34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #12509 Balotelli ott is nyomott 2 gólt :)
Grat a fiataloknak! -
#12508 A Primavera csapat 4-3-ra legyőzte a Cisco Romát a Karnevál kupában.
Inter 4-3 Cisco Roma
Gólszerzők: Fortunato 18, Balotelli 36, 90, Obi 37, Iovino 45+1, Zanga 68, Morbidelli 81.
Inter: Belec; Filippini, Caldirola, Federici, Fatic; Siligardi (Puccio 46), Khrin, Fortunato (Gerbo 64), Obi (Pedrelli 78); Ribas, Balotelli.
Kispad: Tornaghi, Esposito, N'ze, Destro.
Edző: V.Esposito.
Cisco Roma: Previti; Formiconi, Gasperini, Padella, Conte; Proietti (Cassandra 46), Amadio, Iovino (Mallardi 52), Sola; Bianchi (Morbidelli 46), Zanga.
Kispad: Giudice, Di Pastena, De Santis, Piro.
Edző: Lopez.
Vezette: Zanichelli (Genoa).
Sárga lap: Caldirola, Puccio, Previti, Padella, Conte, Mallardi.
Kiállítva: Lopez, Di Pastena.
-
#12507 Köszönöm szépen! Baggio nagy kedvencem volt! :) -
#12506 de a legnagyobb Bobo:) -
#12505 :| dik,
Batigol beszt:d -
Csesza #12504 az egyik kedvenc pléyám, term. Batigol mellett :P -
Csesza #12503 én azért, mert nekem a kedvenc pléyám volt :) -
#12502 annak kb minden 2. olasz klubnak szurkoló örül -
Csesza #12501 nemhiszem, hogy lenne belőle valami...
(mármint az ideigazolásával kapcsolatban) -
Csesza #12500 fasza kis videó lett, és örülök, hogy egyből Baggio-val kezdted :) -
#12499 Valamit elszúrtam. -
#12497 Én csináltam. Milyen lett?
http://www.youtube.com/watch?v=xBZ1LOTG7Eg -
#12496 Julio Cesar és Ronaldhinho
Julio Cesar tanácsa szerint jót tenne Ronaldinhonak, ha csatlakozna hozzá Milánóban, és ne törődjön azokkal, akik szerint a brazil játékmester pályafutása a végéhez közeledik.
Az Internazionale 28 éves brazil hálóőre kijelentette, hogy honfitársának a volt FIFA év játékosának felüdülés lenne egy környezetváltás, és szívesen játszana vele egy csapatban. Szó, ami szó a 2005-ös Aranylabdás Gaúcho igen szegényes szezont tudhat maga mögött, mind a pályán, mind a magánéletében akadtak problémák, és úgy tűnik szívesen elhagyná Barcelonát a szezon végeztével.
A januári átigazolási időszaknak, már vége, de az olasz sajtó szerint az Inter és a Milan igen elkötelezett a 27 éves játékosért folytatott harcban. A két „óriás” legkésőbb nyáron le szeretné igazolni a 2003 óta a Barcelonát erősítő támadó középpályást, aki a spanyoloknál 129 meccsen 62 gólt szerzett.
„Azok, akik szerint az ő pályafutásának vége, semmit sem értenek a futballból” – jelentette ki határozottan a kapus.
„Egy olyan valaki, mint ő, mindig képes ragyogó teljesítményt nyújtani, és újra képes lesz erre. Azt tanácsolom neki: jöjjön az Interbe és újra boldog lesz.”
Az olaszokon kívül a Chelsea az egyetlen valószínűsíthető klub, amelyik még eséllyel szállhat harcba a katalánok tizeséért folyó harcba.
forrás:frissport.hu -
#12495 Azért örülnék ha nem általánosítanál. Ez a ti bajotok, hogy lekezeltek minden Inter szurkolót, és ebből jönnek a viták. -
Csesza #12494 hülyeség, maximum annyi, hogy különbség van közted és közte, ennyi... -
#12493 na látod ez a különbség egy Juve és egy Inter szurkoló között. Na én megigérem h többet nem jövök ide. csá. -
ryhdeksan #12492 a 2 tábor nem tud összeugrani, mivel mi magasan vagyunk ők meg lennt vhol a mélybe :P
ők legfeljebb kiabálni tudnak felfele mi meg köpködni lefele :D:D -
#12491 Ne csináljátok már! Más fórumon is ez megy. Ne üljetek fel a provokációknak! Juvésok ti se gyertek ide provokálni és Interesek ti se menjetek át provokálni. Ezek az újságcikkek is csak azért vannak, hogy összeugrasszák a szurkolókat, hogy legyen ügy, legyen csámcsogni való. Ne feledje senki sem, hogy az újságok csak olyan részletet szeretnek kiemelni amit ha egy kicsit megmásítanak máris szenzációt lehet belőle kreálni. Most is az megy. Az olasz sajtó elkezdett egy hadjáratot az Inter ellen, ezzel megmozgatva az állóvizet. Higyjétek el csak az a bajuk, hogy mi állunk az első helyen. Vagy az is lehet, hogy Moggi van a háttérben. Ez sem kizárt. Szóval nem kell ezekkel foglalkozni. -
ryhdeksan #12490 most hiába vesztek akárkit a csapat 3 éve összefort nagyon és ezt egykönnyen nem lehet megbontani, nem áll az Inter olyan hűde nagy nevekből mégis iszonyat erősek. ez az összetartás ez a csapat ereje nem zlatan -
Csesza #12489 nagyon sok idő kell nektek ahhoz :)
és pestis járvány milánóba -
#12488 már nem kell sokat várnod Matyi és mást fogsz írni, ezt garantálom -
Csesza #12487 oké :D -
#12486 ok. Bajnokságot azt megnyeri az Inter de bl-t azt nem fog nyerni. Ebben biztos vok.
-
Csesza #12485 de hidd el, ő komolyan gondolja
szia -
#12484 Ezt te se gondolod komolyan -
Csesza #12483 jolvan be lehet fejzni, nem más csapattal kell foglalkozni -
ryhdeksan #12482 ne foglalkozz a juvesokkal, vmibe kapaszkodni akarnak mert nemtudják elviselni hogy sehol sincsenek hozzánk képesek és azért írogatják a híreket meg a faszságiakat :)
azzal törődj hogy egyedül uraljuk a serie a-t, megnyerjük a bl-t meg a kupát és a világ legjobb csapata vagyunk
ennyi -
#12481 te se engem. -
Csesza #12480 2 meccses eltiltás Vieiranak!
nagyonfasza... -
ryhdeksan #12479 ez a Moratti egy fél Isten :D:D:D::D -
ryhdeksan #12478 sztem nem érdekelsz senkit -
ryhdeksan #12477 :DAS:DAS_DASD_SA
volt az a msn-s kép az még nagyobb volt -
Csesza #12476 láttam már más topikban is egy csapatot kiparodizáló képeket, nem lett semmi, aki érti a humort annak vicces, ennyi... -
Csesza #12475 sztem meg igen, ennyi :) -
#12474 Fantasztikus micsoda vicces emberek vannak. Sztem nem vicces. -
#12473 nem mertem ide berakni, nehogy kibannoljanak:D -
Csesza #12472 :ADSDasdasds
-
ryhdeksan #12471 kit érdekelnek? majd ha a bokánkig érnek legalább akkor magyarázzanak, láttam én is h juve topicba beírtál a táblázatot bírói segítség nélkül és akkor a juve az első :ASD:AS_DASD annyit sírtam szegényeken
szóval ilyenekkel ne törődj, nagy csapatok közül csak minket nem büntettek meg mivel mi nem csaltunk.
TISZTA MINT AZ INTER !!!!!!!!!!!!!!! -
#12470 mikor nem voltunk elsők azért piszkálodtunk mikor elsők vagyunk meg azért...(nem csak és kifejezetten erre a forumra értem) UNALMAS már olvasni sok ilyen jellegű hsz-t:( -
ryhdeksan #12469 erre azt mondom leszarni lehet de felszarni nem, és amíg mi vagyunk a trónon addig a juve a roma a milan csak tiszta szar