34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    jó hát megértheted, haragszik amiért bayernt kiverjük mindig :D
  • ForzaInter
    ezt még hányszor írod le? talán egyszer még vicces volt, de már nem az.

senki nem mondta, hogy az lesz, bár azért elég nagy az esély rá, tekintve a szakemberek mekkora tehetségnek tartják és milyen klubok érdeklődtek iránta. majd meglátjuk, reméljük nem annyi lesz az interes pályafutása mint coutinhonak.
  • bakkerman
    énis pislogtam hogy guarin mit keres ott elől :DDDD valami olasz focis oldal tette ki amugy
  • limperatore
    igen, guarin csatar lesz jovan akkor :DDDD

Cassano meg kispad ahahha :D
  • bakkerman
  • limperatore
    majd a poolnál :S
  • Effe88
    világklasszis természetesen ő isXDXD
  • LasCar16
    na itt az új Kutinnyód Aranylabda :DDD
  • Effe88
    XDXD
  • limperatore
    ez a moratti sztem folyamat meth-et szív

„Nem a harmadik hely a célunk – ezzel a csapattal csakis a Scudetto lebeghet a szemünk előtt.”

• limperatore
    Federico Tomada, FIFA agent and one that knows Croatian football very well, praises Inter for the purchase of Mateo Kovacic and calls it an amazing deal for one simple reason: “I never thought this young talent to come to Italy as I expected Kovacic to land in Spain or England. Inter have got the best talent in Croatia and one of the best young players in the world. In perspective, this young man can become the best talent in Serie A, more than El Shaaraway.”

• bestGP
    ez a kovacic nagy wonderkid.
  • WuFraZselic
    ne is jöjjön ez a cigányképű, össze-vissza szopatja a világot a Cor, egyszer 10, aztán 15, aztán 18, végül már 20 millióba kerül, közben elvileg 15m a kivásárlási ára, erre a szerencsétlenre pazaroltunk kb 1 évet, és majdnem 20 millát

inkább jöjjön most Bellomo, aki előtt a jövő, és még olasz is. Kuzamnovic és Schelottot ma-holnap bejelentik, és Mudi achilles-sérülése miatt (őt szerintem már nem is látjuk Inter-mezben) talán még Biglia is befuthat. Fernando lenne a legjobb, legkésőbb nyáron lekéne bizniszelni az egylábú Rickyért cserébe
    meg persze Belhandát kéne idehozni, 12ért ajándék

védelembe meg Andreolli még mindig az esélyes, aki a Chievo padjára is alig fér fel, semmi értelme idehozni
  • limperatore
    mekkora meglepetés

Moratti: “Paulinho Not Coming, More Likely In June”

hahaahaha mondjá le
  • Atys91
    Massimo Moratti: "Coutinho? Eladtuk. Nem a pénz miatt adtuk el, hanem mert azon a poszton jól állunk, más poszton kell erősítenünk. Nagy lehetőség számára a Liverpool."

Az öreg iszik?
  • szabii98
    nyaralni megy csak oda :D:D
  • limperatore
    ha most is üres kézzel jön haza ez a balek akk remélem tényleg kibasszák
  • bakkerman
    nem igaz,Branca ittvan nyíregyen,előbb láttam a magán barkaszát leparkolni a stadionnál,tárgyal Szatke Zoltán reaktiválásáról Chivu helyére!
  • limperatore
    Branca gépe megérkezett ma brazíliába h elkezjden tárgyalni paulinhoról
  • Casso7
    Tévedsz! Nem kérdezte meg az újságíró. Csak a születésnapjáról kérdezték!!!
  • Monoton
    Nem ellenszenvből írom - felőlem visszamehet az Interhez - de ez megint egy félrefordított médiacsavar. Nem mondta, hogy vissza fog menni. Egyszerűen megkérdezte egy olasz újságíró, hogy visszatérne e az Interhez, erre ő az válaszolta: Miért ne?
  • Casso7
    Mourinho nyilatkozata az 50. születésnapjáról:

„Nagyon gyorsan eltelt, de tényleg. Ugyanolyan, mint a 49. vagy az 50., nincs nagy különbség. Ez egy szép szám, és egy olyan pillanat, amely lehetővé teszi, hogy visszanézzek és elemezzek mindent, ami eddig történt velem az életem során. Úgy érzem, hogy még 20 év vár rám a foci világában. Még sok dolog van a számomra, amit meg kell tennem – az egyik, hogy visszatérjek az Interhez, miért ne?”
  • Oziris666
    13? én ilyen 6-7 millió fontokat olvastam...

Bár az max olasz szinten jó ár
  • ForzaInter
    hát ez kb a reális ára.

azért ő már lehúzott 3 évet európában és nem sokat tudott bizonyítani (bár az nem feltétlen az ő hibája volt..) ehhez képest 13 millio elég jó pénz.
  • Oziris666
    Az ár a vicces,nem az h eladjátok!Noname brazilokért 2szer ennyit szoktak fizetni...

(poolban senki se tudott mostanában bizonyítani aki odament:DDD )
  • ForzaInter
    elég jó játékos lehet, ha cout és sneijdert is beáldozzuk érte:D
  • limperatore
    itt nem cou eladásán van a lényeg, hanem hogy eladtuk sneijdert meg cout h hozzunk 1 paulinhot akiről aztán semmit nem tudunk lehet nagy csődtömeg lesz

kurvára nem értem a vezetőséget, ha nincs pénz ennyire akkor adják el a csapatot de ne tegyék tönkre mert a ha a bl-ben nem indulunk jövőre onnantól jön a nagy lejtő lefelé
  • ForzaInter
    hát nem örülök cou eladásának, de nem biztos, hogy ez rossz döntés volt.

tehetséges játékos, de majd most dől el, hogy klasszis focista lesz-e. ha a poolba sem tud bizonyítani, akkor nem volt rossz döntés az eladása, bár jelenleg annak tűnik:S
  • szabii98
    ilyen átigazolásokkal jövőre is az elben indultok :D:D
    vagy moratti célja hogy a két milanoi gárda egy szinten legyen?xdd
  • WuFraZselic
    Roma elleni meccs meg ismét jól sikerült, első 20 percben kaphattunk volna vagy 5 gólt. ez a 2-1 mondjuk nem rossz, szerencsére 3 hónap múlva lesz a visszavágó, de a csapat/középpályás védekezés még mindig kritikán aluli

Cassano nélkül nincs játék, hiába mondhatni el Guarinról, hogy talán élete formájában játszik
  • WuFraZselic
    4 meg 6 milliós embereket nem tudunk kifizetni, és ilyen "nagy" neveket ígérnek a szurkolóknak, mint Lucas, Lavezzi, Tevez, Dzeko, Belhanda

szerintem ha nyárig kenyér + víz kombón él a csapat, akkor talán leigazoljuk Paulinhot, és egy ideig k*ss lesz
  • limperatore
    haha :D 1 millio euronk nincs :D
  • Atys91
    Hivatalos oldalon azt írják h semmilyen ajánlatot nem tettünk érte...
    inter.it
  • WuFraZselic
    fiatal, tehetséges irányító, többek közt neki köszönheti a Montpellier a bajnoki címét

mérföldekkel Coutinho és Alvarez előtt jár, én örülnék, ha jönne!
  • limperatore
    és ő jó? :D
  • WuFraZselic
    a Montpellier elnöke szerint elfogadták a 14 milliós ajánlatunkat Belhandáért
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mor3llo
    jaja sztem ez még jól is jön Brancának :D

végre ismét repülhet :DD
  • LasCar16
    szegény Branca mindig csak repül..
  • limperatore
    moratti bepoccent brancara ahogy sneijder ugyet intezte, lehet repul vegre

adna Isten h ez a nyomorek branca eltakarodjon innen