34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Tomy Lee
    Haza kell érjek a meccsre:S
    De sz.tem csak második félidő lesz belőle
  • Csesza
  • Gunnersboy
    bocs hogy csak most, edzésen voltam..
  • ForzaInter
    Tommy Lee-nek írtam, mer nem vette észre, én látom...
  • Csesza
    vak e vagy?:O
  • ForzaInter
    amugy jobb oldal eredményjelző, túl kicsivel van írva?:o
  • ForzaInter
    azigen:|
  • Tomy Lee
    Én nem is tudtam,hogy ma van meccsünk.
    Miért nem szóltatok?;-)
  • ryhdeksan
    :SA?DAS_D
  • daviddavid
    én se annyira! az a lénye h nem kaptunk ki(mint a juve):D:D
  • Csesza
    ahhoz képest, hogy azthittem kikapunk, nem vagyok csalódott...
  • ryhdeksan
    megtettem bwinen x-t csak az a mocskos rohadt udinese kikap a nyomi genoátol ennyire szánalmas csapatot....
    :D
  • ForzaInter
    :|
  • fsgh
    89.perc és 1-1 van Crespo egyenlített.. Hát ez nem túl jó...Liverpool megver Sampal ikszelünk...
  • bestGP
    nem cassano vezet hanem a samp :\
  • ForzaInter
    vezetnek Cassano
  • ForzaInter
    lol, már nem is a mi meccsünket adják... spurs-chelsea megy:s
  • fsgh
    42.perc Materazzi sárga...csak nem akar kiálni itt is?
  • ryhdeksan
    :D:D
  • fsgh
    hmm jó lesz ez megint! Vieira sárga a 11.perben....
  • ForzaInter
    4-3-1-2-ben Solari esélytelen... Mancini amugy se bízik benne már nagyon, már akkor se ad neki lehetőséget ha tele vagyunk sérültekkel...
  • ryhdeksan
    sérült asszem
  • fsgh
    Balotellivel mi van? Akkor már jöhetet volna ő is...
  • ryhdeksan
    most csodálkoznak hogy nem ők kapnak a 94. percben 11-est, gondolom azt várták :D
  • Csesza
    sztem ma valahogy így fogunk felállni:

J.Cesar

Maicon - Mátrix - Burdisso - Maxwell

Zanetti - Pelé - Solari

Figo

Crespo - Suazo
  • Csesza
    az kemény, hogy a Samp ellen csak Crespo és Suazo az aki ott lesz a felnőtt keret csatárai közül

Napoli és Siligardi az aki majd csatalkozik a kerethez a Primavera meccs után, de ez a 2 közül Siligardi inkább középpályás
  • fsgh
    uhh csak néztem Juve ellen 90.percben büntetőt ítélnek...azért a Parma meccs se lehetett semmi... 4-4:D
  • Csesza
    de én ezekkel a dolgokkal óvatosan fogalmaznék
  • Csesza
    benne volt sztem hogy ma kikapnak
  • daviddavid
  • ryhdeksan
    juve hozta a formáját :DDDDDD
  • ForzaInter
    az a baj hogy játszott ő idén szélsőt is, de ottse nagyon villogott, bár ott egy fokkal jobb volt, iráynítóként meg használhatatlan, középen meg megint semmi, emlékszem mikor idejött akkor nagy ász volt, volt sok jó meccse, de már tavaly se volt az igazi, idén meg kritikán aluli, egyik kedvenc játékosom de idén harmatgyenge...
  • Csesza
    igen, én is kiraknám szélre Stanko-t sztem sokkal jobban és hasznosabban játszana ott!

• bestGP
    ...
    csak a meccsel kapcsolatban.a csapatból egy(kb) ember teljesitménye már évek óta bassza a szemem.ez stankovic. oké hogy jól fejel, kreativ meg mozgékony játékos, de hihetetlen hogy hogy eltünik meccsenként.nemértem hogy a főnök miért erőlteti ennyire a játszatását..ha esetleg meg azéet játszatja, mert vanbenne egy gól mindig-amit el is fogadok- miért középen? nagyonsok labdát elszór, elpasszol, utolsó mozdulatokat ront el (van hogy kicsit van hogy nagyon)
    akkor bassza ki szélre aztan lövöldözgessen, de nagyon irritáló a semmittevése.és ez nem csak a pul ellen volt látható, nagyon sok meccsen sajnos.mostanában egyre többször.oké én emléxem a jó teljesitményére is amikor tulajdonképpen vitte a csapatot, de szerintem ez akkoris elfogadhatatlan amit mostanában mutat. a visszavágóra pedig szeretnék egy figót, egy jó zanettit, és egy régi crespot. akkor továbbmegyünk!
    az viszont szerintem biztos, hogyha innen felállunk a döntőig nemállunk meg
  • Tomy Lee
    Mondjuk nem tudom mennyire ismerheti a csapatot.Nem arra a részre értem mikor azt mondta,hogy 15-öt rugunk mert ez nagyon tetszett(vicces mégis Inter Fan nyilatkozat:) hanem arra,hogy cáfolja az Ibra-Materazzi affért.
    De talán mind1 is csak tolja a zsét:)
  • daviddavid
    pepsifoci.hu :p :D
  • bubu13
    ezt hol olvastad?
  • daviddavid
    Massimo Moratti, az Inter elnöke általános megrökönyödésre kijelentette, csapata akár 15 gólt is képes lehet szerezni a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.
  • ryhdeksan
    igen, csak mind a kettő idegenben volt, most viszont hazai pálya lesz :P ;]
  • ForzaInter
    :d
    am most nem tudom mi lehet vele, sehol nem jelzik hogy sérült... ezekszerint akkor kiszorult csapatból, lehet előző meccsein mutatott gyenge játéka miat...