FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem 15 millát se ér Messi..
Akkor inkább C Ronaldo,

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
Espositot akartam írni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Az Inter Milan elnöke, Massimo Moratti kész, hogy nyáron egy szenzációs, 71 millió fontos ajánlatot tegyen a Barcelonának Lionel Messi leigazolásáért.

Az olajmágnás eddig sem csinált titkot abból, hogy szeretné a San Siróba csábítani az argentín válogatott játékost és spanyol híresztelések szerint a szezon végén már ajánlatot is tesz.

Az El Mundo Deportivo hírei szerint azonban a tervezett 71 milliós ajánlat még mindig nem lesz elég a nagy igazoláshoz.

Messit 2014-ig köti szerzõdés a Barcelonához és eszerint a kontraktus szerint, annak, aki szeretné leigazolni a játékost, ki kell fizetnie egy 107 millió fontos elengedési záradékot. Egyesek szerint ez sem gátolja majd meg az Inter elnökét az igazolásban.

A Nerazzurri képes lenne egy olyan szerzõdést felajánlani az argentín sztárnak, amivel évente 3,9 millió fontot tehet majd zsebre, és mivel a hírek szerint Messi elégedetlen a jelenlegi keresetével, ez nagyon csábító lehetne a számára.

Az átigazolási tanácsadó, Ernesto Bonzetti megerõsítette az Inter érdeklõdését, de elmondta, hogy a két klub között még nem jött létre semmiféle kapcsolat.

"Nem gondolom, hogy bármi újat is mondanék azzal, hogy az Inter elnöke mindent meg fog tenni a játékos leigazolása érdekében," mondta Bonzetti.

Messi a Newell's Old Boys csapatánál kezdte a pályafutását, majd 13 évesen a Barcához igazolt. 2005-ben pedig õt választották az U-20-as VB legjobb játékosának.

Forrás: http://channel4.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Suazo kidõlt 6 hónapra...õ se jön télen ezután már bitztos

fsgh
Messivel dobálozik megint a média...hogy nyáron leigazoljuk... kiváncsi leszek kitart-e ez nyárig...

az FIGO 😄

Araa Figo van írva;>

fsgh
kép hamisítás is felmerült...elvileg FIGC lenne rajta

fsgh
megoldodott a rejtély...

Figo aláírt de csak nyáron megy el...

fsgh
majd meglátjuk mi lesz...

gabber_saviola
a ma reggeli hírek azok olyanok voltak, hogy amit Figó kért, azt nem akarták megadi. egy olyan címmel volt, hogy "Figó a zsugori"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
elvileg van sok olyan hír ami tuti biztosra veszi Figo távozását de sok olyan is van ami tuti biztosra veszi a maradását....

még semmi se biztos...

és mivel az oldal is arab ahonnan van kép nem lehet tudni mit csinál azzal a mezzel, lehet csak jótékonykodik😛😄DD

gabber_saviola
😮
ejha

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
õõõ izééé...

lehet csak élreértés de ki tudja:SS

Mi ez a pangás?

gabber_saviola
<#worship>

fsgh
megy, de legalább oda írtam honnan van😊

gabber_saviola
megyám a kopizás 😊

fsgh
maradjunk annyiban hogy ELVILEG

igen

ForzaInter
Akkor most ajánlatot tettünk Messi-ért?

Yo, Bitch!

fsgh
Palermo topikbol:

2007. január 4-én nyílik a téli átigazolási piac Olaszországban!

értem, oka

Szerintem és a fordító szerint is...

fsgh
offer az ajálani nem?

Nem arról van szó.

az offer az hogy elfogadták nem? 😮

fsgh

Mor3llo
Ahogy mondod 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Esetleg Toulalan.

Mor3llo
Alou Diarra hamarosan jobb lesz Mahamadou Diarránál 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
Ja szerintema világ legjobb középpályásora lenne a miénk nem mintha most nem az lenne.<#mf1><#mf1>

Yo, Bitch!

Ha esetleg jönne akkor már tényleg beton középpályánk lenne<#wow2>

fsgh
Több honlap szerint is érdeklõdünk a Realos Diarraért...

fsgh
B.U.É.K.!!!!

fsgh
máshogy nem érezhetem mert az összes anyagom elveszett ami a vinyómon volt<#zavart1>

Szabi 22
B.U.É.K !

ForzaInter
BUEK MINDEN INTER SZURKOLONAK!!!

Yo, Bitch!

ahhogy érzed 😊

fsgh
Figy majd lehet sõt biztos hogy új eredményjelzõt csinálok majd...nem ilyen logókkal...

az fmfyrex topikba leírtam mi történt a gépemmel szóval semmi nincs jelenleg a gépemen:SSS majd kitalálom milyen legyen...

fsgh
😄DDDD

BUÉK az összes Inter szurkolónak😊

Milanéknál már a 3 pont is siker lenne😄D😛

ki akartam törölni, de inkább nem leszek kocsog -.-

bujék nektek is, remélem az új évben tudtok végre egyszer 3 pontot szerezni 😛

LasCar16
Milan sikerekben gazdag új évet kívánok😛PPPPP--off--
BUÉK nektek is-.-

#acm

ForzaInter
Szerintem se kéne hosszabítani az év végéig maradna és kész.

Yo, Bitch!

nemkéne... :S

év végéig jó lenne ha maradna, de nem kellene vele hosszabbítani

fsgh
Moratti ismét rendet tett
Dec. 30. 09:06 -New York- Az Al Itthad hivatalos közleményt adott ki arról hogy Luis Figo január 5-tõl az õ klubjukat erõsíti majd. Na ekkor lépett akcióba Massimo Moratti és felhívta telefonon a játékost aki nem mellékesen az egyik kedvence a keretbõl és a beszélgetés végeredménye az lett hogy a felek igen közel kerültek az egy év szerzõdés hosszabbításhoz, hiszen a portugál 2007.június 30-tól szabadon igazolhatóvá válna. Elméleti síkon tehát 2008-ban térne haza Figo a Sportingba vagy esetleg másik külföldi országba, de semmiképpen sem a közel-keletre, hanem inkább az Egyesült Államokba ahol a pénz mellett azért van némi színvonal is.
A játékos ugye Dubaiban tölti a Szilvesztert, még Massimo Moratti New Yorkban van, így a két fél a világ egymástól elég távoli pontjairól bonyolította le a beszélgetést. A telefonhívás tegnap délután zajlott le, és nagyjából a következõképpen zajlott le.
Az Al Itthad részérõl konkrét ajánlat érkezett, ez elmondta Figo is az tulajdonosnak, illetve azokat az okokat melyek miatt távozna a klubtól. Moratti meghallgatta õket majd közölte hogy a vezetõség és õ is azt szeretné ha a játékos még egy idényt maradna és közösen venné ki a részét az elkövetkezendõ idõszak munkájából és sikereibõl. Annak idején mikor 2005-ben aláírt Figo 2 évre már szó volt egy opcióról egy harmadik szezonnal kapcsolatban is, ezt pedig a felek akkor átbeszélték Forte dei Marmiban, Moratti villájában. A jó viszony kettejük között itt kezdõdött és bizony nyilván fontos tényezõje volt annak hogy ezúttal telefonon is meg tudtak állapodni a felek. Figo tehát már március, április elõtt tisztázni akarta a helyzetét, és ez sikerült is Moratti közbelépésével (akárcsak tavaly nyáron Materazzinál). Az arabok pedig hiába lobogtatnak aláírt szerzõdéseket, ilyenek nincsenek. Állítólag másfél évre 18 millió eurot fizettek volna neki, de ennek nagyjából annyi alapja van mint a már említett aláírt papírnak. Moratti kijelentette hogy nem kíván hivatalos közleményt kiadni az ügyben részérõl a történet lezártnak tekintendõ, bár az könnyen elképzelhetõ hogy a 2007/08-as idényre valamelyest majd megemeli Figo jelenleg 4 milliós fizetését.
A hírt küldte: gaRRy

Hosszabítani azért nem kellene...

ForzaInter
Most akkor mi van? Itt osztán még minden megtörténhet ha így folytatódik ez a Figo ügy...

Yo, Bitch!

fsgh
ilyen hírek repkednek mostanság:

Allitolag megis marad Figo.Moratti beszelt vele telefonon,megallapodtak.Sot,valoszinuleg alair egy szerzodest 2008-ig.

ForzaInter
Honlapunk az olasz átigazolási honlapok áttanulmányozásának folyományaként összeállította az olasz futball legjobb csapatainak átigazolási terveit januárra /II rész/ Internazionale: Aki érkezhet: Pezzini (Gremio), Camoranesi (Juventus), Suazo (Cagliari), Messi (Barcelona), Jimenez, Almiron (Empoli) Aki távozhat: Figo (Al Hittad), Andreolli (Torino)

Nem rossz, hogy hogy nincs Beckham?

Yo, Bitch!