34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#12753 válaszom lásd az Indexen:D :P -
#12752 jóhogy egy poszt, sérült amugy, de utóbbi meccseken egy kalap szar volt, volt 3-4 jó meccse aztán semmi és lesérült, addigra már Figo 100%os lesz és kezdhet, mögötte meg Stanko,Capitnao,Cambiasso. -
#12751 Jimenezzel mi a helyzet? sérült? vagy nincs nevezve a bl-re? Ő kéne nagyon a középpályára...Tipikusan az az energikus kirobbanó játékos akire szerintem a visszavágón szükségünk lenne mondjuk egy ultra sz@r Vieira vagy egy meccsekre eltűnő Stanko helyett... -
daviddavid #12750 csak jussunk tovább -
daviddavid #12749 az is jöhet ::D -
#12748 nekem az 5-2 is megfelel...:P -
daviddavid #12747 áá de nagy lenne ha nyernénk a livepol ellen 3:0-ra -
#12746 na mind1. Lehet csak az elöző 2 év miatt vagyok ennyire negatív. Csak mintha megint megismétlődne ami tavaly és azelőtt...
na mind1is messze van az még...most a Sampot verjük meg. -
Csesza #12745 azt tudtuk, hogy ez a 3 lehetőség közül kell választani, ez csak 1 összefogaló cikk volt
nemhiszem, hogy Mancini meg merne kockáztatni egy Burdisso - Rivas belső 2st, sztem Chivu mindenképpen ott lesz, csak kérdés ki lesz a másik
30perc alatt Angliában nem az volt a lényeg, hogy nagyon támadjunk, de az hogy nem volt momentumunk, ergo gondolom arról volt szó, hogy csak a 'pool-nál volt a labda az meg hülyeség -
#12744 igen...innen vettem részben hogy Rivas-Burdisso középső védősor.Amúgy tényleg kiváncsi vagyok miért "félnek" így a BL-től...sokan írták hogy a kiálítás előtt se volt momentumunk.. -
Csesza #12743 Vészhelyzet a védelemben
Feb. 21. 09:29 -MILANO- Ivan Cordoba Liverpoolban térdsérülést szenvedett, és bár nem volt annyira súlyos a baj mint Ronaldonál, az atroszkópos műtétet itt sem lehet majd elkerülni ez pedig azt jelenti hogy a kolumbiai számára gyakorlatilag véget ért az idény.
A vereség sem volt örömteli dolog, de így aztán teljes a káosz hiszen a hátsó alakzat létszáma igencsak megcsappant az elmúlt időszakban. Samuel már korábban megsérült mint ahogyan Dacourt is, Materazzi pedig el lesz tiltva így a variációs lehetőségek száma ezen a poszton nem sok maradt.
A Liverpool elleni visszavágón Chivu és Burdisso vagy Rivas fog játszani és mivel nincsen más védő rájuk pedig nagyon kell vigyázni, már a Samp elleni bajnokin sem valószínű hogy a román illetve Cambiasso játéklehetőséget kapjon. A Roma ellen pedig aztán ki tudja mi lesz…
hát igen, nagy szarban vagyunk :S -
daviddavid #12742 :D -
Csesza #12741 még semmi sem biztos, messze van még az a meccs
jah Vieira nagyon szar volt -
#12740 Tettem már rá 1x-2x... volt amikor bejött és volt amikor nem...Nem vagyok babonás:)
Most olvastam utána...Rivas-Burdisso középső védőkkel álunk majd ki itthon??A Pool ellen? Nincs az az isten hogy ne találjanak így 1 gólt. Főleg ha a fantasztikus Stanko-Vieira "szív" dobog a középpályán...(Hallom nagyon rosszak voltak főleg Vieira...) -
#12739 kedvenc csapatodra soha ne rakj:) -
Csesza #12738 sosem teszek meg kedvenc csapatot mert akkor mindig kikapnak v. döntetlen lesz, ezt javaslom neked is
és ezt nem csak én mondom -
#12737 azé:d -
daviddavid #12736 nyugi csak vicc volt :D -
#12735 eddig nem volt netem, de nem tudom észrevettétek-e az utobbi 2 évben hátrannyal induló visszavágoinknál mindig ment a bizakodás hogy persze megfodítjuk meg miegymás...aztán mind2x lélektelen játék egyiken még verekedés is...:S így 2 év távlatábol nem bízom annyira...(ettől függetlenül megteszem az Intert tippmixen..remény hal meg utoljára. Nagyon jó hogy külön lesz a mi mecsünk a többitől!! Tuti Tv-s meccs lesz...Sokkal jobb nézni mint a livescore.com-ot nézve találgatni hogy mi faxért állították ki Mátrixot...)
Viszont abban 100%-ig biztos vagyok hogy megverjük a Liverpoolt...csak ugye az itt már nagyon kevés lesz. Főleg ha lőnek egy gólt. Ha lőnek egy gólt 4 gót már elég necces lesz... -
#12734 akkor bye -
#12733 köszönjük megnyilvánulásodat :CCCCCCCC -
#12732 nagy az angol fanok egoja mind a bajnokságra mind a csapatokra, egyedül csak az olasz csapatok képesek őket elintézni az ilyen párharcoknál forza Italia, mert a rivalizálásnak is megvan a helye és ideje, majd olyan is lesz -
#12731 bocs, én ezt valahogy nemtudom átérezni, ez olyan hogy nekem Tottenham - Arsenal... :sss -
daviddavid #12730 Inter-Milan meccsen Forza Inter!! -
#12729 -.- -
daviddavid #12728 na most már Milan fan is vok:P nem tom mé :D:D -
#12727 mert közös a stadion... -
#12726 Nekünk hogyhogy egy héttel később lesz a Bl meccsünk? -
Csesza #12725 köszi -
Csesza #12724 :CCCCCCC
valahogy sejtettem, mert ő nem az a játékos aki csak úgy rájátszik picit... -
#12723 hát... szeptemberre csak fel épül:sss -
#12722 de annyira hogy azt se tudják megmondani mikorra épül fel? :S hat-nyolc hónapot minimum besaccolok :( -
#12721 -
#12720 cordoba szezonjának vége :-((( -
Csesza #12719 én is ezt mondtam! :) -
ryhdeksan #12718 milyen zsír lesz 0:2-ről visszahozni a pool ellen, alig várom :P -
Csesza #12717 Buon compleanno a Sinisa Mihajlovic!
ma 39éves -
Csesza #12716 megvártam míg megkapja valamelyik a büntit -
Csesza #12715 nagy meccs lesz most hétvégén :)
Sampdoria - Inter!!!
vasárnap 15:00
sajnos nem közvetítik, mert a Fio-Roma-t nyomják ami ugyancsak ilyen kaliberü meccs, a másikon meg Ligakupa döntő lesz, tehát kicsit érthető bár sajnálom :C -
Tomy Lee #12714 Látom törölve lettek a hozzánemértők bekiabálásai:)