FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
kösz hunner sikerült rendes vagy

Yo, Bitch!

ForzaInter
dd

Yo, Bitch!

HunnernesKonge
Rákkatintasz (anyám ezt igy kell irni? :S) a förum feliratra, és a chat ablak mellett bal oldalon megtalálod... 😉
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

fsgh
hülyét pontos j-vel .... -.-

amúgy a forum fõoldalán van a bal felsõ sarokban...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
lehet hogy hüjének néztek de a beállítások menüont hol van az oldalon azt írták a fõoldalon részletesen írja le már valaki

Yo, Bitch!

fsgh
körübelülre csak tudja😊

amúgy ja...tök úgy jön le ez az ügy is mintha Moratti lenne az edzõ...Mancsot fogadjunk meg se kérdezik csak mondják neki jön Messi...azt csá...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

értem -.-

szerintem a teljes vagyonát maga sem tudja megállípítani
max. annyit lehetne megtudni amit "bevall", de azon kívûl sokkal több pénze van
de hát hála istennek nem kell attól tartani hogy egyszer csak elfogy neki 😊
csak szerintem az Inter-nél az-az egyetlen gond, az szûrõdik ki hogy az Elnök akarja/dönti el/veszik meg a labdarúgókat és nem ugymond az edzõ javaslatára ajánlgat összegeket a különbözõ focistákért...

fsgh
senki csak megjegyeztem😄Dd

amúgy jó lenne tudni Morattinak mennyi pénze van...csak úgy kiváncsiságból...hány millió font😊

ki beszélt itt abramiovicsról?

fsgh
azért abrmovicsnak több van😛

hát érdekes nekem jó

jah és használj válasz gombot

ForzaInter
kösz hunner

Yo, Bitch!

ForzaInter
csak a lap nem jeleníthetõ meg azt írjha ki

Yo, Bitch!

attól nem kell félni 😛

annyi pénze van hogy szerintem meg se tudja számlálni

ForzaInter
csak nehogy eladósodjunk bár azt mondják moratti cégje most nagyon sok pénzt kaszált az idén emiatt szerzõtethetünk ennyi jó játékost.

Yo, Bitch!

ha látnád az elõzõ kérdésedet akkor fsgh válaszolt ott felette

csak kicsit figyelmesebbnek kéne lenned...

HunnernesKonge
Bemész ebbe a topikba és kérsz egy internazionale-s logót, amit majd a beállitásoknél tudsz betenni.
ForzaInter
Inter ajánlatott tett Messiért
(Forrás:www.eufoci.hu) 2006.12.09. 16:35

A legutóbbi hírek szerint szenzációs lépésre szánta el magát az Inter, ugyanis szeretnék leigazolni a Barcelona ifjú csillagát, Lionel Messit.

Úgy tudni, hogy a játékos elégedetlen a Barcától kapott évi 2 millió fonttal.

A Nerazzurri elnöke, Massimo Moratti nagyon szeretné a San Siróba csábítani Messit, és egy ajánlatra is készül a csatárért.

Messit 2014-ig köti szerzõdés a Katalánokhoz és aki le szeretné igazolni, annak ki kell fizetnie egy 107 millió fontos elengedési záradékot is, de az Inter mágnása bármennyi pénzt hajlandó lenne Lionelre áldozni.

A játékos édesapja és egyben ügynöke nemrégiben Milánóban járt, hogy beszéljen a klub vezetõivel és megpróbáljon egy tiszta képet kialakítani a szituációról.

Az argentín válogatott támadót már korábban is szóbahozták az Interrel, de akkor nem jött létre az üzlet, úgy tûnik, hogy az olaszok hajlandóak lennének Adrianót is odaadni a Barcának egy ajánlat részeként.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Császtok továbbra is az a kérdésem hogy a nevem helyett hogy lehet hogy egy kép legyen ott pl inter logó hogy kell berakni? Remélem az Empolit elverjük hátha játszik Filkor is.

Yo, Bitch!

fsgh

bestGP
dik

hüje vagy hamán szép nem!4

báttyó02
ez vmi kínai gyerek,magát a bekem fészt csinálta meg,és át tette az interbe bekemet :p

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
😊))) a te játékodból vagy valaki más vette meg?😄DDD

(azért szúrom be mert 2 Inter játékos is benne van😊 )

(méd báj én, de a képek a nike.com-ról vannak én csak összemontíroztam...)

báttyó02
pes6 😊

fsgh
sorry ebben nem tudok segíteni...

jbal
én mondjuk szurkolói énekre gondoltam és nem erre😊
az egyik valami oléolé nánánánáná
a másik meg sztem spanyol bajnokikon ment még.mindig eléneklik.nem tudja vki ilyeneket honnan lehet leölteni?köszi😊

fsgh
ez milyen játékból van kiszedve?😄D

fsgh
Pazza Inter!

keress rá a Youtuben (nem tom hogy kell írni...)

jbal
szevasztok!
nem tudjátok h mi a címe annak az Inter dalnak h...?
nem tudom elmondani így😄
na mind1 interes dalokat szurkolásokat nem tud vki honnan szerezhetnék?

báttyó02
lálmár

fsgh
Olvastam egy Adriano nyilatkozatot

a lényeg:

“I have a contract with Inter until 2010 and want to respect it.

Nekem 2010-ig szerzõdésem van az Interrel és szeretném ezt kitölteni.

ezt jó hallani😊 hiába nincs most/1éve... jó formában én bízom benne...

fsgh
én meg örülnék ha ezt a topikomba írtad volna így nem itt szpemelnénk😄

HunnernesKonge
Mondjuk tudnék örülni ha a logomuhelybe küldened, mert te csak 1 vagy a sok logokovács közul 😉
NO offense természetesen.
fsgh
ott van FILKOR!!!!!!!😊)) de jó lenne ha játszhatna picit😊

fsgh
katt ide és itt kérhetsz olyan képet😉

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.

ForzaInter
császtok azt hogyan lehet megcsinálni hogy a nevem helyett olyan interes kép legyen mint a ledtöbbõtöknek kérlek segítsetek

Yo, Bitch!

Én már nem nyúlok hozzá...Bocs...

fsgh
tess hátha tudod használni😊 ha igen akkor majd mutasd meg és írok rá valamit ha te is beleyezel😊

#7006: természetesen bocsi:S ide gyere faláb..itt meg tudjuk beszélni...

a továbbiakban ha csak ilyen dolgokról lesz szó akkor azt a topikodban vagy privátban beszéljétek meg

htx

fsgh
adjak neked olyan Inter címert ami nem lesz pixeles nagyra méretezésnél?😊

nem, ellenkezõleg

nekem tetszik

Mert nagyobbra méreteztem azért lett pixeles...

fsgh
dobjuk össze😊 írjak rá valamit?😛

amúgy meg szép😊 de az Inter címer miért olyan pixeles?vagy direkt olyan?

Jó szar mi?Most nincs ihletem:S

huuu sztem nagyon szép...

Betûtípusom nincs rá...

hadvigyék... 😊

fsgh
Bekemet a Juve is akarja már 😄D