34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
pinnacle #13038 Photoshop!!!!
Tudtam, hogy marad! -
#13037 igazából nem figyuzok szájtokat csak 1et:D igaz az is magyar:D
de sasolhatok én akármilyen oldalt ha nem értem mit írnak:DAS -
#13036 kössz -
#13035 :ASDsdasdasdsdads -
#13034 a legnívósabb palermói szájton megtalálhatod ITT, de a gazzettán is megtalálhatod, mivel most nyomták ki a főoldalra ÍME
látod ez is azért van mert magyar szájtokat figyuzol :D -
Csesza #13033 tessék -
#13032 egy forrást tudsz adni? -
#13031 nem -
#13030 -
#13002:
"Aztán én még azt is el tudom képzelni hogy Moratti körbenyalja Mancs segg*t és valahogy maradásra bírja. <---Na ez lenne a legrosszabb sztem a csapatnak...Lenyilatkozza hogy elmegy aztán mégsem."
na eztán nem kéne...nagyon nem -
pinnacle #13028 tucccc olaszul?:O -
Csesza #13027 nem örülök neki
mennyen -
#13026 még mielőtt temetnétek Mancinit:
Moratti: "Mancini resterà per vincere"
"Ho avuto una chiacchierata con Mancini, il quale mi ha ribadito che vuole rimanere all’Inter anche l’anno prossimo e per tutta la durata del contratto".
Lo ha dichiarato il presidente dell’Inter, Massimo Moratti, all’uscita degli uffici della Saras dopo aver incontrato il proprio tecnico.
"La situazione è molto diversa da quella che si era prospettata sia a me, sia alla società, sia alla squadra, questa mattina - ha proseguito il patron nerazzurro - Mancini mi ha detto che resterà e che la prossima stagione vuole vincere la Champions League".
szal most volt egy Moratti-Mancini beszélgetés, aminek az volt a lényege, hogy az edzőtök még marad még egy évet (eddig szól a szerződése), és a következő évben BL-t akar nyerni, és ehhez köti a szerződés hosszabbítás lehetőségét is. -
#13025 Ibra amilyen keci , annyira jöhetne a Milanba A:SDAd -
#13024 akkor inkább nejöjjön, el kezdene itt kisérletezgetni és elbuknánk a bajnokságot... ezt a hátrlévő 12 meccset nyomjuk le Mancinivel és nyerjük scudettot, aztán jöhet, ha nem teccik neki akkor meg ne jöjjön, remélem lesz Morattinak esze. -
#13023 nem hinném, Chelseaben se volt nála alapember, nem is kellet neki fél év után... -
#13022 Mintha mi annyira kedvelnénk.... :D -
Csesza #13021 pedig ha az a paraszt jön ide akkor elhiheted, hogy Maniche alapkezdőember lesz -.- -
pinnacle #13020 te elküldenéd a 3/4 csapatot mi?:D -
ryhdeksan #13019 remélem stankovic megy mancninivel eggyütt :D remélem maniche nem lesz a kedvence -.- -
Csesza #13018 :D
hát nemhiszem, hogy kéne talán egy tényleg bal szélső védő de nemhiszem, hogy oda kell változás -
ryhdeksan #13017 Jön vissza bomba formában :D:D zlatna meg mehet vissza a juventusba boldogítani a közönséget :D -
pinnacle #13016 Mind1:) én se vagyok friss:)
lényeg:
Védelembe változtatás?
-
Csesza #13015 lehet Oly hogy én vagyok fáradt de nemértem :Ddddd
vagy azért mert mindig pirosat kapnak? :D -
pinnacle #13014 A fél védelem olcsóé? hmmm?:DDD -
Csesza #13013 :DDDDddddd
Figo és Vieira mehet a csába
-
#13012 Csesza Figoval kezdené:DDdd De előtte megverné egy palacsinta sütővel:DASDa (Csesza nagyon nem szeresse őt:D) -
Csesza #13011 Brazíliában van elvonón -.- -
pinnacle #13010 Adrianoval mivan? -
Csesza #13009 azt lehetne :) -
pinnacle #13008 Jól, vagyis most akarja elkezdeni a kirugásokat meg elküldéseket:P -
#13007 kialakítását? Vagyis át akarja venni a csapatot most?(jól értelmezem?:D) -
daviddavid #13006 Az olasz sportújság szerint Massimo Moratti, az Inter nagyhatalmú ura az általa igen nagyra tartott José Mourinhóval vagy Rafa Benítezzel kívánja pótolni a jelenlegi szakembert. A talján lap azt is tudni véli, a portugál csak abban az esetben vállalja a felkérést, amennyiben már a jövő hónaptól megkezdheti a következő szezonban szerepeltetni kívánt keret kialakítását. -
pinnacle #13005 Adriano végleg ment el vagy visszajön?
-
Csesza #13004 Mancini az idény végén távozik
Mar. 12. 10:09 -SAN SIRO- ”Mindenek előtt egy dolgot el akarok mondani. Van még négy éves szerződésem az Internél, de ettől függetlenül úgy gondolom az utolsó két és fél hónapom következik az Inter kispadján Olaszországban. Néhány perccel ezelőtt a döntésemet közöltem a csapattal is.” Hallhattuk Roberto Mancinitől akinek ezen kijelentéseit az összes tv kamera és persze az egész nyilvánosság élőben hallhatta. Talán az elmúlt időszak füttyei, az egyes játékosokkal való vitái (Figo, Vieira, Adriano) válthatták ki, illetve beszélt arról is hogy megromlott a viszony pár játékos között az öltözőben. De emlékezzünk csak vissza a nyilvános vitáira a csapat orvosával dr.Combival akinek nemrég a klub meghosszabbította a szerződését. Szóval ok rengeteg lehet…
Massimo Moratti nem akarta kommentálni a hírt, ám Mancini szerint már tud róla ő is. ”Mondtam az elnök úrnak hogy menni akarok, ő pedig természetesen biztosított róla hogy nincs semmi akadálya a dolognak. Az Inter egy nagyszerű klub marad, de mielőtt valaki azt hinné hogy a döntést most hoztam meg, szólok téved. Ez már korábban megfogalmazódott bennem, akkor is ezt mondanám ha ma továbbjutottunk volna. Nem veszekedtem senkivel sem, nem romlott meg a viszonyom a csapaton belül senkivel sem, kár lenne ilyen elméleteket gyártani.”
internazionale.hu -
Csesza #13003 jah még annyit, hogy ez a Vieira egy szánalom, annyira idegesített a játéka, hogy az valami borzasztó :S -
#13002 Index topikban leírtam már a véleményem úgy cakk pakk szal itt van:
A bajnoki hajrábban roppant okos döntés volt ezt lenyilatkozni...Palermo ellen még nehezebbé tette a csapat dolgát...Szerintem valami olyasmi lesz hogy a csapat fele össze-vissza rohangál majd és magasról tesz a taktikai utasításokra, mondván ugyis elmegy...(ilyen öntörvényű játékosokra gondolok mint Ibra,Vieira....)
Murinyó meg jöjjön takarítson hozzon pléjákat! Ránkfér a vérfrissítés, Tavaly éltük a fénykurunkat mostmár láthatóan lefelé haladunk.
Aztán én még azt is el tudom képzelni hogy Moratti körbenyalja Mancs segg*t és valahogy maradásra bírja. <---Na ez lenne a legrosszabb sztem a csapatnak...Lenyilatkozza hogy elmegy aztán mégsem.
így most ennyi. -
Csesza #13001 tegnapi meccsről egy szót sem, nagyon felkúrtam magam
aki nem ide tartozik az ne írjon ha nem tud értelmesen hozzászólni...
várom a hivatalos infót Mancs lemondásáról és én személy szerint támogatom az öteletet -
#13000 ték:d -
#12999 tegnapról:
első félidőben nem játszottunk rosszul, ahogy Reggina elleni első félidőben sem, láttunk vmit a tavalyi Interből, de elszórkakoztuk a helyzeteinket... Cruz 2 esetben is felnézhetett volna és akkor talán már első félidőben 1-0 vagy 2-0 val mentünk volna szünetre, ami angyon fontos lett volna, volt pár nagyon gyenge egyéni teljesítmény csapatban és pár nagyon jó, Rivas ma is jó volt, ő talán egyik legjobb igazolásunk (ki gondolta volna hogy ő?) Chivu nem volt megggyőző középen, de Burdisso mi a jó istent keresett balszélen??? már fogtam a fejem mikor megláttam hogy nem Chivu hanem Burdi van ottt, hozta és a semmirevaló játékát, legalább megcserélte volna őt Chivuval Mancini de nem, óriásikat hibázott... aztán rajta végleg elis ment a meccs, Maicon is gyenge volt, Vieira pontosan passzolt és jól játszott, de nagyon lassította játékot... Capitano hozta formáját ő volt a legjobb, Cuchun már meglátszik nagyon a sok meccs, nem volt rossz, de ő ennél sokkal jobban tud jáccani, Ibra elszórakozott, volt egy jó labdája, és egy nagy ziccert elpuskázott, ami lélektanilag végett is vetett meccsnek akkor... Cruz jó volt próbálkozott, de ha egyszeer körülnézett volna, akkor most lehet nem írok ennyit:) Julio hozta formáját fogta amit kellett, 50. perctől pedig vége volt meccsnek, nagy kopasz baáruntk elintézte a csapatot, és persze higy Burdissot küldték le... annak örlük hogy elmult évekhez képes nem azt a beszar játékot jáccottuk amit Valencia vagy Villareal ellen, büszke vagyok csapatra mert kürdöttek akartak, de ez kevés volt ma, Pool pedig azt jáccotta amit kellet, gratulálok nekik, Mancio lemodásának pedig örülök is meg nem is... egyrész vele blt soha nem nyerünk, ő ide még kevés... bajnokság az más tészta, és blhez még nagyon nagy szerencs is kell, ami nekünk 2 meccs alatt nem volt, Cassanot is láttuk nézőtéren, ez is sejtett vmit, mostantól lehet a bajnokságra és kupára összpontosítani, mindkettőt be kell húzni, és akkor elégedett leszek idei szezonnal is, aztán nyáron meglátjuk mi lesz, nagy változások lesznek abban biztos vagyok, az viszont érdekes helyzet lesz hogy mi lesz Mancio kedvencekkel, Stanko,Pelé uj edzőnél esélytelen hogy bekereüljenek, sry hogy ilyen hosszú lett... FORZA INTER!