FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott lesz és a 2. félidõ elején pályára fog lépni

😄D

fsgh
😄DDDDD

kiváncsi vagyok Filkor ott lesz-e...és ha ott lesz akkor üssük ki az Atalantát és akkor talán lehetõséget kap!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bazmeg, és tényleg...

teljesen elfelejtettem hogy megen ilyen korán lesz 😊

fsgh
nemsokár meccs😊

FORZA INTER!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zlatan, Matrix egy-egy meccs eltiltás "csak"

ForzaInter
Ez szerintem Mancini részérõl egy karácsonyi ajandék a fiataloknak, de mondjuk sok az eltiltott és a sérültek. De jó lenne ha Filkor a keretben maradna.

Yo, Bitch!

fsgh

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 46 Dennis Esposito, 77 Marco Andreolli.

Midfelders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.

jó sok a fiatal😊 és van esélye Filkornak hogy a padon helyet foglaljon hisz ez egy 19fõs keret csak 1 valaki marad ki😊 reméljük nem Attila lesz az😊

fsgh

gondolom

Matthewpamer
ja

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ForzaInter
És ha regisztrálok én is kapok ilyen mezképet a szülinapomon mint te?

Yo, Bitch!

ForzaInter
És az Inter.it-en hol kell regisztrálni?

Yo, Bitch!

kössz, nem csináltam semmit csak regisztráltam még 1szeee

köcce 😊

ForzaInter
Akkor nem csináltál semmit hogy ilyet kaptál Csesza? Az Inter honlapjára regisztrálva vagy nem?

Yo, Bitch!

ForzaInter
Boldog Szülinapot Csesza!

Yo, Bitch!

báttyó02
BSZ csesza<#wave>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nem csináltam sehol, csak egyszer regeltem és most küldték egy születésnapi üdvözlés mellékletében, e-mailben 😊

Na már megvan.

Ilyet hol lehet csinálni ott?

Matthewpamer
😄
nekem is volt ilyen

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

htx

Az inter.it - tõl 😛

Boldog Születésnapot!

kössz

😄DDD

szombat, rolling?

Matthewpamer
HB ;]

nah tegnap sajna házibuliba voltam és nem láttam a meccset 😄
de zsír hogy laziot idegenben megtudtuk verni

thx all 😊

fsgh
Boldog Szülinapot Csesza😊

Forza Inter😉

fsgh
nincsmit😊

Atalanta ellen se Cordoba se Samuel se Materazzi:SSS marad a Burdisso Andreolli középsõ védõsor:SSS annyira nem ütõs...

hunbasser
bsz Csesza!

ReaL MaDRid x siempre

thx

fsgh

bestGP
kusfogdbeaszád
szóltabirotegnap

hüje vagy hamán szép nem!4

fsgh
nekem sulim van ma is meg még holnap is:SSSS ha hazaértem(3órakor) akkor majd meglesz...

ForzaInter
Nehéz meccs volt de megnyertük, Ibrának azért jobban oda kéne figyelnie, de szerencsére a csapat megnyerte helyette is a meccset, csak így tovább!!

Yo, Bitch!

várom a képeket 😊

gratulálok a csapatnak, nehéz szülés volt, de örülök 😊

bestGP
amugy hasonlót huztam volna énis, mert crespo egyedül nemnagyon tud mit csinalni elõl
az elsõ gól elõtt is félelmetesen vitte be, nemsok reményt füztem az õ teknikai tudását tudva, és mégis összejött neki
azaz elég hasznos játékos, amellet hogy nagyon gólérzékeny is
ingyen azér megérte, vagymi 😄

ibra kiállitását most azegyszer nem éreztem jogosnak, egyrészt nemvolt les, másrészt már lenditette a lábát simán amikor fujt, sztem énis simán elrugtam volna. nadehát talán ezért nemvagyok ott 😄

a vicc hogy nemis látszott az emberhátrány, teljesne sztárcsapatként játszott az inter, amolyan kötelezõ gyõzelmet hozott, mint egy sima meccsen. a lazio a pillanatnyi állásától eltekintve sem ide sorolható, ugyhogy hatalmasrespekt ^^

hõjhõjhõj irányarekordfeléééé

hüje vagy hamán szép nem!4

LasCar16
nektek ez idén alap^^ pont a fejest láttam a végén grat

#acm

fsgh
és megvan hihetetlen😄DDD

Hatalmas jelenet:

Materazzi gól után Materazzi oda ment Figohoz megfogta a lábát és megcsókolta😄DD

fsgh
MMMAAATTERRAAAZZIII!!!!!!!!!!

10EMBERREL!!!!!!!

fsgh
ja hogy kemények vagyunk😄DDD

Maxwel - Adriano csere😄DD

fsgh
már éppen örültem hogy vezetünk meg minden...áhhh...

éreztem én hogy nem lesz ez könnyû de nem gondoltam volna hogy egy kiálítás miatt😞

fsgh
félek így nem lesz meg:SSS

fsgh
na basszameg Ibrahimovics-.-

de vezetünk Cambiasso góljával...

ez így kibasz*tt nehéz lesz:@@@@@

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

CAMBIASSOOOOO

0-1

nem valami acélos a csapat, bár nem szar a meccs, itt is ott is egy kicsit több pontossággal meg lehetne szerzni a vezetõ golt

fsgh
ettõl füetlenül az optimista tippem:

1-3

a Pesszimista:

1-1

fsgh
félek ettõl a meccstõl:S

fsgh
gyorsabb voltál épp most akartam írni😛

nincs ott Filkor😞

de azért óriási dolog hogy nevezték😊

LAZIO - Peruzzi, Oddo, Cribari, Siviglia, Zauri, Mudingayi, Ledesma, Firmani, Mauri, Makinwa, Pandev. A disp.: Ballotta, Stendardo, Belleri, Beharami, Manfredini, Foggia, Tare. All.: Rossi
INTER - Julio Cesar, Maicon, Burdiso, Materazzi, Maxwell, Vieira, Cambiasso, J.Zanetti, Stankovic, Ibrahimovic, Crespo. A disp.: Toldo, Andreoli, Figo, Solari, Gonzales, Adriano, Recoba. A disp: Mancini
ARBITRO - Rocchi di Firenze