FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi vagyok Filkor ott lesz-e...és ha ott lesz akkor üssük ki az Atalantát és akkor talán lehetõséget kap!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
teljesen elfelejtettem hogy megen ilyen korán lesz 😊
FORZA INTER!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 46 Dennis Esposito, 77 Marco Andreolli.
Midfelders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
jó sok a fiatal😊 és van esélye Filkornak hogy a padon helyet foglaljon hisz ez egy 19fõs keret csak 1 valaki marad ki😊 reméljük nem Attila lesz az😊
Yo, Bitch!
nekem is volt ilyen
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
😄DDD
szombat, rolling?
nah tegnap sajna házibuliba voltam és nem láttam a meccset 😄
de zsír hogy laziot idegenben megtudtuk verni
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Forza Inter😉
Atalanta ellen se Cordoba se Samuel se Materazzi:SSS marad a Burdisso Andreolli középsõ védõsor:SSS annyira nem ütõs...
Yo, Bitch!
az elsõ gól elõtt is félelmetesen vitte be, nemsok reményt füztem az õ teknikai tudását tudva, és mégis összejött neki
azaz elég hasznos játékos, amellet hogy nagyon gólérzékeny is
ingyen azér megérte, vagymi 😄
ibra kiállitását most azegyszer nem éreztem jogosnak, egyrészt nemvolt les, másrészt már lenditette a lábát simán amikor fujt, sztem énis simán elrugtam volna. nadehát talán ezért nemvagyok ott 😄
a vicc hogy nemis látszott az emberhátrány, teljesne sztárcsapatként játszott az inter, amolyan kötelezõ gyõzelmet hozott, mint egy sima meccsen. a lazio a pillanatnyi állásától eltekintve sem ide sorolható, ugyhogy hatalmasrespekt ^^
hõjhõjhõj irányarekordfeléééé
hüje vagy hamán szép nem!4
Hatalmas jelenet:
Materazzi gól után Materazzi oda ment Figohoz megfogta a lábát és megcsókolta😄DD
10EMBERREL!!!!!!!
Maxwel - Adriano csere😄DD
éreztem én hogy nem lesz ez könnyû de nem gondoltam volna hogy egy kiálítás miatt😞
de vezetünk Cambiasso góljával...
ez így kibasz*tt nehéz lesz:@@@@@
CAMBIASSOOOOO
0-1
1-3
a Pesszimista:
1-1
nincs ott Filkor😞
de azért óriási dolog hogy nevezték😊
INTER - Julio Cesar, Maicon, Burdiso, Materazzi, Maxwell, Vieira, Cambiasso, J.Zanetti, Stankovic, Ibrahimovic, Crespo. A disp.: Toldo, Andreoli, Figo, Solari, Gonzales, Adriano, Recoba. A disp: Mancini
ARBITRO - Rocchi di Firenze