FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Majd kiderül hogy benne lesz-e vagy sem 22 perc mulva...

Messihez azt szolnám hogy örülnék neki😊 persze csak ésszerû kereteken belül...nem kell értem több tíz milliókat dobálni annyit nem ér..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Messihez te mit szólnál a Fsgh?

Yo, Bitch!

ForzaInter
remélem nyerünk, Most Filkor benne lesz a keretben vagy nem?

Yo, Bitch!

fsgh
jaja mindjárt meccs...😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Na mi újság meg vagytok halva? Még 2 óra és kezdünk a Lazio ellen nagyon nehéz meccs lesz.

Yo, Bitch!

Hegeace

Heló szia remélem hogy vagy

Úgy értettem hogy nem nagy a valószínüsége.

ForzaInter
kár

Yo, Bitch!

Sajnos nem lesz,de már az is nagy szám hogy a felnõtt kerettel lehet együtt.

ForzaInter
hátha benne lesz Filkor a keretben

Yo, Bitch!

fsgh
Crespo Ezüst cipõs lett a vb-n és tt a díjkiosztás😊 Grat neki😊

Remélem Adrianot kihagyja Mancini...

éspedig azé me a szombat szerda ritmus miatt sokan padozni fognak a nagyok közül..

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

nagyon remélem 😊

én meg azt gondolom le fogja tenni a névjegyét az Olimpikóban...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

szvsz

Carini és Choutos tuti hogy nem lesznek nevezve..

Andreolli, hááát megláttyuk néha még jáccik is, ugyhogy vszeg necces

sajnos szerintem nem lesz nevezve Filkor mert elég sok ember hiányzik :S

Hegeace
Carini,Andreolli, Choutos szvsz nem esélyes így már csak 1 embert kell kiszorítania 😊

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
mégse olyan heppi a helyzet mert:

22 pléja:/ ez azt jeléenti 4 ember kimarad:SSS ert ugye 11kezdõ és 7 csere...félõ hogy Attila nem ül le a padra:S

Matthewpamer
<#buck>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.

FILKOR a KERETBEN!!!!!!<#hawaii><#hawaii>

Inkább Quaresma kellene,jobb a testalkata a kemény focihoz.

ForzaInter
Hát azért nem járnánk rosszul vele , mondjuk az igaz azért 70 milla meg Adri az azért túlzás de ha még is ide jönne azért hosszú évekre megoldaná Figo megüresedõ posztját.

Yo, Bitch!

Én nem röülnék Messinek,fõleg ennyiért...

ForzaInter
Nem ámítás, nem hazugság, Massimo Moratti Buffonért sem kínált keveset, ám a futballtörténelem legnagyobb vétele lehet a kis argentin. Mivel a hónap elején tett 70 millió eurós ajánlat nem hatotta meg a Barcelonát, így az Inter emelt az ajánlaton, és hozzácsapta válogatott brazil csatárát Adrianót is az ajánlathoz.

Hát nem tudom ez kicsit erõs azért, de nem lenne rossz ha Messi ide jönne, állítólag a hír igaz. Ebbõl a köcsög suliból írok még 3-óra mire végzek. <#gun> iskola

Yo, Bitch!

bestGP
nekem nem
ha lenne ennyim elinnám meg eldrogoznám 😄 :S

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter

FC Internazionale - AC Milan

2007. március 9-12-ig!

Az olasz bajnokság milánói csúcsrangadóján láthatjuk a két városi óriás csatáját. Ezt nem szabad kihagyni egy igazi futballrajongónak!

A csomag tartalma:

- 3 éjszaka (3*, kétágyas)

- Reggeli

- Meccsbelépõ

- Stadiontúra

- Transzfer (reptér-hotel-reptér)

- Repjegy (Milánó) + illetékek

Csomag ára: 159.900 Ft/fõ

Csomagok, jegyek a készlet erejéig!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a [email protected] címem.

Jó lenne egyszer egy ilyen meccsre kijutni (az egyik álmom) csak kinek van erre pénze?

Yo, Bitch!

Tojesz
7 pont elõny lesz😊

fsgh
Roma Palermo 2-0...

úgy látszik csak 6 pont elõnyünk lesz... az azért még veszélyes...de ha tarjuk jelenlegi formánkat senki se álíthat meg😊

bestGP
meg loria az atalantából 😉

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
Szerintem Crespo lesz a gólkirály remélem, Ibrára nem látok sok esélyt mert sokat elõkészít és emiatt szerintem Crespo több gólt fog lõni Ibránál mert Crespo az a tiptikus befejezõ csatár.

Yo, Bitch!

fsgh
Top Scorers
9 A. Mutu
9 C. Rigano
9 F. Totti
8 G. Spinesi
8 C.d.O. Amauri
8 R. Bianchi
8 V. Iaquinta
7 H. Crespo
7 Z. Ibrahimovic
7 I. Budan
7 F. Quagliarella
6 C. Doni
6 L. Toni
6 E. Corini
6 M. Frick
5 S. Bjelanovic
5 G. Corona
5 M. Oddo
5 S. Mauri
5 T. Rocchi
5 C. Lucarelli
5 D.D. Michele
4 N. Ventola
4 R. Zampagna

jó lenne ha inter játékos lenne a gólkirály😊 erre jelenleg meg is van az esély😊

fsgh
Az elsõ félidõben az ellenfél Messina edzõje nyakon csapta Marco Materazzit, a másodikban a világbajnok védõ ollózott az Inter 2-0-ás gyõzelmével végzõdött olasz bajnoki futballmeccsen. A milanói klub már tíz ponttal vezeti a bajnokságot.

Az éllovas Internazionale két góllal nyert a vendég Mesina ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, és tíz pontra növelte elõnyét a második AS Roma elõtt. A fõvárosi csapat késõ este lép pályára, a harmadik Palermo ellen.

A feszült hangulatú találkozón az elsõ félidõ vége elõtt a játékvezetõ kiállította a kispadról Bruno Giordanót, a Messina vezetõedzõjét, mert a szakember tarkón vágta Marco Materazzit, az Internazionale világbajnok védõjét.

Materazzi bedobást szeretett volna elvégezni, de összeszólalkozott a trénerrel, aki szerinte túl lassan adta oda neki a labdát. A milánói játékos sárga lapot kapott, a mérkõzés egy percet állt lökdösõdés miatt.

A 0-0-ás félidõ után Materazzi a játékra is koncentrált: remek ollózós gólall szerzte meg a vezetést az Internek. A végeredményt késõbb Zlatan Ibrahimovich állította be.

Materazzit legutóbb nyáron bántalmazták futballpályán, a világbajnoki döntõben Zinedine Zidane fejelte mellbe, miután az olasz beszólt neki.

"Az elsõ félidõben az ellenfél Messina edzõje nyakon csapta Marco Materazzit, a másodikban a világbajnok védõ ollózott" 😄DDDDD e így leírva elég nevetséges😛

ForzaInter
Hátha döntetlen lesz a Roma-Palermo vagy kikap a Roma az nagyon jó lenne számunkra, nagyon elhúznánk.

Yo, Bitch!

fsgh
Inter 42
Roma 32
Palermo 31
Catania 23
Lazio 22
Atalanta 21
Livorno 21
Torino 21
Sampdoria 20
Udinese 20
Empoli 19
Siena 19
Cagliari 16
Messina 14
Milan 14
Fiorentina 12
Chievo 11
Parma 11
Reggina 9
Ascoli 6

de jó ezt nézegetni^^ legjobb esetben 9pont elõny vagy ha a Roma nyer akkor 6pont elõny..

ForzaInter
Ilyenkor így kell

Yo, Bitch!

fsgh
valaki sztároltatja magát😄D

gabber_saviola
valóban így igaz, csodálatos volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
ja sorry elolvastam😛 de a gól se volt semmi😛

gabber_saviola
kösz, de nem a gólt keresem, hanem az eksönt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
nem a gólra kiváncsi 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh

fsgh
Az Inter.it-n fent van...

Matthewpamer
hi
nem
szivi

gabber_saviola
hi Interesek!
nem vette fel vki Mátrix vs. Messinai edzõ eksönt, mert nagyon kiváncsi vagyok rá?
köfi

ForzaInter
óóóóóóóóó

Yo, Bitch!

ForzaInter
most szóltam, kösz

Yo, Bitch!

gabber_saviola
1 hét múlva fog eltûnni, mivel már meglévõ büntetés alatt flémeltél, és ez így automatice folytatódik. De ezt már az elsõ büntetésnél megkaptad üzenetben.

fsgh
nem tom... Szólj Gabbernek...

ForzaInter
az nemsokára mit jelent mert így nem használhatok logot

Yo, Bitch!