34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Tomy Lee #12793 Haza kell érjek a meccsre:S
De sz.tem csak második félidő lesz belőle
-
Csesza #12792 -
#12791 bocs hogy csak most, edzésen voltam..
-
#12790 Tommy Lee-nek írtam, mer nem vette észre, én látom... -
Csesza #12789 vak e vagy?:O -
#12788 amugy jobb oldal eredményjelző, túl kicsivel van írva?:o
-
#12787 azigen:| -
Tomy Lee #12786 Én nem is tudtam,hogy ma van meccsünk.
Miért nem szóltatok?;-) -
ryhdeksan #12785 :SA?DAS_D -
daviddavid #12784 én se annyira! az a lénye h nem kaptunk ki(mint a juve):D:D -
Csesza #12783 ahhoz képest, hogy azthittem kikapunk, nem vagyok csalódott... -
ryhdeksan #12782 megtettem bwinen x-t csak az a mocskos rohadt udinese kikap a nyomi genoátol ennyire szánalmas csapatot....
:D -
#12781 :| -
#12780 89.perc és 1-1 van Crespo egyenlített.. Hát ez nem túl jó...Liverpool megver Sampal ikszelünk... -
#12779 nem cassano vezet hanem a samp :\ -
#12778 vezetnek Cassano -
#12777 lol, már nem is a mi meccsünket adják... spurs-chelsea megy:s -
#12776 42.perc Materazzi sárga...csak nem akar kiálni itt is? -
ryhdeksan #12775 :D:D -
#12774 hmm jó lesz ez megint! Vieira sárga a 11.perben.... -
#12773 4-3-1-2-ben Solari esélytelen... Mancini amugy se bízik benne már nagyon, már akkor se ad neki lehetőséget ha tele vagyunk sérültekkel... -
ryhdeksan #12772 sérült asszem -
#12771 Balotellivel mi van? Akkor már jöhetet volna ő is... -
ryhdeksan #12770 most csodálkoznak hogy nem ők kapnak a 94. percben 11-est, gondolom azt várták :D -
Csesza #12769 sztem ma valahogy így fogunk felállni:
J.Cesar
Maicon - Mátrix - Burdisso - Maxwell
Zanetti - Pelé - Solari
Figo
Crespo - Suazo -
Csesza #12768 az kemény, hogy a Samp ellen csak Crespo és Suazo az aki ott lesz a felnőtt keret csatárai közül
Napoli és Siligardi az aki majd csatalkozik a kerethez a Primavera meccs után, de ez a 2 közül Siligardi inkább középpályás -
#12767 uhh csak néztem Juve ellen 90.percben büntetőt ítélnek...azért a Parma meccs se lehetett semmi... 4-4:D -
Csesza #12766 de én ezekkel a dolgokkal óvatosan fogalmaznék -
Csesza #12765 benne volt sztem hogy ma kikapnak -
daviddavid #12764 -
ryhdeksan #12763 juve hozta a formáját :DDDDDD -
#12762 az a baj hogy játszott ő idén szélsőt is, de ottse nagyon villogott, bár ott egy fokkal jobb volt, iráynítóként meg használhatatlan, középen meg megint semmi, emlékszem mikor idejött akkor nagy ász volt, volt sok jó meccse, de már tavaly se volt az igazi, idén meg kritikán aluli, egyik kedvenc játékosom de idén harmatgyenge... -
Csesza #12761 igen, én is kiraknám szélre Stanko-t sztem sokkal jobban és hasznosabban játszana ott!
-
#12760 ...
csak a meccsel kapcsolatban.a csapatból egy(kb) ember teljesitménye már évek óta bassza a szemem.ez stankovic. oké hogy jól fejel, kreativ meg mozgékony játékos, de hihetetlen hogy hogy eltünik meccsenként.nemértem hogy a főnök miért erőlteti ennyire a játszatását..ha esetleg meg azéet játszatja, mert vanbenne egy gól mindig-amit el is fogadok- miért középen? nagyonsok labdát elszór, elpasszol, utolsó mozdulatokat ront el (van hogy kicsit van hogy nagyon)
akkor bassza ki szélre aztan lövöldözgessen, de nagyon irritáló a semmittevése.és ez nem csak a pul ellen volt látható, nagyon sok meccsen sajnos.mostanában egyre többször.oké én emléxem a jó teljesitményére is amikor tulajdonképpen vitte a csapatot, de szerintem ez akkoris elfogadhatatlan amit mostanában mutat. a visszavágóra pedig szeretnék egy figót, egy jó zanettit, és egy régi crespot. akkor továbbmegyünk!
az viszont szerintem biztos, hogyha innen felállunk a döntőig nemállunk meg -
Tomy Lee #12759 Mondjuk nem tudom mennyire ismerheti a csapatot.Nem arra a részre értem mikor azt mondta,hogy 15-öt rugunk mert ez nagyon tetszett(vicces mégis Inter Fan nyilatkozat:) hanem arra,hogy cáfolja az Ibra-Materazzi affért.
De talán mind1 is csak tolja a zsét:) -
daviddavid #12758 pepsifoci.hu :p :D -
#12757 ezt hol olvastad? -
daviddavid #12756 Massimo Moratti, az Inter elnöke általános megrökönyödésre kijelentette, csapata akár 15 gólt is képes lehet szerezni a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. -
ryhdeksan #12755 igen, csak mind a kettő idegenben volt, most viszont hazai pálya lesz :P ;] -
#12754 :d
am most nem tudom mi lehet vele, sehol nem jelzik hogy sérült... ezekszerint akkor kiszorult csapatból, lehet előző meccsein mutatott gyenge játéka miat...