FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nahúzás -.-
tudom, voltam, viszlát -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amugy jobb
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
h i r d e t é s
Az Inter elnöke, Massimo Moratti ismét kijelentette, hogy bár a csapat megtalálta "utazósebességét", mindent megtesz azért, hogy elhappolja a Barcától Lionel Messit. Moratti még azt is hozzátette, hogy az argentin csodacsatár megszerzése érdekében kész elõvenni a nagyobbik csekkfüzetét.
- Igaz, hogy Ronaldinho a világ egyik legjobb játékosa, de én csak és kizárólag Messirõl álmodom - ismerte be az elnök.
Ez a kis szeszély vélhetõen sokba kerülne neki, a "blaugrana" oldalról ugyanis már kiszivárogtatták, hogy a "koronaékszer" megszerzése 100 millió eurónál is többel apasztaná le a bankszámláját.
már az nb1hun is írják...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elvileg a gyerek nem is balhátvéd hanem középsõ középpályás😄DD
Milánó, december 7., 10.10 A River ajánlatot kapott Fernando Belluschiért.
Az olasz Inter gárdája újabb játékossal növelné argentin különítményét. A milánóiak kiszemeltje, a River Plate balhátvédje, Fernando Belluschi, akiért már tett is ajánlatot a kék-fekete klub.
- Faxon érkezett hozzánk egy ajánlat, de mi egyelõre nem foglalkozunk vele - mondta Mario Israel, a "milliomosok" alelnöke. - Korábban már a Real Madrid és az Atletico Madrid is próbálkozott nálunk, de õk sem jártak sikerrel.
tribalfooball.com - December 07, 2006
The father of Barcelona ace Leo Messi has confirmed contact with Inter Milan.
Messi, currently recovering from surgery, is a dream target for Inter president Massimo Moratti, who is seriously considering putting together a massive financial package for the Argentine ahead of next summer's transfer window. The midfielder's buyout clause is set at �100 million.
Gazzetta dello Sport says Messi's Dad has revealed contact with Moratti and despite the player being tied to Barca until 2011 there remains a demand on his part to have his contract upgraded in the coming months.
Also of concern for Barca is an advertising representative contract Messi has with the son of Real Madrid coach Fabio Capello.
Moratti nagyon rá van kattanva Messire...Nyáron ajánlatot akar tenni rá...
tribalfooball.com - December 07, 2006
Inter Milan winger Luis Figo is set to quit the club at the end of this season.
Corriere dello Sport says Figo blew-up with coach Roberto Mancini after his substitution at Bayern Munich this week.
The confrontation was reportedly so furious that there's now little chance of 34 year-old Figo having his contract renewed before it expires in June.
Figo úgy tûnik elmegy szezon végén...mondjuk ez már várható volt...
#6934:ja gondolom kacsa...

Egy örök élmény marad ez a meccs természetesen, de az Intert valahogy nem szerettem meg. Internél a szurkolokat szeretem, legalábbis jók, de inkább Milánhoz húz a szívem (jobban is ismerem a csapatot). Persze lehet az volt a baj, hogy nemvolt tétje a meccsnek 😞
Légy jó, légy hű Magyar!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Vieira mondjuk ennél sokkal jobban szokot játszani
én Figo-t és Ibra-t nem is jellemzem mert ebben a topikban mindenki tudja rólam hogy mi a véleményem kettejükrõl 😛
Recoba az egyik ha nem a kedvenc pléyam...
a meccsrõl sok jót nem lehet szólni, 1-ik csapat sem gyilkolta szét a másikat, 1-ik csapat sem akart vérre menni (ennek ellenére volt 1-2 csúnya torkonragadás..khm<#szomoru1>#szomoru1>).
Elõször én Vieirán vagyok kiakadva.Nem egyszer volt olyan szituáció, hogy az 1ik Bayernes játékos elvette a labdát tõle, 1-0,5 méterre futott el mellette, de Vieira a füle botját sem mozdította, sétált szépen nyugodtan vissza...mindez egy védekezõ középpályástól ? ez eléggé megbontránkoztató ahhoz képest, hogy elég nagy játékosnak van kikiáltva.Sztem Figo már nem való ebbe a kezdõkeretbe, a 20.percben folyt róla a víz, holott egyáltalán nem 1 hajtós mérkõzésrõl volt szó.
Ibra ha 10.percig nem kap labdát, behisztizik, és onnantól elfelejt focizni.Néha a szája többet jár, mint a futballtudását elõidézõ fogaskerekek(szép kis szókapcsolat 😄).Ezért sem tartom számon Ibrát a legnagyobbak között.
Recoba, és a tegnapi fiatalok miért nem játszanak többet ? Recoba beállt, és olyan színt vitt a játékotokba, amit jól sikerült eldugnotok szinte az egész meccsen.
/minden héten van valami málõr -.-/
hát a mostani bannert már csak a sapkás Zanettivel lehetne ûberelni komolyan 😄dddddd
píszvan , voltam, bocs hogy élek 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Olasz bajnokság, 16. forduló, Inter-Messina (élõ)
😊))
vagyis most és jövõhét vasárnap is adja a tv a meccsünket... és uána meghétközi forduló lesz amin csak 1 meccset adnak de sztem azok mi leszünk mert azért mégiscsak Inter - Lazio lesz...(vagy fordítva...)
#6916?😄DDD
(úgy értettem hogy az nnepek alkalmából...)
elég vicces😄D
annyira nem rossz
Makay gól-.-
de a kapufa szép volt😊