FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messihez azt szolnám hogy örülnék neki😊 persze csak ésszerû kereteken belül...nem kell értem több tíz milliókat dobálni annyit nem ér..
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
Heló szia remélem hogy vagy

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Carini és Choutos tuti hogy nem lesznek nevezve..
Andreolli, hááát megláttyuk néha még jáccik is, ugyhogy vszeg necces
sajnos szerintem nem lesz nevezve Filkor mert elég sok ember hiányzik :S
Heló szia remélem hogy vagy
22 pléja:/ ez azt jeléenti 4 ember kimarad:SSS ert ugye 11kezdõ és 7 csere...félõ hogy Attila nem ül le a padra:S
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.
FILKOR a KERETBEN!!!!!!<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
Yo, Bitch!
Hát nem tudom ez kicsit erõs azért, de nem lenne rossz ha Messi ide jönne, állítólag a hír igaz. Ebbõl a köcsög suliból írok még 3-óra mire végzek. <#gun>#gun> iskola
Yo, Bitch!
FC Internazionale - AC Milan
2007. március 9-12-ig!
Az olasz bajnokság milánói csúcsrangadóján láthatjuk a két városi óriás csatáját. Ezt nem szabad kihagyni egy igazi futballrajongónak!
A csomag tartalma:
- 3 éjszaka (3*, kétágyas)
- Reggeli
- Meccsbelépõ
- Stadiontúra
- Transzfer (reptér-hotel-reptér)
- Repjegy (Milánó) + illetékek
Csomag ára: 159.900 Ft/fõ
Csomagok, jegyek a készlet erejéig!
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a [email protected] címem.
Jó lenne egyszer egy ilyen meccsre kijutni (az egyik álmom) csak kinek van erre pénze?
Yo, Bitch!
úgy látszik csak 6 pont elõnyünk lesz... az azért még veszélyes...de ha tarjuk jelenlegi formánkat senki se álíthat meg😊
Yo, Bitch!
9 A. Mutu
9 C. Rigano
9 F. Totti
8 G. Spinesi
8 C.d.O. Amauri
8 R. Bianchi
8 V. Iaquinta
7 H. Crespo
7 Z. Ibrahimovic
7 I. Budan
7 F. Quagliarella
6 C. Doni
6 L. Toni
6 E. Corini
6 M. Frick
5 S. Bjelanovic
5 G. Corona
5 M. Oddo
5 S. Mauri
5 T. Rocchi
5 C. Lucarelli
5 D.D. Michele
4 N. Ventola
4 R. Zampagna
jó lenne ha inter játékos lenne a gólkirály😊 erre jelenleg meg is van az esély😊
Az éllovas Internazionale két góllal nyert a vendég Mesina ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, és tíz pontra növelte elõnyét a második AS Roma elõtt. A fõvárosi csapat késõ este lép pályára, a harmadik Palermo ellen.
A feszült hangulatú találkozón az elsõ félidõ vége elõtt a játékvezetõ kiállította a kispadról Bruno Giordanót, a Messina vezetõedzõjét, mert a szakember tarkón vágta Marco Materazzit, az Internazionale világbajnok védõjét.
Materazzi bedobást szeretett volna elvégezni, de összeszólalkozott a trénerrel, aki szerinte túl lassan adta oda neki a labdát. A milánói játékos sárga lapot kapott, a mérkõzés egy percet állt lökdösõdés miatt.
A 0-0-ás félidõ után Materazzi a játékra is koncentrált: remek ollózós gólall szerzte meg a vezetést az Internek. A végeredményt késõbb Zlatan Ibrahimovich állította be.
Materazzit legutóbb nyáron bántalmazták futballpályán, a világbajnoki döntõben Zinedine Zidane fejelte mellbe, miután az olasz beszólt neki.
"Az elsõ félidõben az ellenfél Messina edzõje nyakon csapta Marco Materazzit, a másodikban a világbajnok védõ ollózott" 😄DDDDD e így leírva elég nevetséges😛
Yo, Bitch!
Roma 32
Palermo 31
Catania 23
Lazio 22
Atalanta 21
Livorno 21
Torino 21
Sampdoria 20
Udinese 20
Empoli 19
Siena 19
Cagliari 16
Messina 14
Milan 14
Fiorentina 12
Chievo 11
Parma 11
Reggina 9
Ascoli 6
de jó ezt nézegetni^^ legjobb esetben 9pont elõny vagy ha a Roma nyer akkor 6pont elõny..
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
nem
szivi
nem vette fel vki Mátrix vs. Messinai edzõ eksönt, mert nagyon kiváncsi vagyok rá?
köfi