FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor inkább C Ronaldo,
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az olajmágnás eddig sem csinált titkot abból, hogy szeretné a San Siróba csábítani az argentín válogatott játékost és spanyol híresztelések szerint a szezon végén már ajánlatot is tesz.
Az El Mundo Deportivo hírei szerint azonban a tervezett 71 milliós ajánlat még mindig nem lesz elég a nagy igazoláshoz.
Messit 2014-ig köti szerzõdés a Barcelonához és eszerint a kontraktus szerint, annak, aki szeretné leigazolni a játékost, ki kell fizetnie egy 107 millió fontos elengedési záradékot. Egyesek szerint ez sem gátolja majd meg az Inter elnökét az igazolásban.
A Nerazzurri képes lenne egy olyan szerzõdést felajánlani az argentín sztárnak, amivel évente 3,9 millió fontot tehet majd zsebre, és mivel a hírek szerint Messi elégedetlen a jelenlegi keresetével, ez nagyon csábító lehetne a számára.
Az átigazolási tanácsadó, Ernesto Bonzetti megerõsítette az Inter érdeklõdését, de elmondta, hogy a két klub között még nem jött létre semmiféle kapcsolat.
"Nem gondolom, hogy bármi újat is mondanék azzal, hogy az Inter elnöke mindent meg fog tenni a játékos leigazolása érdekében," mondta Bonzetti.
Messi a Newell's Old Boys csapatánál kezdte a pályafutását, majd 13 évesen a Barcához igazolt. 2005-ben pedig õt választották az U-20-as VB legjobb játékosának.
Forrás: http://channel4.com
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Figo aláírt de csak nyáron megy el...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
még semmi se biztos...
és mivel az oldal is arab ahonnan van kép nem lehet tudni mit csinál azzal a mezzel, lehet csak jótékonykodik😛😄DD
ejha
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lehet csak élreértés de ki tudja:SS

2007. január 4-én nyílik a téli átigazolási piac Olaszországban!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Yo, Bitch!
az fmfyrex topikba leírtam mi történt a gépemmel szóval semmi nincs jelenleg a gépemen:SSS majd kitalálom milyen legyen...
BUÉK az összes Inter szurkolónak😊
Milanéknál már a 3 pont is siker lenne😄D😛
bujék nektek is, remélem az új évben tudtok végre egyszer 3 pontot szerezni 😛
év végéig jó lenne ha maradna, de nem kellene vele hosszabbítani
Dec. 30. 09:06 -New York- Az Al Itthad hivatalos közleményt adott ki arról hogy Luis Figo január 5-tõl az õ klubjukat erõsíti majd. Na ekkor lépett akcióba Massimo Moratti és felhívta telefonon a játékost aki nem mellékesen az egyik kedvence a keretbõl és a beszélgetés végeredménye az lett hogy a felek igen közel kerültek az egy év szerzõdés hosszabbításhoz, hiszen a portugál 2007.június 30-tól szabadon igazolhatóvá válna. Elméleti síkon tehát 2008-ban térne haza Figo a Sportingba vagy esetleg másik külföldi országba, de semmiképpen sem a közel-keletre, hanem inkább az Egyesült Államokba ahol a pénz mellett azért van némi színvonal is.
A játékos ugye Dubaiban tölti a Szilvesztert, még Massimo Moratti New Yorkban van, így a két fél a világ egymástól elég távoli pontjairól bonyolította le a beszélgetést. A telefonhívás tegnap délután zajlott le, és nagyjából a következõképpen zajlott le.
Az Al Itthad részérõl konkrét ajánlat érkezett, ez elmondta Figo is az tulajdonosnak, illetve azokat az okokat melyek miatt távozna a klubtól. Moratti meghallgatta õket majd közölte hogy a vezetõség és õ is azt szeretné ha a játékos még egy idényt maradna és közösen venné ki a részét az elkövetkezendõ idõszak munkájából és sikereibõl. Annak idején mikor 2005-ben aláírt Figo 2 évre már szó volt egy opcióról egy harmadik szezonnal kapcsolatban is, ezt pedig a felek akkor átbeszélték Forte dei Marmiban, Moratti villájában. A jó viszony kettejük között itt kezdõdött és bizony nyilván fontos tényezõje volt annak hogy ezúttal telefonon is meg tudtak állapodni a felek. Figo tehát már március, április elõtt tisztázni akarta a helyzetét, és ez sikerült is Moratti közbelépésével (akárcsak tavaly nyáron Materazzinál). Az arabok pedig hiába lobogtatnak aláírt szerzõdéseket, ilyenek nincsenek. Állítólag másfél évre 18 millió eurot fizettek volna neki, de ennek nagyjából annyi alapja van mint a már említett aláírt papírnak. Moratti kijelentette hogy nem kíván hivatalos közleményt kiadni az ügyben részérõl a történet lezártnak tekintendõ, bár az könnyen elképzelhetõ hogy a 2007/08-as idényre valamelyest majd megemeli Figo jelenleg 4 milliós fizetését.
A hírt küldte: gaRRy
Yo, Bitch!
Allitolag megis marad Figo.Moratti beszelt vele telefonon,megallapodtak.Sot,valoszinuleg alair egy szerzodest 2008-ig.
Nem rossz, hogy hogy nincs Beckham?
Yo, Bitch!