34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ryhdeksan
    most nem konrétan miattatok írtam, de szted porto volt abban az évben al egjobb mikor megnyerték a bl-t? lehet 10 meccsből 1szer verik meg a manchestert és pont akkor ejtették ki. szóval a hosszú táv a mérvadó.
  • ForzaInter
    ez sztem egyértelmű, mint hogy azis hogy Mancini hova megy.
  • bubu13
    Rossz a fejléc. Nem 1:1 hanem 2:0!
  • LasCar16
    olasz foci ide vagy oda idén egy MU vagy egy Arsenal simán kipicsázza majd a szimpatikus csapatodat, az Inter meg nem hiszem h elszerencsétlenkedi a 6 pontos előnyét, pláne úgy h szombaton nem szereztek 3 pontot az Olympicoban
  • LasCar16
    az a legjobb aki megnyeri a BL-t, legrangosabb európai kupa, ha a helyetek legtetején van akkor oda el is kellene jutni, tegnapi meccsel kapcs a Pool sajna megérdemelten ment tovább, jobbak voltak és kész, de ti legalább tudtok mondjuk egy scudettoval takarózni
  • ryhdeksan
    Akiket várnék edzőnek: Morunhino, vagy Cúper. Sajna Cipellő esélytelen mivel angolok már leszerződtették :[
  • ryhdeksan
    szted érdekli mancinit a bajnokság? bl-t akart nyerni ezek utána persze hogy csalódott. hisz a mi helyünk a bl legtetején van, de már régóta nem az a csapat nyeri a bl-t aki a legjobb
    liverpool pl. sehol nincs hozzánk képest mégis ők mentek tovább
  • mrroma
    hol lattal te mar olyat hogy lemond az edzo mikor mindjart megnyeri a bajnoksagot? ott valami nagyon nincs rendbe, bar az is igaz hogy meg messze nincs megnyerve a bajnoksag
  • Fabio Capello
    Inkább az érdekelne ki lesz az utód...
  • Tomy Lee
    Sírni nemfogunk:)
  • Tomy Lee
    Ki?Ti?Ugyanmár
    Mi a bajnokság élén vagyunk a kezdetek óta és ott is maradunk.Kisebb csapatok próbálnak beérni..:))
  • mrroma
    na mivan? kezdodnek a bajok?, mit gondoltatok meddig fog ez igy menni?, ha a kovetkezo 2-3 mecset megnyerjuk meg a bajnoksagot is szorossa teszuk
  • ryhdeksan
    ettől függetlenül mi vagyunk a legjobb csapat !!!!!
    10 emberrel voltunk mind2két meccsen pool sehol se lett volna 11-el. na de mnd1 majd next time
  • Fabio Capello
    Mancini lemondása

csakmerrendes vagyok :D
  • Fabio Capello
    Nana

legyen vége még mielőtt elkezdődne, eddie ez rád is vonatkozik, ryhdek: elhiszem hogy bassza az agyadat, de le kell szarni, ily egyszerű :)

az oké ha csak énlátom, mert nembalhézok, de ha vmelyik ősjuvés is meglátja akkor ki fog törni a balhé, jobb lenne ha nem történne, nemdebár? :)
  • ryhdeksan
    összetévesztesz minket egy másik csapattal :)
  • eddie
    Na mi van gyerekek?Kicsit nem Nektek fúj a bíró és már sírtok is?
  • ryhdeksan
    mancini bejelentette hogy lelép
  • ryhdeksan
    pedig nem juve a pool hogy segíti őket :)
  • Tomy Lee
    Semmi veszélyt nem jelentünk Pool kapujára.Fújja le azt csáá
  • WuFraZselic
    khm, ugyértem nyolcaddöntőt*
  • WuFraZselic
    hát ezt a negyeddöntőt a birókon buktuk el... materazzi olyanért kapott sárgát az anfielden, amiért megye 3ban sem szoktak, most meg kb a 30. percben babelt lehetett volna leküldeni, de persze hogy MI fejezzük be a meccset emberhátrányba... undoritó amit az Inter ellen csinálnak utobbi 1-2 hónapban, az utobbi mérkőzések kb 70%át 9-10 emberrel fejeztük be...
  • ryhdeksan
    ARANYLABDÁT NEKI
  • Fabio Capello
    napaff... sztem nem túlzás ha kijelentem hogy nagytermetű svédünkön buktátok be a meccset :( részvétem skacok :(
  • Tomy Lee
    Ennyi.Hihetetlen,hogy nem lehet egy golt sem rúgni.Tiszta gáz..
  • fsgh
    eldölt.
  • ryhdeksan
    szépvolt zlatan ismét és még Adriano a balfasz :D:D:
  • ryhdeksan
    szépvolt zlatan végülis még egy gólt sem lőttél szabadrugásból...
  • WuFraZselic
    de bazze, Ibra, legalább az ilyen sanszokat ne kurjuk el, hogy labdát veszitenek a 16osuknál =/ ez már a 2. alkalom hogy elrugjuk, ahelyett hogy bepasszolnánk középre, csak ebből meglehetne már a 2-0 ide =/
  • fsgh
    basszameg megint
  • fsgh
    2 kiállítás és 2 meccs megy el rajta...
  • ryhdeksan
    az a baj ez már nem az első olyan meccs
  • Fabio Capello
    uhh srácok, részvét :(

azért hogy egy kiállításon múljon egy meccs... :S
  • WuFraZselic
    végülis nehogymár befejezzünk egy meccset 11 emberrel... bezzeg Babel beleüthet a labdába mikor már volt 1 sárgája... tényleg nevetséges! de akkor sem fogjuk feladni... ^^ forza INTER!
  • fsgh
    nincs az az isten hogy ez innen meglegyen...
  • fsgh
    Így meg sok esélyünk van megint...B@SSZAMEG!!!!!!:@@@@@@@@@@@
  • Tomy Lee
    Francba mááár:((((piros Burdisso:(
  • Tomy Lee
    Ott van,nemlátod?:))
    Mindjárt gólt lő!
  • ryhdeksan
    mi bajom vele? az hogy mindenki agyon sztárolja és !!!! SUAZO !!!! is annyi gólt lőtt akcióbol mind ő pedig suazo nem sokat játszik!
  • ForzaInter
    mi bajod vele? mostanában nem jáccik jól tény, visszaesett formája, de azért sérült is volt... majd belejön.