FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Boldog karácsonyt <#pias> jah és sok locsolót

#acm

ForzaInter
mert már 2 lejárt.

Yo, Bitch!

már mondtam, ezt ne itt kérdezd hanem a Moderátor topikba

ForzaInter
Most vki magyarázza el már nekem mikor tûnnek el ezek a büntetõpntok, mert azt mondta gabber egyszer hogy 1 hét mind a 3, most meg azt hogy még nem jártak le?

Yo, Bitch!

D_ASD:ASDAS:FASDfsa

9csöves9
😄DDDd

(elsõ poénod,ami tetszett)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthewpamer
Nektek is, de nemhiszem hogy kiesünk :-]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

james69holden
Kellemes ünnepeket az "interistáknak", jövõre találkozunk <#pias>
Forza Juve!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Szabi 22
Boldog karácsonyt!!!

hello

bavan -.- thc

fsgh
hello 😊)) rakd be a képeket😊😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Happy Karácsonyt Interisták 😊

Nuno88
Boldog Karácsonyt nektek is!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ForzaInter
És betudod ide rakni hogy többen letudják szedni?

Yo, Bitch!

fsgh
már megvan köszi😊

ForzaInter
Hogy nem tudod letölteni?

Yo, Bitch!

ForzaInter
DE le lehet tölteni én már leszedtem.

Yo, Bitch!

fsgh
de azt nem lehet leölteni...

ForzaInter
Adri gólja az inter.it szokásosnál hosszabb 6 mb ebbõl is látszik milyen fontos volt mert még a gólöröm is benne van pedig az nem szokott benne lenni. DE ez így jó!!! FORZA INTER!!!

Yo, Bitch!

fsgh
jó lenne egy letölthetõ video adri góljához:SS

BUON NATALE

ForzaInter
Szerintem is megéredemelte ilyen gólnak én is ritkán örültem,remélem a folytatásban most már belejön a góllövésbe Adri. Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Yo, Bitch!

fsgh
mint egy gorilla😊))
nagyn megérdemelte már...

ForzaInter
Ez nagyon jó Karácsony ajándék a fiuktól, köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hú de nehéz meccs volt de megvan még ha szerencsével is, a második félidõre egy tejesen másik csapat ment ki, és végr Adri góóóóóóóólt lõõõõõõt! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

fsgh

asszem kupa lesz a kövi meccs

Jah és Grat Adriano, igazán rád fért már 😊

2-1

gratula

Shep te egy elbaxott jós vagy 😄DDD

várom a képeket, majd holnap ha hazaértem akkor berakom mert nemsokára indulok partyba

peace all

fsgh
2-1!!! Vége!!!😊)))))

huhh de jókor jön a karácsonyi szünet...fél csapat leamortizálodott...

Tojesz
2-1!!!!!
Meglesz a 11<#wink>

Shep
Mondtam, hogy nem kell beszarni hf/ft 2-1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
ADRIANOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

1-1

fsgh
ILYEN NINCS!!!!!!ADRIANONAK MI KELL HOGY GÓLT LÕJJÖN?????????

ForzaInter
Bassza meg nagyon szarul játszunk ráadásul recoba is megsérült, nagyon meglátszik hátul Materazzi,Cordoba,Samuel,Grosso hiány mi lesz ebbõl? Filkort meg legalább leültehették volna a padra na ilyenkor nem értem mért nem nevezik Cocót a védelembe mikor alig van védõ Mancini inkább a B-bõl hív fel egy védõt.

Yo, Bitch!

Shep
Nem kell beszarni ht/ft 2-1 et játszanak. Ha nem akkor tévedtem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
nem lesz ebbõl 11...de még a döntetlen is kérdéses:SSSS

bûn rosszul játszik a csapat:@@@@

iszonyat szarok vagyunk :S

az atalanta rendes megöli a játékunkat...

fsgh
Basszameg!!!!!:@@@@@@

0-1...

tsssssssssssss :SSS

0-1

fsgh
ilyen nincs..Recoba megint lesérült-.-

na ha Adriano nem lõ gólt 80perc alatt...

ezt nem hiszem eeeeeeeeeeeeel

RECOBa :SSSSSSSSSSSSS

fsgh
jaa ott én is szoktam nézni de elég késõn teszik ki..ok

inter.it<#wow1>

fsgh
😞((( fene😞(

amúgy Te honnan szeded a kezdõket?😊

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 77 Andreolli, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Vieira, 5 Stankovic; 18 Crespo, 20 Recoba
A disposizione: 1 Toldo, 46 Esposito, 7 Figo, 21 Solari, 50 Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez, 10 Adriano
All.: Roberto Mancini

fsgh
Mez rajtam,Sál a nyaamban😄DD mehet a meccs😛 már csak 6perc😊

fsgh
ez nem hivatalos..sõõõt😄DD még Ibrát is a kezdõbe írták mikor multkor kapott pirosat...

akkor nincs Filkor a padon

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fsgh
Inter
12 Julio Cesar
13 Maicon
16 Burdisso
77 Andreolli
6 Maxwell
14 Vieira
19 Cambiasso
4 Zanetti
5 Stankovic
8 Ibrahimovic
18 Crespo

A disposizione
1 Toldo
36 Fautario
7 Figo
21 Solari
91 Gonzalez
20 Recoba
10 Adriano
Allenatore
Mancini

Gazetta szerint Ibrát nem tiltották el😄DD

fsgh
😄DDDDD

nagyon félek ettõl a mecstõl...:SSS fõleg a középsõ védõk hiánya miatt...