb a srác fejéhez ért a labda és onnan a kezéhez, ennyi...
amugy jah szar meccs volt
J.Cesar nagyokat fogott -
#12444 4 meccsből 3-mat nagy részben 10 emberrel játszottunk le:DDd szerintem a vezetőség nehezíteni akar ezért mindig megkérnek valakit hogy álítassa ki magát:DD így edzenek a srácok:P -
#12443 Mancini most mit fog nyiltakozni? mosmár 9 emberrel kezdjünk meccset?:DDDDDddd
10-el már nagyon megy:D
tizi most egyértelműen ajándék volt, ezvan nem tudunk mit csinálni, beszélhetnek riválisok csalásról meg mindenről nem érdemes vele foglalkozni, de hogy a bíró hogy tudott ilyen szarul vezetni egy mecset azt nem értem... katasztrófa volt, Vieira meg egy balfasz, nem tudom miért kellet annyit pofáznia, gondolom nem anyucizot eleget:D mindenesetre megérdemelt győzelem, amelyik csapat 10 emberrel tud nyerni az megérdemli, Romai meccs is jólalakult számunkra:) mindenesetre idén még nem nagyon volt jó meccsünk, de mutatja csapat erősségét hogy ígyis hozni tudjuk meccseket, Julio Cesar idén még megfog pár tizit fogni:D ettől függetlenül Toldot kapuba:D -
Csesza #12442 nah a kiállítás miatt a meccs egy szar volt, hála Istennek tudtuk hozni, nemértem hogy Vieira mi a fszért osztotta a bírót?!
szerencsére a Roma kikapott és a Juve is x-elt, bár nekünk ebből a Roma a lényeg :) -
#12441 na megvan:)) Jó nagy sz@r volt a bíró:D csak az ellenünk befújt 11 volt jogos :DDd azon kivűl még vagy 2 Empoli játékos már rég pirosat kellett volna h kapjon...
na de mind1 8 PONT az előny:)))) -
ryhdeksan #12440 NON MOLLARE MAI -
#12439 5perc hosszabítás:D persze:DDd szánalom ez a bíró -
#12438 na még 1 kiálítást úszott meg az Empoli... -
ryhdeksan #12437 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12436 KKKIIVVVÉÉDDII!I!!!!!!!!! -
#12435 BAZZEg 11es nekik:((((88 -
#12434 Empoli játékost nem mer kiálítani bazzeg?? Cesárra is most nem gyengén ráment.... -
ryhdeksan #12433 ;DDDDDDDDDD -
#12432 a Parma meccs után a bírok kompenzálnak ennyi... szvsz aztán lehet én vok paranoiás:D -
#12431 sajnos.... mikor jönnek már rá az emberek hogy ezzel a viselkedéssel csak a szurkolói tábor imidzsét rontják
(De megjegyzem ez nem csak a Juve drukkerekre érvényes, minden szurkolótáborban van ilyen társaság... :() -
#12430 nézzük a "jó" oldalát kövi meccsen Cesár játszik majd Vieira helyett akit tök mind1 hogy kiálítanak-e vagy sem amúgyis 1 rakás sz@r -.-
ez a kiálítás olyan volt mintha egyensúlyozni akarta volna a tizit...már az első sárga se volt jogos... -
ryhdeksan #12429 hát nemtudom, elég fura tényleg 4 meccsből 3szor piros