34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    válaszom lásd az Indexen:D :P
  • ForzaInter
    jóhogy egy poszt, sérült amugy, de utóbbi meccseken egy kalap szar volt, volt 3-4 jó meccse aztán semmi és lesérült, addigra már Figo 100%os lesz és kezdhet, mögötte meg Stanko,Capitnao,Cambiasso.
  • fsgh
    Jimenezzel mi a helyzet? sérült? vagy nincs nevezve a bl-re? Ő kéne nagyon a középpályára...Tipikusan az az energikus kirobbanó játékos akire szerintem a visszavágón szükségünk lenne mondjuk egy ultra sz@r Vieira vagy egy meccsekre eltűnő Stanko helyett...
  • daviddavid
    csak jussunk tovább
  • daviddavid
    az is jöhet ::D
  • fsgh
    nekem az 5-2 is megfelel...:P
  • daviddavid
    áá de nagy lenne ha nyernénk a livepol ellen 3:0-ra
  • fsgh
    na mind1. Lehet csak az elöző 2 év miatt vagyok ennyire negatív. Csak mintha megint megismétlődne ami tavaly és azelőtt...

na mind1is messze van az még...most a Sampot verjük meg.
  • Csesza
    azt tudtuk, hogy ez a 3 lehetőség közül kell választani, ez csak 1 összefogaló cikk volt

nemhiszem, hogy Mancini meg merne kockáztatni egy Burdisso - Rivas belső 2st, sztem Chivu mindenképpen ott lesz, csak kérdés ki lesz a másik

30perc alatt Angliában nem az volt a lényeg, hogy nagyon támadjunk, de az hogy nem volt momentumunk, ergo gondolom arról volt szó, hogy csak a 'pool-nál volt a labda az meg hülyeség
  • fsgh
    igen...innen vettem részben hogy Rivas-Burdisso középső védősor.Amúgy tényleg kiváncsi vagyok miért "félnek" így a BL-től...sokan írták hogy a kiálítás előtt se volt momentumunk..
  • Csesza
    Vészhelyzet a védelemben

Feb. 21. 09:29 -MILANO- Ivan Cordoba Liverpoolban térdsérülést szenvedett, és bár nem volt annyira súlyos a baj mint Ronaldonál, az atroszkópos műtétet itt sem lehet majd elkerülni ez pedig azt jelenti hogy a kolumbiai számára gyakorlatilag véget ért az idény.
    A vereség sem volt örömteli dolog, de így aztán teljes a káosz hiszen a hátsó alakzat létszáma igencsak megcsappant az elmúlt időszakban. Samuel már korábban megsérült mint ahogyan Dacourt is, Materazzi pedig el lesz tiltva így a variációs lehetőségek száma ezen a poszton nem sok maradt.
    A Liverpool elleni visszavágón Chivu és Burdisso vagy Rivas fog játszani és mivel nincsen más védő rájuk pedig nagyon kell vigyázni, már a Samp elleni bajnokin sem valószínű hogy a román illetve Cambiasso játéklehetőséget kapjon. A Roma ellen pedig aztán ki tudja mi lesz…

hát igen, nagy szarban vagyunk :S
  • daviddavid
    :D
  • Csesza
    még semmi sem biztos, messze van még az a meccs

jah Vieira nagyon szar volt
  • fsgh
    Tettem már rá 1x-2x... volt amikor bejött és volt amikor nem...Nem vagyok babonás:)

Most olvastam utána...Rivas-Burdisso középső védőkkel álunk majd ki itthon??A Pool ellen? Nincs az az isten hogy ne találjanak így 1 gólt. Főleg ha a fantasztikus Stanko-Vieira "szív" dobog a középpályán...(Hallom nagyon rosszak voltak főleg Vieira...)
  • ForzaInter
    kedvenc csapatodra soha ne rakj:)
  • Csesza
    sosem teszek meg kedvenc csapatot mert akkor mindig kikapnak v. döntetlen lesz, ezt javaslom neked is

és ezt nem csak én mondom
  • ForzaInter
    azé:d
  • daviddavid
    nyugi csak vicc volt :D
  • fsgh
    eddig nem volt netem, de nem tudom észrevettétek-e az utobbi 2 évben hátrannyal induló visszavágoinknál mindig ment a bizakodás hogy persze megfodítjuk meg miegymás...aztán mind2x lélektelen játék egyiken még verekedés is...:S így 2 év távlatábol nem bízom annyira...(ettől függetlenül megteszem az Intert tippmixen..remény hal meg utoljára. Nagyon jó hogy külön lesz a mi mecsünk a többitől!! Tuti Tv-s meccs lesz...Sokkal jobb nézni mint a livescore.com-ot nézve találgatni hogy mi faxért állították ki Mátrixot...)
    Viszont abban 100%-ig biztos vagyok hogy megverjük a Liverpoolt...csak ugye az itt már nagyon kevés lesz. Főleg ha lőnek egy gólt. Ha lőnek egy gólt 4 gót már elég necces lesz...
  • ForzaInter
    akkor bye
  • Gunnersboy
    köszönjük megnyilvánulásodat :CCCCCCCC
  • LasCar16
    nagy az angol fanok egoja mind a bajnokságra mind a csapatokra, egyedül csak az olasz csapatok képesek őket elintézni az ilyen párharcoknál forza Italia, mert a rivalizálásnak is megvan a helye és ideje, majd olyan is lesz
  • Gunnersboy
    bocs, én ezt valahogy nemtudom átérezni, ez olyan hogy nekem Tottenham - Arsenal... :sss
  • daviddavid
    Inter-Milan meccsen Forza Inter!!
  • Gunnersboy
    -.-
  • daviddavid
    na most már Milan fan is vok:P nem tom mé :D:D
  • LasCar16
    mert közös a stadion...
  • bubu13
    Nekünk hogyhogy egy héttel később lesz a Bl meccsünk?
  • Csesza
    köszi
  • Csesza
    :CCCCCCC

valahogy sejtettem, mert ő nem az a játékos aki csak úgy rájátszik picit...
  • ForzaInter
    hát... szeptemberre csak fel épül:sss
  • Fabio Capello
    de annyira hogy azt se tudják megmondani mikorra épül fel? :S hat-nyolc hónapot minimum besaccolok :(
  • Gunnersboy
  • ForzaInter
    cordoba szezonjának vége :-(((
  • Csesza
    én is ezt mondtam! :)
  • ryhdeksan
    milyen zsír lesz 0:2-ről visszahozni a pool ellen, alig várom :P
  • Csesza
    Buon compleanno a Sinisa Mihajlovic!

ma 39éves
  • Csesza
    megvártam míg megkapja valamelyik a büntit
  • Csesza
    nagy meccs lesz most hétvégén :)

Sampdoria - Inter!!!

vasárnap 15:00

sajnos nem közvetítik, mert a Fio-Roma-t nyomják ami ugyancsak ilyen kaliberü meccs, a másikon meg Ligakupa döntő lesz, tehát kicsit érthető bár sajnálom :C
  • Tomy Lee
    Látom törölve lettek a hozzánemértők bekiabálásai:)