FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én nagyon tudom utálni amikor trükközgetéssel eladja a labdát 1 meccsen 6-7x...de az azért jó amikor gólt lõ😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
az pozitívum hogy ha most gólt lõ akkor az enkünk jó, de akkor sem bírom -.-
minden 2. linked valamien szinten kapcsolódik Ibrahimovics-hoz :ASDSADSDsad

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Andreolli külön edzésen vasárnap.

5,5
Figo – Össze-vissza mozgott a pályán, ráadásul a labdái sem a megfelelõ helyre mentek…
nem kímélték...
tehát lehet várni a stream-et 😊
Jan. 15. 10:57 -Milano-
Sinisa Mihajlovic a ControCampo címû mûsorban volt vendég este és többek között arról beszélt hogy Adriano végre megtanult rendesen edzeni. Korábban két nap dolgozott és egyet tulajdonképpen végig henyélt, mára ez megváltozott és sokkal komolyabban veszi a feladatát. Adriano még szombat este is arról beszélt a buszra való felbicegés elõtt (tegnap már sokkal jobban volt a lába) hogy nehezen tudja elfelejteni a vele történt nehéz pillanatokat.
De inkább nézzük mirõl is beszélt a másod edzõ Sinisa Mihajlovic. ”A Juve ugyan nincs idén ám van egy Milan igaz az Inter ebben az idényben rettentõen erõs lett. A szerzõdéshosszabbítás? Remélem hogy Roberto végül megállapodik és marad, mert ez azt jelentené hogy én sem mennék sehova. Korai még azon gondolkoznom hogy edzõ legyek valahol, hiszen rengeteget kell még tanuljak és Mancio mellett ez a tanulás öröm a számomra. Adriano? A változásának két oka van. Az elsõ hogy végre ugyanolyan szinten dolgozik minden edzésen. Korábban átlagban két napot jól teljesített egyet nem. A másik pedig hogy a lelki gátak felszakadtak az Atalantának lõtt gólja óta, hiszen nem volt könnyû elfogadnia hogy nem tud gólt lõni. A végén már õ maga is elhitte ezt.”
Ezzel kapcsolatban, -mármint Adrianoval- lefújást követõen Julio Cesar is mondott pár szót a SKY mikrofonjának. .”Adri a következõket mondta nekem: Meglásd ha végre elkezdek gólt lõni akkor minden sokkal könnyebb lesz onnantól. Most hogy visszatért az önbizalma és nem bántja minden héten minden újság sokkal nyugodtabban tud a munkájára koncentrálni. A nyomás elmúlt, a gólok viszont jönnek.” mondta a kapus honfitárs.
www.internazionale.hu
Ez a lényeg nem a feje...

Tippem😞számokban😛)
Empoli: 3-1
Fiorentia:1-1
Samp:2-1(a javunkra)
Roma-3-2(a javunkra)
Yo, Bitch!
tippeim: (nem számokban)
Empoli - vszeg simán hozzuk
Fio - ezt nagy nehez hozzuk 😊
Samp - kikapunk vagy X
Roma - nyerünk vagy X
sztem ez így elég reális de én sem vagyok jós 😛
Yo, Bitch!
Empoli: a kupában: ezze semmi gond nem lenne ha nem a Fio jönne utána...:S
Fiorentina: Na ezen a meccsen minden elképzelhetõ...akár a vereségés is:S
Sampdoria: elég csak az elözõ meccsünkre gondolni...
Roma: az ez elõtt lévõ 2 meccstõl és ettõl függ majd a bajnoki cím sorsa...mert ha teszem azt nyerni tudnákn mind a 3 bajnoki meccset akkor már lg nehéz lenne minket beérni...
2 Roma 19 13 3 3 41 16 42
3 Palermo 19 12 2 5 37 23 38
4 Catania 18 7 6 5 25 31 27
5 Lazio 18 8 4 6 29 17 25
6 Empoli 18 6 7 5 16 17 25
7 Atalanta 19 6 6 7 32 30 24
8 Sampdoria 19 6 6 7 28 26 24
9 Milan 19 8 7 4 23 16 23
10 Udinese 19 6 5 8 19 23 23
11 Torino 19 5 7 7 15 23 22
12 Livorno 19 5 7 7 19 29 22
13 Siena 18 4 9 5 15 19 20
14 Fiorentina 19 10 4 5 30 17 19
15 Cagliari 19 3 10 6 15 21 19
16 Messina 19 3 7 9 20 33 16
17 Chievo 19 3 6 10 18 27 15
18 Reggina 19 6 5 8 23 26 12
19 Parma 19 2 6 11 16 35 12
20 Ascoli 19 1 6 12 13 30 9
(Copy from Palermo topik)
9 pont élõny!!!!!!!!
Yo, Bitch!

aggya isten 😊
Figo mindig ilyen..most szar aztán Fio ellen add majd 2 gólpasszt...
jó meccs volt sztem fõleg a 2.félidõ
Ibra nagyot akasztott 😊
Figo meg mehet a levesbe :S
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hogy hogy felvetted? megörökíttted a törtélni pillanatot?😛
jó kis félidõ volt^^ Ibra akkor lõ gólt amikor kell😊
így még olasz csapat sose teljesített ahogy mi12 gyõzelem sorozatban!!!
Gabber köszi!!
<0 - 1>0 - 1> Adriano
Torino <0 - 1>0 - 1> Inter Milan
http://youtube.com/watch?v=iewxIwoHdco
nincsmit^^
és vezetünk 0-1-re ADRIANO Góljával!!!😊)))
amúgy nem játszunk valami jól
árnykolás...majd megnézem hogy néz ki😊
ja és kösz😊