34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Tomy Lee
    Látom ma győzelem volt
  • ryhdeksan
    Istenem ez a juve sose változik :D:D utso percbe makkolnak mindig egy gólt v kapnak egy kamu 11-est a 94.ben :D
  • Csesza
    örültem volna ha lövünk még 1-2 gólt de nembaj, szép volt!
  • ForzaInter
    na végre, ez már az tavalyi Inter, de ilyen szerencsétlen gólt is csak mi tudunk kapni:S
  • fsgh
    Hú gec milyen jól játszunk már?:OO 2-1... az az 1 gól elég szerencsétlen volt:(
  • daviddavid
    2-1 Jimenez mekkora gól! :D
  • daviddavid
    1-0
  • fsgh
    Na akkor előre és verjük meg a Palermot. Ez most egy nagyon fontos meccs lesz!
  • ryhdeksan
    ibrat azért betenném, jól lövik a 11-eseket :D
  • Tomy Lee
    Én is!
    Nem értem az okot miért nincs ez a felállás(bár lehet így lesz).
    Szerintem jó meccset látnánk...

• Csesza
    nem sok valószínüsége van de én így küldeném most fel őket:

Toldo

Maicon - Mátrix - Rivas - Chivu

Stanko - Pelé - Cambiasso

Jimenez

Suazo - Balotelli
  • Csesza
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni*.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

* will not attend pre-match retreat
  • ryhdeksan
    :D
  • Csesza
    Inter
    Disqualified: -
    Cautioned: Cambiasso, Cordoba, Figo, Julio Cesar, Materazzi, Vieira.

Palermo
    Disqualified: -
    Cautioned: Brasciano, Capuano, Carvalho, Cassani, Cavani, Guana.
  • Gunnersboy
    ja faszom, ezentul előre megcsinálom, Csesza kérése szerint, végeredmény, gólszerző / perc :DDD
  • fsgh
    amióta ő csinálja az eredményjelzőket azóta szarul megy a játék...az ő hibája!:DDDd:P
  • Csesza
    köfi :)
  • Gunnersboy
  • Csesza
    remélem így lesz
  • ryhdeksan
    :\ + adri
  • ForzaInter
    sztem meg nem, csak Moratti is rájött hogy ez nagyon rossz hatással lesz játékosokra, és a média is csak jobban felfogja fujni ami nagyon nem jó, és emiatt inkább bejelentették hogy mégis marad... vmi tuti van háttérben...

ez se vmi jó jel:

"Volt róla már szó nem tudom mindenesetre érdekes jelenet volt a meccsen mikor Mancini elküldte Mihajlovicot hogy szóljon Figonak mire a portugál visszaszólt hogy nem áll be. Mihajlovic dühöngve jött vissza Mancini kiment és elkezdett mutogatni Figonak hogy akkor ne is melegítsen ülljön le a padra, vitatkoztak egy sort Figo pedig látványosan elvonult. De Mancini a szurkolókkal is veszekedett innentől, elég ideges volt a lefújásig."

by gaRRy index.

egyre több játékosal van problémája:( Vieira,Figo...
  • ryhdeksan
    sztem marad akkor már
  • ForzaInter
    nem volt ez átbaszás, év végén tuti megy, csak nem akarnak balhét és inkább visszavonta, mert ez játékosokra se hatott volna jól, mjad év végén meg lemond.
  • Fabio Capello
    ez volt a taktikai csel, most minden olasz csapat elbízta magát hogy széthullik az inter :D
  • ryhdeksan
    :D:D:D:D::D

csak elvolt keseredve ami érthető :D
  • Fabio Capello
    Bazz ez az ember két nap alatt úgy felborította a futballvilágot mint a szar, mostmeg kiderül hogy átbaszás volt az egész
  • ryhdeksan
    passza meg minek maraD? akkor adriano megy :(
  • Tomy Lee
    Hát igen.Mondjuk kicsit erős volt ahogy kimutatta csalódottságát.
    Marad minden az eredeti felállásban:D és köszi a hírt!
  • gabber_saviola
    haverotok máris megerősítette hogy marad, és bocsánatot kért a tegnapi félreérthető nyilatkozatáért :Dddd

Mancini: "Resto e vincerò la Champions"
    Dopo le parole d’addio, pronunciate ieri sera al termine della partita con il Liverpool, l’allenatore dell’Inter, Roberto Mancini, ha confermato il suo dietrofront:
    "Nessuno come il presidente Massimo Moratti, come tutti i tifosi dell’Inter, come tutta la nostra squadra, puo’ capire come ci si senta dopo aver mancato un obiettivo al quale tenevamo moltissimo - spiega Mancini in un comunicato diramato dalla società - Spero che tutti coloro che vivono il calcio capiscano gli sfoghi e l’amarezza in momenti cosi’ delicati. Un allenatore e’ sempre il punto di riferimento di un gruppo, ma quel gruppo si nutre delle emozioni piu’ profonde. Dopo la partita ha parlato il cuore e l’amore di Roberto Mancini allenatore. Ringrazio il presidente Massimo Moratti per avermi dato forza, compreso il momento e avermi capito. Mi dispiace per gli equivoci e i fraintendimenti che possono essere nati. La squadra gia’ lo sa: siamo pronti a lottare fino all’ultimo minuto, con grande intensità per conquistare il nostro terzo scudetto e per provare a vincere fin dalla prossima stagione la Champions League. Ringrazio infine lo straordinario pubblico nerazzurro che ieri sera ci ha sostenuto fino all’ultimo momento e ci ha applaudito all’uscita dal campo".
  • Tomy Lee
    Egyébként Maniche miért is nincs kezdőben?Miért is nem játszik mérkőzéseken?Őszintén mióta nálunk van 1× láttam pályán mikor csereként beállt..
    Na és Pelé.Ő ha nem is még 1 profi játékos viszont annyira látszik,hogy szívvel lélekkel focizik mikor pályán van.Szintúgy Balotelli,Suazo.
    Lehet a kispadon kicsit jobban körül kellene nézni...
  • Tomy Lee
    Ejj,mindig az öregekkel van a probléma:P
    Figo,Viera,Mancini,Moratti:fő a határozottság
    Most vagy csak a média miatt megy ez a nemtudomság vagy tényleg ezen filozofálnak:)
    DE én erre nem vagyok kiváncsi sőt mi több Ő rájuk sem vagyok kiváncsi ezentúl:(
    Ibra kicsit rossz paszban van.További jó játékot neki nálunk!Viszont vannak páran akik már tényleg a végügüket járják és ezért valamiféle átrendezés biztos javítana a csapat morálon,sz.tem.
  • ForzaInter
    ez csak ködösítes ahogy mondod, ezek után Mancio tuti megy, ha marad csak kiröhögteti amgát, bohócot csinál magából, 80% hogy nyáron Mourinho jönni fog, mindenki tagad, eleje így szokott kezdődni...
  • fsgh
    "Definitely he will be managing a top-flight club in Europe next season. I cannot tell you which club it will be, but he will be back, for sure," he continued.

ködösítenek ezerrel...
  • LasCar16
    Murinho ügynöke szerint José nem megy az Interhez
  • fsgh
    Én most nem arra koncentrálok...ez a Mancini kérdés izgatja most a fantáziám. Emiatt a zűrzavar miatt van esélyetek amúgy...

Mint írtam lentebb is:

"...Szerintem valami olyasmi lesz hogy a csapat fele össze-vissza rohangál majd és magasról tesz a taktikai utasításokra, mondván ugyis elmegy...(ilyen öntörvényű játékosokra gondolok mint Ibra,Vieira....)..."
  • gabber_saviola
    nagy derbi lesz készüljetek, mert jön a déli-hadosztály és úgy jártok mint 1944-ben, amikor a brit és az amerikai bombázók jöttek. :Dddddd
    én már nagyon várom.
  • fsgh
    Oda adom már most: ... <--- így jó lesz? de adhatok még többet is, nagylelkű vagyok :DDDDDdd
  • ForzaInter
    na most ez így eég fura a helyzet, lenyilatkozza hogy megy, most meg mégis marad, mondjuk tavalyi Valencia meccs után is volt egy iylen nyilatkozata, de azt ugy általánoságban értette hogy egszer elmegy angliába, de most ezzel ha marad elveszti tekintélyét... valószínű a szomorúság beszélt belőle vagy nemtom, érdekes helyzet mindenesetre...
  • gabber_saviola
    ja és ezért, hogy hoztam neketek egy baromi friss hírt, vasárnap 3 pontot kérek , köszönöm
  • daviddavid