FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a forum fõoldalán van a bal felsõ sarokban...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
amúgy ja...tök úgy jön le ez az ügy is mintha Moratti lenne az edzõ...Mancsot fogadjunk meg se kérdezik csak mondják neki jön Messi...azt csá...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szerintem a teljes vagyonát maga sem tudja megállípítani
max. annyit lehetne megtudni amit "bevall", de azon kívûl sokkal több pénze van
de hát hála istennek nem kell attól tartani hogy egyszer csak elfogy neki 😊
csak szerintem az Inter-nél az-az egyetlen gond, az szûrõdik ki hogy az Elnök akarja/dönti el/veszik meg a labdarúgókat és nem ugymond az edzõ javaslatára ajánlgat összegeket a különbözõ focistákért...
amúgy jó lenne tudni Morattinak mennyi pénze van...csak úgy kiváncsiságból...hány millió font😊
jah és használj válasz gombot
annyi pénze van hogy szerintem meg se tudja számlálni
Yo, Bitch!
csak kicsit figyelmesebbnek kéne lenned...
(Forrás:www.eufoci.hu) 2006.12.09. 16:35
A legutóbbi hírek szerint szenzációs lépésre szánta el magát az Inter, ugyanis szeretnék leigazolni a Barcelona ifjú csillagát, Lionel Messit.
Úgy tudni, hogy a játékos elégedetlen a Barcától kapott évi 2 millió fonttal.
A Nerazzurri elnöke, Massimo Moratti nagyon szeretné a San Siróba csábítani Messit, és egy ajánlatra is készül a csatárért.
Messit 2014-ig köti szerzõdés a Katalánokhoz és aki le szeretné igazolni, annak ki kell fizetnie egy 107 millió fontos elengedési záradékot is, de az Inter mágnása bármennyi pénzt hajlandó lenne Lionelre áldozni.
A játékos édesapja és egyben ügynöke nemrégiben Milánóban járt, hogy beszéljen a klub vezetõivel és megpróbáljon egy tiszta képet kialakítani a szituációról.
Az argentín válogatott támadót már korábban is szóbahozták az Interrel, de akkor nem jött létre az üzlet, úgy tûnik, hogy az olaszok hajlandóak lennének Adrianót is odaadni a Barcának egy ajánlat részeként.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(azért szúrom be mert 2 Inter játékos is benne van😊 )
(méd báj én, de a képek a nike.com-ról vannak én csak összemontíroztam...)
az egyik valami oléolé nánánánáná
a másik meg sztem spanyol bajnokikon ment még.mindig eléneklik.nem tudja vki ilyeneket honnan lehet leölteni?köszi😊
keress rá a Youtuben (nem tom hogy kell írni...)
nem tudjátok h mi a címe annak az Inter dalnak h...?
nem tudom elmondani így😄
na mind1 interes dalokat szurkolásokat nem tud vki honnan szerezhetnék?
a lényeg:
“I have a contract with Inter until 2010 and want to respect it.
Nekem 2010-ig szerzõdésem van az Interrel és szeretném ezt kitölteni.
ezt jó hallani😊 hiába nincs most/1éve... jó formában én bízom benne...
NO offense természetesen.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
Yo, Bitch!
#7006: természetesen bocsi:S ide gyere faláb..itt meg tudjuk beszélni...
htx
nekem tetszik
amúgy meg szép😊 de az Inter címer miért olyan pixeles?vagy direkt olyan?
Betûtípusom nincs rá...