FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
kedvesség árad^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kilökté te fasz 😄

fsgh
holnapután délben😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
thx 4 all 😊
holnap este k.o. 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

BSZ R9!

fsgh
régi szép emlékek

báttyó02
BSZ!4

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
😄ddddddddddddddd

haverok Petivel tuti😊 jah és bsz-t erkilencnek, mert megérdemli

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nagyon sok mindennek nagyon sok mindenhez nincs köze ezen a fórumon 😊

fsgh
ja hogy köze van az Interhez?!😄S😄AS Te tudod-.-

szerintem majd én eldöntöm A_DS_D_ASD_ASasd

fsgh
sztem törölhetnéd mert semmi köze az Interhez

fsgh
Boldog Szülinapot r9

látom bmffm és r9 megint alakítottak mint általába 😊

jah és HBD Mátyás 😊

ForzaInter
BSZ R9!

Yo, Bitch!

fsgh
bazzeg magyar forum...talán ha nem olaszul és angolul menne a szöveg-.- már ezért is önmagában bünti járna😄

:S_SDADA:S?D:A?S:?D:SA

REAL MADRID

bmffm856
capito signor 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
tudom, hogy szeretitek egymást, de flém off mostmár tényleg 😊
#7726 ment a válasz privátban

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
Your mother would rather piss into the nettle, than shit you into this world. xDD
ez sajna igaz 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bmffm856
neanche sei cambiare niente. sei lo stesso patetico bastardo chi sei stato anche tempo fa. 😊
Gabber, non é possibile di vietare questo cazzo dal questo forum? 😛

Matthewpamer
neked is van olyan?

gabber and bmffm die choking on each others cross-swallowed penis.

ciao

bmffm856
azt neked kell eldönteni 😊 de mivel szemmel láthatóan osztod amit leírtam, így meglehetõs képmutatás lenne 😊

gabber_saviola
😄Ddddddddd

olasz szövegre is oszthatok büntit? 😛

bmffm856
rád meg csak simán ennyit mondanak: cazzo.

Matthewpamer
erre mondják hogy álmodik a nyomor xDDD

hunbasser
elég problémás játékos,sehol sem tudták megnevelni,mostmár a villarealból is kikerült,tán még az edzõvel is összeveszett

ReaL MaDRid x siempre

védõnek 😛

amúgy én se értem, mert sztem egyáltalán nem jó védõ...

bestGP
de hogy mexes minek?

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
meghaasz a percen

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
Ja ja azért mondtam mert sztem nagyon jó játékos és fiatal is és Figot nagyon jól pótolná.

Yo, Bitch!

Mancini tény, hogy jó lenne ide.

mert szélre kell egy jó ember -.-

ForzaInter
De sztem inkább Mancini jöjjön, de mindenkinek más a véleménye.

Yo, Bitch!

sztem meg nincs olyan csapat ahova nem kéne Riquelme 😊

ForzaInter
Jó lenne, de sztem Riquelme nem kéne .

Yo, Bitch!

fsgh
messze van az igaz..meg hülyeséget is írnak mert Riquelnét ls Mancinit együtt tuti nem vennénk meg...max csak az egyik kell...

nagyon messze van az még, nem szeretem ha már ilyenkor a köv. átigazolásokkal foglalkoznak

fsgh
Inter Milan boss Mancini fancies unsettled Roma duo
tribalfooball.com - January 18, 2007

Inter Milan coach Roberto Mancini has identified three big transfer targets for the summer market.

Mancini has already given the green light for Inter directors Lele Oriali and Marco Branca to open talks with Villarreal for midfielder Juan Roman Riquelme, while this week he also told president Massimo Moratti he wants Roma pair Amantino Mancini and Philippe Mexes.

Mexes has less than 18 months to run on his existing contract, while Mancini's future at Roma is also in doubt due to a long-running feud with captain Francesco Totti.

az Inter a nyáron 3 nagy igazolásra készül...Riquelme,Mexes,Mancini...

fsgh
Majd meglátjuk...

bmffm856
non sei cambiato niente... -.-

bmffm856
megbeszéltük 😊

ForzaInter
Megint nyertünk naon király kár hogy Filkor végül még a kispadon se kapott helyett, a Fiot is megverjük és meglesz zsinórban a bajnokságban a 13 gyõzelem! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

hiába; akár hogy szeretnéd szvsz semmi esélyetek ellenünk, + még, hogy hazai pályán leszünk -.-

de ha nyertek akkor elsõként én gratulálok...

bmffm856
a saját kaputokba lehet -.-

a lényeg hogy mi eggyel mindig többet fogunk lõni -.-

bmffm856
demennyire pfujj lesz majd mikor Julio Cesar harmadszor kapitulál Toni elõtt amivel la grande Fiorentina elhozza a 3 pontot a bajnokaspiránstól <#vigyor1><#vigyor1>

pfujj <#eplus2><#eplus2>

bmffm856
az tuti <#vigyor1><#vigyor1>

<#worship>

nagy meccs lesz a Fio elleni <#vigyor1>

nem, nincs 😊