34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    Massimo Moratti, az Inter elnöke szerződéshosszabbítást ajánl Luis Figónak, aki hosszú idő után tért vissza sérülése után.

A portugál szélsőnek a nyáron jár le szerződése, de az Inter első embere azt tervezi, hogy még egy évig marasztalja a veterán játékost. Figo novemberben szenvedett sérülést ezért hónapokig nem állt Roberto Mancini vezetőedző rendelkezésére. A szélsőt ugyan évek óta csábítják arab és amerikai csapatok egyaránt, ám eddig mindig meghiúsult Figo leigazolása. Az elmúlt nyáron visszavonulása is felmerült, végül mégis folytatta a milánói légióskodást.

- Egyáltalán nem jött szóba a visszavonulása idén. Igyekszem a nyáron új szerződést kínálni neki, és 2009-ig Milánóban tartani. Nagyon hasznos tagja a csapatnak – jelentette ki Moratti.
  • fsgh
    Látszik a szurkolók még bíznak:DD dolgozik a tudataltti:P

legjobb meccs:
    6° Inter-Liverpool 3-0 May 12 1965 Champions League 622

:D:P
  • ForzaInter
    azért Zanettin is vitakoznánk, ha pl most 50-60 évesek lennék, akkor Faccheti lenne első, vagy Bergomi, az biztos hogy Inter legnagyobb legendájai: Facchetti,Bergomi,Zanetti,Meazza.
  • ForzaInter
    még egyelőre semmi keresnivalója az első 10-ben, fele annyit nem tett még klubért mint másik 9 játékos, érdekes Vieri hol van? közel 150 gólt lőtt, első 10 között helye, de hát Ibra hetedik helyét betudjuk a sok "uj szurkolónak":)
  • fsgh
    de néha csalóka...pl Zanetti ott van ahol lennie kell:) de pl Ibra még csak 2 éve van itt...ennyit alkotott annó Adriano is...
  • Csesza
    a legfontosabb sztem
  • fsgh
    mondjuk ez is "csak" szurkoloi vélemény...
  • ForzaInter
    Ibra nagyon megérdemli...
  • Csesza
    főleg Ibra-nak
  • fsgh
    nagy megtiszteltetés lehet Ibrának és Zanettinek hogy bekerül az első 10-be:)
  • bubu13
    A szavazás állása, hogy ki a legjobb játékos
  • bubu13
    1° Javier Zanetti 7477
    2° Giacinto Facchetti 5802
    3° Giuseppe Bergomi 3515
    4° Sandro Mazzola 2903
    5° Giuseppe Meazza 2824
    6° Lothar Matthaeus 2632
    7° Zlatan Ibrahimovic 2607
    8° Luiz Nazario De Lima Ronaldo 2317
    9° Roberto Baggio 1959
    10° Walter Zenga 1775
  • Tomy Lee
    Jó az időpont,meg tudom nézni
  • fsgh
    Kedd és a Viasat3 adja:)
  • Tomy Lee
    Nagyon jó lenne!Szeretném tovább látni Inter szereplését BL-ben!!
    Mikor lesz jövő héten?Kedd vagy szerda?
  • fsgh
    mi elég necces hendikeppel indulunk...de egy ilyen 2-0 bőven jó lenne...aztán hosszabításban már lehet alkotni....
  • LasCar16
    na wazze, remélem ti jobban jártok lélekben már felkészültem a hosszabbításra, nehogymár a köcsög angolok nyerjék meg :(
  • fsgh
    Milan kiesett a BL-ből...Az utobbi években 1 milánoi csapat mindig tovább jutott...(vagyis mindig a Milan..)itt lenne az idő átvenni a staféta botot valami bravúrral jövőhéten...
  • Csesza
  • Gunnersboy
  • Prince23
    fanatikus :D
  • Csesza
    még 1 ilyen és kapod a büntit, bár sajnos téged ez sem izgat
  • cassone
    tipliztem, sorry am.
  • Csesza
    mind1 :)
  • Csesza
    cassone - nem vagyunk rád kíváncsiak!
  • Fabio Capello
    nemtom, nekem nagyon "lélektelen" lett az olasz foci. Az elmúlt hetekben egyik topcsapattól se láttam igazán szép játékot, nagy visszazuhant a színvonal mostanában :(
  • Csesza
    nem is azzal van gond, hogy "csak" 6 pont az előny, perpill nemtudom, hogy elég lesz e az a 6 pont ha így folytatjuk...
  • ryhdeksan
    bezuzzuk mind3 kupat hisz mi vagyunk a LEGJOBBAK A VILÁGON

• Fabio Capello
    Részvét srácok, én pont szatymazon tököltem a meccs alatt, de láttam hogy az inter és a juve is kikapott. Nembaj, becsúszik egy egy ilyen forduló mindig, de azért még így is magabiztosan vezetitek a bajnokságot, hatpont nagy előny
  • Csesza
    nagyon kíváncsi leszek arra a meccsre, ha innen tovább tudunk menni akkor meg is nyerjük a Bl-t
  • ryhdeksan
    abban bizok hogy pool ellen a közönség majd segít nekünk
    mancini meg öltözőben vmi vangelis számot lenyomhatna nekik :D
  • Csesza
    :)
  • ryhdeksan
    ááááh nem mernek idejönni :D
  • Csesza
    senkivel nem akarok jópofizni sőőőőt, de semmi kedvem ahhoz, hogy idecsoportosuljanak és flém legyen belőle, nagyon nincs kedvem törölgetni és hallgatni a fasságokat, ezért ezt így előzöm meg, ennyi... :)
  • ryhdeksan
    ők nem tisztelnek minket te miért akarsz velük jopofozni?
  • ryhdeksan
    nemtom mit sírtok ez a bajnokság már a mienk ez a pofon kellett nekünk

csesza: :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • ForzaInter
    lol az Inter csal, Lavezzit nem állították ki, epdig lekönyökölte Balotellit, kamutizit kaptak, bár a sors igazságot szolgáltatott... mindenesetre megérdemelt Napili győzelem sokkal jobbak voltak, több gólal nyerhettek volna, J.C. a meccs embere, óriási zakótól mentette meg csapatot... ha nincs az elején a hibája akkor se nyerünk, ez a Napoli ma sokkal jobb volt, óriási javulás kell részünkről mert ha így folytatjuk elmehet a bajnokság....
  • Csesza
    vége

szomorú, de várható volt, bár reménykedtem egy x-ben :C

nagyon fel kell pörögnünk a köv. meccsekre ha nem akarjuk mégnehezebbé tenni a bajnokságot
  • fsgh
    kikaptunk!:( 6pont...sikerült ismét izgalmassá tenni a bajnokságot...Ha ebben a formában folytatjuk el is veszítjük....
  • Csesza
    hihhetetlen :S

egy 11est is kihagytak