34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Cabell
    Jajj, sajnállak titeket...hogy hagyhatta ki? :S Ebben isten keze van...nincsmese:D
  • ryhdeksan
    hol a nagy zlatan? aki 15 góljából 8-t 11-esből lőtt? aranylabdát neki!
  • fsgh
    Hát hallod nagyon meg kell izzadni azért a hosszabításért...Nagyon jól védekezik a Pool...
  • ryhdeksan
    magyarul huzzon a f*szba és jöjjön crespo?:D:D
  • ryhdeksan
    MEGLESZ !!!!!!!!!!!!!!!!
  • fsgh
    Cruz csak jót akar de 1x nem adta le 100%-os helyzetben lévő Stankonak meg 1x beleért akkor amikor ha nem ér bele Cambi belövi...:s
  • fsgh
    félidő. Hát szerintem jól játszunk de ez 2 gólhoz egyenlőre kevés lesz:S még 1 fokozatot feljebb kell kapcsolni. Amúgy öröm nézni ezt a játékot az utobbi idők játékához képest...
  • Tomy Lee
    Cruz baszkiez miért nem gólpassz volt?ehh
  • Tomy Lee
    FORZA INTER!!!Gyerünk-gyerünk,jól kell játszanunk,nagyon jóóól és sok gól kell.Hajráá
  • daviddavid
    nem soká lesz
  • fsgh
    Nemsokára kezdünk!!!:)

FORZA INTER!!!!
  • ryhdeksan
    vááá remélem én is =D
  • LasCar16
    remélem veritek ezt a mocskos poolt, megint túl sok lenne az angol a 8ban 4-1et tippelek avanti, solo oggi sera
  • daviddavid
    wáá kikell verni azt a poolt 3 gólos elönnyel:d
  • Csesza
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 35 Dennis Esposito.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
  • Gunnersboy
  • Csesza
    BUON COMPLEANNO INTER!

• ForzaInter
    bizony, kár hogy nem láthattuk, Inter Channelon biztos ment...
  • ForzaInter
    BUON COMPLEANNO INTER!
  • Tomy Lee
    Szép ünnepség lehetett
  • ForzaInter
    Gianfelice Facchetti

Giacinto Facchetti, kár hogy ő ezt nem élhette meg:(

Jair

Nicola Berti

Antonio Caracciolo & Sinisa Mihajlovic

Youri Djorkaeff

Lothar Matthaeus és Roberto Scarpini
  • ForzaInter

• ForzaInter

• Tomy Lee
    Most kezdődik az ismétlés.
    De,hogy én mostanában csak ismétléseket nézek..
    Na mind1,kedden képernyőre tapadok
  • ForzaInter
    ennyi:)
    első félidőbe jó volt csapat, másodikban szar, de ezt betudjuk közeledő Pool meccsnek... ott kell majd igazán jól játszani... valószínűleg Chivu is visszatér akkorra, Burdisso ma nagyon jól játszott, jó volt látni ennyi sok nézőt, majdnem teltház volt, nagy buli leht most:))
  • Csesza
    végre :)
  • fsgh
    vége: 2-0! na akkor jöjjön az a Liverpool...
  • Csesza
    ohye
  • fsgh
    Féildőben 2-0!!:) Ibra 11es és Burdisso fejes:))
  • bubu13
    A Liverpoolnak mostanában nagyon megy most 3-nál járnak
  • Csesza
  • gabber_saviola
    sziasztok Interesek :)
    hoztam nektek várható felállást :P

Inter-Reggina: Le probabili formazioni
    Reduce dalla sconfitta del "San Paolo" contro il Napoli, l’Inter, proiettata verso la gara di martedì contro il Liverpool in Champions League, cerca l’immediato riscatto a San Siro contro la Reggina, affidata al tecnico Nevio Orlandi dopo l’esonero di Renzo Ulivieri avvenuto il giorno dopo il pareggio a reti bianche del "Granillo" contro il Palermo. Queste le probabili formazioni:

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, J. Zanetti; Vieira, Cambiasso, Stankovic; Jimenez; Crespo, Ibrahimovic.
    A disposizione: Toldo, Rivas, Pelè, Figo, Maniche, Suazo, Cruz.
    All.: Mancini

REGGINA (4-4-1-1): Campagnolo; Cirillo, Lanzaro, Valdez, Aronica; Missiroli, Barreto, Tognozzi, Modesto; Brienza; Amoruso.
    A disposizione: Novakovic, Cascione, Costa, Cozza, Hallfredsson, Stuani, Makinwa.
    All.: Orlandi
  • fsgh
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 40 Ivan Fatic.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
  • Csesza
    hát én is inkább oda mennék, mint Szaud-Arábiába :)
  • Tomy Lee
    Még nincs eldöntve.
    Én mindenesetre USA-ba mennék a helyében
  • daviddavid
    nekem teccik
  • Csesza
    hétvégén ilyen mezben fogunk játszani a Centenárium alkalmából :)

• Csesza
    jobban örültem volna ha visszavonul v. estleg elmegy máshova, nemhiszem, hogy tud ő még nekünk segíteni
  • Tomy Lee
    Hát nem is tudom:S
    Elég sokat kihagyott sérülése miatt és már nem is fiatal.De ha úgy gondolja,hogy hozza régi formáját még itt az 1 év alatt akkor maradhatna.
  • Csesza
    :S