34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
ryhdeksan #12428 te nem, de a barátaid igen ;] -
#12427 evvan. Sose volt bajom az Interrel, szimplán csak a juvét favorizálom, és nem is szokásom balhézni másokkal :)
Olyan "beletörődök az eseményekbe" típus vagyok :D
szerk:
amúgy újabban szinte minden meccset 10 emberrel fejeztek be... ennyire fegyelmezetlenek lennének a játékosok? -
ryhdeksan #12426 szepvolt viera
már megszoktuk a 10 embert szóval xD -
#12425 oké ajándék tizi mellé ajándék piros lap is:SSSs f@szom -
ryhdeksan #12424 3. meccs óta kéz miatt kapunk 11-est xDDDDD
sok divat juves most milyen ideges lehet ;DD -
#12423 11es!!!:)))) -
#12422 mindjárt meccs:) jó lenne megszórni az Empolit:):P -
Csesza #12421 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
végre teljesebb a keret mint eddig -
Csesza #12420 -
#12419 A Republica énekesnője is Inter drukker? :D
-
#12418 Nem biztos. Akik az utolsó képen háttal állnak lehet szomorúak valamiért. A jobbszélső meg úgy tesz mint én egy jó buli után. :D :D -
#12417 hát akkor biztos sokat mert mindenki mosolyog mint a tök :DDDDdd -
Csesza #12416 Moratti meglátogatta az edzést és mindenkivel elbeszélgetett (lehet megbeszélték ki mennyi prémiumot kap ha megnyerünk mindent) :P
-
Csesza #12415 Cordoba, Cesar, Dacourt sérült "csak" most a csapatból úgynézki -
Csesza #12414 UEFA list
Goalkeepers
1 Francesco Toldo
12 Julio Cesar
22 Paolo Orlandoni
Defenders
2 Ivan Cordoba
4 Javier Zanetti
6 Maxwell
13 Maicon
16 Nicolas Burdisso
23 Marco Materazzi
24 Nelson Rivas
26 Cristian Chivu
35 Dennis Esposito
Midfielders
5 Dejan Stankovic
7 Luis Figo
11 Luis Jimenez
14 Patrick Vieira
19 Esteban Cambiasso
28 Maniche
30 Pelé
31 Cesar
36 Francesco Bolzoni
Strikers
8 Zlatan Ibrahimovic
9 Julio Cruz
18 Hernan Crespo
29 David Suazo
B list
34 Paolo Tornaghi (gk)
38 Daniele Federici (d)
37 Gabriele Puccio (m) -
ryhdeksan #12413 thx, egyébként kurva nagy mákom volt, matek 50ponttol 2es pont 50 pontom lett, számvitel 60 ponttol 2es pont 60 pontom lett :DDDD -
#12412 oks semmi gáz:D am Grat:) -
ryhdeksan #12411 sry csak bevoltam baszva :DDDDDD meglett minden vizsgám azt beownzoltam magamat :D -
#12410 oké písz van ^^ -
daviddavid #12409 -
#12408 Nyugi van srácok. Mi szükség erre? -
#12407 "Szádra" ezt akartad írni nem? :D
Amúgy meg nagyon kemény vagy gratulálok! -
#12405 :DDDDDDDDDDDDDDDDd -
#12404 a szülei Juve drukkerek és ez nagyon érzékenyen érinti őt...sokszor meg is verik mikor inter meccset néz:( nem lehet könnyű neki:DDDddd -
#12403 R9 benned szerintem elfolytott indulatok lapulnak meg, melyek esetleges traumára vezethetők vissza. Más fórumon is rendkívül agresszívan nyilvánulsz meg. Akarsz róla beszélni? -
ryhdeksan #12402 akkor jól tartja magát :DSD_A -
#12401 mikor volt már az:D -
#12400 már tuti elérte:) -
ryhdeksan #12399 majd ha elérted a 15 éves kort szoljal -
#12398 Bezony mi az értelmes színvonalat képviseljük:D
R9 meg...na mindehova kellenek klikkek:DASDASda -
#12397 A viselkedéseddel voltak mindig is problémák, igaz mostanában próbálsz normálisabb lenni. -
ryhdeksan #12396 tetszik=teszik -
ryhdeksan #12395 az nem a viselkedésem miatt volt hanem az admin nem csipázott, volt mikor semmiért kaptam 5 pontot de mikor juve topicba elküldi az Intereseket a kurva annyukba egy senki és azt írja h dögölnének meg az kap 1 pontot
szóval ne gyere itt a faszságaiddal, én meg mondom a frankot mindig és ez sokszor nem tetszik egyeseknek de legalább nem puncsolok végig mint egyesek tetszik
és ezt a pontot se azért kaptam mert másik topicba mentem át hanem "flémkeltés" néven.
remélem világos voltam -
#12394 nem tévedsz, de mindig abból van a vita ha valaki átmegy máshová flémelni, Csesza és mettyú is azér kaptak pontot, de az más kérdés hogy ki mennyire húzza fel magát a dolgokon, Juvésok pl nagyon:) engem csak az olyan szlogenek húznak fel mint a tiszta mint az Inter pl remélem tudod hogy miért, de mindenkinek ott legyen nagy a szája ahol stabilan áll, ti idén az élen...nekünk a 4. hely kell, ezért alapból más a hozzáállásunk a bajnoksághoz(sajnálom azért hogy így elcsesztük az őszt, de nyártól radikálisabb változások lesznek, és akkor kiélezettebb lehet a bajnokság) mert sem a Roma-ban sem a Juvéban nem érzek annyi potenciált h befogjon titeket a közeljövőben, BL meg magáért beszél, ott mi vagyunk eredményesebb, szal az arányok megegyeznek hogy kinek mi a fontosabb -
#12393 Ne haragudj de kivételesen nem rád értettem amit írtam. Tudomásom szerint te nem trágárkodsz és nem jössz elő hülyeségekkel. De néhány más fórumozó igencsak. Ráadásul nem csak a Milan szektorra értettem, hanem a tegnap esti Juve-Inter utáni töménytelen szapuló, káromkodó hsz-ra ami felénk irányult. De ma is láttam néhányat nálatok is. De nem te vagy az akivel gond van, sőt éppen, hogy veled lehet normálisan vitázni, mint ahogyan azt jelenleg is tesszük odaát. Vagy tévednék? -
#12392 vegyél példát mettyúról viselkedésügyben az X. regével eggyütt, és szerintem pont most te arcoskodsz ezzel a lenéző stílussal, értelmezd pontosan h miket írok, nem tudom mégis ki megy át kihez flémet kelteni, de örülök neki hogy te ilyen értelmes és színvonalas vagy mindig mindent egyből vágsz -
#12391 Alessandro Costacurta fia Inter-drukker. LOL! :D
Moratti erre annyit mondott: "Ez azt jelenti, hogy jó apa, mert engedte a fiának, hogy maga válasszon." :) -
ryhdeksan #12390 eddig idegesített h miket írnak, de mostmár leszarom a nyomorukat -
ryhdeksan #12389 TISZTA MINT AZ INTER -
#12388 Azt kell mondjam benézve a Milan és a Juve topicba, hogy itt nálunk ebben a szektorban vannak a legértelmesebb egyének. Ebben az előbb említett kettőben néhány hozzászóló hát, hogy is mondjam erősen veri az alacsony színvonalat. Minket szidni, acsarkodni, fikázódni és gyerekes marhaságokat írni nagyon tudnak. De ez annyira szánalmas, hogy már nevetséges is. Komolyan mondom büszke vagyok rátok Inter fanok mert Ti nem ezt a színvonalat képviselitek. ;)
FORZA INTER