FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
bazzeg engem baxogatsz persze faláb mindig jön mikor alá akarok tenni Ibrának és magasztalja😄DASDASDASD de õõ nincs oda Ibráért😄DD

amúgy én nagyon tudom utálni amikor trükközgetéssel eladja a labdát 1 meccsen 6-7x...de az azért jó amikor gólt lõ😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Emberileg én se csípem de ameddig jól játszik addig nincs baj.

Yo, Bitch!

nekem ugyanaz marad a véleményem róla, nem azért utáltam meg mert a Juve-ban játszott, hanem magát mint embert... +rá tett a magyarok ellen lõtt gólja meccs uccsó percében 😛

az pozitívum hogy ha most gólt lõ akkor az enkünk jó, de akkor sem bírom -.-

ForzaInter
Nincs azzal baj, nekem is bejön a játéka pedig a Juvéban még de utáltam, msot meg...

Yo, Bitch!

nagyon oda vagy te Ibra-ért 😄

minden 2. linked valamien szinten kapcsolódik Ibrahimovics-hoz :ASDSADSDsad

fsgh
milyen lelkesen ünnepel😊) talán 5% vissza vett az acából a fiú😄DD ha jól rémlik az elsõ gólja amit nem úgy ünnepelt hogy karjait szétárva ünnepeltetve magát...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cruz külön edzésen vasárnap.

Andreolli külön edzésen vasárnap.

CORRIERE DELLO SPORT értékelése Figo-ról

5,5

Figo – Össze-vissza mozgott a pályán, ráadásul a labdái sem a megfelelõ helyre mentek…

nem kímélték...

MILÁNÓ, 2007. Január 17. 21:00 --- TV: RAI DUE

tehát lehet várni a stream-et 😊

Mihajlovic:Még nem akarok vezetõedzõ lenni”

Jan. 15. 10:57 -Milano-

Sinisa Mihajlovic a ControCampo címû mûsorban volt vendég este és többek között arról beszélt hogy Adriano végre megtanult rendesen edzeni. Korábban két nap dolgozott és egyet tulajdonképpen végig henyélt, mára ez megváltozott és sokkal komolyabban veszi a feladatát. Adriano még szombat este is arról beszélt a buszra való felbicegés elõtt (tegnap már sokkal jobban volt a lába) hogy nehezen tudja elfelejteni a vele történt nehéz pillanatokat.
De inkább nézzük mirõl is beszélt a másod edzõ Sinisa Mihajlovic. ”A Juve ugyan nincs idén ám van egy Milan igaz az Inter ebben az idényben rettentõen erõs lett. A szerzõdéshosszabbítás? Remélem hogy Roberto végül megállapodik és marad, mert ez azt jelentené hogy én sem mennék sehova. Korai még azon gondolkoznom hogy edzõ legyek valahol, hiszen rengeteget kell még tanuljak és Mancio mellett ez a tanulás öröm a számomra. Adriano? A változásának két oka van. Az elsõ hogy végre ugyanolyan szinten dolgozik minden edzésen. Korábban átlagban két napot jól teljesített egyet nem. A másik pedig hogy a lelki gátak felszakadtak az Atalantának lõtt gólja óta, hiszen nem volt könnyû elfogadnia hogy nem tud gólt lõni. A végén már õ maga is elhitte ezt.”
Ezzel kapcsolatban, -mármint Adrianoval- lefújást követõen Julio Cesar is mondott pár szót a SKY mikrofonjának. .”Adri a következõket mondta nekem: Meglásd ha végre elkezdek gólt lõni akkor minden sokkal könnyebb lesz onnantól. Most hogy visszatért az önbizalma és nem bántja minden héten minden újság sokkal nyugodtabban tud a munkájára koncentrálni. A nyomás elmúlt, a gólok viszont jönnek.” mondta a kapus honfitárs.

www.internazionale.hu

Samuel vasárnap már a csapattal edzett, ellentétben Cruz-al, Andreolli-val és Recoba-val...

fsgh
jólvan na csak viccelõdtem😄 ahogyan viselkedik ennyit õ is megérdemel😛

A béka megtévesztett,de ez a lényegen nem változtat.

fsgh

Ez a lényeg nem a feje...

fsgh
azt a fejet😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

fsgh
mondjuk lehet itt találgatni..a foci az foci..bármi lehet...

fsgh
a statisztika annyira engem e mozgat meg de ahoz hogy biztosan hozzuk a bajnokságot az a legegyenesebb út ha folyamatosan nyerünk😛

Tippem😞számokban😛)

Empoli: 3-1
Fiorentia:1-1
Samp:2-1(a javunkra)
Roma-3-2(a javunkra)

ForzaInter
Jaja sztem is így lesz, jól tippelsz de majd meglátjuk mennnyi jön be belõle azért jó lenne mind a 4-et megnyerni.

Yo, Bitch!

majdnem biztos vagyok benne sajnos hogy nemtudjuk ezeket a meccseket hozni teljesen, bár ne lenne igazam; de nagyon engem nem is érdekel ez a gyõzelmi széria, persze jo meg szuper de inkább biztosan huzzuk be a bajnokságot és kész

tippeim: (nem számokban)

Empoli - vszeg simán hozzuk
Fio - ezt nagy nehez hozzuk 😊
Samp - kikapunk vagy X
Roma - nyerünk vagy X

sztem ez így elég reális de én sem vagyok jós 😛

fsgh
nem lennék meglepve ha most lenne vége a sorozatunknak..mégha a veretlenségnek nem is de a gyõzelmi sorozat erõsen veszélyben van...

jaja, nagyon nehéz lesz...

ForzaInter
Király már 9 pont az elényünk bajnokok leszünk!! Csak így tovább fiuk!!! Ha ezt a 3 bakjnokit behúzzuk akkor biztos a bajnoki cím! FORZA INTER!!!

Yo, Bitch!

fsgh
most jön egy nagyon nehéz szakasz a bajnokságban...

Empoli: a kupában: ezze semmi gond nem lenne ha nem a Fio jönne utána...:S

Fiorentina: Na ezen a meccsen minden elképzelhetõ...akár a vereségés is:S

Sampdoria: elég csak az elözõ meccsünkre gondolni...

Roma: az ez elõtt lévõ 2 meccstõl és ettõl függ majd a bajnoki cím sorsa...mert ha teszem azt nyerni tudnákn mind a 3 bajnoki meccset akkor már lg nehéz lenne minket beérni...

fsgh
1 Inter 19 16 3 0 41 16 51
2 Roma 19 13 3 3 41 16 42
3 Palermo 19 12 2 5 37 23 38
4 Catania 18 7 6 5 25 31 27
5 Lazio 18 8 4 6 29 17 25
6 Empoli 18 6 7 5 16 17 25
7 Atalanta 19 6 6 7 32 30 24
8 Sampdoria 19 6 6 7 28 26 24
9 Milan 19 8 7 4 23 16 23
10 Udinese 19 6 5 8 19 23 23
11 Torino 19 5 7 7 15 23 22
12 Livorno 19 5 7 7 19 29 22
13 Siena 18 4 9 5 15 19 20
14 Fiorentina 19 10 4 5 30 17 19
15 Cagliari 19 3 10 6 15 21 19
16 Messina 19 3 7 9 20 33 16
17 Chievo 19 3 6 10 18 27 15
18 Reggina 19 6 5 8 23 26 12
19 Parma 19 2 6 11 16 35 12
20 Ascoli 19 1 6 12 13 30 9

(Copy from Palermo topik)

fsgh
Messina az utolsó percben 11est kapott és Messina - Roma 1-1

9 pont élõny!!!!!!!!

ForzaInter
Jó még nem de már kezdi.

Yo, Bitch!

Még nem nyerte vissza a régi formáját Adri,2 100%-os helyzetet kihagyott...

ForzaInter
Király megint nyertünk! 12 gyõzelem zsinórban ez nagyon durva, csak így tovább! Adri megint gólt lõtt úgy látszik visszanyerte régi formáját, Ibra nagyon jó volt, Figo meg menjen Szaud-Arábiába semmit nem csinált.

Yo, Bitch!

Hegeace
Karatézott annó 😊

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
ez meg...nagyon tud...mezõnyjátékban nem mindig a legjobb de olyan megoldásai vannak😊

fsgh
laza<#vigyor>

jolvan, csak sír a szája hogy nem nagyon jáccik erre berakják a szopja a brét egész meccsen 😊

aggya isten 😊

fsgh
nincsmit😊 remélem hibátlan😛

fsgh
Az elsõ félidõ iszonyat xar volt szvsz...a második már tetszett😊

Figo mindig ilyen..most szar aztán Fio ellen add majd 2 gólpasszt...

htx 😊

Grat a csapatnak!

jó meccs volt sztem fõleg a 2.félidõ

Ibra nagyot akasztott 😊

Figo meg mehet a levesbe :S

fsgh
az jó😊

gabber_saviola
ego persze, 30 - Most Viewed (This Week)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh

fsgh
és az miért jó? vagy csak simán ego?😊

gabber_saviola
mostanában elég sok golt veszek fel, mert ilyenekkel nézettebb leszek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
köszi😊

hogy hogy felvetted? megörökíttted a törtélni pillanatot?😛

gabber_saviola
többi gól a videóim közt, jöttök egy sörrel 😊

fsgh
MEGNYERTÜK!!!!!!!!!1-3-ra!!!!

jó kis félidõ volt^^ Ibra akkor lõ gólt amikor kell😊

így még olasz csapat sose teljesített ahogy mi12 gyõzelem sorozatban!!!

Gabber köszi!!

gabber_saviola

<0 - 1> Adriano
Torino <0 - 1> Inter Milan

http://youtube.com/watch?v=iewxIwoHdco

nincsmit^^

fsgh
na félidõ van😊

és vezetünk 0-1-re ADRIANO Góljával!!!😊)))

amúgy nem játszunk valami jól

ForzaInter
38 perc és kezdünk na deFORZA INTER!!!

Yo, Bitch!

fsgh
a betûk közötti fehér részre gondolsz?😊 1.lusta vok 2.ez még béta majd kiradirozom.

árnykolás...majd megnézem hogy néz ki😊

ja és kösz😊

gabber_saviola
szép tényleg, csak a címerek faszán árnyékolva lennének, meg a legakálcsó is szépen lenne kivágva mégjobb lenne