34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    rémálmait nem szereti visszanézni
  • ryhdeksan
    mrroma inkább nézd vissza a roma Inter meccset és tanulj
  • Tomy Lee
    Őszintén én is csalódtam:(
    1-2 gólt illett volna lőni.Összpontosítanunk kell a BL meccsekre is.
    Ennek a csapatnak kell,hogy menjen ez!!Menni is fog
  • ryhdeksan
    te vérbeli Inter drukker vagy !!!!
    "így is Pool jut tovább:SS "
  • Csesza
    ha tudnánk az okát akkor sztem mindig mi nyernénk :)
  • fsgh
    az meg pech a köbön hogy az UTOLSÓ 5 percben kapunk 2 gólt...legalább a 90.percit el kellet volna kerülni:( csalódott vagyok de nagyon...
  • fsgh
    hihetetlen mit pattog mindenki...nem olasz bíró volt...ha jól rémlik 3 olasz bíro adott 3 piros lapot ez a negyedik volt...

ezt buktuk...3-1re nyerünk de így is Pool jut tovább:SS
  • ForzaInter
    sajnos, ok:)
  • Fabio Capello
    :S :( Hát ez nemjó... mielőbbi gyógyulást nekik :)

[nézz be hozzám saját fórumokban :D]
  • ForzaInter
    igen te ellenpélda vagy:) ilyen szurkolból kéne több...
    ugy tűnik Cordoba idén már nem is fog pályára lépni:( Samuel utána ő is kidől, Dacourt is zéró erre a szezonra, nehéz lesz visszávgó 3 legjobb belső védőnk nélkül... Chivu valószínű hátra jön középre, ennek örülök mert ő kpn és védelemben is egyaránt nagyonjó, de melettte Burdisso vagy Rivas lesz... egyiksem vmi acélos védő, bár Rivas mikor játszott akkor jó volt, de ilyen komoly meccsen még nem lépett pályára... de lehet hogy Mancinitól kitelik hogy Burdisso-Rivas belső kettősel kezd:S ez nem vmi biztató...
  • Fabio Capello
    Vállalom az ellenpélda szerepét :D Tudod kinek szurkolok, mégse kárörvendek, mert sok jóbarát Inter szurkoló, amivel nekem semmi bajom, elvégre szíve joga :) Amúgy csak az összefoglalót láttam (a Roma-Realt néztem), Cordoba nagyon csúnyát kapott, lehet már tudni valamit róla? A gólokról meg César nem tehetett szvsz, ez inkább a védelem hibája - látszik hogy össszeomlott Mate és Cordoba kiesése után :( :)
  • ForzaInter
    talán sikerülhet, 85 percig bírtük 10 emberrel pool ellen, utána meg jött aza megpattant lövés ami Juliot megzavarta:( aztán meg senki sem gondolta hogy Gerrard lövése onnét bemegy, Cordoba sérülése után összeomlott a csapat, ha ő nem sérül meg kihúzzuk döntetlennel, de ezvan, visszavágón támadni kell, akár 3 csatárral felállni, nincs mese, reménykedhetünk... Facchetiéknek is sikerült:-))
    azokról a szurkolókrál akik ilyenkor bejönnnek kárörvendi, hogy húha végre megverték Intert ezaz lehet kárörvendeni, idegesítjük őket csak... az ilyet nagyon szemét dolognak tartom, flémeltem már énis más topikban, de soha nem mentem be egy másik csapat topikjába kárörvendeni egy vereségük után...
  • Fabio Capello
    Tán nem kéne ennyire a büntipontra nyomulni....

Amúgy a SanSiroban simán vissza tudjátok hozni a meccset, ha minden jól megy és jó a taktika :)
  • ForzaInter
    azt várhatod
  • ForzaInter
    ettől még nem vagyunk rosszabb csapat, gondolom nem láttad meccset, ugy meg könnyű hülyeséget írni...
  • Cabell
    Az inter ilyen kerettel miért nem alkot a BL-ben soha maradandót? O.o (nem kötekedés)
  • ForzaInter
    ez van... ma semmi nem jött össze, bízzunk benne hogy a visszavágón nyerünk annyival hogy legalább hosszabítás legyen... reménykedjünk, megyek, ennyi elég volt máról, jóéjt
  • Csesza
    Vieira szánalmas volt!
  • ForzaInter
    viszont CAmbiasso gyenge volt, tőle nem ehez szoktunk, Vieira meg...
  • Csesza
    remélem, de ne drótozzák mert az akkor közel sem bevethető állapot hanem akkor épüljün fel rendesen azt a több meccsen majd nyomja

szvsz a Burdisso - Chivu is megoldja hazai pályán mert szvsz nem lesz sok dolguk mert csak támadunk

Chivu ma jó volt!
  • ForzaInter
    ráadásul látnád miért...
  • ForzaInter
    Cordobát meglátjuk, jól jön hogy 1 héttel később lesz a meccsünk mint többieknek, hátha összedrótozzák addigra...
  • LasCar16
    ja hogy Materazzit kiállították :S
  • Csesza
    mi jutunk tovább de akkor is idegesítő, hogy megint több mint 1 félidőt 10emberrel nomytunk és csak a végén jutott nekik 2 gól mind2 suán elkerülhető lett volna

és a köv. meccsen nincs Mátrix se és sztem tuti hogy Córdoba sem :S
  • ForzaInter
    itt már csak reménykedhetünk... nem hibáztatom fiukat, 50 percig bírták emberhátrányban pool ellen, sajnos a bíró az elején eldöntötte a meccset, ez van, bízzunk a lehetetlenben...
  • LasCar16
    ez csúnya volt, csak a 2. félidőt néztem, Pool nyomott rendesen.. innen szép fordítani, hazai pályán annyira nem is reménytelen
  • inter94
    2:0 :S
  • Csesza
    pfff faszmák gól v1
  • Csesza
    :C
  • inter94
    1-0
  • ForzaInter
    itt nagy a baj, lehet térdszalag szakadás:((((((
  • Csesza
    Córdoba :C
  • ForzaInter
    önvédelemnek vette bíró szerencsére...
  • Csesza
    Ibra fenn mexerzi a labdát de senki nem segít neki, mindinki ül ott hátul mint szar a fűbe...
  • Csesza
    szerencsére nem fújták be az amugy jogos 11est a pool-nak

+

jön Crouch és kvárautálom :C
  • inter94
    ez megis történt már csak a gól hiányzik:D
  • Csesza
    :)
  • Tomy Lee
    Mikor és hol ismétlik a meccset?Online.
    Mert sopcast elindítja majd hibaüzenet és leáll
  • Csesza
    nemtom, hogy Maicon így akarta e de ha igen akkor nagyon szép volt, utána viszont csak előregyakta a csába, egy olyan labdakihozatal uána még belefért volna annyi, hogy haggya elszállni a csatár aki a labda elé ment és csak elviszi mellette...

csak az első sárgát láttam
  • ForzaInter
    Maicon megoldása nem volt semmi, egy normál védő lazán szögletre kirugja:d
    úristen, az első sárga mekkora kamu volt, te jó ég... másodikról meg neis beszéljünk...